Γιατροί Εξετάσεις Εξειδίκευση

Διάβασε επιστημονικά άρθρα για

×
ΑΝΟΙΓΜΑ ΧΑΡΤΗ
28

εξειδικευμένοι γιατροί για Εγκυμοσύνη

"Ενας υπέροχος γιατρός, έδειξε κατανόηση και σεβασμό στο πρόσωπο μου ασχολήθηκε εις βάθος με το πρόβλημα μου και με εκανε να νιώσω πολυ όμορφα . Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα .!!!!! Επίσης το ιατρείο του είναι υπέροχο και πεντακάθαρο !!!! "

περισσότερα
 • Εγκυμοσύνη: 40 € Η επίσκεψη. Περιλαμβάνεται λήψη ιστορικού, υπερηχογραφικός έλεγχος ανάπτυξης εμβρύου, συνταγογράφηση, αξιολόγηση εργαστηριακών εξετάσεων, μέτρηση βάρους, μέτρηση αρτηριακής πίεσης.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Ο προγεννητικός υπερηχογραφικός έλεγχος, οι τρεις βασικοί υπέρηχοι δηλαδή (αυχενική διαφάνεια, β’ επιπέδου, Doppler) προτείνεται να γίνουν σε συνεργάτη εμβρυομητρικό. Όλοι οι υπόλοιποι υπέρηχοι γίνονται στο ιατρείο. Το καρδιοτοκογράφημα εκτελείται στο χώρο του ιατρείου, όπως και η καλλιέργεια κολπικού υγρού.Ο Ιατρός συνεργάζεται με τα μαιευτήρια Ρέα, Γαία, Μητέρα, Λητώ, Ιασώ. Υπάρχει η δυνατότητα μαίας εάν η εγκυμονούσα το επιθυμεί και η αμοιβή είναι συζητήσιμη. Τέλος, ο Ιατρός υποστηρίζει και τη μέθοδο του "Τοκετού στο Νερό" και "Τοκετός σαν στο σπίτι".

  περισσότερα λιγότερα

"Προθυμία για την επίλυση του προβλήματός μου και άνθρωπος με ωραίους τρόπους. "

περισσότερα
 • Εγκυμοσύνη: 50 € η επίσκεψη.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Περιλαμβάνεται η παρακολούθηση της εγκυμοσύνης, συνταγογράφηση και υπέρηχος.

  περισσότερα λιγότερα
 • Λόγω του κορωνοϊού COVID- 19, το ιατρείο θα εξυπηρετεί μόνο επείγοντα περιστατικά

"Εμπειρος γιατρος, εμπνεει εμπιστοσυνη και σε κανει να νιωθεις ανετα"

περισσότερα
 • Εγκυμοσύνη: 60 € η επίσκεψη και περιλαμβάνει λήψη πλήρους ιστορικού ατομικού και οικογενειακού, κλινική εξέταση, υπερηχογράφημα και παρακολούθηση κύησης.Κόστος επέμβασης: 1000€
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Εντός του ιατρείου πραγματοποιούνται αυχενική διαφάνεια, Doppler, β’ επιπέδου και υπέρηχος καρδιάς εμβρύου.

  περισσότερα λιγότερα

"Εξαιρετικός γιατρος, ασχοληθηκε σε βάθος. "

περισσότερα
 • Εγκυμοσύνη: Από 50 € έως 70 € Το κόστος περιλαμβάνει λήψη ιστορικού, 3D - 4D υπερηχογράφημα, κολπική εξέταση & μαθήματα ανώδυνου τοκετού.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Πραγματοποιείται λήψη ιστορικού, 3D - 4D υπερηχογράφημα, κολπική εξέταση & μαθήματα ανώδυνου τοκετού. Ο προγεννητικός έλεγχος πραγματοποιείται στο τμήμα εμβρυομητρικής του Μαιευτηρίου ΙΑΣΩ. Ο γιατρός συνεργάζεται με τα μαιευτήρια ΙΑΣΩ, ΜΗΤΕΡΑ, ΡΕΑ, ΛΗΤΩ & ΓΑΙΑ.

  περισσότερα λιγότερα

"Πήγα στον γιατρό μάλλον στρεσσαρισμένη. Η στάση του με έκανε να χαλαρώσω και να αισθανθώ ασφαλής. Στον βαθμό που μπορώ να κρίνω, τον συνιστώ ανεπιφύλακτα."

