Βρες ειδικό
Δες τη διαθεσιμότητα

Γιατί είναι ο κατάλληλος για σένα

Ο Παθολόγος-Ογκολόγος Κουτσούκος Κωνσταντίνος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1978 και φοίτησε στη Σχολή Μωραΐτη από την οποία και αποφοίτησε με Άριστα το 1996. Στη συνέχεια εισήχθη με πανελλαδικές εξετάσεις στην Ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών από την οποία και αποφοίτησε με βαθμό Λίαν Kαλώς το 2003. Αφού υπηρέτησε στην Πολεμική Αεροπορία σαν σμηνίτης ιατρός σε διάφορες μονάδες μεταξύ των οποίων και το 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας το 2004-2005, ακολούθησε η υπηρεσία υπαίθρου (αγροτικό) στο Νοσοκομείο Βόλου και στο Πήλιο Μαγνησίας. Το 2005 παρακολούθησε επιτυχώς το μετεκπαιδευτικό πρόγραμμα του Πανεπιστημίου Αθηνών με τίτλο: “Βασικές αρχές του καρκίνου από τη διάγνωση μέχρι τη θεραπεία”. Το 2007 ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό πρόγραμμα «MSc in Molecular Medicine» στο Imperial College του Λονδίνου με εκπόνηση πτυχιακής εργασία με θέμα τον καρκίνο του προστάτη. Από το 2007 έως το 2010 εργάστηκε σαν ειδικευόμενος στην Παθολογία στα πλαίσια του γενικού μέρους της ειδικότητας στη Β Παθολογική κλινική του Σισμανογλείου Νοσοκομείου και στη συνέχεια σαν ειδικευόμενος στην Αιματολογία και επιστημονικός συνεργάτης στην Αιματολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών στο Λαϊκό Νοσοκομείο. Από το Μάιο του 2011 ειδικεύτηκε στην Παθολογική Ογκολογία στην Ογκολογική-Αιματολογική Μονάδα της Θεραπευτικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, στο Νοσοκομείο Αλεξάνδρα υπό τη διεύθυνση του Καθηγητή Μ.Α. Δημόπουλου. Τη διετία 2012-2014 παρακολούθησε επιτυχώς τον 2ο κύκλο σπουδών της Ελληνικής Ακαδημίας Ογκολογίας. Μετά την απόκτηση του τίτλου ειδικότητας της Παθολογικής Ογκολογίας το 2014, παρέμεινε ενεργό μέλος της κλινικής ως επιστημονικός συνεργάτης, συμμετέχοντας τόσο στο κλινικό, όσο και στο ερευνητικό έργο της κλινικής. Τη διετία 2012-2014 παρακολούθησε επιτυχώς τον 2ο κύκλο σπουδών της Ελληνικής Ακαδημίας Ογκολογίας. Παρουσιάζει ιδιαίτερο κλινικό και ερευνητικό ενδιαφέρον για τον γυναικολογικό και ουρογεννητικό καρκίνο, με συμμετοχή, ανακοινώσεις και δημοσιεύσεις σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια. Συμμετέχει ως ερευνητής τόσο σε ελληνικές όσο και σε διεθνείς κλινικές μελέτες για την ανάπτυξη νέων φαρμάκων σε διάφορους τύπους καρκίνου, όπως ο καρκίνος του μαστού, των ωοθηκών, του νεφρού, της ουροδόχου κύστης κ.α. Είναι μέλος της Εταιρείας Ογκολόγων Παθολόγων Ελλάδος (ΕΟΠΕ) και της Ελληνικής Ερευνητικής Ομάδας Ουρο-Γεννητικού Καρκίνου (ΕΕΟΟΓΕΚ). Είναι πιστοποιημένο μέλος της European Society of Medical Oncology (ΕSMO) και μέλος της American Society of Clinical Oncology (ASCO) Διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο και συνεργάζεται με Ιδιωτικές κλινικές και Νοσοκομεία.

Την περιγραφή επιμελείται η ομάδα του doctoranytime βασισμένη σε επαληθευμένες πληροφορίες.

Υπηρεσίες

Τα κόστη είναι ενδεικτικά. Ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές κατά την επίσκεψη ανάλογα το περιστατικό.

Δεν παρέχει ηλεκτρονική συνταγογράφηση
Δυνατότητα πληρωμής με κάρτα στο ιατρείο

Αξιολογήσεις Ασθενών

Επιβεβαιωμένες αξιολογήσεις από πραγματικούς ασθενείς

Η αξιοπιστία και η διαφάνεια στις αξιολογήσεις είναι η βασική μας προτεραιότητα και για τον λόγο αυτό ελέγχουμε ξεχωριστά κάθε αξιολόγηση ώστε να διασφαλίσουμε ότι συμφωνεί με την Πολιτική Διαχείρισης Αξιολογήσεων.

