Βρες ειδικό
Δες τη διαθεσιμότητα

Γιατί είναι ο κατάλληλος για σένα

To Πρότυπο Κέντρο Αναπτυξιακής Παρέμβασης “Ταξιάρχης” παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες θεραπειών για το παιδί και την οικογένεια, στην περιοχή Κορωπίου Ανατολικής Αττικής. Ιδρύθηκε το 2015 και στεγάζεται σε μία άρτια και προσιτή υποδομή διαμορφωμένη κατάλληλα για τις ανάγκες του θεραπευτικού έργου, σεβόμενη την παιδική ιδιοσυγκρασία. Η θεραπευτική ομάδα του “Ταξιάρχη” αποτελείται από τις ακόλουθες ειδικότητες: Εργοθεραπευτής, Λογοθεραπευτής Ειδικός Παιδαγωγός, Παιδοψυχολόγος, Αναπτυξιολόγος, Παιδοψυχίατρος. Σκοπός μας είναι η δημιουργία κατάλληλου θεραπευτικού προγράμματος που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες του κάθε παιδιού μέσα από διεπιστημονική συνεργασία. Το θεραπευτικό μας έργο βασίζεται στην εξειδίκευση, την αφοσίωση, το σεβασμό προς την επιστήμη, το παιδί και την οικογένεια. Πέραν αυτού ο “Ταξιάρχης“ έχει παρουσιάσει έντονη κοινωνική δράση στην ευρύτερη περιοχή των Μεσογείων, με σκοπό την πρόληψη, ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού πάνω σε αναπτυξιακά ζητήματα. Ο “Ταξιάρχης“ έχει καθιερωθεί στην συνείδηση όλων όσων μας εμπιστεύονται ως ένα μέρος που εκπληρώνει τη θεραπευτική του ταυτότητα στο έπακρο. Το κέντρο έχει διακριθεί και έχει βγει πρώτο στην περιοχή του , αλλά και στα πρώτα πανελλαδικώς σε διαδικτυακή επισκεψιμότητα αλλά και επιλογή πελατών.

Την περιγραφή επιμελείται η ομάδα του doctoranytime βασισμένη σε επαληθευμένες πληροφορίες.

Υπηρεσίες

Τα κόστη είναι ενδεικτικά. Ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές κατά την επίσκεψη ανάλογα το περιστατικό.

Δεν παρέχει ηλεκτρονική συνταγογράφηση

Πρόσβαση και ραντεβού

 • Καραϊσκάκη 11, Κορωπί , Αττική
  Πρόσβαση για ΑμεΑ
  • Ο χώρος διαθέτει πρόσβαση για ΑμεΑ.
  Parking
  • Υπάρχει εύκολο parking
 • Τρόποι πληρωμής

  Μετρητά

  Πολιτική διαχείρισης ραντεβού

  • Πληρωμή στο ιατρείο
   Κατά την επίσκεψη μπορείς να διαλέξεις τον τρόπο πληρωμής ανάμεσα από τις παραπάνω επιλογές.
  • Ακύρωση
   Μπορείς να ακυρώσεις το ραντεβού σου μέχρι 3 ώρες πριν. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να διαβάσεις την πολιτική ακύρωσης.

Απαντήσεις σε ερωτήσεις ασθενών

 • Γενικά θέματα

  Καλησπέρα.Αγόρι 11 ετών κάνει θεραπείες σε λογοθεραπευτικό κέντρο για την εξώθηση γλώσσας.Θα ήθελα να ρωτήσω ποιος γιατρός είναι ο κατάλληλος για να κάνει συνταγογράφηση των θεραπειών.αναπτυξιολόγος,νευρολόγος ή παιδοψυχολόγος;ευχαριστώ.

  • Καλησπέρα σας. Οι ιατρικές ειδικότητες που βάση νόμου, αλλά και δεοντολογίας μπορούν να κάνουν διάγνωση είναι αποκλειστικά ο Παιδίατρος Αναπτυξιολόγος και ο Παιδοψυχίατρος και όχι ο Παιδοψυχολόγος που δεν αποτελεί ιατρική ειδικότητα, αλλά θεραπευτική. Μένει μόνο να ελέγξετε αν ο ιατρός που τελικά θα επιλέξετε είναι συμβεβλημένος με ΕΟΠΥΥ για να μπορέσει να σας συνταγογραφήσει.

