Online chat με γιατρό. Δες τις νέες ειδικότητες! Δοκίμασέ το τώρα!
Online chat με γιατρό. Δες τις νέες ειδικότητες! Δοκίμασέ το τώρα!
Γιατροί Εξετάσεις Εξειδίκευση

Διάβασε επιστημονικά άρθρα για

×
ΑΝΟΙΓΜΑ ΧΑΡΤΗ
28

εξειδικευμένοι γιατροί για Εγκυμοσύνη

"Ο γιατρός ήταν πολύ φιλικός και με έκανε να νιώσω άνετα από την πρώτη στιγμή. Σωστός επαγγελματίας και δείχνει πραγματικό ενδιαφέρον για τους ασθενείς του! "

περισσότερα
 • Εγκυμοσύνη: 40 € Η επίσκεψη. Περιλαμβάνεται λήψη ιστορικού, υπερηχογραφικός έλεγχος ανάπτυξης εμβρύου, συνταγογράφηση, αξιολόγηση εργαστηριακών εξετάσεων, μέτρηση βάρους, μέτρηση αρτηριακής πίεσης.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Ο προγεννητικός υπερηχογραφικός έλεγχος, οι τρεις βασικοί υπέρηχοι δηλαδή (αυχενική διαφάνεια, β’ επιπέδου, Doppler) προτείνεται να γίνουν σε συνεργάτη εμβρυομητρικό. Όλοι οι υπόλοιποι υπέρηχοι γίνονται στο ιατρείο. Το καρδιοτοκογράφημα εκτελείται στο χώρο του ιατρείου, όπως και η καλλιέργεια κολπικού υγρού.Ο Ιατρός συνεργάζεται με τα μαιευτήρια Ρέα, Γαία, Μητέρα, Λητώ, Ιασώ. Υπάρχει η δυνατότητα μαίας εάν η εγκυμονούσα το επιθυμεί και η αμοιβή είναι συζητήσιμη. Τέλος, ο Ιατρός υποστηρίζει και τη μέθοδο του "Τοκετού στο Νερό" και "Τοκετός σαν στο σπίτι".

  περισσότερα λιγότερα
 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 1
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ
real-hours icon
auto-confirmation icon

"Εξαιρετική γιατρός. Τη συνιστώ."

περισσότερα
 • Εγκυμοσύνη: 50 € Περιλαμβάνει λεπτομερή κλινική εξέταση,υπερηχογράφημα ανάπτυξης εμβρύου,μέτρηση σωματικού βάρους & αρτηριακής πίεσης,αξιολόγηση εξετάσεων,συνταγογράφηση εξετάσεων αίματος/ούρων & φαρμάκων,συζήτηση και οδηγίες.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Πραγματοποιείται Doppler τελευταίας τεχνολογίας,3D/4D υπερηχογράφημα.Όλες οι έγκυοι(είτε με φυσική σύλληψη είτε με εξωσωματική)που παρακολουθούνται από τη γιατρό ακολουθούν το ιατρικό πρωτόκολλο γονιμότητας ΑΝΘIASIS για μια εγκυμοσύνη χωρίς επιπλοκές,έναν τελειόμηνο τοκετό & ένα υγιές μωρό.Η ομάδα της εγγυάται την πλήρη κάλυψη της εγκύου σε εγκυμοσύνες χαμηλού και υψηλού κινδύνου.(προηγούμενες καισαρικές τομές ή άλλα γυναικολογικά χειρουργεία, υπογονιμότητα, επανειλημμένες αποβολές ακόμα και σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, σακχαρώδη διαβήτη, αυτοάνοσα νοσήματα, υπέρταση, θρομβοφιλία, υπολειπόμενη ανάπτυξη (IUGR) και άλλες περιπτώσεις παθολογίας της κύησης).Το κόστος φυσιολογικού τοκετού και καισαρικής τομής είναι το ίδιο και η δυνατότητα τοκετού μετά από καισαρική τομή συζητείται με το ζευγάρι.Διατίθεται μαία για προγεννητικά μαθήματα, παρουσία στον τοκετό, βοήθεια στον θηλασμό στο μαιευτήριο και στο σπίτι,σύμφωνα με τις ανάγκες της εγκύου/νέας μαμάς.Το κόστος διαμορφώνεται ανάλογα και συζητείται με την έγκυο.

