Online chat με γιατρό. Δες τις νέες ειδικότητες! Δοκίμασέ το τώρα!
Online chat με γιατρό. Δες τις νέες ειδικότητες! Δοκίμασέ το τώρα!
Γιατροί Εξετάσεις Εξειδίκευση

Διάβασε επιστημονικά άρθρα για

×
ΑΝΟΙΓΜΑ ΧΑΡΤΗ
DoctorΤην τελευταία εβδομάδα ασθενείς επέλεξαν μέσα από το doctoranytime
2

Ογκολόγοι κοντά στην Νέα Αλικαρνασσός

"Η κα Σαριδάκη γνωρίζει το αντικείμενο της, είναι συμπαθητική, εξυπηρετική, με κατανόηση. Εδειξε ειλικρινές ενδιαφέρον για την περίπτωσή μου και με βοήθησε πολύ. Την ευχαριστω μέσα από την καρδιά μου."

περισσότερα
 • Η Σαριδάκη Ζένια MD, PhD είναι Ογκολόγος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στο Ηράκλειο Κρήτης. Είναι Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης και έχει μετεκπαιδευτεί στο Ογκολογικό τμήμα του Churchill και του John Radcliffe Hospital και στον τομέα της Κλινικής Φαρμακολογίας του Radcliffe Infirmary University of Oxford. Επιπλέον μετεκπαίδευση έλαβε στο Center for Human Genetics O&N1 του Katholieke Universiteit και στο Τμήμα Ψηφιακής Ογκολογίας στο University Hospital Gasthuisberg Leuven του Βελγίου. Αξιοσημείωτο είναι πως διατηρεί συνεργασία ακόμη με τα συγκεκριμένα Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία, στα οποία μετεκπαιδεύτηκε. Είναι Επιστημονικός Υπεύθυνος του Ογκολογικού τμήματος "Ασκληπιός Διάγνωσις", και π. Επιστημονικός Συνεργάτης της Πανεπιστημιακής Παθολογικής - Ογκολογικής Κλινικής ΠαΓΝΗ και του Εργαστηρίου Βιολογίας του Καρκίνου στο Ιατρικό Τμήμα του Πανεπιστημίου της Κρήτης. Κύριος στόχος της είναι η παροχή όλων των σύγχρονων εξειδικευμένων παθολογικών - ογκολογικών υπηρεσιών (ανοθεραπείες, καινοτόμες στοχευμένες μοριακές θεραπείες, σύγχρονες και κλασσικές χημειοθεραπείες, υποστηρικτική αγωγή, διάγνωση και παρακολούθηση, γεντική συμβουλευτική και προ-συμπτωματική παρακολούθηση) με κέντρο τον ασθενή και την οικογένειά του, με βάση τα διεθνή πρότυπα και πάντα με την παρουσία έμπειρου ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού σε οργανωμένο κλινικό περιβάλλον.

  Υπηρεσίες: Απλή επίσκεψη

  περισσότερα

"I found Dr Μηλακη to be very patient, knwledgeable and very gentle, she explained what she was doing and also the outcome of the examination and where and what to do next. Highly recommended"

περισσότερα
 • Απλή επίσκεψη
 • Η Μηλάκη Γεωργία είναι Ογκολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στο Ηράκλειο Κρήτης. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστήμιου της Νάπολης στην Ιταλία και ειδικεύθηκε στην Παθολογική Ογκολογία στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου. Συμμετείχε ως κλινική ερευνήτρια και υποψήφια διδάκτωρ στη Μονάδα Κλινικών Μελετών της κλινικής Παθολογικής Ογκολογίας του ΠΑΓΝΗ και στο Εργαστήριο Βιολογίας του Καρκίνου της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης. Εξειδικεύτηκε στον καρκίνο του μαστού στο Διεθνές Ευρωπαϊκό Κέντρο του Καρκίνου στο Μιλάνο Ιταλίας, όπου υπηρέτησε ως ερευνήτρια και πανεπιστημιακή υπότροφος. Για τέσσερα έτη εργάστηκε ως Επιμελήτρια στο Ογκολογικό Τμήμα του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου, ενώ μέχρι και σήμερα συνεργάζεται με ιδιωτικές κλινικές, το Ασκληπιείον Κρήτης και την Creta Interclinic. Η ιατρός έχει πλούσιο διδακτικό, συγγραφικό, κοινωνικό και πολιτιστικό έργο καθώς και ενεργό συμμετοχή σε διεθνή και εθνικά επιστημονικά συνέδρια και συνδράμει εθελοντικά σε πρωτοβουλίες στο χώρο της υγείας μέσα από αρκετούς συλλόγους και ΜΚΟ. Τέλος, είναι μέλος της Εταιρείας Ογκολόγων Παθολόγων Ελλάδος, της Ευρωπαϊκής Ογκολογικής Εταιρείας και της Αμερικανικής Ογκολογικής Εταιρείας.

  Υπηρεσίες: Απλή επίσκεψη, Κατ' οίκον επίσκεψη

  περισσότερα

Δεν βρήκες τον γιατρό σου;

Κάνε δωρεάν εγγραφή

Δες άμεσα το κόστος όλων των υπηρεσιών στο doctoranytime χωρίς περιορισμούς!

Τουλάχιστον 6 χαρακτήρες ή αριθμούς
Συνδέσου στο doctoranytime
Δημιουργία νέου κωδικού

Συμπλήρωσε το email με το οποίο έχεις κάνει εγγραφή στο doctoranytime για να σου στείλουμε νέο κωδικό.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Ο κωδικός σου έχει αλλάξει

Ελέγξε το email σου για να μάθεις τον καινούργιο κωδικό.

loading
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
loading

Σε περίπτωση που χρειάζονται διευκρινίσεις για το λόγο επίσκεψης ή την ώρα που κλείσατε το ραντεβού σας για κατ' οίκον επίσκεψη, θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας ο γιατρός.

Γιατί να περιμένεις στο τηλέφωνο;

350.000 που έκλεισαν ραντεβού online
έμειναν 100% ικανοποιημένοι!
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ σε 1'

Δεν βλέπεις τον κωδικό της περιοχής σου;
Κλείσε βιντεοκλήση με έναν επαγγελματία υγείας

Κλείσε ένα ραντεβού για βιντεοκλήση με 3 κλικ και δες τον επαγγελματία υγείας από το κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή σου.

home
Συμβουλέψου το γιατρό σου από παντού
time
Κλείσε ραντεβού αμέσως
data
Διασφάλισε τα προσωπικά σου δεδομένα

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να διαλέξεις την επιλογή για βιντεοκλήση.

ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