Προνόμια Mastercard Premium Αποκλειστικά για τους κατόχους Premium καρτών Mastercard

Κλείσε ραντεβού με 20 €
Κλείσε ραντεβού με επαγγελματία υγείας με την Premium Mastercard κάρτα σου
Επίλεξε ειδικό
Κλείσε ραντεβού για Βιντεοκλήση με 20 €
Κλείσε ραντεβού για Βιντεοκλήση με επαγγελματία υγείας με την Premium Mastercard κάρτα σου
Επίλεξε ειδικό
Συνομίλησε online με ειδικό με 2 €
Ζήτα συμβουλές από τους ειδικούς μας με την Premium Mastercard κάρτα σου
Συνομίλησε με Σύμβουλο Ψυχικής Υγείας μέσω chat με 4 € ή βίντεο με 10 €
Φρόντισε την ψυχική σου υγεία με τη βοήθεια της ειδικού μας με την Premium Mastercard κάρτα σου

Όροι και προϋποθέσεις

 • Η ενέργεια δεν είναι διαφημιστική και αφορά αποκλειστικά και μόνο τους κατόχους Premium καρτών Mastercard (Mastercard Gold, Platinum, World) που έχουν εκδοθεί στην Ελλάδα, οι οποίοι μπορούν:
  - Να κλείσουν ραντεβού με ειδικό για τη βασική επίσκεψη στην τιμή των 20 €
  - Να κλείσουν ραντεβού με ειδικό μέσω βιντεοκλήσης στην τιμή των 21,24 €
  - Να κλείσουν ραντεβού με οδοντίατρο για τον στοματικό έλεγχο στην τιμή των 20€ (το ποσό αυτό αφαιρείται από επόμενη οδοντιατρική πράξη - θεραπεία αν πραγματοποιηθεί)
  - Να πραγματοποιήσουν chat με ειδικό στην τιμή των 2 €
  - Να πραγματοποιήσουν chat με Σύμβουλο Ψυχικής Υγείας στην τιμή των 4 €
  - Να πραγματοποιήσουν βιντεοκλήση με Σύμβουλο Ψυχικής Υγείας στην τιμή των 10 €.
 • Η ενέργεια αυτή αφορά μόνο τους γιατρούς/επαγγελματίες υγείας του doctoranytime.gr που θα βρείτε σε αυτήν τη σελίδα και μόνο κατά τις διαθέσιμες ημέρες και ώρες που αναφέρονται.
 • Η χρήση της Premium Mastercard και η προπληρωμή του ραντεβού είναι απαραίτητη προκειμένου να ισχύουν οι προνομιακές τιμές.
 • Στην τιμή των 20 € για την επίσκεψη σε ειδικό περιλαμβάνεται η βασική επίσκεψη και η συνταγογράφηση. Εφόσον κατά την επίσκεψη πραγματοποιηθούν κι άλλες ιατρικές πράξεις αυτές χρεώνονται επιπλέον σύμφωνα με την τιμολογιακή πολιτική του εκάστοτε ιατρού/επαγγελματία υγείας.
 • Στην περίπτωση ραντεβού βιντεοκλήσης το ποσό αρχικά δεσμεύεται και η συναλλαγή ολοκληρώνεται με εντολή του ειδικού στο τέλος της συνεδρίας, ενώ στην περίπτωση της επίσκεψης και των υπηρεσιών medica chat, mental health chat και mental health video call η συναλλαγή ολοκληρώνεται κατά τη διαδικασία κλεισίματος του ραντεβού.
 • Σε περίπτωση ακύρωσης ή μη πραγματοποίησης του ραντεβού ισχύει η πολιτική ακύρωσης και η πολιτική επιστροφής χρημάτων που ισχύει εν γένει για τα ραντεβού μέσω του doctoranytime.
 • Το doctoranytime δεν διαχειρίζεται και δεν εμπλέκεται σε κανένα στάδιο της οικονομικής συναλλαγής μεταξύ ειδικού και ασθενούς. Οποιαδήποτε διαφορά ή διαφωνία επί της οικονομικής συναλλαγής αφορά αποκλειστικά και μόνο τον ειδικό και τον ασθενή, και θα πρέπει να λύνεται χωρίς τη μεσολάβηση του doctoranytime.
 • Για τα ραντεβού μέσω βιντεοκλήσης το επιπλέον κόστος των 1,24 € σε σχέση με την επίσκεψη σε γιατρό/επαγγελματία υγείας αφορά στη χρήση της υπηρεσίας videocall.
 • Η ενέργεια υπόκειται στους Όρους χρήσης και στην Πολιτική προστασίας προσωπικού απορρήτου του doctoranytime.