Online chat με γιατρό. Δες τις νέες ειδικότητες! Δοκίμασέ το τώρα!
Online chat με γιατρό. Δες τις νέες ειδικότητες! Δοκίμασέ το τώρα!
Γιατροί Εξετάσεις Εξειδίκευση

Διάβασε επιστημονικά άρθρα για

×
ΑΝΟΙΓΜΑ ΧΑΡΤΗ
14

εξειδικευμένοι γιατροί για Διάφραγμα μύτης

"Thoroughly checked my condition, was very helpful and trustworthy"

περισσότερα
 • Διάφραγμα μύτης: 30 € από 30€ η εξέταση και διαρκεί 15 - 30 λεπτά.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Πραγματοποιούνται όλες οι σύγχρονες μέθοδοι ενδοσκοπικής προσέγγισης. Αντιμετωπίζονται παθήσεις όπως δυσκολία στην αναπνοή από τη μύτη - στραβό διάφραγμα, ρινίτιδες, ιγμορίτιδα και πολύποδες.

  περισσότερα λιγότερα

"He is expert. This was the second visit for me, but I already feel he will be the only one I will visit. "

περισσότερα

"Είμαι πολύ ευχαριστημένη με την Γιατρό που με εξέτασε"

περισσότερα
 • Διάφραγμα μύτης: Από 50 € έως 60 € η επίσκεψη και διαρκεί 15 - 30 λεπτά. Περιλαμβάνει ενδοσκοπική εξέταση για την πλήρη διάγνωση της ρινικής κοιλότητας.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Η εξέταση πραγματοποιείται με λεπτό, εύκαμπτο ενδοσκόπιο και απεικόνιση στον ασθενή για την διάγνωση. Χρησιμοποιείται το μηχάνημα RF, τελευταίας τεχνολογίας, για τον καυτηριασμό των κογχών. Η επέμβαση διαρκεί 1 ώρα ή και περισσότερο και το 99% των ασθενών της γιατρού, που υποβάλλονται σε αυτή την επέμβαση με την μέθοδο της, δεν πονάνε και δεν κάνουν χρήση αναλγητικών ήδη από την 1η ήμερα μετά το χειρουργείο. Αντιμετωπίζονται παθήσεις όπως σκολίωση διαφράγματος, υπερτροφία κογχών, κρεατάκια, πολύποδες, ροχαλητό και άπνοιες.

  περισσότερα λιγότερα

"Ο γιατρός ήταν καταρτισμένος στα θέματα που αφορούσαν την ειδικότητα του και ο εξοπλισμός ήταν σύγχρονος."

περισσότερα
 • Διάφραγμα μύτης: Από 30 € έως 60 € η επίσκεψη και διαρκεί 15 - 30 λεπτά. Το κόστος διαμορφώνεται ανάλογα με τον απαραίτητο έλεγχο (ενδοσκόπηση, Video-ενδοσκόπηση, ρινομανομετρία, υπέρηχος ιγμορείων, έλεγχος όσφρησης, μελέτη ύπνου κλπ).
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Πραγματοποιείται έλεγχος ρινικής αναπνοής, ευθύτητας ρινικού διαφράγματος, υπερτροφίας κάτω ρινικών κογχών, ιγμορίτιδας - παραρρινοκολπίτιδας, πολυπόδων ρινός ή άλλων καταστάσεων που δυσκολεύουν την ρινική αναπνοή. Ο έλεγχος πραγματοποιείται με σύγχρονο εξοπλισμό που εκτός της απλής ρινοσκοπίας περιλαμβάνει ενδοσκόπηση, Video-ενδοσκόπηση, ρινομανομετρία (εξειδικευμένη αντικειμενική εξέταση της ροής του αέρα στην μύτη) και υπέρηχο ιγμορείων. Η αντιμετώπιση γίνεται με εξατομικευμένο για τον κάθε ασθενή θεραπευτικό πλάνο, σύμφωνα με τα καθιερωμένα διεθνή θεραπευτικά πρωτόκολλα και μπορεί να είναι συντηρητική ή χειρουργική. Το χειρουργείο γίνεται με γενική αναισθησία (ρινοσκοπικά, ενδοσκοπικά, με διαθερμία πλάσματος, ραδιοσυχνότητες, Laser κλπ., ανάλογα με την κάθε περίπτωση και μετεγχειρητικό πλάνο παρακολούθησης με συχνές επανεξετάσεις στο ιατρείο.

