MD Medical Υγεία Αμπελοκήπων

Αμπελόκηποι Θεσσαλονίκης, ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟ/ ΟΥΡΩΝ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΟ ΑΝΔΡΟΛΟΓΙΚΟ ΑΞΟΝΙΚΗΣ ΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗΣ ΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑΣ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΡΙΑΚΟ/ΓΕΝΕΤΙΚΟ ΟΣΤΕΟΠΟΡΩΣΗΣ ΠΥΡΗΝΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΥΠΕΡΗΧΩΝ
ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ Ιδιωτικό ραντεβού ΠΕΔΥ - ΕΟΠΥΥ

Περιγραφή

Το Διαγνωστικό Κέντρο MD Medical - Υγεία Αμπελοκήπων είναι πολυϊατρείο - διαγνωστικό κέντρο που ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2009. Έχει σταθερή συνεργασία εξειδικευμένους ακτινολόγους και μικροβιολόγους και διαθέτει άρτιο τεχνολογικό ιατρικό εξοπλισμό. Για την διενέργεια και παραλαβή των εξετάσεων είναι απαραίτητη η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας και η χρήση ιατρικής μάσκας. Δυνατότητα αποστολής αποτελεσμάτων με e-mail, courier, fax κατόπιν αίτησης. Ωράριο λειτουργίας : ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 07:00-22:00 ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ: ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 06:00-21:00 ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ : 07:00-15:00

περισσότερα

Φωτογραφίες διαγνωστικού κέντρου

Υπηρεσίες

 • Εναλλακτικοί τρόποι πληρωμής
  Παρέχεται η δυνατότητα πληρωμής με πιστωτική κάρτα εκτός American Express.Η πληρωμή γίνεται κατά την καταχώρηση της εξέτασης.
 • Μέσος χρόνος λήψης αποτελεσμάτων
  Τα αποτελέσματα των αξονικών και μαγνητικών τομογραφιών παρέχονται σε μία ημέρα,όπου ειδοποιείστε με γραπτό μήνυμα. Τα αποτελέσματα των υπολοίπων εξετάσεων, πλην των εξειδικευμένων, παρέχονται αυθημερόν.
 • Αποστολή αποτελεσμάτων
  Παρέχεται η δυνατότητα ηλεκτρονικής αποστολής των αποτελεσμάτων των μικροβιολογικών εξετάσεων και των πορισμάτων των απεικονιστικών εξετάσεων με courier και e-mail, έπειτα από υπεύθυνη δήλωση συναίνεσης.
 • Μέτρα προστασίας
  Απαιτείται η σωστή χρήση μάσκας. Οι συνοδοί επιτρέπονται μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις.
 • Παραλαβή εξετάσεων
  Η παραλαβή των εξετάσεων γίνεται με την ταυτότητά σας . Σε περίπτωση που επιθυμείτε να τα λάβει τρίτο άτομο, παρακαλούμε να το δηλώσετε στη γραμματεία στο τέλος της εξέτασης.
 • Στοιχεία επικοινωνίας
  2310720020 email: [email protected]

Προτάσεις

35 €
Έλεγχος μαστών
Από 13/03/2019 έως 02/05/2021

Ψηφιακή μαστογραφία, υπέρηχος μαστών

ΑΓΟΡΑ ΠΡΟΤΑΣΗΣ

Αξιολόγηση και σχόλια ασθενών διαγνωστικού κέντρου - MD Medical Υγεία Αμπελοκήπων

Όλες οι αξιολογήσεις είναι από επαληθευμένους ασθενείς που έχουν κλείσει ραντεβού μέσω doctoranytime.gr

Το διαγνωστικό κέντρο έχει αξιολογηθεί από 30 ασθενείς, από τους οποίους το προτείνουν οι 27.

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
ΤΥΠΙΚΟΤΗΤΑ
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ
ΣΧΟΛΙΟ ΑΣΘΕΝΟΥΣ

περισσότερα
19 Φεβρουαρίου 2021

περισσότερα
12 Φεβρουαρίου 2021

περισσότερα
9 Φεβρουαρίου 2021

περισσότερα
8 Φεβρουαρίου 2021

Τέλεια όλα.

περισσότερα
22 Ιανουαρίου 2021

Ολα εγιναν οπως επρεπε .Ευχαριστω πολυ.

περισσότερα
14 Ιανουαρίου 2021

Καθαρά και άμεση εξυπηρέτηση

περισσότερα
12 Ιανουαρίου 2021

Δεν είχαν ενημερωθεί για το ραντεβου και η συμπεριφορά τους ήταν απαράδεκτη

περισσότερα
29 Νοεμβρίου 2020
ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ

Το εργαστήριό μας δεν διενεργούσε εκείνη την περίοδο Rapid Τest. Η συγκεκριμένη εξέταση ξεκίνησε να πραγματοποιείται στο εργαστήριό μας στις 07/12/20. Ζητούμε συγνώμη για την όποια παρανόηση , και εξακολουθούμε να είμαστε στη διάθεσή σας.

Η εικόνα του διαγνωστικού ήταν επαρκώς ικανοποιητική και συνεπής.Δεν έμεινα ευχαριστημένη κατά τη διάρκεια της εξέτασης.Το προσωπικό στον υπερηχο των μαστώνήταν τελείως παγερό και με εικόνα που δεν βοηθούσε τον ασθενή στην ψυχολογία.Το αποτέλεσμα της διάγνωσης τόσο στην μαστογραφία όσο και στον υπέρηχο μαστών είχε εικόνα τηλεγραφική ή καλύτερα λακωνικής περιγραφής.

περισσότερα
6 Νοεμβρίου 2020
ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ

Καταρχάς ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στο διαγνωστικό μας εργαστήριο. Όσον αφορά στο ιατρικό προσωπικό του διαγνωστικού μας, μπορούμε να εγγυηθούμε για το ήθος, την αξιοπιστία και την άρτια επιστημονική εκπαίδευσή του, καθώς το ίδιο προσωπικό στελεχώνει σταθερά και επί χρόνια το εργαστήριό μας. Λυπούμαστε πολύ για την όποια δυσάρεστη εμπειρία, θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε ξανά .

Καθαρές εγκαταστάσεις, ευγένεια, ταχύτητα.

περισσότερα
20 Οκτωβρίου 2020
ΠΡΟΒΟΛΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΩΝ

Κλείσε το ραντεβού σου σε 1'

Επίλεξε ημέρα και ώρα ραντεβού για τις εξετάσεις σου

ΠΡΟΣΟΧΗ.Δεν μπορείς να κλείσεις ραντεβού σε διαφορετικά τμήματα την ίδια ημέρα και ώρα.

Τα cookies επιτρέπουν μια προσωποποιημένη εμπειρία χρήσης των λειτουργιών του doctoranytime. Κάνοντας κλικ στο “Εντάξει” ή χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με την πολιτική cookies μας. Εντάξει