Online chat με γιατρό. Δες τις νέες ειδικότητες! Δοκίμασέ το τώρα!
Online chat με γιατρό. Δες τις νέες ειδικότητες! Δοκίμασέ το τώρα!
Γιατροί Εξετάσεις Εξειδίκευση

Διάβασε επιστημονικά άρθρα για

×
ΑΝΟΙΓΜΑ ΧΑΡΤΗ
DoctorΤην τελευταία εβδομάδα ασθενείς επέλεξαν μέσα από το doctoranytime
14

Ογκολόγοι

"Eξαιρετικος ιατρος αλλα πανω απολα χρυσος ανθρωπος."

περισσότερα
 • Απλή επίσκεψη: Περιλαμβάνει κλινική εξέταση και συνταγογράφηση.
 • Ο Πανόπουλος Χρήστος, MD, PhD, είναι Ογκολόγος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην οδό Ξενίας 3, έναντι Πλατείας Μαβίλης. Είναι Διευθυντής Ογκολογικού Τμήματος της Ευρωκλινικής Αθηνών. Είναι Διδάκτωρ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με Διδακτορική Διατριβή με θέμα: "Χορήγηση από του στόματος ετοποσίδης και εστραμουστίνης σε ασθενείς με ορμονοάντοχο καρκίνο του προστάτη". Έλαβε το πτυχίο της Ιατρικής από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Genova στην Ιταλία, με βαθμό Άριστα. Εργάσθηκε σαν Ερευνητής στο ίδιο Πανεπιστήμιο. Ακολούθως, μετά την υποχρεωτική υπηρεσία υπαίθρου στην Μεσσηνιακή Μάνη, ειδικεύθηκε στην Παθολογία στο Γ’ Νοσοκομείο ΙΚΑ. Μετά την λήψη της ειδικότητας εργάσθηκε στο Ογκολογικό Νοσοκομείο "Άγιοι Ανάργυροι", όπου του απονεμήθηκε η ειδικότητα της Παθολογικής Ογκολογίας το 1998, όταν θεσπίσθηκε η ειδικότητα στην Ελλάδα. Υπηρέτησε διαδοχικά σαν Επιμελητής στα Ογκολογικά Νοσοκομεία "Άγιοι Ανάργυροι" και "Άγιος Σάββας", όπου εξελίχθηκε στον βαθμό του Διευθυντή της Β’ Ογκολογικής Κλινικής. Το 2015 αποφάσισε να συνεχίσει στον ιδιωτικό τομέα, οπότε υπέβαλλε την παραίτηση του και έκτοτε εργάζεται στην Ευρωκλινική Αθηνών σαν Διευθυντής Ογκολογικού Τμήματος. Έχει συμμετάσχει, σαν ερευνητής και υπεύθυνος επιδοτούμενου ερευνητικού προγράμματος για την κληρονομικότητα του καρκίνου του μαστού και των ωοθηκών και σαν υπεύθυνος του κληρονομικού καρκίνου και γενετικής συμβουλευτικής στο Νοσοκομείο "Άγιος Σάββας". Διετέλεσε Διευθυντής Σπουδών της Ελληνικής Ακαδημίας Ογκολογίας. Έχει λάβει μέρος σε πολυάριθμα Ελληνικά και Διεθνή Συνέδρια και Σεμινάρια και έχει δώσει εκατοντάδες διαλέξεις και ομιλίες σε στρογγυλά τραπέζια, δραστηριότητες, που συνεχίζονται και με την συμμετοχή σε ερευνητικά πρωτόκολλα. Έχει συμμετάσχει στην συγγραφή επιστημονικών συγγραμμάτων και μελετών σε επιστημονικά περιοδικά. Είναι κριτής (Reviewer) εργασιών διεθνών επιστημονικών περιοδικών. Τέλος, είναι ενεργό μέλος πολλών ελληνικών και διεθνών επιστημονικών εταιρειών και μέλος του ΔΣ της Αντικαρκινικής Εταιρείας. Έχει εκπαιδεύσει μεγάλο αριθμό ειδικευομένων στην Παθολογία και την Παθολογική Ογκολογία για περισσότερες από 2 δεκαετίες και συνεργάζεται με την "Επιστημονική Εταιρεία Φοιτητών Ιατρικής Ελλάδος" στην οργάνωση επιστημονικών εκδηλώσεων και την συγγραφή επιστημονικών άρθρων.

  Υπηρεσίες: Απλή επίσκεψη, Δίμηνη Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση, Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση, Κατ' οίκον επίσκεψη, Κλινική εξέταση & συνταγογράφηση (φοιτητική κάρτα ISIC), Τρίμηνη Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση

  περισσότερα

"Εξαιρετικός και ευγενικός. Μου ανάλυσε το θέμα με απλά λόγια."