  περισσότερα λιγότερα
 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 1
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ
real-hours icon
auto-confirmation icon

"Λολυ καλος γιατρος με υπομονη να εξηγησειβστον ασθενη καθε απορια!"

περισσότερα
 • Διάφραγμα μύτης: 40 € η εξέταση και διαρκεί 15 - 30 λεπτά. Περιλαμβάνεται ενδοσκόπηση και καταγραφή βίντεο.Το κόστος μπορεί να διαφοροποιηθεί ανάλογα το περιστατικό.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Πραγματοποιείται εύκαμπτη ενδοσκόπηση και καταγραφή βίντεο. Αντιμετωπίζεται η δυσχέρεια της αναπνοής, το ροχαλητό και η υπνική άπνοια.

  περισσότερα λιγότερα
 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 1
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ
real-hours icon
auto-confirmation icon

"Εξαιρετική σε όλα σαν γιατρός και σαν άνθρωπος. Ευχαριστώ "

περισσότερα
 • Διάφραγμα μύτης: 30 € η επίσκεψη και διαρκεί 15 - 30 λεπτά. Περιλαμβάνει ενδοσκοπικό έλεγχο διαβατότητας της μύτης.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Κατά την επίσκεψη γίνεται αξιολόγηση της κατάστασης του ασθενούς. Το χειρουργείο πραγματοποιείται κατόπιν προγραμματισμού. Υπό γενική αναισθησία γίνεται ευθειασμός του ρινικού διαφράγματος και κογχοπλαστική ενδοσκοπικά. Ο ασθενής παίρνει εξιτήριο την ίδια ημέρα ή την επόμενη. Την πρώτη ημέρα ο ασθενής ανασαίνει μόνο από το στόμα, γιατί θα έχει ένα μικρό σφουγγαράκι μέσα στη μύτη. Μετά την αφαίρεσή του και για διάστημα μίας εβδομάδας περίπου, η μύτη λόγω της εγχείρησης θα είναι πρησμένη εσωτερικά (ΟΧΙ εξωτερικά). Αυτό σημαίνει ότι θα υπάρχει κάποια δυσκολία στην αναπνοή, θα έχει εκκρίσεις από τη μύτη, τα μάτια θα δακρύζουν και μπορεί να μην μυρίζει καλά. Μπορεί επίσης να έχει κάποια ευαισθησία ή πόνο στα δυο μπροστινά πάνω δόντια. Αυτά θα περάσουν σιγά-σιγά και τότε θα αρχίσει να αισθάνεται τα οφέλη από την επέμβαση.

  περισσότερα λιγότερα
 • Απαιτείται η χρήση μάσκας από τους ασθενείς που εισέρχονται στο χώρο του ιατρείου.ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ για την περίοδο της πανδημίας COVID-19: Οι ειδικές δοκιμασίες για τον έλεγχο της όσφρησης δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν με ασφάλεια αυτή τη περίοδο. Προτείνεται ο ασθενής με οποιαδήποτε διαταραχή στην όσφρηση να κλείσει μία εξέταση για ενδοσκοπικό έλεγχο, προκειμένου να εξεταστεί, να αξιολογηθεί η κατάστασή του και να γίνει μία προσπάθεια υποστηρικτικής αγωγής για να μη χαθεί πολύτιμος χρόνος.

"Ολα μια χαρα εξερετικος Γιατρος με πειρα"

περισσότερα
 • Διάφραγμα μύτης: 40 € ανά συνεδρία και διαρκεί 15 - 30 λεπτά. Παρέχεται και συνταγή.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Πραγματοποιείται με HD Ενδοσκόπιο και αντιμετωπίζονται ασθένειες όπως η ιγμορίτιδα, το ροχαλητό και το στραβό διάφραγμα.

