Online chat με γιατρό. Δες τις νέες ειδικότητες! Δοκίμασέ το τώρα!
Online chat με γιατρό. Δες τις νέες ειδικότητες! Δοκίμασέ το τώρα!
Γιατροί Εξετάσεις Εξειδίκευση

Διάβασε επιστημονικά άρθρα για

×
ΑΝΟΙΓΜΑ ΧΑΡΤΗ
DoctorΤην τελευταία εβδομάδα ασθενείς επέλεξαν μέσα από το doctoranytime
3

Καρδιολόγοι κοντά στην Μακρακώμη

 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 15
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ

"Εξαιρετικός επαγγελματίας! Ευγενικός και με άψογη γνώση της επιστήμης του! Διερεύνησε σε βάθος το πρόβλημα που αντιμετωπίζω και μου ενέπνευσε από τη πρώτη στιγμή εμπιστοσύνη! Τον συστήνω ανεπιφύλακτα!"

περισσότερα
 • Απλή επίσκεψη: Περιλαμβάνει καρδιογράφημα, κλινική εξέταση και συνταγογράφηση.
 • Ο Ψαθέρης Γιώργος είναι Καρδιολόγος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στη Λαμία από το 2013. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (βαθμός πτυχίου: λίαν καλώς) και ειδικεύτηκε στην Παθολογία στο Γενικό Νοσοκομείο Μελισσίων "Αμαλία Φλέμινγκ" και κατόπιν στην Καρδιολογία στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου, στο Γενικό Νοσοκομείο Νοσημάτων Θώρακος Αθηνών "Σωτηρία" και στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών "Αλεξάνδρα". Είναι κάτοχος των πιστοποιήσεων BLS (Basic Life Support), ACLS (Advanced Cardiac Life Support) και FCCS (Fundamental Critical Care Support). Έχει διδάξει για μεγάλο διάστημα σε δημόσια και ιδιωτικά παραϊατρικά ΙΕΚ, καθώς και στο ΤΕΙ Λαμίας. Τέλος, ο γιατρός έχει πραγματοποιήσει δημοσιεύσεις σε ελληνικά και διεθνή ιατρικά περιοδικά και έχει μεταφράσει πλήθος αγγλικών ιατρικών συγγραμμάτων και περιοδικών.

  Υπηρεσίες: Holter πίεσης, Holter ρυθμού, Triplex Θωρακικής Αορτής, Triplex καρδιάς, Απλή επίσκεψη, Ηλεκτροκαρδιογράφημα, Πιστοποιητικά/Βεβαιώσεις, Πλήρης καρδιολογικός έλεγχος, Τεστ κοπώσεως (stress test)