περισσότερα
 • Εγκυμοσύνη: Από 30 € έως 50 € Τα κόστη είναι ενδεικτικά. Ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές κατά την επίσκεψη ανάλογα το περιστατικό. Περιλαμβάνει ενημέρωση, κλινική εξέταση, υπερηχογράφημα, ανάλυση αποτελεσμάτων εργαστηριακών εξετάσεων και συνταγογράφηση.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Όλη η παρακολούθηση της κύησης λαμβάνει χώρα στο ιατρείο, εκτός από τα 3 μεγάλα υπερηχογραφήματα (Αυχενική διαφάνεια, β' επιπέδου, Βιοφυσικό Προφίλ), τα οποία εκτελούνται από εξειδικευμένο συνεργάτη ιατρό εμβρυομητρικής. Αφιερώνεται ο απαιτούμενος χρόνος με υπομονή, ώστε να ακουστούν και να συζητηθούν, πάντα με εχεμύθεια και διακριτικότητα, οι προβληματισμοί της εγκύου-μέλλουσας μητέρας. Παρέχεται υψηλής ευκρίνειας υπερηχογράφημα, μέσω της τεχνολογίας Samsung-Medison.

  περισσότερα λιγότερα

"Άψογη όπως πάντα"

περισσότερα
 • Εγκυμοσύνη: 30 € η επίσκεψη. Το συνολικό κόστος του τοκετού αγγίζει τα 1000€ και είναι συζητήσιμο.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Εντός ιατρείου πραγματοποιείται doppler. Η γιατρός συνεργάζεται με τα μαιευτήρια Γένεσις, Γενική Κλινική και τη Βιοκλινική. Η μέθοδος τοκετού που ακολουθεί προκύπτει κατόπιν συνεννόησης με την επίτοκο και τον σύντροφό της.

  περισσότερα λιγότερα

"Υπέροχος άνθρωπος πάνω απ'όλα, ευχαριστω για την προσοχή!!!"

περισσότερα
 • Εγκυμοσύνη: 60 € η επίσκεψη. Περιλαμβάνεται κλινική εξέταση και υπερηχογράφημα.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Συνεργάζεται με την Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική ΡΕΑ και με μαία που αναλαμβάνει την παρακολούθηση κύησης, λοχίας, θηλασμού και τοκετού.

  περισσότερα λιγότερα

"Ένιωσα πολύ άνετα και σίγουρα θα ξαναπάω. "

περισσότερα
 • Εγκυμοσύνη: 50 € η επίσκεψη και περιλαμβάνει κλινική εξέταση, υπερηχογράφημα και παρακολούθηση κύησης.Κόστος επέμβασης: 1200€ έως 1500€το κόστος του τοκετού μαζί με την αμοιβή της μαίας.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ

"Καθαρό, οργανωμένο ιατρείο. Ο γιατρός ευγενικός, σοβαρός, όμως ταυτόχρονα προσιτός. Έλαβε λεπτομερές ιστορικό, το οποίο καταχωρούσε άμεσα σε ηλεκτρονικό αρχείο. Αισθανόμουν άνετα σε όλη τη διάρκεια της εξέτασης. Επισκέφθηκα το γιατρό για την ετήσια εξέταση ρουτίνας, χωρίς να παρουσιάζω κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Παρόλα αυτά, η σοβαρότητα και η συστηματικότητα με την οποία με αντιμετώπισε, μου δίνει την εικόνα ενός γιατρού που μπορεί να αντεπεξέλθει και σε δύσκολες περιπτώσεις."

περισσότερα
 • Αναλαμβάνει προσωπικά τον πλήρη υπερηχογραφικό προγεννητικό έλεγχο των κυήσεων που παρακολουθεί λόγω της εξειδίκευσης του στην Εμβρυομητρική ιατρική. Στόχος είναι πάντα ο φυσιολογικός τοκετός και η ασφάλεια της μητέρας και του εμβρύου.

  περισσότερα λιγότερα
 • Ο ασθενής οφείλει να ενημερώσει το γιατρό αν έχει ταξιδέψει πρόσφατα στο εξωτερικό και πότε έχει επιστρέψει. Είναι, επίσης, υποχρεωτική η χρήση μάσκας από τους ασθενείς κατά την επίσκεψη στο ιατρείο.

"Πολύ καλός επαγγελματίας και άνθρωπος!!"

περισσότερα
 • Εγκυμοσύνη: 40 € η επίσκεψη και περιλαμβάνει κλινική εξέταση, υπερηχογράφημα, παρακολούθηση κύησης και συνταγογράφηση.Κόστος επέμβασης: 1000€ έως 1200€Αν ο τοκετός πραγματοποιηθεί στο Αγρίνιο είναι στα 1000€, ενώ στην Πάτρα ανέρχεται στα 1200€.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Οι περαιτέρω εξετάσεις κατά την κύηση πραγματοποιούνται εκτός ιατρείου και ο τοκετός μπορεί να πραγματοποιηθεί στο Ιπποκράτειο Ίδρυμα Αγρινίου, είτε στο Ολύμπιον Θεραπευτήριο - Γενική Κλινική Πατρών.

