Find a specialist
Book an appointment
Καψανάκη Τόνια Καψανάκη Τόνια 10 PHOTOS
(3)
 • auto-confirmation icon Your appointment will be immediately confirmed, anytime you book it
 • real-hours icon Actual appointment availability
 • Estimated confirmation time 1

Why she is suitable for you

Η Καψανάκη Τόνια είναι Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, Σωματικής Ραϊχικής Προσέγγισης και διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στο Παγκράτι, όπου παρέχει ατομικές συνεδρίες, ομάδες αυτογνωσίας ενηλίκων, ομάδες Μητρότητας (εγκύων και λοχείας), συμβουλευτική γονέων και συμβουλευτική ζεύγους. Είναι απόφοιτη του Κέντρου Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής Βίλχελμ Ράιχ-Ελληνικό Ινστιτούτο Νευροφυτοθεραπείας και Ανάλυσης Χαρακτήρα (Ε.Ι.Ν.Α.). Έχει εκπαιδευτεί στο θεωρητικό και πρακτικό μέρος της Σωματικής Ραϊχικής Ψυχοθεραπείας και είναι κάτοχος διπλώματος Μεταπτυχιακής Εκπαίδευσης στη Στάση του Σώματος και Χαρακτήρα. Ασκεί την σωματική ραϊχική προσέγγιση, η οποία πλαισιώνει ολιστικά το άτομο με στόχο την ισορροπία των συναισθημάτων, της νόησης και του σωματικού εαυτού. Είναι μια δυναμική θεραπευτική προσέγγιση και σε αυτή το σώμα βρίσκεται σε ισότιμη θέση με το λόγο και το συναίσθημα από διαγνωστική και θεραπευτική άποψη. Ο σωματικός εαυτός αποτελεί σημαντικό διαγνωστικό εργαλείο ενώ η σωματική ενεργοποίηση και εξισορρόπηση μέσω κατάλληλων τεχνικών αποτελούν μέρος της θεραπευτικής διαδικασίας. Αναλαμβάνει ένα ευρύτατο φάσμα ψυχικών διαταραχών όπως άγχος, κατάθλιψη, φοβίες, ψυχοσωματικά συμπτώματα, δυσκολίες σε καθημερινές καταστάσεις στην οικογένεια και την εργασία, κρίσεις πανικού κ.α., με στόχο να απαλλαγεί το άτομο από τις εσωτερικές συγκρούσεις και δυσκολίες της ζωής του. Στη θεραπευτική διαδικασία το άτομο μαθαίνει μέσα από τις προσωπικές του ανάγκες και τη μοναδικότητά του, να χρησιμοποιεί το δυναμικό του και να βελτιώνει τη λειτουργικότητα στην καθημερινότητα του, τις σχέσεις με τους άλλους και με τον εαυτό του, εμβαθύνοντας στην αυτογνωσία του. Είναι συντονίστρια ομάδων πρόληψης ψυχικής υγείας σε ομάδες προετοιμασίας εγκύων για το τοκετό και ομάδες λοχείας στο Κέντρο Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής Βίλχελμ Ράιχ, όπου έχει εργαστεί δυο χρόνια ως συντονίστρια σε ομάδα για την πρόληψη της νεύρωσης σε παιδιά και εφήβους. Επιπλέον, έχει συνεργαστεί με τον οργανισμό "Ευτοκία" παρέχοντας ψυχολογική στήριξη στις ομάδες προετοιμασίας για εγκυμοσύνη, τοκετό και γονεϊκότητα. Συνεργάζεται με παιδικούς σταθμούς ασκώντας την συμβουλευτική σε γονείς. Τέλος, στο πλαίσιο της συνεχούς προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης παρακολουθεί κύκλους σεμιναρίων και εκπαιδεύεται σε θέματα σχετικά με την ψυχική υγεία.

The description was edited by the doctoranytime team, based on verified information.

Services

Costs are indicative and will be determined on a case by case basis

Does not provide e-prescription
Payment by card at the office

Patient Reviews

Verified reviews from real patients

Trust and transparency in reviews is our top priority. This is why we monitor each review, to assure that abides under our reviews policy. Reviews Policy.