  περισσότερα
ΝΕΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
 • Απλή επίσκεψη: Συμπεριλαμβάνεται το ηλεκτροκαρδιογράφημα στην επίσκεψη.
 • Ο Σίνος Λουκάς, είναι Καρδιολόγος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στη Λαμία. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής Αθηνών. Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Προνοσοκομειακής Ιατρικής, της Ελληνικής Εταιρείας Αθηροσκλήρωσης και της Ομάδας Εργασίας Ηχωκαρδιολογίας, της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας. Ο γιατρός διαθέτει ιδιαίτερη εμπειρία σε υπηρεσίες για διάγνωση και αντιμετώπιση όλων των καρδιαγγειακών παθήσεων, όπως Αρτηριακή υπέρταση, η Δυσλιπιδαιμία, οι Αρρυθμίες, η κολπική μαρμαρυγή, η Στεφανιαία νόσος, η καρδιακή ανεπάρκεια, οι βαλβιδοπάθειες κ.α. Έχει εξειδικευθεί στην υπερηχογραφία καρδιάς, στη δοκιμασία (Test) κοπώσεως σε κυλιόμενο τάπητα, ,στο stress echo, στην 24ώρη/48ώρη καταγραφή (Holter) ρυθμού και πιέσεως, στο διοισοφάγειο υπερηχογράφημα. Σε συνεργασία με το Διαγνωστικό Κέντρο Πυρηνικής Ιατρικής «ΥΓΕΙΑ ΛΑΜΙΑΣ», συμμετέχει καθημερινά στην διενέργεια πολλαπλών Σπινθηρογραφημάτων Μυοκαρδίου. Επιπλέον, έχει συμμετάσχει σε πληθώρα συνεδρίων και σεμιναρίων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Στο ιδιωτικό του ιατρείο, αντιμετωπίζει περιστατικά πάνω σε όλο το φάσμα της καρδιολογίας αντιλαμβανόμενος τις ιδιαίτερες ανάγκες των ασθενών του. Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει στη εξάμηνη εξειδίκευση του γιατρού σο ΩΝΑΣΕΙΟ ΚΑΡΔΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ στις Νεώτερες Τεχνικές Υπερήχων : Stress Echo, διοισοφάγειο Υπερηχογράφημα καρδιάς, κλπ, οι οποίες με την χρήση κατάλληλου εξειδικευμένου εξοπλισμού, και με την βοήθεια έμπειρης ομάδας συνεργατών-νοσηλευτή κ.α, πραγματοποιούνται κατόπιν ραντεβού στον χώρο του Ιατρείου. Επίσης ο γιατρός ασχολείται ιδιαίτερα με τον πλήρη Καρδιολογικό έλεγχο Παίδων –Εφήβων ( ΗΚΓ, Triplex καρδιάς-αορτικού τόξου, HOLTER Ρυθμού, HOLTER αρτ.πίεσης, Δοκιμασία κοπώσεως σε κυλιόμενο τάπητα) μετά από τρίμηνη Εκπαίδευση στην Παιδοκαρδιολογία στο ΩΝΑΣΕΙΟ Κ/Χ Κέντρο. Τέλος υπάρχει η δυνατότητα 24ωρης παροχής βοήθειας κατ'οίκον, με διενέργεια πλήρους διαγνωστικού ελέγχου παρά την κλίνη του ασθενούς, όχι μόνο μέσω ΗΚΓφήματος , αλλά και έγχρωμου Triplex καρδιάς, με φορητό Υπερηχογράφο Midray M5.

  Υπηρεσίες: Triplex Θωρακικής Αορτής, Triplex καρδιάς, Απλή επίσκεψη, Ηλεκτροκαρδιογράφημα, Πιστοποιητικά/Βεβαιώσεις

  περισσότερα
 • Απλή επίσκεψη: Κλινική εξέταση-ΗΚΓ-Τriplex καρδιάς
 • Ο Κεφάλας Κωνσταντίνος είναι Καρδιολόγος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στα Καμένα Βούρλα. Σπούδασε στην Ιατρική σχολή του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και, εν συνεχεία, ειδικεύτηκε στην Καρδιολογία. Τέλος, εξειδικεύεται στην Υπερηχοκαρδιολογία, στη Λιπιδιολογία και στην αρτηριακή πίεση.

  Υπηρεσίες: Απλή επίσκεψη

  περισσότερα

Δεν βρήκες τον γιατρό σου;

Κάνε δωρεάν εγγραφή

Δες άμεσα το κόστος όλων των υπηρεσιών στο doctoranytime χωρίς περιορισμούς!

Τουλάχιστον 6 χαρακτήρες ή αριθμούς
Συνδέσου στο doctoranytime
Δημιουργία νέου κωδικού

Συμπλήρωσε το email με το οποίο έχεις κάνει εγγραφή στο doctoranytime για να σου στείλουμε νέο κωδικό.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Ο κωδικός σου έχει αλλάξει

Ελέγξε το email σου για να μάθεις τον καινούργιο κωδικό.

loading
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
loading

Σε περίπτωση που χρειάζονται διευκρινίσεις για το λόγο επίσκεψης ή την ώρα που κλείσατε το ραντεβού σας για κατ' οίκον επίσκεψη, θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας ο γιατρός.

Γιατί να περιμένεις στο τηλέφωνο;

350.000 που έκλεισαν ραντεβού online
έμειναν 100% ικανοποιημένοι!
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ σε 1'

Δεν βλέπεις τον κωδικό της περιοχής σου;
Κλείσε βιντεοκλήση με έναν επαγγελματία υγείας

Κλείσε ένα ραντεβού για βιντεοκλήση με 3 κλικ και δες τον επαγγελματία υγείας από το κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή σου.

home
Συμβουλέψου το γιατρό σου από παντού
time
Κλείσε ραντεβού αμέσως
data
Διασφάλισε τα προσωπικά σου δεδομένα

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να διαλέξεις την επιλογή για βιντεοκλήση.

ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