  περισσότερα λιγότερα

"Εξαιρετικος γιατρος και ως επαγγελματιας και ως επιστημονας. Τον συνιστω ανεπιφυλακτα και μετα βεβαιοτητας θα τον ξαναεπισκεφτω!"

περισσότερα
 • Εγκυμοσύνη: 50 € η επίσκεψη. Περιλαμβάνεται κλινική εξέταση, υπερηχογράφημα και παρακολούθηση κύησης.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ

"Είναι πολύ επικοινωνιακός... Σε κανει να αισθανθείς άνετα.. Διευρενά την κάθε περίπτωση σε βάθος και βρίσκει λύση.. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!"

περισσότερα
 • Εγκυμοσύνη: 40 € η επίσκεψη. Διάρκεια 15 - 30 λεπτά. Στο κόστος περιλαμβάνεται η κλινική εξέταση, ο υπερηχογραφικός έλεγχος εμβρύου και η συνταγογράφηση.Κόστος επέμβασης: 1000€ έως 1200€ο φυσιολογικός τοκετός: 1000‎€, η καισαρική τομή: 1200‎€.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Πραγματοποιείται υπερηχογραφικός έλεγχος εμβρύου και καρδιοτοκογράφημα. Πραγματοποιείται και τοκετός στο νερό. Συνεργάζεται με το μαιευτήριο «Γένεσις».

  περισσότερα λιγότερα

"Πολύ προσιτή και ανθρώπινη. Εμπνέει εμπιστοσύνη και είναι άψογη επαγγελματίας."

περισσότερα
 • Εγκυμοσύνη: 30 € για κάθε μήνα της εγκυμοσύνης. Με την προϋπόθεση ότι η ασθενής θα συνεχίσει έως το τέλος της εγκυμοσύνης με την ιατρό.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Χρησιμοποιείται υπέρηχος και καρδιοτοκογράφος για παρακολούθηση του εμβρύου με έλεγχο των καρδιακών του παλμών.

  περισσότερα λιγότερα

"Πολύ επικοινωνιακή"

περισσότερα
 • Εγκυμοσύνη: 50 € Η επίσκεψη.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Υποστηριζω τις κλασσικες και επιστημονικα τεκμηριωμενες για την ασφαλεια κ την αποτελεσματικοτητα τους μεθοδους κατα το δυνατον λιγοτερο επεμβατικες. Ο φυσιολογικος τοκετος ειναι παντοτε η πρωτη επιλογη ενω η καισαρικη τομη αποφασιζεται και διενεργειται κατω απο αυστηρες προυποθεσεις και κριτηρια.

  περισσότερα λιγότερα

"Η γιατρός εμπνέει εμπιστοσύνη."

περισσότερα
 • Εγκυμοσύνη: Από 20 € έως 35 € η επίσκεψη με τον ΕΟΠΠΥ είναι στα 20€ και ιδιωτικά ανέρχεται στα 35€. Η επίσκεψη περιλαμβάνει κλινική εξέταση, υπερηχογράφημα και παρακολούθηση κύησης.Κόστος επέμβασης: 1000€ έως 1350€Ο φυσιολογικός τοκετός σε ασθενείς του ΕΟΠΥΥ είναι στα 1000€ και ιδιωτικά στα 1200€. Η καισαρική τομή σε ασθενείς του ΕΟΠΥΥ είναι στα 1200€ και ιδιωτικά στα 1350€.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Οι περισσότερες εξετάσεις κατά την περίοδο της κύησης πραγματοποιούνται στο χώρο του ιατρείου και υπάρχει συνεργασία με τα Μαιευτήρια "Μητέρα" και "Λητώ".

  περισσότερα λιγότερα

"Εξαιρετικός γιατρός, φιλικός, αναλυτικος και πολυ επεξηγηματικος. Εμπνεει εμπιστοσυνη. "

περισσότερα
 • Εγκυμοσύνη: 50 € Η επίσκεψη. Περιλαμβάνει κλινική εξέταση, υπερηχογράφημα 2d και 3d, παρακολούθηση κύησης, συνταγογράφησηΚόστος επέμβασης: 1200€
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Ο Ιατρός συνεργάζεται με τα μαιευτήρια ΙΑΣΩ και ΡΕΑ. Υπάρχει συνεργασία και με συγκεκριμένη μαία κάτι που αποφασίζεται κατ'επιλογήν της εγκύου.

  περισσότερα λιγότερα

"Πολύ καλός γιατρός και άνθρωπος!"

περισσότερα
 • Εγκυμοσύνη: 50 € η επίσκεψη και διαρκεί 15 - 30 λεπτά. Περιλαμβάνει κλινική εξέταση, καρδιοτοκογράφημα, υπερηχογράφημα, εξέταση ούρων και συνταγογράφηση.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Πραγματοποιείται φυσιολογικός τοκετός ή καισαρική τομή, είτε κολπικός τοκετός μετά από καισαρική τομή.