περισσότερα
 • Απλή επίσκεψη:
 • Ο Δημητριάδης Ιωάννης είναι Ογκολόγος και διατηρεί ιδιωτικά ιατρεία στην Αθήνα και στο Άργος. Είναι πτυχιούχος Ιατρικής από την Σχολή Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Πατρών και ειδικεύτηκε στην Παθολογία, στην Παθολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Άργους. Στη συνέχεια ειδικεύτηκε στην Αιματολογία, στο Αιματολογικό Τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών "Αλεξάνδρα" και στην Παθολογική Ογκολογία, στην Ογκολογική Κλινική του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας και στην Ογκολογική - Αιματολογική Μονάδα της Θεραπευτικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών "Αλεξάνδρα". Επιπλέον, παρακολούθησε μεταπτυχιακό πρόγραμμα στην "Ογκολογία Θώρακος: σύγχρονη κλινικοεργαστηριακή προσέγγιση και έρευνα", στην Ογκολογική Μονάδα της Γ’ Παθολογικής Κλινικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών στο Γενικό Νοσοκομείο Νοσημάτων Θώρακος Αθηνών "Σωτηρία" και εκπαιδευτικά προγράμματα στην Ανοσο-Ογκολογία και στα Οικονομικά της Υγείας, στο Τμήμα Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιά. Είναι εξωτερικός συνεργάτης Παθολόγος - Ογκολόγος του Νοσοκομείου "Ερρίκος Ντυνάν" και του Θεραπευτηρίου Αθηνών από το 2017. Παρακολουθεί πλήθος σεμιναρίων και συνεδρίων στην Ελλάδα και το εξωτερικό, συμμετέχει ως ερευνητής σε κλινικές μελέτες και διαθέτει πολλές επιστημονικές δημοσιεύσεις. Τέλος, ο γιατρός είναι μέλος της Εταιρείας Ογκολόγων - Παθολόγων Ελλάδας, της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Παθολογικής Ογκολογίας και της Αμερικανικής Εταιρείας Κλινικής Ογκολογίας.

  Υπηρεσίες: Απλή επίσκεψη, Διάγνωση και θεραπεία καρκίνου μαστού, Επαναληπτική επίσκεψη μέσω βιντεοκλήσης, Επίσκεψη μέσω βιντεοκλήσης, Ηλεκτρονική συνταγογράφηση μέσω βιντεοκλήσης

  περισσότερα

"Η κα Σαριδάκη γνωρίζει το αντικείμενο της, είναι συμπαθητική, εξυπηρετική, με κατανόηση. Εδειξε ειλικρινές ενδιαφέρον για την περίπτωσή μου και με βοήθησε πολύ. Την ευχαριστω μέσα από την καρδιά μου."

περισσότερα
 • Η Σαριδάκη Ζένια MD, PhD είναι Ογκολόγος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στο Ηράκλειο Κρήτης. Είναι Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης και έχει μετεκπαιδευτεί στο Ογκολογικό τμήμα του Churchill και του John Radcliffe Hospital και στον τομέα της Κλινικής Φαρμακολογίας του Radcliffe Infirmary University of Oxford. Επιπλέον μετεκπαίδευση έλαβε στο Center for Human Genetics O&N1 του Katholieke Universiteit και στο Τμήμα Ψηφιακής Ογκολογίας στο University Hospital Gasthuisberg Leuven του Βελγίου. Αξιοσημείωτο είναι πως διατηρεί συνεργασία ακόμη με τα συγκεκριμένα Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία, στα οποία μετεκπαιδεύτηκε. Είναι Επιστημονικός Υπεύθυνος του Ογκολογικού τμήματος "Ασκληπιός Διάγνωσις", και π. Επιστημονικός Συνεργάτης της Πανεπιστημιακής Παθολογικής - Ογκολογικής Κλινικής ΠαΓΝΗ και του Εργαστηρίου Βιολογίας του Καρκίνου στο Ιατρικό Τμήμα του Πανεπιστημίου της Κρήτης. Κύριος στόχος της είναι η παροχή όλων των σύγχρονων εξειδικευμένων παθολογικών - ογκολογικών υπηρεσιών (ανοθεραπείες, καινοτόμες στοχευμένες μοριακές θεραπείες, σύγχρονες και κλασσικές χημειοθεραπείες, υποστηρικτική αγωγή, διάγνωση και παρακολούθηση, γεντική συμβουλευτική και προ-συμπτωματική παρακολούθηση) με κέντρο τον ασθενή και την οικογένειά του, με βάση τα διεθνή πρότυπα και πάντα με την παρουσία έμπειρου ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού σε οργανωμένο κλινικό περιβάλλον.

