Online chat με γιατρό. Δες τις νέες ειδικότητες! Δοκίμασέ το τώρα!
Online chat με γιατρό. Δες τις νέες ειδικότητες! Δοκίμασέ το τώρα!
Γιατροί Εξετάσεις Εξειδίκευση

Διάβασε επιστημονικά άρθρα για

×
ΑΝΟΙΓΜΑ ΧΑΡΤΗ
32

Ειδικοί για Εγκυμοσύνη

"Σχολαστικός και ευγενικός επιστήμονες. Εμπνέει απόλυτη εμπιστοσύνη"

περισσότερα
 • Εγκυμοσύνη: 40 € η επίσκεψη παρακολούθησης εγκυμοσύνης. Περιλαμβάνει υπερηχογράφημα.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Αναλαμβάνει προσωπικά τον πλήρη υπερηχογραφικό προγεννητικό έλεγχο των κυήσεων που παρακολουθεί λόγω της εξειδίκευσης του στην Εμβρυομητρική ιατρική. Στόχος είναι πάντα ο φυσιολογικός τοκετός και η ασφάλεια της μητέρας και του εμβρύου.

  περισσότερα λιγότερα
 • Ο ασθενής οφείλει να ενημερώσει το γιατρό αν έχει ταξιδέψει πρόσφατα στο εξωτερικό και πότε έχει επιστρέψει. Είναι, επίσης, υποχρεωτική η χρήση μάσκας από τους ασθενείς κατά την επίσκεψη στο ιατρείο.

"Ένιωσα άνετα αμέσως και με τον ίδιο το γιατρό,αλλά και με το περιβάλλον και τις μαίες.Ο γιατρός ήταν πολύ ευγενικός και διατεθειμένος να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις ακόμα και τις πιο απλοϊκές και αυτονόητες.Με διαφώτισε πλήρως για το πρόβλημά μου και χαλάρωσα γιατί ήμουν αρκετά αγχωμένη.Πολύ συνεπής στην ώρα του ραντεβού. "

περισσότερα
 • Εγκυμοσύνη: Από 50 € έως 70 € η επίσκεψη. Περιλαμβάνει κλινική εξέταση, παρακολούθηση κύησης και υπερηχογράφημα 3D-4D.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Πραγματοποιείται 3D-4D υπερηχογράφημα και λήψη αίματος για διενέργεια των απαραίτητων εξετάσεων κατά την παρακολούθηση της κύησης. Επιπλέον μέθοδοι τοκετού που υποστηρίζονται πέραν του φυσιολογικού είναι και η δοκιμασία τοκετού μετά από καισαρική, ενώ ο γιατρός συνεργάζεται και με μαία.

  περισσότερα λιγότερα

"Ο γιατρός ήταν πολύ ευγενικός και γλυκός. Ήταν συνεπής στο ραντεβού μας και το περιβάλλον ήταν πολύ προσεγμένο και καθαρό. 10/10"

περισσότερα
 • Πραγματοποιείται υπερηχογράφημα σε κάθε επίσκεψη, μέτρηση αρτηριακής πίεσης και μέτρηση σωματικού βάρους. Ακολουθεί συμβουλευτική ιατρική στην έγκυο, συζήτηση και επίλυση αποριών και ζητημάτων που προκύπτουν. Παρέχεται πλήρης φροντίδα της εγκύου για όλο το διάστημα των 9 μηνών, καθώς και διαθεσιμότητα 24 ώρες το 24ωρο για αντιμετώπιση επειγόντων περιστατικών. Γίνεται ενδελεχής εμβρυομητρικός έλεγχος σε εξειδικευμένα κέντρα. Παρέχεται ηλεκτρονική συνταγογράφηση για εξετάσεις και φάρμακα. Ο κ. Κούτρας αναλαμβάνει κυήσεις χαμηλού, αλλά και υψηλού κινδύνου, προηγηθείσες καισαρικές τομές, όπως επίσης δύσκολα περιστατικά με θρομβοφιλία, προηγούμενες αποβολές, σακχαρώδης διαβήτης, υπολειπόμενη ανάπτυξη IUGR προεκλαμψία και πρόωρο τοκετό.

  περισσότερα λιγότερα

"Ένας άνθρωπος που σε κάνει να τον εμπιστευτείς εξαρχής. Τον προτείνω ανεπιφύλακτα. "

περισσότερα
 • Εγκυμοσύνη: Από 50 € έως 70 € ανά συνεδρία και διαρκεί 30 - 45 λεπτά.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Πραγματοποιείται υπέρηχος με κοιλιακή και κολπική κεφαλή τελευταίας τεχνολογίας, κολποσκόπηση και υπερυχογραφικός έλεγχος. Αντιμετωπίζεται οποιοδήποτε πρόβλημα παθολογίας στην κύηση, ανεπάρκεια τραχήλου, κύηση υψηλού κινδύνου, πολύδυμες κυήσεις, σακχαρώδης διαβήτης, αυτοάνοσα νοσήματα και κύηση, V back μετά από καισαρική, ιστορικό καθέξεων εκτρώσεων και οποιαδήποτε άλλη παθολογία του σώματος της μήτρας.