10

From 3 reviews

Reviews by 3 patients
10
He/she investigated my illness/condition in detail
10
He/she was trustworthy
10
Experienced & qualified
10
Punctual
10
Approachable & friendly
10
 • All (3)
 • Positive (3)
 • Neutral (0)
 • Negative (0)
10.0
Sofia A 21 March 2022
Sofia A Verified Review 1 review in doctoranytime
10.0
He/she investigated my illness/condition in detail
He/she was trustworthy
Experienced & qualified
Punctual
Approachable & friendly
H Τόνια συνδυάζει επαγγελματισμό και ενσυναίσθηση. Έχει βαθιά γνώση του αντικειμένου και εμπειρία . Σε συνδυασμό με έναν υπέροχα ζεστό χώρο σε κάνει να αισθάνεσαι αμέσως οικεία . Από τις πρώτες κιόλας συνεδρίες κέρδισε την εμπιστοσύνη μου και καταφέραμε να κάνουμε πολύ ουσιαστική δουλειά σε ολη τη διάρκεια της θεραπείας. Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα!
10.0
Χριστίνα Σ 18 March 2022
Χριστίνα Σ Verified Review 1 review in doctoranytime
10.0
He/she investigated my illness/condition in detail
He/she was trustworthy
Experienced & qualified
Punctual
Approachable & friendly
Η ενσυναίσθηση της Τόνιας αντικατοπτρίζεται στο βλέμμα της. Ένιωσα από τις πρώτες συνεδρίες ασφαλής να την εμπιστευτώ και να της μιλήσω ανοιχτά χωρίς να αισθανθώ λεπτό ότι με επικρίνει. Δεν είναι υπερβολή, χάρη στην Τόνια βρίσκω την δύναμη να γίνω ο άνθρωπος που θέλω. Ο χώρος της είναι φωτεινός και καλαίσθητος. Νιώθεις οικεία από την πρώτη στιγμή. Ανεπιφύλακτα την προτείνω.
10.0
Olga T 18 March 2022
Olga T Verified Review 1 review in doctoranytime
10.0
He/she investigated my illness/condition in detail
He/she was trustworthy
Experienced & qualified
Punctual
Approachable & friendly
Η αξιολόγηση και η συμβουλευτική που είχα από την Τόνια ήταν εξαιρετική. Η Τόνια με καθοδήγησε και με ενθάρρυνε να αναπτύξω τον εαυτό μου πέρα από κάθε μου προσδοκία! Η σκέψη και φροντίδα που αφιερώνει στην πρακτική της, και ειδικότερα, η προσοχή που δίνει στη δημιουργία ενός ζεστού, ασφαλούς και γεμάτο εμπιστοσύνη περιβάλλον, με έχει βοηθήσει ιδιαίτερα για να ξεπεράσω προβλήματα που ποτέ δεν πίστευα ότι θα ήμουν σε θέση να τα ξεπεράσω. Την ευχαριστώ πολύ και τη συστήνω ανεπιφύλακτα.

Access Information

 • Pagkrati, Pagrati , Attica
 • Payment Methods

  Bank Card
  Cash

Curriculum Vitae and Career

STUDIES

 • Δίπλωμα Συμβούλου Ψυχικής Υγείας (3 έτη εκπαίδευσης στο θεωρητικό και πρακτικό πρόγραμμα και εποπτεία 1 έτους), Κέντρο Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής Βίλχελμ Ράιχ - Ελληνικό Ινστιτούτο Νευροφυτοθεραπείας και Ανάλυσης Χαρακτήρα (Ε.Ι.Ν.Α.)
 • Εκπαίδευση στο θεωρητικό και πρακτικό μέρος της Ατομικής Σωματικής Ραϊχικής Ψυχοθεραπείας (4ο έτος), Κέντρο Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής Βίλχελμ Ράιχ - Ελληνικό Ινστιτούτο Νευροφυτοθεραπείας και Ανάλυσης Χαρακτήρα (Ε.Ι.Ν.Α.)
 • Δίπλωμα Μεταπτυχιακής Εκπαίδευσης στη Στάση του Σώματος και Χαρακτήρα, Κέντρο Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής Βίλχελμ Ράιχ - Ελληνικό Ινστιτούτο Νευροφυτοθεραπείας και Ανάλυσης Χαρακτήρα (Ε.Ι.Ν.Α.)

Professional experience

 • Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, ιδιωτικό γραφείο, Παγκράτι
 • Συντονίστρια ομάδων, Κέντρο Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής Βίλχελμ Ράιχ
 • Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, "Ευτοκία"

Organisations member

 • Ελληνική Εταιρία Συμβουλευτικής (Ε.Ε.Σ.)
 • Πανελλήνια Ένωση Σωματικής Ψυχοθεραπείας (Π.Ε.ΣΩ.Ψ.)

