Βρες ειδικό
Δες τη διαθεσιμότητα

Γιατί είναι η κατάλληλη για σένα

Το Κέντρο Επικοινωνώ είναι Ψυχοπαιδαγωγικό κέντρο Λογοθεραπείας, Εργοθεραπείας και Ψυχολογικής Υποστήριξης, Παιδοψυχολόγος του οποίου είναι η Κωστάκη Μαρία. Αποφοίτησε από το Τμήμα Ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ύστερα ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό της στο πρόγραμμα στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με τίτλο "Ψυχική Υγεία και Ψυχιατρική Παιδιών και Εφήβων". Τέλος, ειδικεύθηκε στη Γνωσιακή - Συμπεριφοριστικη Προσέγγιση στο Κέντρο Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής. Αναφορικά με την επαγγελματική της εμπειρία, έχει εκπονήσει πρακτική άσκηση στο ΚΕΔΑΣΥ Β Αθηνών και στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Αθηνών "Αγία Σοφία". Στα πλαίσια των σπουδών της, ήρθε σε επαφή με παιδιά και εφήβους με μαθησιακές και άλλες δυσκολίες, καθώς και με αναπτυξιακές διαταραχές. Τα τελευταία πέντε χρόνια εργάζεται σε κέντρα ειδικών θεραπειών, όπου πραγματοποιεί συνεδρίες συμβουλευτικής με γονείς, ομάδες κοινωνικών δεξιοτήτων και συνεδρίες ψυχοπαιδαγωγικού/ ψυχοθεραπευτικού περιεχομένου με παιδιά και εφήβους που αντιμετωπίζουν ένα ευρύ φάσμα δυσκολιών όπως συναισθηματικές και συμπεριφορικές δυσκολίες, άγχος αλλά και αναπτυξιακές διαταραχές όπως η διαταραχή αυτιστικού φάσματος και η Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής με η χωρίς Υπερκινητικότητα (ΔΕΠ-Υ). Τέλος, έχει εργαστεί στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση, παρέχοντας ψυχολογική υποστήριξη σε μαθητές δημοτικού και τους γονείς τους. Στα πλαίσια της εργασίας της εκεί, έχει εκπονήσει και ομαδικά προγράμματα ευαισθητοποίησης γύρω από ζητήματα που αφορούν την ψυχική υγεία. Με στόχο την διεύρυνση των γνώσεων της έχει παρακολουθήσει σεμινάρια που αφορούν στην ανάλυση παιδικού ιχνογραφήματος, σε μεθόδους ενίσχυσης του παιχνιδιού και των κοινωνικών δεξιοτήτων σε παιδιά στο φάσμα του αυτισμού, καθώς επίσης έχει ολοκληρώσει την εκπαίδευση στη χορήγηση του ψυχομετρικού εργαλείου WISC-5.

Την περιγραφή επιμελείται η ομάδα του doctoranytime βασισμένη σε επαληθευμένες πληροφορίες.

Υπηρεσίες

Τα κόστη είναι ενδεικτικά. Ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές κατά την επίσκεψη ανάλογα το περιστατικό.

Δεν παρέχει ηλεκτρονική συνταγογράφηση

Αξιολογήσεις Ασθενών

Επιβεβαιωμένες αξιολογήσεις από πραγματικούς ασθενείς

Η αξιοπιστία και η διαφάνεια στις αξιολογήσεις είναι η βασική μας προτεραιότητα και για τον λόγο αυτό ελέγχουμε ξεχωριστά κάθε αξιολόγηση ώστε να διασφαλίσουμε ότι συμφωνεί με την Πολιτική Διαχείρισης Αξιολογήσεων.

10

Από 1 αξιολόγηση

Αξιολογήσεις από 1 ασθενή
10
Διερεύνησε σε βάθος την περίπτωσή/ πάθησή μου
10
Μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη
10
Έμπειρος & καταρτισμένος
10
Συνεπής
10
Προσιτός & φιλικός
10
 • Όλες (1)
 • Θετικές (1)
 • Ουδέτερες (0)
 • Αρνητικές (0)
10.0
ΔΕΣΠΟΙΝΑ Κ
02 Δεκεμβρίου 2021
Επιβεβαιωμένος χρήστης
Μέλος από 23 Αυγούστου 2017 Επιβεβαιωμένη αξιολόγηση 4 αξιολογήσεις στο doctoranytime
10.0
Προσιτός & φιλικός
Συνεπής
Έμπειρος & καταρτισμένος
Μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη
Διερεύνησε σε βάθος την περίπτωσή/ πάθησή μου
Ευγενική, κατατοπιστική και αναλυτική. Μείναμε απόλυτα ικανοποιημένοι!