9.9

Από 2 αξιολογήσεις

Αξιολογήσεις από 2 ασθενείς
9.9
Διερεύνησε σε βάθος την περίπτωσή/ πάθησή μου
10
Μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη
10
Έμπειρος & καταρτισμένος
10
Συνεπής
9.5
Προσιτός & φιλικός
10
 • Όλες (2)
 • Θετικές (2)
 • Ουδέτερες (0)
 • Αρνητικές (0)
9.8
Επιβεβαιωμένος χρήστης
24 Νοεμβρίου 2023
Επιβεβαιωμένος χρήστης
Επιβεβαιωμένη αξιολόγηση 1 αξιολόγηση στο doctoranytime
9.8
Προσιτός & φιλικός
Συνεπής
Έμπειρος & καταρτισμένος
Μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη
Διερεύνησε σε βάθος την περίπτωσή/ πάθησή μου
Είναι ένας εξαιρετικός γιατρός με λαμπρό μέλλον.
10.0
Επιβεβαιωμένος χρήστης
24 Νοεμβρίου 2023
Επιβεβαιωμένος χρήστης
Επιβεβαιωμένη αξιολόγηση 1 αξιολόγηση στο doctoranytime
10.0
Προσιτός & φιλικός
Συνεπής
Έμπειρος & καταρτισμένος
Μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη
Διερεύνησε σε βάθος την περίπτωσή/ πάθησή μου
O γιατρός παρακολουθεί τη μητέρα μου εδώ και 3,5 χρόνια. Μια σοβαρή περίπτωση καρκίνου ωοθηκών, σε συνδυασμό με πολλά άλλα προβλήματα υγείας, που δεν της επιτρέπουν να κάνει χημειοθεραπείες. Χάρη στη φαρμακευτική αγωγή που της συνταγογραφεί, η μητέρα μου δεν έχει παρουσιάσει επιδείνωση όλο αυτό το διάστημα. Ο γιατρός ανταποκρίνεται άμεσα κάθε φορά που επικοινωνώ μαζί του, είναι πολύ υποστηρικτικός και φαίνεται ότι είναι καταρτισμένος επιστήμονας που γνωρίζει καλά το αντεικείμενό του και παρακολουθεί τις ιατρικές εξελίξεις.

Πρόσβαση και ραντεβού

 • ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ - ΟΓΚΟΛΟΓΟΣ, Διονυσίου Αιγινήτου 7, Ιλίσια , Αττική
  Parking
  • Δεν διαθέτει parking
 • Τρόποι πληρωμής

  Πληρωμή με κάρτα
  Μετρητά

  Πολιτική διαχείρισης ραντεβού

  • Πληρωμή στο ιατρείο
   Κατά την επίσκεψη μπορείς να διαλέξεις τον τρόπο πληρωμής ανάμεσα από τις παραπάνω επιλογές.
  • Ακύρωση
   Μπορείς να ακυρώσεις το ραντεβού σου μέχρι 3 ώρες πριν. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να διαβάσεις την πολιτική ακύρωσης.

Συνεργασίες με Νοσοκομεία/Κλινικές

 • Ευγενίδειο Θεραπευτήριο, Metropolitan Φαλήρου

Βιογραφικό και καριέρα

Σπουδές

 • Πανεπιστήμιο Αθηνών, Ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών (1997 - 2003)

Επαγγελματική εμπειρία

 • Εξετάσεις, European Society of Medical Oncology, (ESMO exams) (2014)
 • Εξετάσεις , Ελληνική Ακαδημία Ογκολογίας, (Ε.ΑΚ.Ο) (2014)
 • Απόκτηση, Τίτλου Ειδικότητας Παθολογικής Ογκολογίας (2014)
 • Μεταπτυχιακό στη Μοριακή Ιατρική (MSc in Molecular Medicine), Τίτλος πτυχιακής εργασίας: “Evaluation of potential applications of scFv 336.1 monoclonal antibody in human prostate cancer research and therapy”., ΙMPERIAL COLLEGE του Λονδίνου (2006 - 2007)
 • Πανεπιστημιακές σπουδές, ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ (1997 - 2003)
 • Δευτεροβάθμια εκπαίδευση, Απόφοιτος Σχολής Μωραΐτη Γενικού Λυκείου (1996)

Απαντήσεις σε ερωτήσεις ασθενών

 • Γενικά θέματα

  Σε αξονικη θωρακος που εκανα λογω περικαρδιτιδας, στα ευρυματα αναγραφει το εξης: "Εντυπωση ηπιων υπολειμματικων στοιχειων θυμου αδενα στο προσθιο ανω μεσοθωρακιο". Πρεπει να απευθυνθω σε καποιο γιατρο και αν ναι τι ειδικοτητας η δεν ειναι κατι αξιο λογου? Ευχαριστω!

