Βρες γιατρό
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΔΩΡΕΑΝ

Ολιστικό Κέντρο Σωματοψυχικής Εξισορρόπησης - Unity in life - Νάκης Νικόλαος

Σωματοψυχοθεραπευτής Χαϊδάρι

 • auto-confirmation icon Όποια ώρα και να κλείσεις το ραντεβού σου θα επιβεβαιωθεί άμεσα
 • real-hours icon Πραγματική διαθεσιμότητα για ραντεβού
 • Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 1

Γιατί είναι ο κατάλληλος για σένα

Το Ολιστικό Κέντρο Σωματοψυχικής Εξισορρόπησης - Unity in life - Νάκης Νικόλαος εδράζεται στο Χαϊδάρι. Επιστημονικός Υπεύθυνος του Unity in life είναι ο Σωματοψυχοθεραπευτής Νάκης Νικόλαος. Φοίτησε στο Γαλλικό Κολέγιο "College Saint Paul" και είναι πτυχιούχος Σωματοψυχοθεραπευτής της επιστημονικής μεθόδου Craniosacral Balancing Somatoemotional Release (Osteop. Cranial Field) του Dr. Sutherland, Dr. John Upledger Institute Inc. Επιπλέον, έχει εκπαιδευτεί στη θεραπευτική μέθοδο Gestalt και στη Γνωσιακή - Συμπεριφορική (CBT). Ακόμη, εκπαιδεύτηκε στη Ψυχοδυναμική προσέγγιση Jacobs David και ειδικεύεται στην ολιστική αντιμετώπιση των σωματοποιήσεων του stress, που εμφανίζονται ως έντονο άγχος, δυσκολίες στη ζωή και στις σχέσεις, εσωτερικοί πόνοι, φόβοι, θυμός και συναισθηματικά τραύματα, καταθλιπτική διάθεση και κρίσεις πανικού. Έχει ιδρύσει την "Πρότυπο Σχολή Γονέων", όπου στηρίζει συναισθηματικά γονείς στο δύσκολο και σημαντικό έργο τους. Συντονίζει και διδάσκει τη "Μέθοδο Βιωματικής Εκπαίδευσης: Τα βασικά στάδια του ανθρώπου" απευθυνόμενος σε όποιον μεγαλώνει παιδιά και χρειάζεται πιο βαθιές και αναλυτικές γνώσεις, καθώς και σε εναλλακτικούς και ενεργειακούς συμβούλους και θεραπευτές, σε εκπαιδευτικούς - νηπιαγωγούς και μαίες. Επίσης, στο πλαίσιο της δια βίου μάθησης, συμμετέχει ενεργά σε πολλές κλαδικές εκθέσεις με παρουσιάσεις και ομιλίες ενώ οργανώνει και συντονίζει ομάδες μαθημάτων ζωής με ποικίλα θέματα που αφορούν τους προβληματισμούς και τις δυσκολίες του σύγχρονου ανθρώπου. Μέσα λοιπόν από ένα βιωματικό, συναρπαστικό ταξίδι βαθιάς αυτογνωσίας, επιτυγχάνεται η ψυχική ενδυνάμωση και η απαλλαγή από περιοριστικές πεποιθήσεις και δυσλειτουργικές συμπεριφορές. Στόχος η προσωπική ανάπτυξη και εξέλιξη μέσω αρμονικών σχέσεων τόσο με τον εαυτό όσο και με τους άλλους, αποκτώντας σταδιακά ψυχική αρμονία, ισορροπία και εσωτερική πληρότητα για μια καλύτερη και απολαυστική ζωή.

Την περιγραφή επιμελείται η ομάδα του doctoranytime βασισμένη σε επαληθευμένες πληροφορίες.

