Online chat με γιατρό. Δες τις νέες ειδικότητες! Δοκίμασέ το τώρα!
Online chat με γιατρό. Δες τις νέες ειδικότητες! Δοκίμασέ το τώρα!
Γιατροί Εξετάσεις Εξειδίκευση

Διάβασε επιστημονικά άρθρα για

×
ΑΝΟΙΓΜΑ ΧΑΡΤΗ
DoctorΤην τελευταία εβδομάδα ασθενείς επέλεξαν μέσα από το doctoranytime
2

Ρευματολόγοι στην Πάτρα

ΝΕΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
 • Απλή επίσκεψη: Λήψη ιστορικού, ενδελεχή κλινική εξέταση, διαγνωστικό έλεγχο, ηλεκτρονική συνταγογράφηση
 • Ο ρευματολόγος Ιωάννης Αντωνόπουλος εκπαιδεύτηκε στην Ελλάδα (Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών) και το Ηνωμένο Βασίλειο (Royal Liverpool and Broadgreen University Hospitals και Macclesfield District General Hospital) και είναι κάτοχος διδακτορικού διπλώματος από το Πανεπιστήμιο Πατρών με θέμα «Ο ρόλος των Β λεμφοκυττάρων στην παθογένεια της συστηματικής σκληροδερμίας και της εξάλειψής τους στην αντιμετώπισή της, με τη χορήγηση του αντι-CD20 μονοκλωνικού αντισώματος Rituximab». Έχει παρουσιάσει αποτελέσματα των εργασιών του σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια της ειδικότητάς του. Έχει μιλήσει σε συνέδρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Είναι συγγραφέας αρκετών επιστημονικών εργασιών, δημοσιευμένων σε ξενόγλωσσα επιστημονικά περιοδικά με κριτές (Pubmed). Είναι επιστημονικός κριτής σε τρία επιστημονικά περιοδικά. Στο ιατρείο πραγματοποιείται πλήρης διερεύνηση και αντιμετώπιση συστηματικών νοσημάτων όπως η ρευματοειδής αρθρίτιδα, η αγκυλοποιητική σπονδυλίτιδα, η ψωριασική αρθρίτιδα, ο συστηματικός ερυθηματώδης λύκος, το σκληρόδερμα, οι αγγειϊτιδες, οι μυοσίτιδες κλπ όσο και εκφυλιστικών νοσημάτων όπως η οστεοαρθρίτιδα. Επιπλέον γίνεται διερεύνηση οσφυαλγίας, αυχεναλγίας, αντιμετωπίζονται παθήσεις μαλακών μορίων όπως οι περιαρθρίτιδες, οι τενοντίτιδες και οι θυλακίτιδες. Άλλα νοσήματα που αντιμετωπίζονται είναι η οστεοπόρωση, η ουρική αρθρίτιδα, το σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα και η ινομυαλγία. Επίσης διερευνώνται και αντιμετωπίζονται μυοσκελετικά συμπτώματα νοσημάτων της παθολογίας. Στο ιατρείο γίνεται παρακέντηση αρθρώσεων τόσο για διαγνωστικούς όσο και για θεραπευτικούς λόγους όπως και ενδαρθρικές εγχύσεις στεροειδών και υαλουρονικού οξέος.

  Υπηρεσίες: Απλή επίσκεψη, Επίσκεψη μέσω βιντεοκλήσης, Κατ' οίκον επίσκεψη

  περισσότερα
 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 1
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ
real-hours icon
auto-confirmation icon

"Πολύ καλή γιατρός, άνθρωπος και επαγγελματίας "