  • Θεωρώ πως είναι φυσιολογικό απεικονιστικό εύρημα. Αν θέλετε να είστε ακόμα πιο ησυχος/ήσυχη μπορείτε να κάνετε μια μαγνητική τομογραφία μεσοθωρακιου με σκιαγραφικο

   Κουτσούκος Κωνσταντίνος

   Κουτσούκος Κωνσταντίνος

 • Καρκίνος του Μαστού

  Εκανα υπέρηχο και βρέθηκε ένα ινοαδενομα μου πρότειναν μαστογραφία όπου και έκανα και βγήκε καθαρή και ξανά έκανα υπέρηχο όπως συστήθηκε στους 3 μήνες. Εκεί όμως μου είπαν οτι μάλλον είναι ενδοπορικο θήλωμα και όχι ινοαδενωμα και να ξανά επαναλάβω υπέρηχο σε κάποιους μήνες. Τι μπορεί να συμβαίνει και ποσό ανησυχητικό είναι;

  • Ανάλογα με την ηλικία σας και το οικογενειακό σας ιστορικό θα μπορούσατε να προχωρήσετε σε πιο εξειδικευμενες εξετάσεις όπως ψηφιακή ή μαγνητική μαστογραφία πάντα σε συνεννόηση με κάποιο μαστολογο ή ογκολόγο. Θεωρω όμως χαμηλή την πιθανότητα κάποιας κακοήθειας.

   Κουτσούκος Κωνσταντίνος

   Κουτσούκος Κωνσταντίνος

Το περιεχόμενο των απαντήσεων είναι αυστηρά ενημερωτικό και δεν πρέπει να θεωρηθεί υποκατάστατο ιατρικής συμβουλευτικής

Το doctoranytime είναι ένα end-to-end solution που υποστηρίζει τον χρήστη από τη στιγμή που αντιμετωπίζει ένα ιατρικό σύμπτωμα μέχρι τη στιγμή της λύσης του, δίνοντας του τη δυνατότητα να βρεί τον ειδικό που χρειάζεται, να ζητήσει καθοδήγηση μέσω chat και να μιλήσει μαζί του μέσω βιντεοκλήσης. Ο Κουτσούκος Κωνσταντίνος έχει συμπληρώσει τις πληροφορίες που αναγράφονται, οι οποίες τίθενται υπό επεξεργασία από την ομάδα του doctoranytime.
Τα μέλη μας έχουν πρόσβαση στις τιμές και τις υπηρεσίες μας
Τα μέλη μας έχουν πρόσβαση στις τιμές και τις υπηρεσίες μας

Συνέχεια με

ή κάνε εγγραφή με το email σου

Ο κωδικός πρέπει να περιέχει τουλάχιστον 6 χαρακτήρες (λατινικά γράμματα, αριθμούς, σύμβολα) και 1 κεφαλαίο.
Δημιουργήστε νέο κωδικό

Συμπλήρωσε το email που χρησιμοποιείς στο doctoranytime και θα λάβεις σύνδεσμο για τη δημιουργία νέου κωδικού

Τα στοιχεία σου είναι σε καλά χέρια
doctor-graphic doctor-graphic

Στο doctoranytime λαμβάνουμε σοβαρά υπόψιν τόσο την υγεία σου όσο και τα προσωπικά σου δεδομένα!

Για να εξασφαλίσουμε ότι:

 • θα έχεις τη βέλτιστη δυνατή μεταχείριση από τους συνεργαζόμενους γιατρούς και διαγνωστικά κέντρα
 • θα μπορείς να κλείνεις εύκολα και γρήγορα τα ραντεβού σου διατηρώντας το δικαίωμα της αξιολόγησης
 • θα μπορούμε να επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σου για έκτακτες αλλαγές σχετικά με το ραντεβού σου
 • θα έχεις τη δυνατότητα να λαμβάνεις ενημερωτικό υλικό και προτάσεις για θέματα υγείας που μπορεί να σε ενδιαφέρουν

είναι απαραίτητο για εμάς να συλλέγουμε και να επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σου δεδομένα στο βαθμό που μας επιτρέπεις.

Γι αυτό το λόγο θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι τηρούμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των προσωπικών σου δεδομένων, σύμφωνα με τον Νέο Ευρωπαϊκό Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (“GDPR”), τους όρους της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων του doctoranytime (τους οποίους μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά εδώ) και τις προϋποθέσεις της νομοθεσίας.

Για οποιαδήποτε απορία αναφορικά με την προστασία της ιδιωτικότητας σου από τo doctoranytime ή εάν επιθυμείς να ασκήσεις τα δικαιώματα που σου παρέχει ο GDPR ως προς τα προσωπικά σου δεδομένα (ενημέρωση, πρόσβαση, διόρθωση, διαγραφή, περιορισμός της επεξεργασίας, φορητότητα των δεδομένων σου, εναντίωση και δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα) μπορείς να επικοινωνήσεις με τον Data Protection Officer του doctoranytime στο e-mail: [email protected].

Όροι χρήσης

Συγχαρητήρια!!

Η εγγραφή σου ολοκληρώθηκε.

Είστε Κουτσούκος Κωνσταντίνος?