  περισσότερα λιγότερα

"Άψογη σε όλα. Συνεπής, καταρτισμένη, επεξηγηματική."

περισσότερα
 • Διάφραγμα μύτης: Από 40 € έως 50 € η εξέταση και διαρκεί 15 - 30 λεπτά. Περιλαμβάνεται η ενδοσκόπηση.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Πραγματοποιείται ενδοσκόπηση με άκαμπτο ή και με εύκαμπτο ενδοσκόπιο. Αντιμετωπίζεται η οξεία και χρόνια ρινοκολπίτιδα. Η επέμβαση στις κόγχες μπορεί να γίνει και με τοπική αναισθησία στο ιατρείο, με ραδιοσυχνότητες. Αντιμετωπίζεται η σκολίωση του ρινικού διαφράγματος και η υπετροφία των ρινικών κόγχων. Για το χειρουργείο του διαφράγματος (που γίνεται με γενική αναισθησία), υπάρχει συγκεκριμένος προεγχειρητικός έλεγχος. Για τις κόγχες με τοπική αναισθησία στο ιατρείο με ραδιοσυχνότητες, δίνονται προφορικά οδηγίες στον ασθενή.

  περισσότερα λιγότερα
 • Λόγω του κορωνοϊού COVID- 19, οι ασθενείς θα πρέπει να φοράνε μάσκα, να είναι συνεπείς στην ώρα του ραντεβού και να μην έχουν συνοδό εκτός εάν αυτό είναι απαραίτητο.

"Επαγγελματίας γιατρός με ανθρώπινη προσέγγιση και ενδιαφέρον για το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις. Είναι ο καλύτερος ΩΡΛ που έχω επισκεφτεί και η αλήθεια είναι ότι έχω πάει σε πολλούς."

περισσότερα
 • Διάφραγμα μύτης: 25 € η επίσκεψη και διαρκεί 15 - 30 λεπτά.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Χρησιμοποιείται Διοδικό laser και αντιμετωπίζεται το ροχαλητό, η ιγμορίτιδα και η δύσπνοια.

  περισσότερα λιγότερα

"Πάρα πολυ εξυπηρετική, με κατανόηση και κατάρτιση."

περισσότερα
 • Πραγματοποιείται ευθειασμός σκολίωσης ρινικού διαφράγματος και μπορεί να γίνει ταυτόχρονα :ελάττωση του μεγέθους των υπερτροφικών κογχών, ενδοσκοπική χειρουργική ρινός - παραρρινίων για την αντιμετώπιση χρόνιας ιγμορίτιδας και πολυπόδων, καθώς και με ρινοπλαστική για διορθώσεις της εξωτερικής εμφάνισης της μύτης.

  περισσότερα λιγότερα
 • Δυνατότητα εξέτασης στην Κλινική ΙΑΣΩ γίνεται μόνον κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης στο 2107441340.

 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 1
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ
real-hours icon
auto-confirmation icon

"Εξαιρετικός κι ευγενέστατος. Σου αφιερώνει χρόνο και σου λύνει απορίες."

περισσότερα
 • Διάφραγμα μύτης: 20 € η επίσκεψη. Διάρκεια 15 - 30 λεπτά.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Χρησιμοποιείται laser κατά περίπτωση εφόσον απαιτηθεί. Αντιμετωπίζονται δυσχέρειες ρινικής αναπνοής, ροχαλητό και άπνοιες.

  περισσότερα λιγότερα
 • Λόγω των μέτρων περί εξάπλωσης του κορωνοϊού, οι ασθενείς που προσέρχονται στο ιατρείο πρέπει να φορούν μάσκα. Ο γιατρός δέχεται και εκτάκτως τις Κυριακές κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας.