  Υπηρεσίες: Απλή επίσκεψη

  περισσότερα
ΝΕΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
 • Απλή επίσκεψη
 • Ο Καρτσιούνης Χρήστος είναι Γυναικολόγος Χειρούργος - Ογκολόγος, Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Επί σειρά ετών εργάστηκε στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης "Θεαγένειο" και έχει εξειδικευτεί στη γυναικολογική ογκολογία, με μακρόχρονη εμπειρία σε όλο το εύρος των γυναικολογικών επεμβάσεων. Στο ιδιωτικό του ιατρείο στην Πυλαία Θεσσαλονίκης προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες υψηλού επιπέδου για τη διάγνωση και αντιμετώπιση όλων των γυναικολογικών παθήσεων, καθώς για τη χειρουργική γυναικολογία. Παράλληλα, εξειδικεύεται στη διάγνωση, τη χειρουργική αντιμετώπιση και την παρακολούθηση του γυναικολογικού καρκίνου. Πεποίθησή του είναι ότι η πρόληψη αποτελεί την καλύτερη θεραπεία.

  Υπηρεσίες: Απλή επίσκεψη, Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση

  περισσότερα
 • Απλή επίσκεψη: Περιλαμβάνει κλινική εξέταση και συνταγογράφηση.

"I found Dr Μηλακη to be very patient, knwledgeable and very gentle, she explained what she was doing and also the outcome of the examination and where and what to do next. Highly recommended"

περισσότερα
 • Απλή επίσκεψη
 • Η Μηλάκη Γεωργία είναι Ογκολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στο Ηράκλειο Κρήτης. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστήμιου της Νάπολης στην Ιταλία και ειδικεύθηκε στην Παθολογική Ογκολογία στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου. Συμμετείχε ως κλινική ερευνήτρια και υποψήφια διδάκτωρ στη Μονάδα Κλινικών Μελετών της κλινικής Παθολογικής Ογκολογίας του ΠΑΓΝΗ και στο Εργαστήριο Βιολογίας του Καρκίνου της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης. Εξειδικεύτηκε στον καρκίνο του μαστού στο Διεθνές Ευρωπαϊκό Κέντρο του Καρκίνου στο Μιλάνο Ιταλίας, όπου υπηρέτησε ως ερευνήτρια και πανεπιστημιακή υπότροφος. Για τέσσερα έτη εργάστηκε ως Επιμελήτρια στο Ογκολογικό Τμήμα του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου, ενώ μέχρι και σήμερα συνεργάζεται με ιδιωτικές κλινικές, το Ασκληπιείον Κρήτης και την Creta Interclinic. Η ιατρός έχει πλούσιο διδακτικό, συγγραφικό, κοινωνικό και πολιτιστικό έργο καθώς και ενεργό συμμετοχή σε διεθνή και εθνικά επιστημονικά συνέδρια και συνδράμει εθελοντικά σε πρωτοβουλίες στο χώρο της υγείας μέσα από αρκετούς συλλόγους και ΜΚΟ. Τέλος, είναι μέλος της Εταιρείας Ογκολόγων Παθολόγων Ελλάδος, της Ευρωπαϊκής Ογκολογικής Εταιρείας και της Αμερικανικής Ογκολογικής Εταιρείας.

  Υπηρεσίες: Απλή επίσκεψη, Κατ' οίκον επίσκεψη

  περισσότερα
 • Απλή επίσκεψη: Ογκολογική διάγνωση, Ογκολογικό θεραπευτικό πλάνο ανάλογα με τον τύπο νεοπλασίας, κλινική εκτίμηση και εξέταση, υποστηρικτική αγωγή (Palliative Care ), Γενετική Συμβουλευτική / Διερεύνηση καταλληλότερων Panel NGS / Παραπομπή Γονιδιακού Ελέγχου
 • O Μποτσόλης Κωνσταντίνος είναι Ογκολόγος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στις Σέρρες και στην Πυλαία. Σπούδασε Ιατρική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και διαθέτει πτυχίο Ακτινολογίας - Ραδιολογίας, από πρότερες σπουδές του στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής. Με την ολοκλήρωση των σπουδών του, μετέβη στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου ειδικεύτηκε και εξειδικεύτηκε στην ογκολογία. Διαθέτει εμπειρία και κατάρτιση προκειμένου να μπορεί να παρέχει ογκολογική διάγνωση και κλινική εκτίμηση αλλά και γενετική συμβουλευτική στους ασθενείς.