  περισσότερα λιγότερα
 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 1
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ
real-hours icon
auto-confirmation icon

"Ο γιατρός φάνηκε εξαιρετικός επιστημών και επαγγελματίας. Και αυτή την αίσθηση αποπνέει συνολικά το ιατρείο. Δεν άφησε τίποτα να μην ρωτήσει ή να μην ενδιαφερθεί και φαίνεται ότι έχει καλό σύστημα διατήρησης ιστορικού. Ήταν πρόθυμος να λύσει όποια απορία και δεν ένιωθα άβολα, ίσα ίσα με ενθάρρυνε να ρωτησω για να μου εξηγήσει. Ο ιδανικός προσωπικός γυναικολόγος."

περισσότερα
 • Εγκυμοσύνη: 40 € κλινική εξέταση, υπερηχογράφημα, παρακολούθηση κύησηςΚόστος επέμβασης: 1000€
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • VBAC, φυσικός τοκετός. Συμμετέχει η μαία του ιατρείου χωρίς έξτρα κόστος. (O ιατρός έχει άδεια και πιστοποίηση από το Υπ. Υγείας για διενέργεια υπερηχογραφημάτων εμβρυομητρικής. Ωστόσο, συνήθως συνεργάζεται με συναδέλφους που ασχολούνται αποκλειστικά με την εμβρυομητρική ιατρική.)

  περισσότερα λιγότερα
 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 180
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ
real-hours icon

"Εξαιρετικός γιατρός και εξαιρετικός άνθρωπος. Πολύ πρόθυμος , επεξηγηματικός και τίμιος άνθρωπος,καλός επιστήμονας με εμπειρία και διαθέσιμος για τους ασθενείς του 24 ώρες το εικοσιτετράωρο . Τον επισκέφθηκα πρώτη φορά και μου συμπεριφέρθηκε σαν να ήταν χρόνια γιατρός μου."

περισσότερα
 • Εγκυμοσύνη: Από 50 € έως 70 € Το κόστος περιλαμβάνει λήψη ιστορικού, 3D - 4D υπερηχογράφημα, κολπική εξέταση & μαθήματα ανώδυνου τοκετού.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Πραγματοποιείται λήψη ιστορικού, 3D - 4D υπερηχογράφημα, κολπική εξέταση & μαθήματα ανώδυνου τοκετού. Ο προγεννητικός έλεγχος πραγματοποιείται στο τμήμα εμβρυομητρικής του Μαιευτηρίου ΙΑΣΩ. Ο γιατρός συνεργάζεται με τα μαιευτήρια ΙΑΣΩ, ΜΗΤΕΡΑ, ΡΕΑ, ΛΗΤΩ & ΓΑΙΑ.

  περισσότερα λιγότερα
 • Εάν κάποιος ασθενής έχει νοσήσει πρόσφατα από Covid - 19, ο γιατρός τον δέχεται ένα μήνα μετά.

"Εμπνέει εμπιστοσύνη, συνεπής, επεξηγηματικός, καταρτισμένος"

περισσότερα
 • Εγκυμοσύνη: 50 € Η επίσκεψη. Περιλαμβάνει κλινική εξέταση, υπερηχογράφημα 2d και 3d, παρακολούθηση κύησης, συνταγογράφησηΚόστος επέμβασης: 1200€
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Ο Ιατρός συνεργάζεται με τα μαιευτήρια ΙΑΣΩ και ΡΕΑ. Υπάρχει συνεργασία και με συγκεκριμένη μαία κάτι που αποφασίζεται κατ'επιλογήν της εγκύου.

  περισσότερα λιγότερα
 • Οι ασθενείς που θέλουν βεβαίωση μετακίνησης, θα πρέπει να έρθουν σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον γιατρό, πριν κλείσουν κάποιο ραντεβού μέσω της υπηρεσίας.

