Επίλεξε διαδικασία: ΘΑ ΚΑΛΥΨΩ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΑ

Σύγκρινε τιμές και δες αξιολογήσεις

ΕΧΩ ΠΑΡΑΠΕΜΠΤΙΚΟ ΕΟΠΥΥ

Επίλεξε διαγνωστικό κέντρο

Βρες εξειδικευμένους γιατρούς για

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Γιατί είναι η κατάλληλη για εσένα

Η Παπαθεοδώρου Εβελύνα είναι παιδίατρος με ιδιωτικό ιατρείο στον Άγιο Δημήτριο. Oλοκλήρωσε τις σπουδές της λαμβάνοντας πτυχίο από την Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με βαθμό «Λίαν Καλώς» και απόκτησε την άδεια ασκήσεως Ιατρικού Επαγγέλματος. Συνέχισε την ειδίκευσή της και την κλινική της εκπαίδευση στην Γενική Παιδιατρική, στην Β’ Παιδιατρική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία» τον Σεπτέμβριο του 2014. Σήμερα, εργάζεται στο Ιατρείο της στον Άλιμο (Παιδιατρική Φροντίδα Αλίμου), ενώ παράλληλα από τον Οκτώβριο του 2014 είναι Συνεργάτης Παιδίατρος της Παιδιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου Metropolitan, και από τον Φεβρουάριο του 2016 είναι Ελεγκτής Παιδίατρος στην Ευρωκλινική Παίδων στην εταιρεία Accurate Health Auditing & Consulting Α.Ε. Έχει συμμετάσχει σε πλήθος επιστημονικών συναντήσεων και διαλέξεων καθώς και σε πλήθος επιμέρους μετεκπαιδεύσεων. Είναι πιστοποιημένο Στέλεχος Εκπαίδευσης στο Μητρικό Θηλασμό, μετά από εκπαίδευσή της στο σεμινάριο που διοργανώνεται από το Υπουργείο Υγείας σε συνεργασία με τη Μονάδα Προαγωγής Μητρικού Θηλασμού του Νοσοκομείου «Έλενα Βενιζέλου-Αλεξάνδρα», βασισμένο στις προτάσεις του Π.Ο.Υ. Συμμετέχει και σε εθελοντικές δράσεις και συγκεκριμένα, στην Ελληνική Οργάνωση “Αποστολή «Άνθρωπος»” και στον κοινωνικό μη κερδοσκοπικό Σύλλογο "Γλάροι Αιγαίου". Τέλος, είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών από το 2005.

Ιατρικές υπηρεσίες - Κόστη

Απλή επίσκεψη

Εμβολιασμός

Επίσκεψη νεογέννητου

Πληροφορίες Ιατρείου

 • Θεομήτορος 62Δ, Άγιος Δημήτριος, Αττική

Βιογραφικό και καριέρα

ΣΠΟΥΔΕΣ

 • Πτυχίο Ιατρικής, Σχολή Επιστημών Υγείας, Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
 • Πιστοποιημένο Στέλεχος Εκπαίδευσης στο Μητρικό Θηλασμό, Υπουργείο Υγείας σε συνεργασία με τη Μονάδα Προαγωγής Μητρικού Θηλασμού του Νοσοκομείου "Έλενα Βενιζέλου - Αλεξάνδρα"

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

 • Ιδιωτικό Ιατρείο, "Παιδιατρική Φροντίδα", Άγιος Δημήτριος
 • Ελεγκτής Παιδίατρος, Ευρωκλινική Παίδων στην εταιρεία Accurate Health Auditing & Consulting Α.Ε
 • Συνεργάτης Παιδίατρος, Παιδιατρική Κλινική, Νοσοκομείο Metropolitan
 • Ειδίκευση στην Γενική Παιδιατρική, Β’ Παιδιατρική Κλινική Γενικού Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία»

ΜΕΛΟΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

 • Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑ

 • Πλήθος επιστημονικών συναντήσεων και διαλέξεων & σε πλήθος επιμέρους μετεκπαιδεύσεων
 • Θέματα Διαγνωστικής Αξιολόγησης και Ψυχοπαθολογίας: από τις πρώιμες αλληλεπιδράσεις, τη βρεφική ηλικία ως την εφηβεία"
 • Μετεκπαιδευτικό Πρόγραμμα «Αξιολόγηση και Αντιμετώπιση Νηπίων, Παιδιών και Εφήβων με Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχήs - Υπερκινητικότητας (ΔΕΠΥ)
 • Εκπαίδευση στο Σεμινάριο «Advanced Pediatric Life Support» (APLS provider course)
 • Εκπαίδευση στο Σεμινάριο Ανανηπτών στην Υποστήριξη της ζωής του Νεογνού (NLS Provider Course), εγκεκριμένο και πιστοποιημένο από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης (ERC)

Κάνε δωρεάν εγγραφή

Δες άμεσα το κόστος όλων των υπηρεσιών στο Doctoranytime χωρίς περιορισμούς!

Τουλάχιστον 6 χαρακτήρες ή αριθμούς
Συνδέσου στο Doctoranytime
Δημιουργία νέου κωδικού

Συμπλήρωσε το email με το οποίο έχεις κάνει εγγραφή στο Doctoranytime για να σου στείλουμε νέο κωδικό.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Ο κωδικός σου έχει αλλάξει

Ελέγξε το email σου για να μάθεις τον καινούργιο κωδικό.

Τα cookies επιτρέπουν μια προσωποποιημένη εμπειρία χρήσης των λειτουργιών του doctoranytime.gr. Κάνοντας κλικ στο “Εντάξει” ή χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με την πολιτική cookies μας. Εντάξει