   Ταξιάρχης Πρότυπο Κέντρο

   Ταξιάρχης Πρότυπο Κέντρο

Το περιεχόμενο των απαντήσεων είναι αυστηρά ενημερωτικό και δεν πρέπει να θεωρηθεί υποκατάστατο ιατρικής συμβουλευτικής

Το doctoranytime είναι ένα end-to-end solution που υποστηρίζει τον χρήστη από τη στιγμή που αντιμετωπίζει ένα ιατρικό σύμπτωμα μέχρι τη στιγμή της λύσης του, δίνοντας του τη δυνατότητα να βρεί τον ειδικό που χρειάζεται, να ζητήσει καθοδήγηση μέσω chat και να μιλήσει μαζί του μέσω βιντεοκλήσης. Το Ταξιαρχης Προτυπο Κεντρο έχει συμπληρώσει τις πληροφορίες που αναγράφονται, οι οποίες τίθενται υπό επεξεργασία από την ομάδα του doctoranytime.
Τα μέλη μας έχουν πρόσβαση στις τιμές και τις υπηρεσίες μας
Τα μέλη μας έχουν πρόσβαση στις τιμές και τις υπηρεσίες μας

Συνέχεια με

ή κάνε εγγραφή με το email σου

Ο κωδικός πρέπει να περιέχει τουλάχιστον 6 χαρακτήρες (λατινικά γράμματα, αριθμούς, σύμβολα) και 1 κεφαλαίο.
Δημιουργήστε νέο κωδικό

Συμπλήρωσε το email που χρησιμοποιείς στο doctoranytime και θα λάβεις σύνδεσμο για τη δημιουργία νέου κωδικού

Τα στοιχεία σου είναι σε καλά χέρια
doctor-graphic doctor-graphic

Στο doctoranytime λαμβάνουμε σοβαρά υπόψιν τόσο την υγεία σου όσο και τα προσωπικά σου δεδομένα!

Για να εξασφαλίσουμε ότι:

 • θα έχεις τη βέλτιστη δυνατή μεταχείριση από τους συνεργαζόμενους γιατρούς και διαγνωστικά κέντρα
 • θα μπορείς να κλείνεις εύκολα και γρήγορα τα ραντεβού σου διατηρώντας το δικαίωμα της αξιολόγησης
 • θα μπορούμε να επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σου για έκτακτες αλλαγές σχετικά με το ραντεβού σου
 • θα έχεις τη δυνατότητα να λαμβάνεις ενημερωτικό υλικό και προτάσεις για θέματα υγείας που μπορεί να σε ενδιαφέρουν

είναι απαραίτητο για εμάς να συλλέγουμε και να επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σου δεδομένα στο βαθμό που μας επιτρέπεις.

Γι αυτό το λόγο θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι τηρούμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των προσωπικών σου δεδομένων, σύμφωνα με τον Νέο Ευρωπαϊκό Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (“GDPR”), τους όρους της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων του doctoranytime (τους οποίους μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά εδώ) και τις προϋποθέσεις της νομοθεσίας.

Για οποιαδήποτε απορία αναφορικά με την προστασία της ιδιωτικότητας σου από τo doctoranytime ή εάν επιθυμείς να ασκήσεις τα δικαιώματα που σου παρέχει ο GDPR ως προς τα προσωπικά σου δεδομένα (ενημέρωση, πρόσβαση, διόρθωση, διαγραφή, περιορισμός της επεξεργασίας, φορητότητα των δεδομένων σου, εναντίωση και δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα) μπορείς να επικοινωνήσεις με τον Data Protection Officer του doctoranytime στο e-mail: [email protected].

Όροι χρήσης

Συγχαρητήρια!!

Η εγγραφή σου ολοκληρώθηκε.

Είστε Ταξιάρχης Πρότυπο Κέντρο?