"Ευγενικός, ακριβής, σχολαστικός, πρόθυμος. "

περισσότερα
 • Εγκυμοσύνη: 40 € Η επίσκεψη. Περιλαμβάνεται λήψη ιστορικού, υπερηχογραφικός έλεγχος ανάπτυξης εμβρύου, συνταγογράφηση, αξιολόγηση εργαστηριακών εξετάσεων, μέτρηση βάρους, μέτρηση αρτηριακής πίεσης.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Ο προγεννητικός υπερηχογραφικός έλεγχος, οι τρεις βασικοί υπέρηχοι δηλαδή (αυχενική διαφάνεια, β’ επιπέδου, Doppler) προτείνεται να γίνουν σε συνεργάτη εμβρυομητρικό. Όλοι οι υπόλοιποι υπέρηχοι γίνονται στο ιατρείο. Το καρδιοτοκογράφημα εκτελείται στο χώρο του ιατρείου, όπως και η καλλιέργεια κολπικού υγρού.Ο Ιατρός συνεργάζεται με τα μαιευτήρια Ρέα, Γαία, Μητέρα, Λητώ, Ιασώ. Υπάρχει η δυνατότητα μαίας εάν η εγκυμονούσα το επιθυμεί και η αμοιβή είναι συζητήσιμη. Τέλος, ο Ιατρός υποστηρίζει και τη μέθοδο του "Τοκετού στο Νερό" και "Τοκετός σαν στο σπίτι".

  περισσότερα λιγότερα

"Εξαιρετική γιατρός. εμπνέει εμπιστοσύνη. "

περισσότερα
 • Εγκυμοσύνη: 40 € η επίσκεψη. Το συνολικό κόστος του τοκετού αγγίζει τα 1000€ και είναι συζητήσιμο.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Εντός ιατρείου πραγματοποιείται doppler. Η γιατρός συνεργάζεται με τα μαιευτήρια Γένεσις, Γενική Κλινική και τη Βιοκλινική. Η μέθοδος τοκετού που ακολουθεί προκύπτει κατόπιν συνεννόησης με την επίτοκο και τον σύντροφό της.

  περισσότερα λιγότερα

"Εμεινα παρα πολυ ευχαριστημένη!"

περισσότερα
 • Περιλαμβάνει κλινική εξέταση, υπερηχογράφημα, παρακολούθηση και συνταγογράφηση.

  περισσότερα λιγότερα

"Ο γιατρός δείχνει πάντα μεγάλο ενδιαφέρον σε κάθε επίσκεψη, είναι αναλυτικός στις περιγραφές του και δημιουργεί μια ευχάριστη ατμόσφαιρα χωρίς άγχος όπου νιώθεις άνετα, χωρίς άγχος. "

περισσότερα
 • Εγκυμοσύνη: 40 € Τα κόστη είναι ενδεικτικά. Ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές κατά την επίσκεψη ανάλογα το περιστατικό. Περιλαμβάνει ενημέρωση, κλινική εξέταση, υπερηχογράφημα, ανάλυση αποτελεσμάτων εργαστηριακών εξετάσεων και συνταγογράφηση.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Όλη η παρακολούθηση της κύησης λαμβάνει χώρα στο ιατρείο, εκτός από τα 3 μεγάλα υπερηχογραφήματα (Αυχενική διαφάνεια, β' επιπέδου, Βιοφυσικό Προφίλ), τα οποία εκτελούνται από εξειδικευμένο συνεργάτη ιατρό εμβρυομητρικής. Αφιερώνεται ο απαιτούμενος χρόνος με υπομονή, ώστε να ακουστούν και να συζητηθούν, πάντα με εχεμύθεια και διακριτικότητα, οι προβληματισμοί της εγκύου-μέλλουσας μητέρας. Παρέχεται υψηλής ευκρίνειας υπερηχογράφημα, μέσω της τεχνολογίας Samsung-Medison.

  περισσότερα λιγότερα
 • Για το ιατρείο των Μεγάρων, υπάρχει δυνατότητα ραντεβού και τις υπόλοιπες ημέρες, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας

 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 1
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ
real-hours icon
auto-confirmation icon

"Very friendly, thorough and made me feel comfortable. Totally recommended "

περισσότερα
 • Εγκυμοσύνη: 50 € ανά ραντεβού παρακολούθησης κύησης. Περιλαμβάνει κλινική εξέταση, λήψη ιστορικού, συμβουλευτική, συνταγογράφηση και υπερηχογράφημα.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Ο ιατρός έχει αναλάβει πλήθος φυσιολογικών τοκετών και καισαρικών τομών και συνεργάζεται με τα Μαιευτήρια ΙΑΣΩ, ΡΕΑ και ΜΗΤΕΡΑ. Στο μαιευτήριο πραγματοποιούνται οι περαιτέρω εξετάσεις (π.χ. αυχενική διαφάνεια, Doppler, β’ επιπέδου). Υπάρχει συνεργασία με μαία, όπου παρέχει μαθήματα γύρω από το τοκετό και συμβουλευτική για το θηλασμό.

