Βρες εύκολα και γρήγορα εξετάσεις και κλείσε το ραντεβού σου δωρεάν σε 2’ μόλις λεπτά!
ΒΗΜΑ 1ο Επιλογή εξετάσεων
ΒΗΜΑ 2ο Επιλογή διαγνωστικού κέντρου
ΒΗΜΑ 3ο Στοιχεία ασθενούς
ΑΝΟΙΓΜΑ ΧΑΡΤΗ

Διαγνωστικά κέντρα για: Θυρεοτρόπος Ορμόνη (TSH)

  • Θυρεοτρόπος Ορμόνη (TSH): 12€
5/5

Βαθμολογία από 2 χρήστες

περισσότερα
Ειδική τιμή doctoranytime
Κόστος: 12,00 €
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
  • Θυρεοτρόπος Ορμόνη (TSH) Για την εξέταση τηρείται σειρά προτεραιότητας. Το ραντεβού πρέπει να κλειστεί αλλά η ώρα είναι ενδεικτική.
Φίλτρα
ΠΕΡΙΟΧΗ
ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ
Προσθήκη εξέτασης
Η TSH είναι εξέταση για τον έλεγχο της λειτουργίας του θυρεοειδούς και την εκτίμηση των συμπτωμάτων του υποθυρεοειδισμού και του υπερθυρεοειδισμού. Η εξέταση χρησιμοποιείται για τη διάγνωση μιας θυρεοειδικής διαταραχής ή προβλημάτων γονιμότητας, για τον έλεγχο της λειτουργίας της υπόφυσης, για τον προσυμπτωματικό έλεγχο των νεογέννητων για υπολειτουργία θυρεοειδούς. Αυξημένη τιμή της TSH σημαίνει ότι ο θυρεοειδής υπολειτουργεί, ενώ η μειωμένη τιμή σημαίνει ότι υπερλειτουργεί. Ένα μη φυσιολογικό αποτέλεσμα της εξέτασης αυτής ακολουθείται από περαιτέρω διαγνωστικές εξετάσεις, ώστε να ανευρεθεί το αίτιο της διαταραχής αυτής. Ενημερώστε το γιατρό σας για τυχόν λήψη φαρμάκων. Δεν πρέπει να έχουν ληφθεί φάρμακα θυρεοειδούς. Η αιμοληψία γίνεται μόνο από εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό. Βρες το πιο κοντινό διαγνωστικό κέντρο για να πραγματοποιήσεις τις αιματολογικές σου εξετάσεις για τον έλεγχο της TSH, δες τιμές και κλείσε το ραντεβού σε λιγότερο από 1’ online ή τηλεφωνικά.

Κλείσε το ραντεβού σου σε 1'

Επίλεξε ημέρα και ώρα ραντεβού για τις εξετάσεις σου

ΠΡΟΣΟΧΗ.Δεν μπορείς να κλείσεις ραντεβού σε διαφορετικά τμήματα την ίδια ημέρα και ώρα.

Τα cookies επιτρέπουν μια προσωποποιημένη εμπειρία χρήσης των λειτουργιών του doctoranytime.gr. Κάνοντας κλικ στο “Εντάξει” ή χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με την πολιτική cookies μας. Εντάξει