  περισσότερα λιγότερα
 • Για πρωινά ραντεβού μπορείτε να επικοινωνείτε με το ιατρείο. Τηρούνται όλα τα μέτρα πρόληψης και προστασίας έναντι του COVID-19

"Ένιωσα μεγάλη ασφάλεια και εμπιστοσύνη γιατί η γιατρός μπορεί να αξιοποιήσει όλες τις σύγχρονες μεθόδους και τεχνικές. Με έκανε να νιώσω άνετα σε όλα τα στάδια της εξέτασης και έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη. "

περισσότερα
 • Εγκυμοσύνη: 50 € η επίσκεψη και περιλαμβάνει κλινική εξέταση, υπερηχογράφημα, παρακολούθηση κύησης και συνταγογράφηση.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Η γιατρός έχει πραγματοποιήσει 180 καισαρικές τομές και 350 φυσιολογικούς τοκετούς, ενώ παράλληλα μπορεί να υποστηρίξει τον φυσιολογικό τοκετό μετά από καισαρική τομή VBAC. Το συνολικό κόστος του τοκετού δίνεται κατόπιν συνεννόησης με την επιτόκιο. Η γιατρός συνεργάζεται με μαία, η αμοιβή της οποίας διαφοροποιείται ανάλογα με τον αριθμό των μαθημάτων, τις επισκέψεις κατ´οίκον και τις ανάγκες της κάθε επίτοκου/ λεχωίδας και καθορίζεται από την ίδια τη μαία. Τέλος, συνεργάζεται με τη Μαιευτική - Γυναικολογική Κλινική ΙΑΣΩ.

  περισσότερα λιγότερα
 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 1
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ
real-hours icon
auto-confirmation icon

"Best gynaecologist I’ve been to. Excellent. From now on only one, even if it means a flight. Thank you after visiting and paying four previous doctors in this field. "

περισσότερα
 • Εγκυμοσύνη: 50 € ανά ραντεβού παρακολούθησης κύησης. Περιλαμβάνει κλινική εξέταση, λήψη ιστορικού, συμβουλευτική, συνταγογράφηση και υπερηχογράφημα.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Ο ιατρός έχει αναλάβει πλήθος φυσιολογικών τοκετών και καισαρικών τομών και συνεργάζεται με τα Μαιευτήρια ΙΑΣΩ, ΡΕΑ και ΜΗΤΕΡΑ. Στο μαιευτήριο πραγματοποιούνται οι περαιτέρω εξετάσεις (π.χ. αυχενική διαφάνεια, Doppler, β’ επιπέδου). Υπάρχει συνεργασία με μαία, όπου παρέχει μαθήματα γύρω από το τοκετό και συμβουλευτική για το θηλασμό.

  περισσότερα λιγότερα

"Ένας εξαιρετικός άνθρωπος και γιατρός!!!"

περισσότερα
 • Εγκυμοσύνη: Από 50 € έως 70 € η επίσκεψη. Περιλαμβάνει κλινική εξέταση, παρακολούθηση κύησης και υπερηχογράφημα 3D-4D.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Πραγματοποιείται 3D-4D υπερηχογράφημα και λήψη αίματος για διενέργεια των απαραίτητων εξετάσεων κατά την παρακολούθηση της κύησης. Επιπλέον μέθοδοι τοκετού που υποστηρίζονται πέραν του φυσιολογικού είναι και η δοκιμασία τοκετού μετά από καισαρική, ενώ ο γιατρός συνεργάζεται και με μαία.

