Online chat με γιατρό. Δες τις νέες ειδικότητες! Δοκίμασέ το τώρα!
Online chat με γιατρό. Δες τις νέες ειδικότητες! Δοκίμασέ το τώρα!
Γιατροί Εξετάσεις Εξειδίκευση

Διάβασε επιστημονικά άρθρα για

×
ΑΝΟΙΓΜΑ ΧΑΡΤΗ
DoctorΤην τελευταία εβδομάδα ασθενείς επέλεξαν μέσα από το doctoranytime
3

Ορθοδοντικοί κοντά στην Κάτω Τούμπα

 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 180 +
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ

"Πολύ φιλικός και ευγενικός ο γιατρός, ασχολήθηκε εις βαθος με την περίπτωση μου και μου εξηγησε αναλυτικά το καθε βήμα, και προσπαθησε να βρει την πιο οικονομική για μενα λυση!! τον προτείνω ανεπιφύλακτα!"

περισσότερα
 • Επίσκεψη
 • Ο Παπαδόπουλος Νικόλαος είναι Ορθοδοντικός και διατηρεί ιδιωτικά οδοντιατρεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, το Πανόραμα και τα Πεύκα. Αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης το 2007 ως πρώτος της Ταξης αριστεύσαντας. Το 2009 συμμετείχε στο βραχυπρόθεσμο τμήμα ορθοδοντικής του Πανεπιστημείου της Γενεύης και ακολούθως μετά από τριετή φοίτηση στο τμήμα της Ορθοδοντικής του Πανεπιστήμιου Charité Universitämedizin Berlin ολοκλήρωσε το 2014 με επιτυχία τις προβλεπόμενες εξετάσεις ειδικότητας από το κρατίδιο του Βερολίνου αποκτώντας τον τίτλο του Ειδικού Ορθοδοντικού. Από το 2014 συνεργάζεται ως επιστημονικός συνεργάτης στο Τμήμα της Ορθοδοντικής του Πανεπιστημίου Charité Universitätsmedizin Berlin πραγματοποιώντας -σε συνδυασμό με την κλινική του Τμήματος της Πυρηνικής Ιατρικής του Πανεπιστημίου του Charité Universitätsmedizin Berlin ( Klinik für Nuklearmedizin Universitätsmedizin Berlin) - σειρά ερευνών με σκοπό την ανάλυση μεθόδων επιτάχυνσης της ορθοδοντικής μετακίνησης. Στα ιδιωτικά του οδοντιατρεία αντιμετωπίζει πλήθος περιστατικών, αξιοποιώντας την επιστημονική του αρτιότητα σε συνδυασμό με την πολυετή του πείρα και την αγάπη του για την επιστήμη.

  Υπηρεσίες: Επαναληπτική επίσκεψη μέσω βιντεοκλήσης, Επίσκεψη

  περισσότερα

"Λύνει τα χέρια με βίντεο κλήση για όσους δεν είναι από την Θεσσαλονίκη "

περισσότερα
 • Επίσκεψη: Η διάγνωση και αξιολόγηση του περιστατικού είναι δωρεάν, εφόσον πραγματοποιηθεί η προτεινόμενη θεραπεία.
 • Ο Παπαδόπουλος Μόσχος είναι Καθηγητής και Διευθυντής στο Εργαστήριο Ορθοδοντικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Επισκέπτης Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Messina και στο Πανεπιστήμιο “Luigi Vanvitelli” της Νάπολι στην Ιταλία, καθώς και Επίτιμος Διευθυντής Σύνταξης του περιοδικού "Ελληνική Ορθοδοντική Επιθεώρηση". Διετέλεσε Πρόεδρος της Βαλκανικής Εταιρείας Ειδικών Ορθοδοντικών, Πρόεδρος της Ορθοδοντικής Εταιρείας Βορείου Ελλάδος, Βοηθός Διευθυντής Σύνταξης του περιοδικού "World Journal of Orthodontics" και Αναπληρωτής Διευθυντής Σύνταξης του περιοδικού "Στόμα". Επίσης διετέλεσε ή διατελεί Μέλος της Συντακτικής Επιτροπής σε 19 και κριτής σε 47 ορθοδοντικά, οδοντιατρικά και ιατρικά επιστημονικά περιοδικά και είναι μέλος σε περισσότερες από 22 ελληνικές και ξένες επιστημονικές εταιρείες και επαγγελματικές οργανώσεις. Ο κ. Μ. Α. Παπαδόπουλος έχει λάβει πολλά εθνικά και διεθνή βραβεία και διακρίσεις, μεταξύ των οποίων την τιμητική διάκριση "Έπαθλο Αποβλέποντος εις την Προώθησιν της Ελληνικής Ορθοδοντικής" από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, το "Ετήσιο Επιστημονικό Βραβείο" από την Εταιρεία Γερμανών Πλαστικών Χειρουργών, το "Joseph E. Johnson Clinical Award” και το "David L. Turpin Award for Evidence-Based Research” από την Αμερικανική Εταιρεία Ορθοδοντικών, το "Align Research Award” από την εταιρεία Align, το βραβείο "Ιωάννης Μαργέλος” από την Ελληνική Ενδοδοντική Εταιρεία, το “Βραβείο Καλύτερης Επιτραπέζιας Παρουσίασης” από την Ορθοδοντική Εταιρεία Βορείου Ελλάδος, το "Βραβείο Καλύτερης Δημοσίευσης ” από την Ορθοδοντική Εταιρεία Βορείου Ελλάδος, το “Βραβείο Αριστείας στη Διδασκαλία σε Διεθνές Επίπεδο” (δύο φορές) το “Βραβείο Διεθνούς Αναγνώρισης και Επιρροής” (τρεις φορές) και τον "Έπαινο Συνεισφοράς στη Ξενόγλωσση Διδασκαλία" από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, το “Regional Award of Merit” από την World Federation of Orthodontists και το “Special Achievement Award” από τη Βαλκανική Εταιρεία Ειδικών Ορθοδοντικών. Τα κύρια ενδιαφέροντά του περιλαμβάνουν τα αντικείμενα της "ορθοδοντικής θεραπείας σε ασθενείς χωρίς συνεργασία", της "χρήσης των μίνι-εμφυτευμάτων στην ορθοδοντική" και της "ορθοδοντικής βασισμένης στην τεκμηρίωση". Το συγγραφικό έργο του κ. Μ. Α. Παπαδόπουλου είναι πλούσιο και περιλαμβάνει τα βιβλία "Orthodontic treatment for the Class II non-compliant patient: Current principles and techniques", "Skeletal anchorage in orthodontic treatment of Class II malocclusion", και "Χειλεο-γναθο-υπερωιοσχιστίες: Διάγνωση και θεραπευτική αντιμετωπιση", περισσότερα από 215 επιστημονικά άρθρα δημοσιευμένα σε ελληνικά και ξένα επιστημονικά περιοδικά, καθώς και κεφάλαια βιβλίων. Στο ιατρείο του παρέχονται αποκλειστικά ορθοδοντικές υπηρεσίες για παιδιά, εφήβους κι ενήλικες. Τέλος ο κ. Μ. Α. Παπαδόπουλος έχει πραγματοποιήσει πάνω από 390 διαλέξεις, σεμινάρια και ανακοινώσεις σε όλο τον κόσμο.

