Online chat με γιατρό. Δες τις νέες ειδικότητες! Δοκίμασέ το τώρα!
Online chat με γιατρό. Δες τις νέες ειδικότητες! Δοκίμασέ το τώρα!
Γιατροί Εξετάσεις Εξειδίκευση

Διάβασε επιστημονικά άρθρα για

×
ΑΝΟΙΓΜΑ ΧΑΡΤΗ
DoctorΤην τελευταία εβδομάδα ασθενείς επέλεξαν μέσα από το doctoranytime
3

Οδοντίατροι στα Γιαννιτσά

"Συνέπεια, ευγένεια και άμεση εξυπηρέτηση!"

περισσότερα
 • Καθαρισμός δοντιών
 • Η Τζούρου Σταυρούλα είναι Οδοντίατρος και διατηρεί το ιδιωτικό της ιατρείο στα Γιαννιτσά. Είναι πτυχιούχος της Οδοντιατρικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών από το ίδιο Πανεπιστήμιο. Είναι μέλος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πέλλας, καθώς και της Στοματολογικής Εταιρείας Βορείου Ελλάδας. Στο ιατρείο της αναλαμβάνει πλήθος περιστατικών όλου του φάσματος της επιστήμης της, ενώ δίνεται μεγαλύτερη έμφαση σε περιστατικά που αφορούν Οδοντικά Εμφυτεύματα, Αισθητική Οδοντιατρική, Στεφάνες και γέφυρες που να δείχνουν απόλυτα φυσικές και να μη ξεχωρίζουν καθόλου από τα φυσικά δόντια, Λεύκανση, Όψεις πορσελάνης, Ολικές και μερικές οδοντοστοιχίες ενώ αναλαμβάνει και πολύπλοκες οδοντιατρικές θεραπείες που απαιτούν τη συνεργασία πολλαπλών ειδικοτήτων.

  Υπηρεσίες: Εξαγωγή δοντιού, Καθαρισμός δοντιών, Σφράγισμα δοντιών

  περισσότερα
ΝΕΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
 • Επίσκεψη
 • Η Τζούρου Σταυρούλα είναι Προσθετολόγος και διατηρεί το ιδιωτικό της ιατρείο στα Γιαννιτσά. Είναι πτυχιούχος της Οδοντιατρικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών από το ίδιο Πανεπιστήμιο. Είναι μέλος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πέλλας, καθώς και της Στοματολογικής Εταιρείας Βορείου Ελλάδας. Στο ιατρείο της αναλαμβάνει πλήθος περιστατικών όλου του φάσματος της επιστήμης της, ενώ δίνεται μεγαλύτερη έμφαση σε περιστατικά που αφορούν Οδοντικά Εμφυτεύματα, Αισθητική Οδοντιατρική, Στεφάνες και γέφυρες που να δείχνουν απόλυτα φυσικές και να μη ξεχωρίζουν καθόλου από τα φυσικά δόντια, Λεύκανση, Όψεις πορσελάνης, Ολικές και μερικές οδοντοστοιχίες ενώ αναλαμβάνει και πολύπλοκες οδοντιατρικές θεραπείες που απαιτούν τη συνεργασία πολλαπλών ειδικοτήτων.

  περισσότερα
1

Οδοντίατρος κοντά στα Γιαννιτσά

"Ευχάριστο περιβάλλον, ευγενική αποδοχή, οργανωμένο, με όλα τα μέτρα ασφαλείας και υγιεινής. Η γιατρός υποστηρικτή, με σεβασμό, εξηγεί, ρωτάει για απορίες και σίγουρα ξέρει τι κάνει ενώ προσέχει να μην σε πονέσει και στο ελάχιστο"

περισσότερα
 • Επίσκεψη: ΔΩΡΕΑΝ ο στοματικός έλεγχος
 • Η Μπόσνα Πετρούλα είναι Περιοδοντολόγος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην Αριδαία. Είναι πτυχιούχος της Οδοντιατρικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης, καθώς έχει παρακολουθήσει μεταπτυχιακό πρόγραμμα στην Περιοδοντολογία και την Βιολογία των Εμφυτευμάτων στο ίδιο Πανεπιστήμιο. Όσον αφορά την επαγγελματική της εμπειρία, έχει συμμετάσχει σε έρευνα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, καθώς πολύ σημαντική είναι και η εθελοντική της εργασία, τόσο στο Νομό Πέλλας, όσο και στο Γενικό Νοσοκομέιο Ζακύνθου και στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας. Επιπλέον, επιμορφώνεται συνεχώς με σεμινάρια και συνέδρια στα οποία έχει παρουσιάσει ανακοινώσεις και μελέτες της. Τέλος, είναι πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου του νομού Πέλλας, καθώς και μέλος εταιριών σε Ελλάδα και εξωτερικό.

  Υπηρεσίες: Επίσκεψη

  περισσότερα

Δεν βρήκες τον γιατρό σου;

Κάνε δωρεάν εγγραφή

Δες άμεσα το κόστος όλων των υπηρεσιών στο doctoranytime χωρίς περιορισμούς!

Τουλάχιστον 6 χαρακτήρες ή αριθμούς
Συνδέσου στο doctoranytime
Δημιουργία νέου κωδικού

Συμπλήρωσε το email με το οποίο έχεις κάνει εγγραφή στο doctoranytime για να σου στείλουμε νέο κωδικό.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Ο κωδικός σου έχει αλλάξει

Ελέγξε το email σου για να μάθεις τον καινούργιο κωδικό.

loading
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
loading

Σε περίπτωση που χρειάζονται διευκρινίσεις για το λόγο επίσκεψης ή την ώρα που κλείσατε το ραντεβού σας για κατ' οίκον επίσκεψη, θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας ο γιατρός.

Γιατί να περιμένεις στο τηλέφωνο;

350.000 που έκλεισαν ραντεβού online
έμειναν 100% ικανοποιημένοι!
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ σε 1'

Δεν βλέπεις τον κωδικό της περιοχής σου;
Κλείσε βιντεοκλήση με έναν επαγγελματία υγείας

Κλείσε ένα ραντεβού για βιντεοκλήση με 3 κλικ και δες τον επαγγελματία υγείας από το κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή σου.

home
Συμβουλέψου το γιατρό σου από παντού
time
Κλείσε ραντεβού αμέσως
data
Διασφάλισε τα προσωπικά σου δεδομένα

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να διαλέξεις την επιλογή για βιντεοκλήση.

ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