Εξειδίκευση και εμπειρία

 • Αγχώδεις Διαταραχές
 • Ψυχοσωματικά Συμπτώματα
 • Κρίσεις Πανικού - Φοβίες

Πρόσβαση

 • Σουκαντζίδη 11, Χαϊδάρι , ΑΤΤΙΚΗ
 • Τρόποι πληρωμής

  Μετρητά

Βιογραφικό και καριέρα

ΣΠΟΥΔΕΣ

 • Εκπαίδευση στη μέθοδο Gestalt και στη Γνωσιακή - Συμπεριφορική (CBT)
 • Πτυχίο επιστημονικής μεθόδου Craniosacral Balancing Somatoemotional Release (Osteop. Cranial Field) του Dr. Sutherland, Dr. John Upledger Institute Inc

Επαγγελματική εμπειρία

 • Σωματοψυχοθεραπευτής, Ολιστικό Κέντρο Σωματοψυχικής Εξισορρόπησης - Unity in life - Νάκης Νικόλαος, Χαϊδάρι
 • Ιδρυτής "Πρότυπος Σχολή Γονέων"
 • Διδάσκων της "Μεθόδου Βιωματικής Εκπαίδευσης: Τα βασικά στάδια του ανθρώπου"
Το doctoranytime είναι ένα end-to-end solution που υποστηρίζει τον χρήστη από τη στιγμή που αντιμετωπίζει ένα ιατρικό σύμπτωμα μέχρι τη στιγμή της λύση του, δίνοντας του τη δυνατότητα να βρεί τον καλύτερο γιατρό για εκείνον, να ζητήσει καθοδήγηση μέσω chat και να μιλήσει μαζί του μέσω βιντεοκλήσης. Ο Ολιστικό Κέντρο Σωματοψυχικής Εξισορρόπησης - Unity in life - Νάκης Νικόλαος έχει συμπληρώσει τις πληροφορίες που αναγράφονται, οι οποίες τίθενται υπό επεξεργασία από την ομάδα του doctoranytime.
Τα μέλη μας έχουν πρόσβαση στις τιμές και τις υπηρεσίες μας
Τα μέλη μας έχουν πρόσβαση στις τιμές και τις υπηρεσίες μας

Συνέχεια με

ή κάνε εγγραφή με το email σου

 • Χρησιμοποίησε τουλάχιστον 6 χαρακτήρες και 1 κεφαλαίο γράμμα
Δημιουργήστε νέο κωδικό

Συμπλήρωσε το email που χρησιμοποιείς στο doctoranytime και θα λάβεις σύνδεσμο για τη δημιουργία νέου κωδικού

Τα στοιχεία σου είναι σε καλά χέρια.
doctor-graphic doctor-graphic

Στο doctoranytime λαμβάνουμε σοβαρά υπόψιν τόσο την υγεία σου όσο και τα προσωπικά σου δεδομένα!

Για να εξασφαλίσουμε ότι:

 • θα έχεις τη βέλτιστη δυνατή μεταχείριση από τους συνεργαζόμενους γιατρούς και διαγνωστικά κέντρα
 • θα μπορείς να κλείνεις εύκολα και γρήγορα τα ραντεβού σου διατηρώντας το δικαίωμα της αξιολόγησης
 • θα μπορούμε να επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σου για έκτακτες αλλαγές σχετικά με το ραντεβού σου
 • θα έχεις τη δυνατότητα να λαμβάνεις ενημερωτικό υλικό και προτάσεις για θέματα υγείας που μπορεί να σε ενδιαφέρουν

είναι απαραίτητο για εμάς να συλλέγουμε και να επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σου δεδομένα στο βαθμό που μας επιτρέπεις.

Γι αυτό το λόγο θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι τηρούμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των προσωπικών σου δεδομένων, σύμφωνα με τον Νέο Ευρωπαϊκό Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (“GDPR”), τους όρους της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων του doctoranytime (τους οποίους μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά εδώ) και τις προϋποθέσεις της νομοθεσίας.

Για οποιαδήποτε απορία αναφορικά με την προστασία της ιδιωτικότητας σου από τo doctoranytime ή εάν επιθυμείς να ασκήσεις τα δικαιώματα που σου παρέχει ο GDPR ως προς τα προσωπικά σου δεδομένα (ενημέρωση, πρόσβαση, διόρθωση, διαγραφή, περιορισμός της επεξεργασίας, φορητότητα των δεδομένων σου, εναντίωση και δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα) μπορείς να επικοινωνήσεις με τον Data Protection Officer του doctoranytime στο e-mail: [email protected]

Συγχαρητήρια!!

Η εγγραφή σου ολοκληρώθηκε.

Είστε Ολιστικό Κέντρο Σωματοψυχικής Εξισορρόπησης - Unity in life - Νάκης Νικόλαος?