Online chat με γιατρό. Δες τις νέες ειδικότητες! Δοκίμασέ το τώρα!
Online chat με γιατρό. Δες τις νέες ειδικότητες! Δοκίμασέ το τώρα!
Γιατροί Εξετάσεις Εξειδίκευση

Διάβασε επιστημονικά άρθρα για

×
ΑΝΟΙΓΜΑ ΧΑΡΤΗ
DoctorΤην τελευταία εβδομάδα ασθενείς επέλεξαν μέσα από το doctoranytime
3

Νευροχειρουργοί κοντά στο Ντεπώ

ΝΕΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
 • Απλή επίσκεψη
 • Ο Μώραλης Ιωάννης είναι Νευροχειρουργός και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην Θεσσαλονίκη. Είναι υποψήφιος Διδάκτωρ της Ιατρικής σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και πτυχιούχος του ίδιου Πανεπιστημίου. Υπηρέτησε ως Αγροτικός Ιατρός αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών και στη συνέχεια στο Περιφερειακό Ιατρείο Αγγίστας και στο Κέντρο Υγείας Ροδολίβους του Νομού Σερρών. Εν συνεχεία εργάστηκε ως ειδικευόμενος Ιατρός στην Α’ Χειρουργική Κλινική του Θεαγένειου Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης και ειδικεύτηκε στη Νευροχειρουργική στη Νευροχειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου "Γ. Παπανικολάου" Θεσσαλονίκης. Επιπροσθέτως, εκπαιδεύτηκε σε διαδερμικές τεχνικές και τεχνικές μικροχειρουργικής της σπονδυλικής στήλης στην Ολλανδία, στο Βέλγιο και στην Αυστρία. Τα τελευταία χρόνια ασκεί τη Νευροχειρουργική ως ιδιώτης, χειρουργώντας κυρίως στην κλινική « Άγιος Λουκάς» στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης και είναι μέλος της European Association of Neurosurgical Societies.

  Υπηρεσίες: Απλή επίσκεψη

  περισσότερα
 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 60
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ

"Εξαιρετικός επαγγελματίας μελέτησε αρκετά σχολαστικά την περίπτωση μου, συστήνω ανεπιφύλακτα."

περισσότερα
 • Απλή επίσκεψη
 • O Μπασκίνης Νικόλαος είναι Νευροχειρουργός και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στη Θεσσαλονίκη. Έχει ειδικευτεί στη Νευροχειρουργική επί σειρά ετών σε πολυάριθμες κλινικές στην Ελλάδα και τη Γερμανία. Διαθέτει σημαντική εργασιακή εμπειρία, έχοντας διατελέσει επί 10ετία Επιμελητής στη Νευροχειρουργική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης "Παπανικολάου", επί 17 έτη Νευροχειρουργός στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο και για 5 έτη Νευροχειρουργός στην Κλινική "Άγιος Λουκάς" στη Θεσσαλονίκη. Με εμπειρία σχεδόν 7.000 νευροχειρουργικών πράξεων και με τη συνεχή νευροχειρουργική εξειδίκευση πάνω σε νέες τεχνικές, αναλαμβάνει υπεύθυνα ασθενείς από 12 ετών και άνω. Τέλος, έχει να επιδείξει ευρύ επιστημονικό έργο, με πολυάριθμες ανακοινώσεις σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια, συμμετοχές σε συμπόσια και στρογγυλές τράπεζες, δημοσιεύσεις σε ελληνικά και ξένα περιοδικά, μονογραφίες και συμμετοχές σε συνέδρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ενώ είναι μέλος πολλών ιατρικών επιστημονικών συλλόγων και εταιρειών.