  περισσότερα λιγότερα

"Μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη και με χαλάρωσε από την αρχη. Με υποδέχτηκε με χαμόγελο και έδειξε ενδιαφέρον για το πρόβλημα μου. Μου εξήγησε τι κάνουμε και γιατί. Και απαντούσε σε όλες τις ερωτήσεις μου. "

περισσότερα
 • Εγκυμοσύνη: 50 € για όσες επισκέψεις χρειαστούν το μήνα. Περιλαμβάνεται κλινική εξέταση, υπερηχογράφημα και παρακολούθηση κύησης.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Η γιατρός συνεργάζεται με τα μαιευτήρια Γενική Κλινική, Γένεσις και Βιοκλινική και υποστηρίζει φυσιολογικό τοκετό, καισαρική και VBAC’s (Φυσιολογικός Τοκετός μετά από Καισαρική τομή).

  περισσότερα λιγότερα

"Εξαιρετικός επιστήμονας και συμπονετικός ταυτόχρονα. Προσιτός και επεξηγηματικός χωρίς ίχνος αποστασιοποίησης. "

περισσότερα
 • Πραγματοποιείται υπερηχογράφημα. Αντιμετωπίζονται κυήσεις χαμηλού αλλά και υψηλού κινδύνου και περιστατικά με ιστορικό αποβολών ή προηγηθείσα καισαρική.

  περισσότερα λιγότερα
 • Λόγω του κορωνοϊού COVID- 19, το ιατρείο θα εξυπηρετεί αφού έχει προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία με τον ιατρό για διευκρινίσεις.

"Ανθρώπινη , έμπειρη , συννενοήσιμη."

περισσότερα
 • Εγκυμοσύνη: 50 € η επίσκεψη και περιλαμβάνει κλινική εξέταση, υπερηχογράφημα, παρακολούθηση κύησης και συνταγογράφηση.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Η γιατρός έχει πραγματοποιήσει 180 καισαρικές τομές και 350 φυσιολογικούς τοκετούς, ενώ παράλληλα μπορεί να υποστηρίξει τον φυσιολογικό τοκετό μετά από καισαρική τομή VBAC. Το συνολικό κόστος του τοκετού δίνεται κατόπιν συνεννόησης με την επιτόκιο. Η γιατρός συνεργάζεται με μαία, η αμοιβή της οποίας διαφοροποιείται ανάλογα με τον αριθμό των μαθημάτων, τις επισκέψεις κατ´οίκον και τις ανάγκες της κάθε επίτοκου/ λεχωίδας και καθορίζεται από την ίδια τη μαία. Τέλος, συνεργάζεται με τη Μαιευτική - Γυναικολογική Κλινική ΙΑΣΩ.

  περισσότερα λιγότερα
Κάνε δωρεάν εγγραφή

Δες άμεσα το κόστος όλων των υπηρεσιών στο doctoranytime χωρίς περιορισμούς!

Τουλάχιστον 6 χαρακτήρες ή αριθμούς
Συνδέσου στο doctoranytime
Δημιουργία νέου κωδικού

Συμπλήρωσε το email με το οποίο έχεις κάνει εγγραφή στο doctoranytime για να σου στείλουμε νέο κωδικό.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Ο κωδικός σου έχει αλλάξει

Ελέγξε το email σου για να μάθεις τον καινούργιο κωδικό.

loading
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
loading

Σε περίπτωση που χρειάζονται διευκρινίσεις για το λόγο επίσκεψης ή την ώρα που κλείσατε το ραντεβού σας για κατ' οίκον επίσκεψη, θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας ο γιατρός.

Γιατί να περιμένεις στο τηλέφωνο;

350.000 που έκλεισαν ραντεβού online
έμειναν 100% ικανοποιημένοι!
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ σε 1'

Για τηλεφωνικό ραντεβού κάλεσε στο 215 50 50005

Δευτέρα έως Παρασκευή 8:00 - 20:00

Κλείσε βιντεοκλήση με έναν επαγγελματία υγείας

Κλείσε ένα ραντεβού για βιντεοκλήση με 3 κλικ και δες τον επαγγελματία υγείας από το κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή σου.

home
Συμβουλέψου το γιατρό σου από παντού
time
Κλείσε ραντεβού αμέσως
data
Διασφάλισε τα προσωπικά σου δεδομένα

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να διαλέξεις την επιλογή για βιντεοκλήση.

ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ

Τα cookies επιτρέπουν μια προσωποποιημένη εμπειρία χρήσης των λειτουργιών του doctoranytime. Κάνοντας κλικ στο “Εντάξει” ή χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με την πολιτική cookies μας. Εντάξει