περισσότερα
 • Απλή επίσκεψη: Περιλαμβάνει λήψη ιστορικού, πλήρη φυσική εξέταση, διαγνωστικό έλεγχο και συνταγογράφηση.
 • Η Μαρκοπούλου Αναστασία είναι Ρευματολόγος και Επίκουρη Καθηγήτρια της Ιατρικής Σχολής του Georgetown University στην Ουάσινγκτον με ιδιωτικό ιατρείο στην Πάτρα. Παράλληλα, είναι Συνεργάτης Ιατρός στο Ολύμπιον Θεραπευτήριο - Γενική Κλινική Πατρών. Αφού σπούδασε στην Ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης, συνέχισε τις σπουδές στην Αμερική. Συγκεκριμένα, ειδικεύτηκε στην Παθολογία στην Ιατρική Σχολή του Albany Medical College της Νέας Υόρκης, έπειτα ειδικεύτηκε στη Ρευματολογία στο Νοσοκομείο New York Presbyterian/Columbia University Medical Center του Columbia University, επίσης στη Νέα Υόρκη και μετεκπαιδεύτηκε στη Ρευματολογία στο Νοσοκομείο Beth Israel Deaconess Medical Center της Ιατρικής Σχολής του Harvard University στη Βοστώνη. Επιπλέον, έχει εξειδικευτεί στον υπέρηχο του μυοσκελετικού στη Σχολή μυοσκελετικού υπέρηχου των Ρευματολόγων της Βόρειας Αμερικής USSONAR (Ultrasound School of North American Rheumatologists) και κατέχει τίτλο πιστοποίησης στον υπέρηχο του μυοσκελετικού από το American College of Rheumatology. Για χρόνια εργάστηκε στην Αμερική ως Επιμελήτρια Ρευματολογίας, ως Διευθύντρια στο Νοσοκομείο MedStar Washington Hospital Center στην Ουάσινγκτον και ως Διδάσκουσα σε Πανεπιστημιακές κλινικές του Harvard University, του Columbia University και του Albany Medical College. Τέλος, έχει σπουδαία ερευνητική εμπειρία και διαθέτει πολυετή εμπειρία σε μεγάλα Πανεπιστημιακά κέντρα των Η.Π.Α στην αντιμετώπιση πολύπλοκων και απλών καθημερινών περιστατικών.

  Υπηρεσίες: Απλή επίσκεψη, Επαναληπτική επίσκεψη μέσω βιντεοκλήσης, Επίσκεψη μέσω βιντεοκλήσης

  περισσότερα

Δεν βρήκες τον γιατρό σου;

Κάνε δωρεάν εγγραφή

Δες άμεσα το κόστος όλων των υπηρεσιών στο doctoranytime χωρίς περιορισμούς!

Τουλάχιστον 6 χαρακτήρες ή αριθμούς
Συνδέσου στο doctoranytime
Δημιουργία νέου κωδικού

Συμπλήρωσε το email με το οποίο έχεις κάνει εγγραφή στο doctoranytime για να σου στείλουμε νέο κωδικό.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Ο κωδικός σου έχει αλλάξει

Ελέγξε το email σου για να μάθεις τον καινούργιο κωδικό.

loading
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
loading

Σε περίπτωση που χρειάζονται διευκρινίσεις για το λόγο επίσκεψης ή την ώρα που κλείσατε το ραντεβού σας για κατ' οίκον επίσκεψη, θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας ο γιατρός.

Γιατί να περιμένεις στο τηλέφωνο;

350.000 που έκλεισαν ραντεβού online
έμειναν 100% ικανοποιημένοι!
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ σε 1'

Δεν βλέπεις τον κωδικό της περιοχής σου;
Κλείσε βιντεοκλήση με έναν επαγγελματία υγείας

Κλείσε ένα ραντεβού για βιντεοκλήση με 3 κλικ και δες τον επαγγελματία υγείας από το κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή σου.

home
Συμβουλέψου το γιατρό σου από παντού
time
Κλείσε ραντεβού αμέσως
data
Διασφάλισε τα προσωπικά σου δεδομένα

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να διαλέξεις την επιλογή για βιντεοκλήση.

ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