Κλείσε ραντεβού ΔΩΡΕΑΝ
 
  Πολυτεχνείου 31, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
 

Το Πολυδιαγνωστικό Κέντρο EUROMEDICA ΠΥΛΗΣ ΑΞΙΟΥ είναι πιστοποιημένο κατά ISO 9001/2008. Λειτουργεί από το 2005 στο πλαίσιο του δικτύου της Euromedica. Συνεργάζεται με εξειδικευμένους καρδιολόγους, ακτινολόγους, ΩΡΛ, οφθαλμιάτρους και μικροβιολόγους, εξυπηρετώντας περισσότερους από 22.000 ασθενείς κατά μέσο όρο ετησίως.

περισσότερα

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
 
Euromedica Πύλης Αξιού

Euromedica Πύλης Αξιού

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ,ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 
Τηλεφωνικό
ραντεβού
 

Εναλλακτικοί τρόποι πληρωμής

  • Παρέχεται η δυνατότητα πληρωμής με πιστωτική κάρτα εκτός απο Mastercard.

Μέσος χρόνος λήψης αποτελεσμάτων

  • Τα αποτελέσματα των ακτινολογικών εξετάσεων, των υπερήχων, των μαστογραφιών, triplex και μικροβιολογικών εκτός των εξειδικευμένων παρέχονται αυθημερόν. Τα αποτελέσματα των αξονικών και μαγνητικών τομογραφιών παρέχονται αυθημερόν ή σε 1 εργάσιμη ημέρα.

Αποστολή αποτελεσμάτων

  • Παρέχεται η δυνατότητα ηλεκτρονικής αποστολής των αποτελεσμάτων των μικροβιολογικών εξετάσεων με fax, email και των πορισμάτων των εξετάσεων με fax ή σκαναρισμένα με email.

ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟ/ ΟΥΡΩΝ, ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΟ, ΑΞΟΝΙΚΗΣ ΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑΣ, ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΟ, ΜΑΓΝΗΤΙΚΗΣ ΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑΣ, ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑΣ, ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ, ΟΣΤΕΟΠΟΡΩΣΗΣ, ΥΠΕΡΗΧΩΝ
ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ
Δημόσιοι: ΠΕΔΥ - ΕΟΠΥΥ
Ιδιωτικοί: Ιδιωτικό ραντεβού
 

Αξιολόγηση και σχόλια ασθενών διαγνωστικού κέντρου - Euromedica Πύλης Αξιού

8 Νοεμβρίου 2016

ola kala

 
16 Σεπτεμβρίου 2016
 
14 Σεπτεμβρίου 2016

Το προσωπικό στην γραμματεία δεν γνώριζε ότι, δεν χρειάζεται να αποσταλλεί έγκριση από την ασφαλιστική εταιρεία Generali για προνομιακό τιμολόγιο και το πρόβλημα αποκαταστάθηκε, όταν η ασφαλιστική επικοινώνησε με την Euromedica.

 
27 Αυγούστου 2016

Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη από όλη την ομάδα προσωπικου του κέντρου και ιδιαιτέρως από τον ιατρό , ο οποίος καθ'όλη την διάρκεια της εξέτασης απαντούσε σε κάθε απορία μου και μάλιστα με τρόπο βατό και κατανοητό

 
29 Ιουνίου 2016

Συνέπεια στο ραντεβού, άμεσα αποτελέσματα, σύγχρονος εξοπλισμός

 
10 Ιουνίου 2016
 
9 Μαΐου 2015

Εξαιρετικά ευγενικές οι κυρίες στην υποδοχή. Πεντακάθαρα και όμορφα. Πολύ καλή εμπειρία, παρότι αφορούσε μια καθόλου ευχάριστη εξέταση (μαγνητική τομογραφία)

 
Λυπούμαστε, δεν υπάρχουν διαθέσιμες προσφορές αυτή τη στιγμή.