Βρες ειδικό
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Γιατί είναι η κατάλληλη για σένα

Η Κερμετζόγλου Ειρήνη είναι Παιδίατρος με πιστοποιημένη εξειδίκευση στην Παιδοενδοκρινολογία και Παιδοδιαβητολογία από το Γερμανικό Ιατρικό σύλλογο (ÄΝR) με ιδιωτικό ιατρείο στη Νέα Ερυθραία. Σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Ακολούθως, ξεκίνησε την ειδικότητα της Παιδιατρικής στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, την οποία και ολοκλήρωσε στη Γερμανία, συγκεκριμένα στο νοσοκομείο Marienhospital Bottrop και στο Marienhospital Gelsenkirchen (ακαδημαϊκά νοσοκομεία του Πανεπιστημίου Duisburg/Essen). Αργότερα, εξειδικεύτηκε στην Παιδοενδοκρινολογία - Παιδοδιαβητολογία στο νοσοκομείο Marienhospital Gelsenkirchen, όπου μάλιστα εργάστηκε ως υπεύθυνη Επιμελήτρια Β' στο τμήμα επειγόντων περιστατικών της παιδιατρικής κλινικής, και στην πανεπιστημιακή παιδιατρική κλινική του Essen (Universitätsklinikum Essen). Παράλληλα, εργάστηκε ως συντονίστρια εκπαίδευσης παιδιών με σακχαρώδη διαβήτη, των οικογενειών και εκπαιδευτικών τους με απώτερο σκοπό την ορθή διαχείριση της νόσου και αποφυγή των επιπλοκών της. Ακόμη, διετέλεσε Επιμελήτρια Β' (Fachärztin) στα ενδοκρινολογικά - διαβητολογικά τακτικά ιατρεία της Πανεπιστημιακής Παιδιατρικής Κλινικής του Essen και συμμετείχε στη διδασκαλία των ειδικευομένων της παιδιατρικής κλινικής καθώς των φοιτητών της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου.

Την περιγραφή επιμελείται η ομάδα του doctoranytime βασισμένη σε επαληθευμένες πληροφορίες.

Υπηρεσίες

Τα κόστη είναι ενδεικτικά. Ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές κατά την επίσκεψη ανάλογα το περιστατικό.

Πρόσβαση

 • Ανακρέοντος 8, Νέα Ερυθραία, 14671, Νέα Ερυθραία , Αττική
  Parking
  • Δεν διαθέτει parking

Βιογραφικό και καριέρα

Σπουδές

 • Πτυχίο Ιατρικής, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, Ιατρικής (1999 - 2005)

Επαγγελματική εμπειρία

 • Παιδοενδοκρινολόγος, ιδιωτικό ιατρείο, Νέα Ερυθραία
 • Eπιμελήτρια Β' του παιδοενδοκρινολογικού - παιδοδιαβητολογικού τμήματος, Παιδιατρική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Essen, Essen (2019 - 2021)
 • Υπεύθυνη επιμελήτρια Β (Funktionsoberärztin) τμήμα επειγόντων περιστατικών, νοσοκομείο Marienhospital Gelsenkirchen, Γερμανία (2017 - 2018)
 • Εξειδίκευση στην Παιδοενδοκρινολογία και Παιδοδιαβητολογία,νοσοκομείο Marienhospital Gelsenkirchen & Πανεπιστημιακή παιδιατρική κλινική του Essen (Universitätsklinikum Essen), (2014 - 2019)
 • Ειδίκευση στην Παιδιατρική, Παιδιατρική Κλινική νοσοκομείου Marienhospital Bottrop & Marienhospital Gelsenkirchen (ακαδημαϊκά νοσοκομεία του πανεπιστημίου Duisburg/Essen), (2011 - 2014)
 • Ειδίκευση στην Παιδιατρική, Παιδιατρική κλινική, Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, 2007-2009
 • Αγροτικός Ιατρός, Γ.Ν Σπάρτης. - Κ. Υ. Γυθείου, Ελλάδα (2006 - 2007)

Ξένες γλώσσες

 • Αγγλικά
 • Γερμανικά
Το doctoranytime είναι ένα end-to-end solution που υποστηρίζει τον χρήστη από τη στιγμή που αντιμετωπίζει ένα ιατρικό σύμπτωμα μέχρι τη στιγμή της λύση του, δίνοντας του τη δυνατότητα να βρεί τον καλύτερο γιατρό για εκείνον, να ζητήσει καθοδήγηση μέσω chat και να μιλήσει μαζί του μέσω βιντεοκλήσης. Η Κερμετζόγλου Ειρήνη έχει συμπληρώσει τις πληροφορίες που αναγράφονται, οι οποίες τίθενται υπό επεξεργασία από την ομάδα του doctoranytime.
Τα μέλη μας έχουν πρόσβαση στις τιμές και τις υπηρεσίες μας
Τα μέλη μας έχουν πρόσβαση στις τιμές και τις υπηρεσίες μας

Συνέχεια με

ή κάνε εγγραφή με το email σου

Ο κωδικός πρέπει να περιέχει τουλάχιστον 6 χαρακτήρες (λατινικά γράμματα, αριθμούς, σύμβολα) και 1 κεφαλαίο.
Δημιουργήστε νέο κωδικό

Συμπλήρωσε το email που χρησιμοποιείς στο doctoranytime και θα λάβεις σύνδεσμο για τη δημιουργία νέου κωδικού

Τα στοιχεία σου είναι σε καλά χέρια
doctor-graphic doctor-graphic

Στο doctoranytime λαμβάνουμε σοβαρά υπόψιν τόσο την υγεία σου όσο και τα προσωπικά σου δεδομένα!

Για να εξασφαλίσουμε ότι:

 • θα έχεις τη βέλτιστη δυνατή μεταχείριση από τους συνεργαζόμενους γιατρούς και διαγνωστικά κέντρα
 • θα μπορείς να κλείνεις εύκολα και γρήγορα τα ραντεβού σου διατηρώντας το δικαίωμα της αξιολόγησης
 • θα μπορούμε να επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σου για έκτακτες αλλαγές σχετικά με το ραντεβού σου
 • θα έχεις τη δυνατότητα να λαμβάνεις ενημερωτικό υλικό και προτάσεις για θέματα υγείας που μπορεί να σε ενδιαφέρουν

είναι απαραίτητο για εμάς να συλλέγουμε και να επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σου δεδομένα στο βαθμό που μας επιτρέπεις.

Γι αυτό το λόγο θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι τηρούμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των προσωπικών σου δεδομένων, σύμφωνα με τον Νέο Ευρωπαϊκό Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (“GDPR”), τους όρους της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων του doctoranytime (τους οποίους μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά εδώ) και τις προϋποθέσεις της νομοθεσίας.

Για οποιαδήποτε απορία αναφορικά με την προστασία της ιδιωτικότητας σου από τo doctoranytime ή εάν επιθυμείς να ασκήσεις τα δικαιώματα που σου παρέχει ο GDPR ως προς τα προσωπικά σου δεδομένα (ενημέρωση, πρόσβαση, διόρθωση, διαγραφή, περιορισμός της επεξεργασίας, φορητότητα των δεδομένων σου, εναντίωση και δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα) μπορείς να επικοινωνήσεις με τον Data Protection Officer του doctoranytime στο e-mail: [email protected]

Όροι χρήσης

Συγχαρητήρια!!

Η εγγραφή σου ολοκληρώθηκε.

Είστε Κερμετζόγλου Ειρήνη?