"Ραντεβου/επίσκεψη μέσω βιντεοκλήσης: ήθελα να μάθω πληροφορίες για πιθανή χειρουργική επέμβαση, όλες οι ερωτήσεις μου απαντήθηκαν. Ο γιατρός με άκουσε, κατάλαβε πρακτικά τις παραμέτρους, και βρήκαμε ένα κοινό πλάνο - πολύ σημαντικό για εμπιστοσύνη σε ενδεχόμενο χειρουργείο! Σε ευχαριστω πολύ γιατρέ! "

περισσότερα

"Πραγματικά πολύ καλός γιατρός. Καθαρό ιατρείο. Ενδιαφέρθηκε για το πρόβλημα μου. "

περισσότερα
 • Διάφραγμα μύτης: Από 40 € έως 50 € η επίσκεψη. Διαρκεί 30 - 45 λεπτά.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Πραγματοποιείται εύκαμπτη και άκαμπτη ενδοσκόπηση ρινός. Αντιμετωπίζεται η σκολίωση ρινικού διαφράγματος και η δυσχέρεια ρινικής αναπνοής.

  περισσότερα λιγότερα

"Εξαιρετικος φιλικός μου ανέλυσε πλήρως το πρόβλημα μου έδωσε τη κατάλληλη θεραπεισ"

περισσότερα
 • Διάφραγμα μύτης: 30 € η επίσκεψη. Διαρκεί λιγότερο από 15'. Περιλαμβάνει ενδοσκόπηση ρινός, ρινοφάρυγγος και λάρυγγος.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Γίνεται με εύκαμπτο ή άκαμπτο ενδοσκόπιο με παράλληλη χορήγηση τοπικής αναισθησίας.

  περισσότερα λιγότερα
 • Για το κλείσιμο ραντεβού απαιτείται η καταγραφή του λόγου επίσκεψης. Ο ιατρός μπορεί να εξυπηρετεί ραντεβού κι εκτός του βασικού ωραρίου κατόπιν συνεννόησης.

124

Γιατροί για Διάφραγμα μύτης

"Συγχαρητήρια για την ανθρωπιά την αμεσότητα και την εμπιστοσύνη που μου ενέπνευσε . "

περισσότερα
 • Ο Κάλτσος Ευθύμιος είναι Ωτορινολαρυγγολόγος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στο Γαλάτσι. Είναι Υποψήφιος Διδάκτωρ της Παιδο - Ωτορινολαρυγγολογίας στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και διαθέτει μεταπτυχιακό δίπλωμα στην Κατεύθυνση επείγουσας φροντίδας υγείας από το ίδιο Πανεπιστήμιο. Επιπλέον, διαθέτει πτυχίο Ιατρικής από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο και έχει μετεκπαιδευτεί στην Πανεπιστημιακή ΩΡΛ Κλινική του Innsbruck στην Αυστρία, πάνω στη Χειρουργική Παιδοωτορινολαρυγγολογία και στη Χειρουργική Κεφαλής και Τραχήλου. Αποτελεί Αναπληρωτής Διευθυντής της Ω.Ρ.Λ. Κλινικής του Παιδιατρικού Ιατρικού Κέντρου Αθηνών και παράλληλα συνεργάζεται με το Μαιευτήριο Γαία. Στο ιδιωτικό του ιατρείο παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες για διάγνωση και αντιμετώπιση όλων των προβλημάτων της ωτορινολαρυγγολογίας και παιδο - ωτορινολαρυγγολογία και εκτελεί επεμβάσεις όπως αμυγδαλεκτομή και αδενοειδεκτομή (κρεατάκια), τοποθέτηση σωληνίσκων αερισμού, διόρθωση ρινικού διαφράγματος, ενδοσκοπική χειρουργική ρινός, ρινοπλαστική, φωνοχειρουργική και τυμπανοπλαστική. Τέλος, έχει πραγματοποιήσει πλήθος δημοσιεύσεων σε διεθνή και πανελλήνια συνέδρια, είναι μέλος πολλών εταιρειών στο χώρο της ωτορινολαρυγγολογίας και δημοσιεύει εργασίες σε ελληνικά αλλά και ξένα επιστημονικά περιοδικά.

