Άλλαξε την ψυχολογία σου! Μίλα online με σύμβουλο ψυχικής υγείας.
Άλλαξε την ψυχολογία σου! Μίλα online με σύμβουλο ψυχικής υγείας.
Γιατροί Εξετάσεις Εξειδίκευση

Διάβασε επιστημονικά άρθρα για

×
ΑΝΟΙΓΜΑ ΧΑΡΤΗ
10

εξειδικευμένοι γιατροί για Διάφραγμα μύτης στην Αττική

"Εξαιρετική επαγγελματίας, ευγενική και αναλυτική σχετικά με το θέμα του διαφράγματος."

περισσότερα
 • Πραγματοποιείται ευθειασμός σκολίωσης ρινικού διαφράγματος και μπορεί να γίνει ταυτόχρονα :ελάττωση του μεγέθους των υπερτροφικών κογχών, ενδοσκοπική χειρουργική ρινός - παραρρινίων για την αντιμετώπιση χρόνιας ιγμορίτιδας και πολυπόδων, καθώς και με ρινοπλαστική για διορθώσεις της εξωτερικής εμφάνισης της μύτης.

  περισσότερα λιγότερα
 • Δυνατότητα εξέτασης στην Κλινική ΙΑΣΩ γίνεται μόνον κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης στο 2107441340.

"Ήταν πολύ επαγγελματικός, αλλά και φιλικός. Μου εξήγησε κατανοητά τι θέμα υπήρχε και το προσέγγισε σφαιρικά και σχολαστικά."

περισσότερα
 • Διάφραγμα μύτης: Από 30 € έως 60 € η επίσκεψη και διαρκεί 15 - 30 λεπτά. Το κόστος διαμορφώνεται ανάλογα με τον απαραίτητο έλεγχο (ενδοσκόπηση, Video-ενδοσκόπηση, ρινομανομετρία, υπέρηχος ιγμορείων, έλεγχος όσφρησης, μελέτη ύπνου κλπ).
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Πραγματοποιείται έλεγχος ρινικής αναπνοής, ευθύτητας ρινικού διαφράγματος, υπερτροφίας κάτω ρινικών κογχών, ιγμορίτιδας - παραρρινοκολπίτιδας, πολυπόδων ρινός ή άλλων καταστάσεων που δυσκολεύουν την ρινική αναπνοή. Ο έλεγχος πραγματοποιείται με σύγχρονο εξοπλισμό που εκτός της απλής ρινοσκοπίας περιλαμβάνει ενδοσκόπηση, Video-ενδοσκόπηση, ρινομανομετρία (εξειδικευμένη αντικειμενική εξέταση της ροής του αέρα στην μύτη) και υπέρηχο ιγμορείων. Η αντιμετώπιση γίνεται με εξατομικευμένο για τον κάθε ασθενή θεραπευτικό πλάνο, σύμφωνα με τα καθιερωμένα διεθνή θεραπευτικά πρωτόκολλα και μπορεί να είναι συντηρητική ή χειρουργική. Το χειρουργείο γίνεται με γενική αναισθησία (ρινοσκοπικά, ενδοσκοπικά, με διαθερμία πλάσματος, ραδιοσυχνότητες, Laser κλπ., ανάλογα με την κάθε περίπτωση και μετεγχειρητικό πλάνο παρακολούθησης με συχνές επανεξετάσεις στο ιατρείο.

  περισσότερα λιγότερα

"Ευχάριστη εξυπηρέτηση από το προσωπικό "

περισσότερα

"Πολύ καλός και αξιόλογος γιατρός Ευχάριστος, έμπειρος,αναλυτικός μας βοήθησε πάρα πολύ! "

περισσότερα
 • Διάφραγμα μύτης: 40 € ανά συνεδρία και διαρκεί 15 - 30 λεπτά. Παρέχεται και συνταγή.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Πραγματοποιείται με HD Ενδοσκόπιο και αντιμετωπίζονται ασθένειες όπως η ιγμορίτιδα, το ροχαλητό και το στραβό διάφραγμα.