  Υπηρεσίες: Απλή επίσκεψη

  περισσότερα
 • Απλή επίσκεψη
 • Ο Ζευγαρίδης Δημήτριος είναι Νευροχειρουργός και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στη Θεσσαλονίκη. Είναι αριστούχος απόφοιτος της Ιατρικής σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Με την ολοκλήρωση των σπουδών του, πραγματοποίησε μεταπτυχιακές του σπουδές στη Γερμανία, με υποτροφία του Γερμανικού κράτους (DAAD) και ειδικεύτηκε στην Πανεπιστημιακή Νευροχειρουργική Κλινική του Μονάχου. Παράλληλα, ξεκίνησε και ολοκλήρωσε με επιτυχία τη διδακτορική διατριβή του στο Πανεπιστήμιο του Μονάχου (Ludwig-Maximilian Universität München), όπου και απέκτησε τον τίτλο του Διδάκτορος το 1995. Μετά την απόκτηση του τίτλου ειδικότητας Νευροχειρουργικής, κατέλαβε θέση επιμελητού (Oberarzt) και υπεύθυνου του τμήματος σπονδυλικής στήλης στην Πανεπιστημιακή Νευροχειρουργική Κλινική του Μάννχαϊμ, όπου και εργάστηκε μέχρι το 2002. Υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία ως Επιμελητή Νευροχειρουργικής στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης και ακολούθως στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών. Έκτοτε εργάζεται ως Νευροχειρουργός στη Θεσσαλονίκη και είναι Διευθυντής και Επιστημονικός Υπεύθυνος της Νευροχειρουργικής Κλινικής του Κυανού Σταυρού (EUROMEDICA). Ασκεί τη Νευροχειρουργική για πάνω από 28 έτη και διαθέτει πλούσια εμπειρία σε όλο το φάσμα της ειδικότητας (χειρουργική εγκεφάλου, σπονδυλικής στήλης και περιφερικών νεύρων), με χιλιάδες επεμβάσεις πλέον στο ενεργητικό του. Επίσης, διαθέτει πλούσιο ερευνητικό έργο έχοντας εκπονήσει δεκάδες εργασίες και δημοσιεύσεις σε μεγάλα διεθνή επιστημονικά περιοδικά με μεγάλο δείκτη απήχησης. Οι δημοσιεύσεις του έχουν πάνω από 1100 αναφορές (citations) στη βιβλιογραφία (για περισσότερες λεπτομέρειες.

  Υπηρεσίες: Απλή επίσκεψη

  περισσότερα

Δεν βρήκες τον γιατρό σου;

Κάνε δωρεάν εγγραφή

Δες άμεσα το κόστος όλων των υπηρεσιών στο doctoranytime χωρίς περιορισμούς!

Τουλάχιστον 6 χαρακτήρες ή αριθμούς
Συνδέσου στο doctoranytime
Δημιουργία νέου κωδικού

Συμπλήρωσε το email με το οποίο έχεις κάνει εγγραφή στο doctoranytime για να σου στείλουμε νέο κωδικό.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Ο κωδικός σου έχει αλλάξει

Ελέγξε το email σου για να μάθεις τον καινούργιο κωδικό.

loading
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
loading

Σε περίπτωση που χρειάζονται διευκρινίσεις για το λόγο επίσκεψης ή την ώρα που κλείσατε το ραντεβού σας για κατ' οίκον επίσκεψη, θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας ο γιατρός.

Γιατί να περιμένεις στο τηλέφωνο;

350.000 που έκλεισαν ραντεβού online
έμειναν 100% ικανοποιημένοι!
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ σε 1'

Δεν βλέπεις τον κωδικό της περιοχής σου;
Κλείσε βιντεοκλήση με έναν επαγγελματία υγείας

Κλείσε ένα ραντεβού για βιντεοκλήση με 3 κλικ και δες τον επαγγελματία υγείας από το κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή σου.

home
Συμβουλέψου το γιατρό σου από παντού
time
Κλείσε ραντεβού αμέσως
data
Διασφάλισε τα προσωπικά σου δεδομένα

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να διαλέξεις την επιλογή για βιντεοκλήση.

ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