  Υπηρεσίες: Αδενοειδεκτομή (κρεατάκια μύτης), Ακοόγραμμα, Απλή επίσκεψη, Ειδικό κόστος επίσκεψης για ΑΜΕΑ - ανέργους - φοιτητές, Έλεγχος και αντιμετώπιση ιλίγγου - ζάλης, Ενδοσκοπικός Έλεγχος, Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση, Καθαρισμός Αυτιών, Κατ' οίκον επίσκεψη, Κλινική εξέταση & συνταγογράφηση (φοιτητική κάρτα ISIC), Πιστοποιητικά/Βεβαιώσεις, Πλήρης Ακοολογικός Έλεγχος, Τυμπανόγραμμα

  περισσότερα

"επισκέπτομαι χρονια το συγκεκριμένο γιατρο. είναι μακράν ο καλύτερος "

περισσότερα
 • O Κανέλης Νικόλαος είναι Ωτορινολαρυγγολόγος, Διευθυντής της Ωτορυνολαρυγγολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Metropolitan και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στο Χαϊδάρι από το 1994. Έχει μετεκπαιδευτεί στην Παιδολαρυγγολογία, στην Ωτονευρολογία και στη Χειρουργική Ωτός στο Baylor College στο Houston των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής. Δραστηριοποιείται στον παραπάνω τομέα περισσότερα από είκοσι χρόνια. Στο ιατρείο του πραγματοποιεί πλήθος βασικών ιατρικών υπηρεσιών, όπως καθαρισμό αυτιών, ενδοσκοπικό έλεγχο, τυμπανόγραμμα, ακουόγραμμα και πλήρη ακοολογικό έλεγχο. Παράλληλα, προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες λόγω της πολυετούς εμπειρίας του και της εξειδίκευσής του, αναλαμβάνοντας πλήθος περιστατικών που αφορούν την χειρουργική αντιμετώπιση του ροχαλητού, των διαταραχών φωνής και του στραβού διαφράγματος, παθήσεις που αφορούν ένα μεγάλο ποσοστό ασθενών.

  Υπηρεσίες: Ακοόγραμμα, Απλή επίσκεψη, Ενδοσκοπικός Έλεγχος, Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση, Καθαρισμός Αυτιών, Πλήρης Ακοολογικός Έλεγχος, Τυμπανόγραμμα

  περισσότερα

"Πολύ καλός γιατρός, με γνώσεις αλλά και επεξηγηματικός, φιλικός και προσιτός "

περισσότερα
 • Ρινικό διάφραγμα: Περιλαμβάνει ενδοσκοπικό έλεγχο και ενημέρωση.
 • O Μαργαρίτης Ελευθέριος MD, MSc, PhD είναι Ωτορινολαρυγγολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στο Χαϊδάρι. Έχει ολοκληρώσει την διδακτορική του διατριβή στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και μετεκπαιδεύτηκε στη ρινολογία - χειρουργική ρινός στο Άμστερνταμ. Διαθέτει μεταπτυχιακό δίπλωμα στην "Οργάνωση και Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας" από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και τις πιστοποιήσεις Basic Life Support (BLS) και Advance Trauma Life Support (ATLS). Επιπλέον, διαθέτει ιδιαίτερη εμπειρία στην αλλεργική ρινίτιδα, στη χειρουργική ρινός - παραρρινίων και στα παιδο - ΩΡΛ προβλήματα, καθώς έχει αποκτήσει την ειδικότητά του στην ΩΡΛ κλινική του Ακαδημαϊκού Ιατρικού Κέντρου του Άμστερνταμ, του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών "Ιπποκράτειο" και του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Αθηνών "Π. & Α. Κυριακού". Στην διάρκεια της καριέρας του, έχει εργασθεί σε πολλά Νοσοκομεία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, όπως στην Α’ ΩΡΛ κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών και στο Ακαδημαϊκό Ιατρικό Κέντρο (AMC) στην Ολλανδία. Σήμερα, προσφέρει όλο το φάσμα των ωτορινολαρυγγολογικών υπηρεσιών στο ιατρείο, αλλά και κατ’οίκον σε συνεργασία με την Α΄ ΩΡΛ Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών και σε εξειδικευμένα ιδιωτικά θεραπευτήρια. Έχει πραγματοποιήσει δημοσιεύσεις και ανακοινώσεις σε ελληνικά και ξενόγλωσσα περιοδικά και έχει συμμετάσχει σε συγγραφή επιστημονικών βιβλίων. Τέλος, ο γιατρός είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, της Πανελλήνιας Εταιρείας Ωτορινολαρυγγολογίας - Χειρουργικής Κεφαλής και Τραχήλου και της Πανελλήνιας Ρινολογικής Εταιρείας.