  περισσότερα λιγότερα

"Πολύ φιλικός και πράος χαρακτήρας"

περισσότερα
 • Εγκυμοσύνη: 40 € η επίσκεψη παρακολούθησης εγκυμοσύνης. Περιλαμβάνει υπερηχογράφημα.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Αναλαμβάνει προσωπικά τον πλήρη υπερηχογραφικό προγεννητικό έλεγχο των κυήσεων που παρακολουθεί λόγω της εξειδίκευσης του στην Εμβρυομητρική ιατρική. Στόχος είναι πάντα ο φυσιολογικός τοκετός και η ασφάλεια της μητέρας και του εμβρύου.

  περισσότερα λιγότερα
 • Ο ασθενής οφείλει να ενημερώσει το γιατρό αν έχει ταξιδέψει πρόσφατα στο εξωτερικό και πότε έχει επιστρέψει. Είναι, επίσης, υποχρεωτική η χρήση μάσκας από τους ασθενείς κατά την επίσκεψη στο ιατρείο.

"Πολύ καλή γιατρός, μου τα εξηγούσε όλα πολύ αναλυτικά και έτσι ένιωσα πολύ ανετα"

περισσότερα
 • Υποστηριζω τις κλασσικες και επιστημονικα τεκμηριωμενες για την ασφαλεια κ την αποτελεσματικοτητα τους μεθοδους κατα το δυνατον λιγοτερο επεμβατικες. Ο φυσιολογικος τοκετος ειναι παντοτε η πρωτη επιλογη ενω η καισαρικη τομη αποφασιζεται και διενεργειται κατω απο αυστηρες προυποθεσεις και κριτηρια.

  περισσότερα λιγότερα

"Εξαιρετικός γιατρός, ευγενέστατος άνθρωπος και επαγγελματίας στην ειδικότητα του. Σε σχέση με άλλους γιατρούς η πρώτη μου επαφή μαζί του με έκανε και ένιωσα πολύ οικεία! Σας τον προτείνω ανεπιφύλακτα!!!"

περισσότερα
 • Εγκυμοσύνη: 40 € η επίσκεψη. Διάρκεια 15 - 30 λεπτά. Στο κόστος περιλαμβάνεται η κλινική εξέταση, ο υπερηχογραφικός έλεγχος εμβρύου και η συνταγογράφηση.Κόστος επέμβασης: 1000€ έως 1200€ο φυσιολογικός τοκετός: 1000‎€, η καισαρική τομή: 1200‎€.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Πραγματοποιείται υπερηχογραφικός έλεγχος εμβρύου και καρδιοτοκογράφημα. Πραγματοποιείται και τοκετός στο νερό. Συνεργάζεται με το μαιευτήριο «Γένεσις».

  περισσότερα λιγότερα

"Εμπνέει εμπιστοσύνη από την πρώτη φορά, δημιουργεί ένα οικείο και ευχάριστο κλίμα προσπαθώντας σε κάθε περίπτωση να βοηθήσει τον ασθενή. Υπάρχει συνέπεια στο ραντεβού. "

περισσότερα
 • Εγκυμοσύνη: 30 € η επίσκεψη. Το συνολικό κόστος του τοκετού αγγίζει τα 1000€ και είναι συζητήσιμο.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Εντός ιατρείου πραγματοποιείται doppler. Η γιατρός συνεργάζεται με τα μαιευτήρια Γένεσις, Γενική Κλινική και τη Βιοκλινική. Η μέθοδος τοκετού που ακολουθεί προκύπτει κατόπιν συνεννόησης με την επίτοκο και τον σύντροφό της.

  περισσότερα λιγότερα

"Μου εκανε πολυ καλη εντυπωση ,μπορεσα να συζητησω ο,τι με αποσχολει και να λαβω απαντηση."