  περισσότερα λιγότερα

"Είμαι πολύ ευχαριστημένη με την Γιατρό που με εξέτασε"

περισσότερα
 • Διάφραγμα μύτης: Από 50 € έως 60 € η επίσκεψη και διαρκεί 15 - 30 λεπτά. Περιλαμβάνει ενδοσκοπική εξέταση για την πλήρη διάγνωση της ρινικής κοιλότητας.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Η εξέταση πραγματοποιείται με λεπτό, εύκαμπτο ενδοσκόπιο και απεικόνιση στον ασθενή για την διάγνωση. Χρησιμοποιείται το μηχάνημα RF, τελευταίας τεχνολογίας, για τον καυτηριασμό των κογχών. Η επέμβαση διαρκεί 1 ώρα ή και περισσότερο και το 99% των ασθενών της γιατρού, που υποβάλλονται σε αυτή την επέμβαση με την μέθοδο της, δεν πονάνε και δεν κάνουν χρήση αναλγητικών ήδη από την 1η ήμερα μετά το χειρουργείο. Αντιμετωπίζονται παθήσεις όπως σκολίωση διαφράγματος, υπερτροφία κογχών, κρεατάκια, πολύποδες, ροχαλητό και άπνοιες.

  περισσότερα λιγότερα

"Professional and engaging doctor; excellent listener; felt very comfortable."

περισσότερα
 • Διάφραγμα μύτης: 30 € από 30€ η εξέταση και διαρκεί 15 - 30 λεπτά.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Πραγματοποιούνται όλες οι σύγχρονες μέθοδοι ενδοσκοπικής προσέγγισης. Αντιμετωπίζονται παθήσεις όπως δυσκολία στην αναπνοή από τη μύτη - στραβό διάφραγμα, ρινίτιδες, ιγμορίτιδα και πολύποδες.

  περισσότερα λιγότερα
 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 1
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ
real-hours icon
auto-confirmation icon

"Εξαιρετικός επαγγελματιας,κυρίως άνθρωπος και πάνω απ όλα σου εμπνέει ασφαλεια "

περισσότερα
 • Διάφραγμα μύτης: 40 € η επίσκεψη και διαρκεί 15 - 30 λεπτά. Περιλαμβάνει ενδοσκοπικό έλεγχο ρινός, παραρρινίων και κλινική εκτίμηση ρινικής λειτουργίας.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Η θεραπεία γίνεται με συνδυασμό χρήσης υπερήχων και κλασικής χειρουργικής, ανάλογα με το ξεχωριστό πρόβλημα του κάθε ασθενούς. Αντιμετωπίζεται η δυσχέρεια (δυσκολία) της ρινικής αναπνοής. Κατά συνέπεια βελτιώνονται συμπτώματα όπως, το ροχαλητό, η υπνική άπνοια, τα επαναλαμβανόμενα επεισόδια ιγμορίτιδας και οι συνοδές κεφαλαλγίες (πονοκέφαλοι) που μπορούν να προκληθούν από αυτά. Αναλυτικές οδηγίες σχετικά με το είδος της επέμβασης, την τεχνική που θα χρησιμοποιηθεί, τις προ και μετεγχειρητικές οδηγίες, καθώς και την περίοδο αποθεραπείας δίνονται σε κάθε ασθενή εξατομικευμένα.

  περισσότερα λιγότερα
 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 1
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ
real-hours icon
auto-confirmation icon

"Πολύ ευχαριστήμενη από την επίσκεψή μου"