  Υπηρεσίες: Ακοόγραμμα, Ακοολογικός έλεγχος νεογνών, Αλλεργικά δερματικά test (skin prick test), Απλή επίσκεψη, Αφαίρεση αμυγδαλών (αμυγδαλεκτομή), Δίμηνη ηλεκτρονική συνταγογράφηση, Έλεγχος και αντιμετώπιση ιλίγγου - ζάλης, Έλεγχος όσφρησης, Ενδοσκοπικός Έλεγχος, Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση, Καθαρισμός Αυτιών, Πιστοποιητικά/Βεβαιώσεις, Πλήρης Ακοολογικός Έλεγχος, Ρινικό διάφραγμα, Τυμπανόγραμμα

  περισσότερα

"ΕΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΩΣΤΑ!!!!!!!!!!!!! "

περισσότερα
 • Ο Ζήσης Αθανάσιος είναι Ωτορινολαρυγγολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στην Καλλιθέα. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Είναι συνεργάτης της Ευρωκλινικής Αθηνών, της Βιοκλινικής, και του Ιατρικού Αθηνών. Επίσης έχει διατελέσει επιστημονικός συνεργάτης στο Ιατρείο Φωνής της Α΄ΩΡΛ Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών "Ιπποκράτειο". Με εξειδίκευση στη φωνιατρική, ο ιατρός Ζήσης Αθανάσιος είναι ειδικός στην αντιμετώπιση φωνητικών παθήσεων σε επαγγελματίες φωνής (τραγουδιστές, ηθοποιούς). Μπορεί να παρέχει χρήσιμες συμβουλές και να προτείνει ειδικές ασκήσεις, με σκοπό την επίτευξη συγκεκριμένων φωνητικών στόχων, έχοντας παράλληλα τη δυνατότητα να ελέγξει ενδοσκοπικά κατά περίπτωση τη βελτίωση της φωνητικής υγείας ή την υποχώρηση της εκάστοτε παθολογίας. Επίσης, διενεργεί ένα εύρος επεμβάσεων, όπως φωνοχειρουργική, χειρουργική ρινός, τραχήλου και ώτων. Διαθέτει ιδιαίτερη εμπειρία στη διαγνωστική και θεραπευτική αντιμετώπιση όλου τους φάσματος της ωτορινολαρυγγολογίας, όπως ενδοσκοπικό έλεγχο ρινός και ακοολογικό έλεγχο, διερεύνηση ιλίγγου, διάγνωση παθήσεων λάρυγγα και ΩΡΛ παιδιών.

  Υπηρεσίες: Ακοόγραμμα, Απλή επίσκεψη, Διαταραχές φωνής, Δίμηνη ηλεκτρονική συνταγογράφηση, Ειδικό κόστος επίσκεψης για ΑΜΕΑ - ανέργους - φοιτητές, Ενδοσκοπικός Έλεγχος, Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση, Καθαρισμός Αυτιών, Κατ' οίκον επίσκεψη, Κλινική εξέταση & συνταγογράφηση (φοιτητική κάρτα ISIC), Πλήρης Ακοολογικός Έλεγχος, Τρίμηνη Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση, Τυμπανόγραμμα

  περισσότερα
 • Ο ιατρός δέχεται έκτακτα περιστατικά και εκτός βασικού ωραρίου κατόπιν συνεννόησης.