περισσότερα
 • Εγκυμοσύνη: 50 € Η επίσκεψη. Περιλαμβάνει κλινική εξέταση, υπερηχογράφημα 2d και 3d, παρακολούθηση κύησης, συνταγογράφησηΚόστος επέμβασης: 1200€
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Ο Ιατρός συνεργάζεται με τα μαιευτήρια ΙΑΣΩ και ΡΕΑ. Υπάρχει συνεργασία και με συγκεκριμένη μαία κάτι που αποφασίζεται κατ'επιλογήν της εγκύου.

  περισσότερα λιγότερα
 • Οι ασθενείς που θέλουν βεβαίωση μετακίνησης, θα πρέπει να έρθουν σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον γιατρό, πριν κλείσουν κάποιο ραντεβού μέσω της υπηρεσίας.

"Dr Dzoni κέρδισες την εμπιστοσύνη μιας οποία γενικός δεν ακούει τους γιατρούς και δεν τους πολύ εμπιστεύεται, με την πρώτη επίσκεψη, οπότε θα ξανά έρθω. Είμαι χαρούμενη γιατί βρήκα την καλοσύνη, ηθική, επαγγελματισμό και πάνω από όλα έναν καλό άνθρωπο."

περισσότερα
 • Εγκυμοσύνη: Από 30 € έως 50 € η επίσκεψη και περιλαμβάνει ενημέρωση, κλινική εξέταση, υπερηχογράφημα, αξιολόγηση εργαστηριακών εξετάσεων, συνταγογράφηση και παρακολούθηση κύησης.Κόστος επέμβασης: 2500€ έως 3000€Συμπεριλαμβάνονται τα έξοδα του Μαιευτηρίου και της μαίας.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Ο γιατρός συνεργάζεται με τα Μαιευτήρια "Γαία" και "Μητέρα" και πραγματοποιεί και καισαρική τομή, αλλά και φυσιολογικό τοκετό. Η αυχενική διαφάνεια, το Doppler και το β’ επιπέδου πραγματοποιούνται από εξωτερικό συνεργάτη. Αφιερώνεται ο απαραίτητος χρόνος για συζητηθούν όλοι οι προβληματισμοί της εγκύου - μέλλουσας μητέρας.

  περισσότερα λιγότερα

"Καταπληκτική γιατρός , με έκανε να νιώσω πολύ άνετα και ήταν πολύ φιλική "

περισσότερα
 • Εγκυμοσύνη: 50 € η επίσκεψη και διαρκεί 30 - 45 λεπτά.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Πραγματοποιείται κλινική εξέταση, υπερηχογράφημα και καρδιοτοκογράφημα. Εντός του ιατρείου πραγματοποιούνται εξετάσεις Doppler. Αντιμετωπίζονται και περιστατικά κυήσεων υψηλού κινδύνου.

  περισσότερα λιγότερα
 • Για την μετακίνηση εκτός νομού οι ασθενείς θα πρέπει να επικοινωνούν απευθείας με την γιατρό.

"Το ιατρείο ήταν ήσυχο, δεν υπήρχε χρόνος αναμονής. Μου πήραν το ιστορικό πριν ξεκινήσουμε. Ο γιατρός υπήρξε επεξηγηματικός και πρόθυμος να λύσει τις απορίες μου. Δεν ένιωσα ούτε μία στιγμή άβολα. Το κόστος ήταν όπως αναγράφεται, οικονομικό, χωρίς να μειώνεται η ποιότητα των υπηρεσιών. Έμεινα ικανοποιημένη."