περισσότερα
 • Διάφραγμα μύτης: 30 € η επίσκεψη και διαρκεί 15 - 30 λεπτά. Περιλαμβάνει ενδοσκοπικό έλεγχο διαβατότητας της μύτης.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Κατά την επίσκεψη γίνεται αξιολόγηση της κατάστασης του ασθενούς. Το χειρουργείο πραγματοποιείται κατόπιν προγραμματισμού. Υπό γενική αναισθησία γίνεται ευθειασμός του ρινικού διαφράγματος και κογχοπλαστική ενδοσκοπικά. Ο ασθενής παίρνει εξιτήριο την ίδια ημέρα ή την επόμενη. Την πρώτη ημέρα ο ασθενής ανασαίνει μόνο από το στόμα, γιατί θα έχει ένα μικρό σφουγγαράκι μέσα στη μύτη. Μετά την αφαίρεσή του και για διάστημα μίας εβδομάδας περίπου, η μύτη λόγω της εγχείρησης θα είναι πρησμένη εσωτερικά (ΟΧΙ εξωτερικά). Αυτό σημαίνει ότι θα υπάρχει κάποια δυσκολία στην αναπνοή, θα έχει εκκρίσεις από τη μύτη, τα μάτια θα δακρύζουν και μπορεί να μην μυρίζει καλά. Μπορεί επίσης να έχει κάποια ευαισθησία ή πόνο στα δυο μπροστινά πάνω δόντια. Αυτά θα περάσουν σιγά-σιγά και τότε θα αρχίσει να αισθάνεται τα οφέλη από την επέμβαση.

  περισσότερα λιγότερα
 • Απαιτείται η χρήση μάσκας από τους ασθενείς που εισέρχονται στο χώρο του ιατρείου.ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ για την περίοδο της πανδημίας COVID-19: Οι ειδικές δοκιμασίες για τον έλεγχο της όσφρησης δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν με ασφάλεια αυτή τη περίοδο. Προτείνεται ο ασθενής με οποιαδήποτε διαταραχή στην όσφρηση να κλείσει μία εξέταση για ενδοσκοπικό έλεγχο, προκειμένου να εξεταστεί, να αξιολογηθεί η κατάστασή του και να γίνει μία προσπάθεια υποστηρικτικής αγωγής για να μη χαθεί πολύτιμος χρόνος.

"Εξαιρετικός γιατρός με γνώσεις επάνω στο πρόβλημα που αντιμετώπιζα!!"

περισσότερα
 • Διάφραγμα μύτης: Από 40 € έως 50 € η επίσκεψη. Διαρκεί 30 - 45 λεπτά.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Πραγματοποιείται εύκαμπτη και άκαμπτη ενδοσκόπηση ρινός. Αντιμετωπίζεται η σκολίωση ρινικού διαφράγματος και η δυσχέρεια ρινικής αναπνοής.

  περισσότερα λιγότερα

"Ήταν ολα τέλεια υπέροχος γιατρός και άνθρωπος! "

περισσότερα
 • Διάφραγμα μύτης: 30 € η επίσκεψη. Διαρκεί λιγότερο από 15'. Περιλαμβάνει ενδοσκόπηση ρινός, ρινοφάρυγγος και λάρυγγος.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Γίνεται με εύκαμπτο ή άκαμπτο ενδοσκόπιο με παράλληλη χορήγηση τοπικής αναισθησίας.

  περισσότερα λιγότερα
 • Για το κλείσιμο ραντεβού απαιτείται η καταγραφή του λόγου επίσκεψης. Ο ιατρός μπορεί να εξυπηρετεί ραντεβού κι εκτός του βασικού ωραρίου κατόπιν συνεννόησης.

83

Γιατροί για Διάφραγμα μύτης στην Αττική

 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 60
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ

"Πολυ ευγενικός καθησυχαστικός γιατι το ραντεβου ηταν για την κορη μου ,της εξηγούσε κάθε Βήμα της εξέτασης και οταν πέρασε στην αγωγή έκανε το ίδιο κέρδισε την εμπιστοσύνη μου και ανεπιφύλακτα τον συνιστώ. "

περισσότερα
 • Διάφραγμα μύτης

"Ο γιατρός έδειξε ότι έχει μεγάλη εμπειρία και κατάρτιση. Ήταν ιδιαίτερα αναλυτικός εξηγώντας μας πρόβλημα. Ευχάριστος, ευγενικός , συνεπής. Ανεπιφύλακτα τον συστήνω ."