"Εμπειρος γιατρος με προθυμια να κοιταξει εξονυχιστικα το προβλημα σου"

περισσότερα
 • Διάφραγμα μύτης
 • Ο Κυριάκου Νικόλαος είναι Ωτορινολαρυγγολόγος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην Αγία Παρασκευή. Είναι πτυχιούχος Ιατρικής από τη Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Ειδικεύτηκε στην Ωτορινολαρυγγολογία, στην Β’ Χειρουργική Κλινική του 401 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου Αθηνών και στη ΩΡΛ Κλινική του Νοσοκομείου Κοργιαλένειο - Μπενάκειο. Έχει εξειδικευτεί στην ωτολογία - νευροωτολογία, στη φωνιατρική, στη φωνοχειρουργική και στην επεμβατική ωτορινολαρυγγολογία. Εργάζεται ως Επιμελητής ΩΡΛ, στην ΩΡΛ Κλινική του 401 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου Αθηνών. Τέλος, έχει ιδιαίτερη εμπειρία στη ρινοπλαστική, στη χειρουργική κεφαλής τραχήλου, στην ενδοσκοπική χειρουργική ρινός και στην παιδοωτορινολαρυγγολογία.

  Υπηρεσίες: Αδενοειδεκτομή (κρεατάκια μύτης), Απλή επίσκεψη, Ενδοσκοπικός Έλεγχος, Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση, Καθαρισμός Αυτιών, Κλινική εξέταση & συνταγογράφηση (φοιτητική κάρτα ISIC), Πλήρης Ακοολογικός Έλεγχος, Τυμπανόγραμμα

  περισσότερα

"Εντόπισε γρήγορα το πρόβλημα και μου πρόσφερε λύση. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα. "

περισσότερα
 • Διάφραγμα μύτης
 • Ο Φαραζής Ιωάννης είναι Ωτορινολαρυγγολόγος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στα Πατήσια. Είναι πτυχιούχος ιατρικής από την Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και έχει εκπαιδευτεί και εξειδικευτεί σε πανεπιστημιακές κλινικές της Αθήνας. Τέλος, παρακολουθεί πλήθος συνεδρίων και σεμιναρίων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό στα πλαίσια της συνεχούς κατάρτισης στον τομέα της ωτορινολαρυγγολογίας.

  Υπηρεσίες: Απλή επίσκεψη, Βεβαίωση για δίπλωμα οδήγησης, Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση, Καθαρισμός Αυτιών, Κατ' οίκον επίσκεψη, Πλήρης Ακοολογικός Έλεγχος, Τυμπανόγραμμα

  περισσότερα
Κάνε δωρεάν εγγραφή

Δες άμεσα το κόστος όλων των υπηρεσιών στο doctoranytime χωρίς περιορισμούς!

Τουλάχιστον 6 χαρακτήρες ή αριθμούς
Συνδέσου στο doctoranytime
Δημιουργία νέου κωδικού

Συμπλήρωσε το email με το οποίο έχεις κάνει εγγραφή στο doctoranytime για να σου στείλουμε νέο κωδικό.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Ο κωδικός σου έχει αλλάξει

Ελέγξε το email σου για να μάθεις τον καινούργιο κωδικό.

loading
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
loading

Σε περίπτωση που χρειάζονται διευκρινίσεις για το λόγο επίσκεψης ή την ώρα που κλείσατε το ραντεβού σας για κατ' οίκον επίσκεψη, θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας ο γιατρός.

Γιατί να περιμένεις στο τηλέφωνο;

350.000 που έκλεισαν ραντεβού online
έμειναν 100% ικανοποιημένοι!
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ σε 1'

Δεν βλέπεις τον κωδικό της περιοχής σου;
Κλείσε βιντεοκλήση με έναν επαγγελματία υγείας

Κλείσε ένα ραντεβού για βιντεοκλήση με 3 κλικ και δες τον επαγγελματία υγείας από το κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή σου.

home
Συμβουλέψου το γιατρό σου από παντού
time
Κλείσε ραντεβού αμέσως
data
Διασφάλισε τα προσωπικά σου δεδομένα

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να διαλέξεις την επιλογή για βιντεοκλήση.

ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