περισσότερα
 • Εγκυμοσύνη: 40 € Τα κόστη είναι ενδεικτικά. Ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές κατά την επίσκεψη ανάλογα το περιστατικό. Περιλαμβάνει ενημέρωση, κλινική εξέταση, υπερηχογράφημα, ανάλυση αποτελεσμάτων εργαστηριακών εξετάσεων και συνταγογράφηση.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Όλη η παρακολούθηση της κύησης λαμβάνει χώρα στο ιατρείο, εκτός από τα 3 μεγάλα υπερηχογραφήματα (Αυχενική διαφάνεια, β' επιπέδου, Βιοφυσικό Προφίλ), τα οποία εκτελούνται από εξειδικευμένο συνεργάτη ιατρό εμβρυομητρικής. Αφιερώνεται ο απαιτούμενος χρόνος με υπομονή, ώστε να ακουστούν και να συζητηθούν, πάντα με εχεμύθεια και διακριτικότητα, οι προβληματισμοί της εγκύου-μέλλουσας μητέρας. Παρέχεται υψηλής ευκρίνειας υπερηχογράφημα, μέσω της τεχνολογίας Samsung-Medison.

  περισσότερα λιγότερα
 • Για το ιατρείο των Μεγάρων, υπάρχει δυνατότητα ραντεβού και τις υπόλοιπες ημέρες, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας

"Εξαιρετικά θετική εντύπωση μου έκανε η πρώτη επίσκεψη μου στο γιατρό! "

περισσότερα
 • Εγκυμοσύνη: 50 € η επίσκεψη. Περιλαμβάνεται λήψη ιστορικού, κλινική εξέταση, υπερηχογράφημα, παρακολούθηση εξετάσεων και παραπεμπτικά.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Τον τοκετό τον διεκπεραιώνει αποκλειστικά ο γιατρός, από την αρχή έως το τέλος, σε συνεργασία με τις μαίες του "Ιασώ", με τις οποίες έχει άψογη συνεργασία. Εάν το ζευγάρι επιθυμεί αποκλειστική μαία, αυτό υλοποιείται εύκολα, αφού ο γιατρός συνεργάζεται με μαίες που προσφέρουν την πλήρη κάλυψη τοκετού, φροντίδα λοχείας, υποστήριξη θηλασμού. Εναλλακτικές επιλογές τοκετού συζητιούνται και παρουσιάζονται κατά περίπτωση με το ζευγάρι. Για τις απαραίτητες, ειδικές κρίσιμες εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου ο γιατρός συνεργάζεται με εξειδικευμένα διαγνωστικά κέντρα.

  περισσότερα λιγότερα

"Ητανε κατατοπιστικη, ενιωσα ανετα, ευχαριστο κλιμα, θα την συνιστουσα ανεπιφυλακτα!"

περισσότερα
 • Εγκυμοσύνη: Από 20 € έως 35 € η επίσκεψη με τον ΕΟΠΠΥ είναι στα 20€ και ιδιωτικά ανέρχεται στα 35€. Η επίσκεψη περιλαμβάνει κλινική εξέταση, υπερηχογράφημα και παρακολούθηση κύησης.Κόστος επέμβασης: 1000€ έως 1350€Ο φυσιολογικός τοκετός σε ασθενείς του ΕΟΠΥΥ είναι στα 1000€ και ιδιωτικά στα 1200€. Η καισαρική τομή σε ασθενείς του ΕΟΠΥΥ είναι στα 1200€ και ιδιωτικά στα 1350€.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Οι περισσότερες εξετάσεις κατά την περίοδο της κύησης πραγματοποιούνται στο χώρο του ιατρείου και υπάρχει συνεργασία με τα Μαιευτήρια "Μητέρα" και "Λητώ".

  περισσότερα λιγότερα

"Ο καλύτερος γιατρός που έχω επισκεφθεί έως τώρα! Ευγενικός, με ήθος, πρώτα σου εξηγούσε τι πρόκειται να κάνει και πως ενδέχεται να αισθανθείς και μετά το έκανε. Με έκανε να αισθανθώ άνετα από το 1ο λεπτό με τους τρόπους του και την προσωπικότητα του. Υπέροχος!"