περισσότερα
 • Ρινικό διάφραγμα: Το κόστος χειρουργείου κατόπιν συνεννόησης
 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 60
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ

"Εξαιρετικός γιατρός και ειναι συνεπής στα ραντεβού "

περισσότερα
 • Διάφραγμα μύτης

"Εξαιρετικός επαγγελματίας εντόπισε το πρόβλημα και έδωσε την λύση "

περισσότερα
 • Διάφραγμα μύτης

"Για μια τυπική εξέταση κατόπιν κάποιων συμπτωμάτων... Συνεπής, άκουσε το πρόβλημα μου κ μετά από τις απαραίτητες εξετάσεις μου εξήγησε αναλυτικά τα αποτελέσματα. Για περαιτέρω εξετάσεις δε χρειάστηκε να πάω ξανα στο ιατρείο διότι υπήρχε η δυνατότητα αποστολής των αποτελεσμάτων μέσω viber. Έμεινα πολύ ευχαριστημένη και θα τον συστήσω και σε άλλα άτομα."

περισσότερα
 • Ρινικό διάφραγμα

"Εξαιρετικος Γιατρός. όποιος θέλει να λάβει άμεση επιστημονική απάντηση στο ιατρικό του πρόβλημα και να του δοθεί η λύση θα πρέπει να επισκεφτεί το κύριο Γαρινη . Εξαιρετικά καταρτισμένος επιστήμονας Ιατρός "

περισσότερα
 • Διάφραγμα μύτης

"Αξιόλογος άνθρωπος και καλή επιστήμων την προτείνω. "

περισσότερα
 • Ρινικό διάφραγμα

"Médecin ORL très professionnelle ... Je recommande"

περισσότερα
 • Διάφραγμα μύτης

"Έμπειρος επιστήμονας και θαυμάσιος άνθρωπος"

περισσότερα
 • Διάφραγμα μύτης

"Καταπληκτική ιατρός η κ. Παπαδόπουλου η οποία σου εμπνέει εμπιστοσύνη. Συστήνεται ανεπιφύλακτα!!!"

περισσότερα
 • Διάφραγμα μύτης
Κάνε δωρεάν εγγραφή

Δες άμεσα το κόστος όλων των υπηρεσιών στο doctoranytime χωρίς περιορισμούς!

Τουλάχιστον 6 χαρακτήρες ή αριθμούς
Συνδέσου στο doctoranytime
Δημιουργία νέου κωδικού

Συμπλήρωσε το email με το οποίο έχεις κάνει εγγραφή στο doctoranytime για να σου στείλουμε νέο κωδικό.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Ο κωδικός σου έχει αλλάξει

Ελέγξε το email σου για να μάθεις τον καινούργιο κωδικό.

loading
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
loading

Σε περίπτωση που χρειάζονται διευκρινίσεις για το λόγο επίσκεψης ή την ώρα που κλείσατε το ραντεβού σας για κατ' οίκον επίσκεψη, θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας ο γιατρός.

Γιατί να περιμένεις στο τηλέφωνο;

350.000 που έκλεισαν ραντεβού online
έμειναν 100% ικανοποιημένοι!
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ σε 1'

Για τηλεφωνικό ραντεβού κάλεσε στο 215 50 50005

Δευτέρα έως Παρασκευή 8:00 - 20:00


Δεν βλέπεις τον κωδικό της περιοχής σου;
Κλείσε βιντεοκλήση με έναν επαγγελματία υγείας

Κλείσε ένα ραντεβού για βιντεοκλήση με 3 κλικ και δες τον επαγγελματία υγείας από το κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή σου.

home
Συμβουλέψου το γιατρό σου από παντού
time
Κλείσε ραντεβού αμέσως
data
Διασφάλισε τα προσωπικά σου δεδομένα

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να διαλέξεις την επιλογή για βιντεοκλήση.

ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ

Τα cookies επιτρέπουν μια προσωποποιημένη εμπειρία χρήσης των λειτουργιών του doctoranytime. Κάνοντας κλικ στο “Εντάξει” ή χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με την πολιτική cookies μας. Εντάξει