  Υπηρεσίες: Απλά Σιδεράκια (Μεταλλικά) σε άνω και κάτω γνάθο, Διαφανείς νάρθηκες Invisalign σε άνω και κάτω γνάθο, Επίσκεψη, Επίσκεψη (φοιτητική κάρτα ISIC), Επίσκεψη μέσω βιντεοκλήσης, Σιδεράκια, Σιδεράκια αόρατα (invisalign)

  περισσότερα

"Με οργάνωση, επαγγελματηκοτητα και ανθρωπιά "

περισσότερα
 • Επίσκεψη: Το κόστος εξαρτάται από την διάρκεια της επίσκεψης καθώς επίσης από την εξέταση και το πλήθος πληροφοριών που θα παρέχει η γιατρός
 • Η Χαραλαμπίδου Μαρία είναι Ορθοδοντικός και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στη Θεσσαλονίκη. Διαθέτει πτυχίο Οδοντιατρικής από την Οδοντιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και ειδικεύτηκε στην Ορθοδοντική στο Πανεπιστήμιο του Γκέτεμποργκ στην Σουηδία. Επιπλέον, παρακολούθησε μεταπτυχιακό πρόγραμμα στην Οδοντολογία από το Πανεπιστήμιο του Γκέτεμποργκ της Σουηδίας και στην Προληπτική και Κοινωνική Οδοντιατρική με κλινική έμφαση στην Παιδοδοντία, στην Οδοντιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Έχει διατελέσει Κλινικός Συνεργάτης σε Οδοντιατρική Κλινική στη Νορβηγία και οδοντίατρος στο οδοντιατρικό τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης "Ιπποκράτειο". Έχει δημοσιεύσει άρθρα στο Acta Odontologica Scandinavica, στο Gerodontology και έχει πραγματοποιήσει παρουσιάσεις σε συνέδρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Τέλος, είναι μέλος της Εταιρείας Προληπτικής Οδοντιατρικής Ελλάδος, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γναθοπροσωπικής Μελέτης και Έρευνας, της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ορθοδοντικών, καθώς και του Ευρωπαϊκού και Νορβηγικού Ορθοδοντικού Συλλόγου.

  Υπηρεσίες: Επίσκεψη, Σιδεράκια, Σιδεράκια αόρατα (invisalign), Σιδεράκια γλωσσικά (αθέατα)

  περισσότερα

Δεν βρήκες τον γιατρό σου;

Κάνε δωρεάν εγγραφή

Δες άμεσα το κόστος όλων των υπηρεσιών στο doctoranytime χωρίς περιορισμούς!

Τουλάχιστον 6 χαρακτήρες ή αριθμούς
Συνδέσου στο doctoranytime
Δημιουργία νέου κωδικού

Συμπλήρωσε το email με το οποίο έχεις κάνει εγγραφή στο doctoranytime για να σου στείλουμε νέο κωδικό.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Ο κωδικός σου έχει αλλάξει

Ελέγξε το email σου για να μάθεις τον καινούργιο κωδικό.

loading
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
loading

Σε περίπτωση που χρειάζονται διευκρινίσεις για το λόγο επίσκεψης ή την ώρα που κλείσατε το ραντεβού σας για κατ' οίκον επίσκεψη, θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας ο γιατρός.

Γιατί να περιμένεις στο τηλέφωνο;

350.000 που έκλεισαν ραντεβού online
έμειναν 100% ικανοποιημένοι!
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ σε 1'

Δεν βλέπεις τον κωδικό της περιοχής σου;
Κλείσε βιντεοκλήση με έναν επαγγελματία υγείας

Κλείσε ένα ραντεβού για βιντεοκλήση με 3 κλικ και δες τον επαγγελματία υγείας από το κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή σου.

home
Συμβουλέψου το γιατρό σου από παντού
time
Κλείσε ραντεβού αμέσως
data
Διασφάλισε τα προσωπικά σου δεδομένα

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να διαλέξεις την επιλογή για βιντεοκλήση.

ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