περισσότερα
 • Εγκυμοσύνη: Από 40 € έως 50 € η επίσκεψη. Διαρκεί 30 - 45 λεπτά. Περιλαμβάνει full προγεννητικό & υπερηχογραφικό έλεγχο της κυήσεως. Δυνατότητα συνταγογράφησης εξετάσεων & φάρμακων μέσω ΕΟΠΥΥ.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ

"Άψογος σε όλα, μέχρι στιγμής κανένα απολύτως θέμα ή παράπονο. Πολύ ανθρώπινος και προσιτός."

περισσότερα
 • Εγκυμοσύνη: 50 € Η επίσκεψη. Περιλαμβάνει Κλινική εξέταση, μέτρηση βάρους, μέτρηση αρτηριακής πίεσης, υπερηχογράφημα ανάπτυξης εμβρύου, ηλεκτρονική συνταγογράφηση, αξιολόγηση εξετάσεων.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Πραγματοποιούνται εξετάσεις σε συνεργάτη πιστοποιημένο εμβρυομητρικό Ο Ιατρός συνεργάζεται με τα Μαιευτήρια Ιασώ και Ρέα. Υπάρχει η δυνατότητα μαίας σε επιθυμία της εγκυμονούσας. Η τιμή είναι συζητήσιμη.

  περισσότερα λιγότερα

"Είμαι πολύ ικανοποιημένη Πολύ καλός"

περισσότερα
 • Πραγματοποιείται υπερηχογράφημα σε κάθε επίσκεψη, μέτρηση βάρους και μέτρηση αρτηριακής πίεσης. Ο σύντροφος (και όποιος άλλος συνοδός) είναι ευπρόσδεκτος και επιτρέπονται φωτογραφίες και βίντεο. Παρέχεται πλήρης φροντίδα κατά τη διάρκεια των 9 μηνών, με διαθεσιμότητα του ιατρού και της μαίας 24 ώρες το 24ωρο. Γίνεται πλήρης έλεγχος της κύησης σε συνεργασία μόνο με εξειδικευμένα και πιστοποιημένα τμήματα Εμβρυομητρικής (Ιασω, Λητώ, Ρέα), εξετάσεις γενετικής, συνταγογράφηση των τακτικών εξετάσεων αίματος/ούρων και φαρμάκων. Ο γιατρός αναλαμβάνει κυήσεις χαμηλού αλλά και υψηλού κινδύνου (προηγούμενες αποβολές, υπογονιμότητα, θρομβοφιλία, σακχαρώδης διαβήτης, προεκλαμψία, πρόωρος τοκετός, υπολειπόμενη ανάπτυξη IUGR) και προηγηθείσα καισαρική.

  περισσότερα λιγότερα
 • Λόγω του κορωνοϊού COVID- 19, το ιατρείο θα εξυπηρετεί αφού έχει προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία με τον ιατρό για διευκρινίσεις. Εάν η ασθενής έχει ασφαλιστική ενημερότητα, απαραίτητες εξετάσεις συνταγογραφούνται / πραγματοποιούνται μέσω συνταγογράφησης (πχ τεστ παπ). Εάν είναι ανασφάλιστη, δεν προκύπτει επιπλέον χρέωση.

 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 1
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ
real-hours icon
auto-confirmation icon

"Ο γιατρός ήταν πολύ καλός,συνεπής στο ραντεβού μας και επεξηγηματικός.Τον συστήνω ανεπιφύλακτα."