Participation in conferences

 • Μετεκπαιδευτικά σεμινάρια:
 • Θεωρητικό και Πρακτικό Σεμινάριο «Βασικής Εκπαίδευσης στα Gentle Bioenergetics της Eva Reich» με τον trainer στα Gentle Bionergetics Ψυχοθεραπευτή Richard Overly (56 ώρες). Θεωρητικό και Πρακτικό Σεμινάριο «Βιοδυναμική Ψυχοθεραπεία» με τον Ψυχοθεραπευτή-Trainer, Διευθυντή της Ecole de Psychologie Biodynamique (Γαλλία) François Lewin (18 ώρες).
 • Θεωρητικό και Πρακτικό Σεμινάριο «Ψυχοθεραπεία και Συμβουλευτική ζευγαριών και οικογένειας» με τη Ψυχολόγο - Ψυχοθεραπεύτρια – trainer Σωματικής και Συστημικής προσέγγισης Paola Abbonda (18 ώρες).
 • Θεωρητικό και Πρακτικό Σεμινάριο «Ψυχοθεραπεία Gestalt» με τον Dott. Valter Mastropaolo, Ψυχολόγο - Ψυχοθεραπευτή - Trainer και την Dott. ssa Christina di Colandrea Ψυχολόγο - Ψυχοθεραπευτή - Trainer (18 ώρες).
 • Θεωρητικό και Πρακτικό Σεμινάριο «Προετοιμασία εγκύων για φυσικό τοκετό, Εκπαίδευση Μαιών και Ειδικών Ψυχικής Υγείας» με την Ψυχοπαιδαγωγό - Ψυχοθεραπεύτρια Μαριλένα Κόμη και την Ψυχοθεραπεύτρια, Μαρία Πασχαλίδου (27 ώρες).
 • Θεωρητικό και Πρακτικό Σεμινάριο «Βιοενεργεακή Ανάλυση» με τη Ψυχολόγο – Ψυχοθεραπεύτρια – trainer Dott.ssa Maria Luisa Aversa (18 ώρες).
 • Θεωρητικό και Πρακτικό Σεμινάριο «Εξάσκηση στις βασικές τεχνικές της σωματικής ψυχοθεραπείας στην ατομική και στην ομάδα» με την Ψυχοπαιδαγωγό-Ψυχοθεραπεύτρια Μαριλένα Κόμη και την Ψυχολόγο-Ψυχοθεραπεύτρια, Δέσποινα Μαρκάκη (20 ώρες).
 • Θεωρητικό και Πρακτικό Σεμινάριο «Βιοσυστημική Ψυχοθεραπεία: Το σώμα ως σύνορο μεταξύ εσωτερικής και εξωτερικής πραγματικότητας» με την Rita Fiumara Liss Ψυχολόγο-Ψυχοθεραπεύτρια και την Silvana Lepre Ψυχολόγο-Ψυχοθεραπεύτρια (20 ώρες).
 • Θεωρητικό και Πρακτικό Σεμινάριο «Συνοδεύοντας την Οικογένεια στη δημιουργική χαρά και ζωντάνια με την Θεραπεία», Στάμου Μαζαράκη Ψυχολόγος Σωματική και Συστημική Ψυχοθεραπεύτρια (19 ώρες).
Doctoranytime is an end-to-end solution that assists the user from the moment they experience a medical symptom until the moment it is resolved by enabling them to find the best doctor, request guidance via chat and talk to them via video call. The information provided has been filled in by Καψανάκη Τόνια and edited by the doctoranytime team.
Members can view prices and access our features
Members can view prices and access our features

Continue with

or register with your email address

The password should contain at least 6 characters and 1 capital letter
Create a new password

Enter the email you used to register in doctoranytime and we'll send you a link to create new password

Your data is in good hands
doctor-graphic doctor-graphic

doctoranytime takes your health as well as your data protection very seriously!

In order to ensure you that:

 • you will continue to get the best possible treatment from the affiliated doctors and diagnostic centers
 • you will continue to book your appointments easily and quickly by having at the same time the right of evaluation
 • we will be able to contact you immediately in case of a change in your appointment
 • you will continue to receive our newsletter and health suggestions that may interest you

it is essential for us to collect and process your personal data to the extent that you allow.

For this reason, we would like to inform you that we take all the necessary measures in order to protect your personal data, according to the New European General Data Protection Regulation (“GDPR”), the terms of the doctoranytime Privacy Policy (that you can read in detail here) and the law requirements.

If you have any questions regarding your privacy protection by doctoranytime or in case you wish to exercise your GDPR rights (information, access, correction, deletion, limitation of processing, portability of your data, objection and right to lodge a complaint with the Personal Data Protection Authority) you can contact the Data Protection Officer of doctoranytime on: [email protected]

Terms of Use

Congratulations!!

Your registration has completed.

Are you Καψανάκη Τόνια?