Πρόσβαση και ραντεβού

 • Υψηλάντου 17, Χαλάνδρι , Αττική
  Μετρό
  • 665m ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
  • 890m ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΚΟΠΕΙΟ
  • 1,53km ΧΑΛΑΝΔΡΙ
  Λεωφορείο
  • 106m ΥΨΗΛΑΝΤΟΥ
  • 169m ΥΨΗΛΑΝΤΟΥ
  • 205m ΛΙΤΣΑ
  Parking
  • 361m PARKING ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
  • 372m BADU PARK - PARKING
  • 415m ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ
 • Τρόποι πληρωμής

  Μετρητά

  Πολιτική διαχείρισης ραντεβού

  • Πληρωμή στο ιατρείο
   Κατά την επίσκεψη μπορείς να διαλέξεις τον τρόπο πληρωμής ανάμεσα από τις παραπάνω επιλογές.
  • Ακύρωση
   Μπορείς να ακυρώσεις το ραντεβού σου μέχρι 3 ώρες πριν. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να διαβάσεις την πολιτική ακύρωσης.

  Ασφάλειες

  Ιδιωτικό ραντεβού

Βιογραφικό και καριέρα

Σπουδές

 • Πτυχίο, Τμήμα Ψυχολογίας, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
 • Μεταπτυχιακό πρόγραμμα με τίτλο "Ψυχική Υγεία και Ψυχιατρική Παιδιών και Εφήβων", Ιατρική Σχολή, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
 • Ειδίκευση στη Γνωσιακή - Συμπεριφοριστικη Προσέγγιση, Κέντρο Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής

Επαγγελματική εμπειρία

 • Πρακτική άσκηση, ΚΕΔΑΣΥ Β Αθηνών και στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Αθηνών "Αγία Σοφία"
 • Ψυχολόγος - Παιδοψυχολόγος, Κέντρα Ειδικών Θεραπειών
 • Ψυχολόγος - Παιδοψυχολόγος, Πρωτοβάθμια εκπαίδευση

Συμμετοχή σε συνέδρια

 • Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια που αφορούν στην ανάλυση παιδικού ιχνογραφήματος, σε μεθόδους ενίσχυσης του παιχνιδιού και των κοινωνικών δεξιοτήτων σε παιδιά στο φάσμα του αυτισμού, καθώς επίσης έχει ολοκληρώσει την εκπαίδευση στη χορήγηση του ψυχομετρικού εργαλείου WISC-5.

Απαντήσεις σε ερωτήσεις ασθενών

 • Άγχος και Στρες

  Γειά σάς ο γιός μου 11 χρόνων έχει κόλλημα με το ύψος δηλαδή πόσο ύψος ρωτάει είσαι εσύ και αν τον πούνε κοντό κλαίει όπως επίσης έχω παρατηρήσει πως μερικές φορές λέει κάτι και ξανά λέει το ίδιο ψιθυριστά όχι πάντα χρειάζομαι βοήθεια

  • Χαρακτηριστικά σαν τα παραπάνω θέλουν περισσότερη Διερεύνηση. Καλό είναι να γίνει μια εκτίμηση από ψυχολόγο, όπου θα αξιολογηθεί πως διαχειρίζεται το συναίσθημα του αλλά και τυχόν περαιτέρω "κολλήματα" που μπορεί να έχει προκειμένου να βοηθηθεί.

   Κέντρο Επικοινωνώ

   Κέντρο Επικοινωνώ

 • Αυτισμός

  καλησπέρα, έχω έναν μικρότερο αδερφό ο οποίος είναι 18 αλλά εδώ και αρκετά χρόνια υποψιάζομαι πως μπορεί να έχει αυτισμό και όσο περνάει ο καιρός και τα χρόνια νιώθω όλο και πιο σίγουρη και γενικά αγχώνομαι για το πώς θα ανταπεξέλθει στην πίεση του στρατού, ή πώς θα βρει δουλειά (πόσο μάλλον που να του αρέσει κιόλας) ή πώς θα συντηρήσει τον εαυτό του στο μέλλον, αρχικά θέλω να ρωτήσω πού μπορώ να απευθυνθώ για εξετάσεις(?) και πιθανή διάγνωση και τι μπορώ εγώ να κάνω για να τον βοηθήσω, ένα θέμα είναι το ότι οι γονείς μας θεωρούν πως από τη στιγμή που κάποιος καθηγητής στο σχολείο δεν έχει πει κάτι για να τους "ταρακουνήσει" και να ψαχτούν οι ίδιοι, θεωρούν πως δεν έχει τίποτα, αλλά προσωπικά το αποκλείω (δηλαδή αν δεν είναι αυτισμός, είναι σίγουρα κάτι άλλο), ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