περισσότερα
 • Εγκυμοσύνη: 50 € η επίσκεψη και περιλαμβάνει παρακολούθηση, υπέρηχο ανάπτυξης, κλινική εξέταση και συνταγογράφηση. Αν ο γιατρός αναλάβει όλη την παρακολούθηση και τον τοκετό, τότε το κόστος κάθε επίσκεψης μετά την πρώτη θα είναι 20 ευρώ.Κόστος επέμβασης: 1000€Το κόστος τοκετού ξεκινάει από 1000 ευρώ. Το κόστος της μαίας ανέρχεται στα 250 ευρώ.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Πραγματοποιείται φυσιολογικός τοκετός και καισαρική τομή, αλλά και φυσιολογικός τοκετός μετά από καισαρική τομή (μέθοδος VBAC). Ο γιατρός συνεργάζεται με τα Μαιευτήρια "Ιασώ" και "Λητώ" και συνεργάζεται με μαία, όπου παρέχει συνάντηση πριν τον τοκετό, παρουσία στον τοκετό, postnatal ward management και συμβουλευτική θηλασμού.

  περισσότερα λιγότερα

"Αισθανθηκα από την πρώτη στιγμή πολυ άνετα. Ο γιατρός ήταν ευγενικός, προσχαρος και πολυ αναλυτικός σε όλες μου τις απορίες. Το ιατρείο του διαθέτει σύγχρονα όργανα και η εξέταση δεν ήταν καθόλου άβολη ή επίπονη. Έχει επαγγελματική κατάρτιση και εμπειρία και άμεση επικοινωνία και εκτός ιατρείου."

περισσότερα
 • Εγκυμοσύνη: 50 € η κλινική εξέταση, συμπεριλαμβανομένου υπερηχογραφήματος, συνταγογράφησης και παρακολούθησης κύησης.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Πραγματοποιούνται εξετάσεις όπως υπέρηχοι κυήσεως και doppler κύησης. Παράλληλα, πραγματοποιούνται Υπέρηχος 4D Κύησης, παρακολούθηση κύησης υψηλού κινδύνου και κολπικος τοκετός μετά από Καισαρική - VBAC. Ο γυναικολόγος συνεργάζεται με ομάδα μαιών και εφόσον η επίτοκος επιθυμεί, διατίθεται προσωπική μαία για προετοιμασία τοκετού και θηλασμού. Επίσης ο ιατρός διαθέτει άδεια ασκήσεως εκτέλεσης γυναικολογικού και μαιευτικού υπερήχου από το ΚΕΣΥ.

  περισσότερα λιγότερα
Κάνε δωρεάν εγγραφή

Δες άμεσα το κόστος όλων των υπηρεσιών στο doctoranytime χωρίς περιορισμούς!

Τουλάχιστον 6 χαρακτήρες ή αριθμούς
Συνδέσου στο doctoranytime
Δημιουργία νέου κωδικού

Συμπλήρωσε το email με το οποίο έχεις κάνει εγγραφή στο doctoranytime για να σου στείλουμε νέο κωδικό.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Ο κωδικός σου έχει αλλάξει

Ελέγξε το email σου για να μάθεις τον καινούργιο κωδικό.

loading
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
loading

Σε περίπτωση που χρειάζονται διευκρινίσεις για το λόγο επίσκεψης ή την ώρα που κλείσατε το ραντεβού σας για κατ' οίκον επίσκεψη, θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας ο γιατρός.

Γιατί να περιμένεις στο τηλέφωνο;

350.000 που έκλεισαν ραντεβού online
έμειναν 100% ικανοποιημένοι!
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ σε 1'

Δεν βλέπεις τον κωδικό της περιοχής σου;
Κλείσε βιντεοκλήση με έναν επαγγελματία υγείας

Κλείσε ένα ραντεβού για βιντεοκλήση με 3 κλικ και δες τον επαγγελματία υγείας από το κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή σου.

home
Συμβουλέψου το γιατρό σου από παντού
time
Κλείσε ραντεβού αμέσως
data
Διασφάλισε τα προσωπικά σου δεδομένα

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να διαλέξεις την επιλογή για βιντεοκλήση.

ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ

Τα cookies επιτρέπουν μια προσωποποιημένη εμπειρία χρήσης των λειτουργιών του doctoranytime. Κάνοντας κλικ στο “Εντάξει” ή χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με την πολιτική cookies μας. Εντάξει