Επίλεξε διαδικασία: ΘΑ ΚΑΛΥΨΩ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΑ

Σύγκρινε τιμές και δες αξιολογήσεις

ΕΧΩ ΠΑΡΑΠΕΜΠΤΙΚΟ ΕΟΠΥΥ

Επίλεξε διαγνωστικό κέντρο

Βρες εξειδικευμένους γιατρούς για

×
DoctorΤην τελευταία εβδομάδα ασθενείς επέλεξαν μέσα από το doctoranytime
7

Οδοντίατροι στον Άλιμο

Απίστευτo τυπακι και καταπληκτικός επιστημών, συνδυασμός που σκοτώνει. Χιούμορ και χαλαρότητα, υπευθυνοτητα και σοβαρότητα εκεί που πρέπει. Θα γίνει γιατρός μου.

λιγότερα

ΕΡΗ Ο κ. Βαβουράκης είναι πάρα πολύ καλός γιατρός με πλήρη κατάρτιση στο αντικείμενο του. Η προσέγγιση στο ασθενή είναι εξαιρετική. Το ιατρείο του τηρεί όλες τις προϋποθέσεις υγιεινής.Επίσης θα ήθελα να αναφερθώ και στην κα. Αντωνοπούλου η οποία εξέτασε την μικρή κόρη μου με τόση υπομονή και καλή διάθεση ενημερώνοντας και περιγράφοντας τόσο αναλυτικά της κινήσεις της ώστε η μικρή να θεωρεί το ραντεβού στην οδοντίατρο σαν μία ευχάριστη επίσκεψη. Την ενημέρωσε με τόσο περιγραφικό και διασκεδαστικό τρόπο το τι πρέπει να προσέχει για την υγιεινή του στόματος της με αποτέλεσμα να ακολουθεί κατά γράμμα τις συμβουλές της.

λιγότερα

54 Οδοντίατροι κοντά στον Άλιμο

Εξαιρετικός οδοντίατρος! Με δέχθηκε όπως πάντα στην ώρα μου. Καθαρός και όμορφος χώρος. Διερεύνησε σε βάθος την περίπτωση μου και σίγουρα θα τον πρότεινα σε όποιον έχει ανάγκη από έναν έμπειρο γιατρό όσο αυτός.

λιγότερα

Αν και φοβισμένος ηρέμησα γρήγορα,με την βοήθεια της γιατρού που με υπομονή με θεράπευσε Ειλικρινής και σαφής ως προς την θεραπεία και την πορεία της

λιγότερα

Εξαιρετική ιατρός. Αφιέρωσε χρόνο στο πρόβλημα μου.Σου αποπνέει εμπιστοσύνη και ασφάλεια! Το ιατρείο καθαρό και όμορφο. Σίγουρα θα την προτιμήσω ξανα! Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα!

λιγότερα
  • Μήνυμα προς τον ασθενή: Η ιατρός δέχεται έκτακτα περιστατικά και εκτός ωραρίου λειτουργίας του κατόπιν επικοινωνίας.

Δεν βρήκες τον γιατρό σου;

Τα cookies επιτρέπουν μια προσωποποιημένη εμπειρία χρήσης των λειτουργιών του doctoranytime.gr. Κάνοντας κλικ στο “Εντάξει” ή χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με την πολιτική cookies μας. Εντάξει