  • Εφόσον είναι 18 ετών, είναι ενήλικας. Έτσι η διάγνωση μπορεί να γίνει από έναν ιδιώτη Ψυχίατρο ή από ένα δημόσιο κέντρο Ψυχικής Υγείας της περιοχής σας. Ωστόσο εφόσον είναι ενήλικας πρέπει να γίνει με δικό του αίτημα

   Κέντρο Επικοινωνώ

   Κέντρο Επικοινωνώ

 • Κρίση πανικού

  Μπορεί έφηβη 16 ετών να λάβει αγωγή για το άγχος και τις κρίσεις πανικού;

  • Ένα έφηβο άτομο μπορεί να λάβει φαρμακευτική αγωγή. Ωστόσο, ο παιδοψυχίατρος είναι ο ειδικός ψυχικής υγειας που ύστερα από αξιολόγηση του ατόμου θα αποφανθεί για την βαρύτητα των συμπτωμάτων και αν αυτά χρήζουν φαρμακευτικής αγωγής.

   Κέντρο Επικοινωνώ

   Κέντρο Επικοινωνώ

Το περιεχόμενο των απαντήσεων είναι αυστηρά ενημερωτικό και δεν πρέπει να θεωρηθεί υποκατάστατο ιατρικής συμβουλευτικής

Το doctoranytime είναι ένα end-to-end solution που υποστηρίζει τον χρήστη από τη στιγμή που αντιμετωπίζει ένα ιατρικό σύμπτωμα μέχρι τη στιγμή της λύσης του, δίνοντας του τη δυνατότητα να βρεί τον ειδικό που χρειάζεται, να ζητήσει καθοδήγηση μέσω chat και να μιλήσει μαζί του μέσω βιντεοκλήσης. Η Κεντρο Επικοινωνω έχει συμπληρώσει τις πληροφορίες που αναγράφονται, οι οποίες τίθενται υπό επεξεργασία από την ομάδα του doctoranytime.
Τα μέλη μας έχουν πρόσβαση στις τιμές και τις υπηρεσίες μας
Τα μέλη μας έχουν πρόσβαση στις τιμές και τις υπηρεσίες μας

Συνέχεια με

ή κάνε εγγραφή με το email σου

Ο κωδικός πρέπει να περιέχει τουλάχιστον 6 χαρακτήρες (λατινικά γράμματα, αριθμούς, σύμβολα) και 1 κεφαλαίο.
Δημιουργήστε νέο κωδικό

Συμπλήρωσε το email που χρησιμοποιείς στο doctoranytime και θα λάβεις σύνδεσμο για τη δημιουργία νέου κωδικού

Τα στοιχεία σου είναι σε καλά χέρια
doctor-graphic doctor-graphic

Στο doctoranytime λαμβάνουμε σοβαρά υπόψιν τόσο την υγεία σου όσο και τα προσωπικά σου δεδομένα!

Για να εξασφαλίσουμε ότι:

 • θα έχεις τη βέλτιστη δυνατή μεταχείριση από τους συνεργαζόμενους γιατρούς και διαγνωστικά κέντρα
 • θα μπορείς να κλείνεις εύκολα και γρήγορα τα ραντεβού σου διατηρώντας το δικαίωμα της αξιολόγησης
 • θα μπορούμε να επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σου για έκτακτες αλλαγές σχετικά με το ραντεβού σου
 • θα έχεις τη δυνατότητα να λαμβάνεις ενημερωτικό υλικό και προτάσεις για θέματα υγείας που μπορεί να σε ενδιαφέρουν

είναι απαραίτητο για εμάς να συλλέγουμε και να επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σου δεδομένα στο βαθμό που μας επιτρέπεις.

Γι αυτό το λόγο θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι τηρούμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των προσωπικών σου δεδομένων, σύμφωνα με τον Νέο Ευρωπαϊκό Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (“GDPR”), τους όρους της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων του doctoranytime (τους οποίους μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά εδώ) και τις προϋποθέσεις της νομοθεσίας.

Για οποιαδήποτε απορία αναφορικά με την προστασία της ιδιωτικότητας σου από τo doctoranytime ή εάν επιθυμείς να ασκήσεις τα δικαιώματα που σου παρέχει ο GDPR ως προς τα προσωπικά σου δεδομένα (ενημέρωση, πρόσβαση, διόρθωση, διαγραφή, περιορισμός της επεξεργασίας, φορητότητα των δεδομένων σου, εναντίωση και δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα) μπορείς να επικοινωνήσεις με τον Data Protection Officer του doctoranytime στο e-mail: [email protected].

Όροι χρήσης

Συγχαρητήρια!!

Η εγγραφή σου ολοκληρώθηκε.

Είστε Κέντρο Επικοινωνώ?