  Υπηρεσίες: Απλή επίσκεψη

  περισσότερα
 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 15
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ
real-hours icon

"Εξαιρετικός άνθρωπος, πολύ ευγενικός, ενδιαφέρθηκε σε βάθος για τη περίπτωση του πεθερού μου και με καθοδήγησε λεπτομερώς για το πως να προχωρήσουμε. Τον συστήνω με κλειστά μάτια, σπανίζουν τέτοιοι άνθρωποι. "

περισσότερα
 • Απλή επίσκεψη
 • Ο Παπανικολάου Σπύρος είναι Ογκολόγος, Διευθυντής της Ογκολογικής Κλινικής του Ιατρικού Παλαιού Φαλήρου και διατηρεί συνεργασίες με το Ιατρικό Αμαρουσίου και με τις Μαιευτικές - Γυναικολογικές Κλινικές "Ιασώ" και "Ρέα". Είναι πτυχιούχος Ιατρικής από το Πανεπιστήμιο της Πάρμα στην Ιταλία. Αναλαμβάνει περιστατικά που απαντώνται σε όλο το φάσμα της Ογκολογίας με ιδιαίτερη εμπειρία στον καρκίνο του μαστού, του πνεύμονα, του παχέος εντέρου αλλά και του προστάτη. Έχοντας ως γνώμονα την εξατομικευμένη προσέγγιση σε κάθε ασθενή, φροντίζει για την ολοκληρωμένη ενημέρωση του ογκολογικού ασθενή, έτσι ώστε ο καρκίνος να μην αποτελεί το φόβητρο που αποτελούσε μέχρι τα τέλη του 20 αιώνα. Ο ιατρός αναλαμβάνει την εκτίμηση, παρακολούθηση και την θεραπεία του ασθενή ακολουθώντας τις σύγχρονες εξελίξεις τόσο στην πρόληψη, όσο και στην αντιμετώπιση του καρκίνου. Τέλος, αποτελεί μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Ογκολόγων - Παθολόγων και της European Society of Medical Oncology.

  Υπηρεσίες: Απλή επίσκεψη, Κατ' οίκον επίσκεψη

  περισσότερα
ΝΕΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 180 +
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ
real-hours icon
 • Απλή επίσκεψη: Ιστορικό, κλινική εξέταση, ενημέρωση, συνταγογράφηση
 • Η Γκιαουράκη Μαρίνα είναι Ογκολόγος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στη Δάφνη. Είναι απόφοιτη της Στρατιωτικής Ιατρικής σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, όπου και ειδικεύτηκε. Τέλος, διαθέτει κλινική εμπειρία και έχει διατελέσει Επιμελήτρια στο Ογκολογικό τμήμα του 401 ΓΣΝΑ.

  Υπηρεσίες: Απλή επίσκεψη

  περισσότερα
14

Ογκολόγοι

χωρίς δυνατότητα online ραντεβού

Ογκολόγοι

Ο Ογκολόγος ασχολείται με τη διάγνωση, τη θεραπεία και την παρακολούθηση των όγκων (νεοπλασιών) που μπορεί να εμφανίζει ο οργανισμός, όπως καρκίνος, λέμφωμα, σάρκωμα, μελάνωμα. Διάλεξε τον καλύτερο Ογκολόγο με Ιδιωτικό ραντεβού ή εκμεταλλεύσου την ΕΙΔΙΚΗ ΤΙΜΗ που έχουμε εξασφαλίσει για εσένα.

Δεν βρήκες τον γιατρό σου;

Κάνε δωρεάν εγγραφή

Δες άμεσα το κόστος όλων των υπηρεσιών στο doctoranytime χωρίς περιορισμούς!

Τουλάχιστον 6 χαρακτήρες ή αριθμούς
Συνδέσου στο doctoranytime
Δημιουργία νέου κωδικού

Συμπλήρωσε το email με το οποίο έχεις κάνει εγγραφή στο doctoranytime για να σου στείλουμε νέο κωδικό.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Ο κωδικός σου έχει αλλάξει

Ελέγξε το email σου για να μάθεις τον καινούργιο κωδικό.

loading
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
loading

Σε περίπτωση που χρειάζονται διευκρινίσεις για το λόγο επίσκεψης ή την ώρα που κλείσατε το ραντεβού σας για κατ' οίκον επίσκεψη, θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας ο γιατρός.

Γιατί να περιμένεις στο τηλέφωνο;

350.000 που έκλεισαν ραντεβού online
έμειναν 100% ικανοποιημένοι!
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ σε 1'

Δεν βλέπεις τον κωδικό της περιοχής σου;
Κλείσε βιντεοκλήση με έναν επαγγελματία υγείας

Κλείσε ένα ραντεβού για βιντεοκλήση με 3 κλικ και δες τον επαγγελματία υγείας από το κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή σου.

home
Συμβουλέψου το γιατρό σου από παντού
time
Κλείσε ραντεβού αμέσως
data
Διασφάλισε τα προσωπικά σου δεδομένα

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να διαλέξεις την επιλογή για βιντεοκλήση.

ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