  περισσότερα λιγότερα

"Καταπληκτικός Άνθρωπος!πολύ σχολαστική Επιστήμονας !Σε κάνει να νιώθεις ότι την γνωρίζεις από πάντα!!! Πραγματικά δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψω το πόσο άνετα και όμορφα για πρώτη φορά ένιωσα σε γυναικολόγο. Σάς ευχαριστώ πολύ. "

περισσότερα
 • Υποστηριζω τις κλασσικες και επιστημονικα τεκμηριωμενες για την ασφαλεια κ την αποτελεσματικοτητα τους μεθοδους κατα το δυνατον λιγοτερο επεμβατικες. Ο φυσιολογικος τοκετος ειναι παντοτε η πρωτη επιλογη ενω η καισαρικη τομη αποφασιζεται και διενεργειται κατω απο αυστηρες προυποθεσεις και κριτηρια.

  περισσότερα λιγότερα

"Εξαιρετική ιατρός!! Παντα να εξηγήσει οτιδήποτε χαμόγελο και πρόθυμη να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση! Και το σημαντικότερο σε κάνει να αισθάνεσαι οικεία και άνετα από την πρώτη στιγμή!! "

περισσότερα
 • Εγκυμοσύνη: 50 € η επίσκεψη και περιλαμβάνει κλινική εξέταση, υπερηχογράφημα, παρακολούθηση κύησης και συνταγογράφηση.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Η γιατρός έχει πραγματοποιήσει 180 καισαρικές τομές και 350 φυσιολογικούς τοκετούς, ενώ παράλληλα μπορεί να υποστηρίξει τον φυσιολογικό τοκετό μετά από καισαρική τομή VBAC. Το συνολικό κόστος του τοκετού δίνεται κατόπιν συνεννόησης με την επιτόκιο. Η γιατρός συνεργάζεται με μαία, η αμοιβή της οποίας διαφοροποιείται ανάλογα με τον αριθμό των μαθημάτων, τις επισκέψεις κατ´οίκον και τις ανάγκες της κάθε επίτοκου/ λεχωίδας και καθορίζεται από την ίδια τη μαία. Τέλος, συνεργάζεται με τη Μαιευτική - Γυναικολογική Κλινική ΙΑΣΩ.

  περισσότερα λιγότερα
 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 180 +
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ

"Ηρεμη δυναμη ο κος.Μανωλης κερδισε την εμπιστοσυνη μου κερδισε την εμπιστοσυνη απο το πρωτο λεπτο!!!"

περισσότερα
 • Εγκυμοσύνη: 60 € η επίσκεψη. Περιλαμβάνεται κλινική εξέταση και υπερηχογράφημα.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Συνεργάζεται με την Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική ΡΕΑ και με μαία που αναλαμβάνει την παρακολούθηση κύησης, λοχίας, θηλασμού και τοκετού.

  περισσότερα λιγότερα

"Ο γιατρός είναι πάντα φιλικός και προσιτος. Ασχολείται σε βάθος με το κάθε πρόβλημα και είναι πολύ επεξηγηματικός, δημιουργώντας στον ασθενή αίσθημα ασφάλειας. Τον συστήνω!"

περισσότερα
 • Πραγματοποιείται υπερηχογράφημα κύησης και προγεννητικός έλεγχος. Ο γιατρός αναλαμβάνει φυσιολογικούς τοκετούς, αλλά και κυήσεις υψηλού κινδύνου.

  περισσότερα λιγότερα

"Πολύ καλός γιατρός αλλά και πολύ καλός άνθρωπος "

περισσότερα
 • Εγκυμοσύνη: 50 € Λήψη λεπτομερούς ιστορικού, κλινική εξέταση, υπερηχογράφημα κύησης, συνταγογράφηση και συμβουλευτική - μαιευτική φροντίδα.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ

"Ειλικρινά είναι εξαιρεική γιατρός και υπέροχος άνθρωπος "

περισσότερα
 • Πραγματοποιείται κλινική εξέταση, υπερηχογράφημα και καρδιοτοκογράφημα. Εντός του ιατρείου πραγματοποιούνται εξετάσεις Doppler. Αντιμετωπίζονται και περιστατικά κυήσεων υψηλού κινδύνου.

  περισσότερα λιγότερα
 • Για την μετακίνηση εκτός νομού οι ασθενείς θα πρέπει να επικοινωνούν απευθείας με την γιατρό.

"Αριστος σε ο,τι αφορά την εξέταση και την επεξήγηση "

περισσότερα
 • Εγκυμοσύνη: 50 € η επίσκεψη και διαρκεί 15 - 30 λεπτά. Περιλαμβάνει μαιευτική επίσκεψη, μαιευτικό υπερηχογράφημα και συνταγογράφηση.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Πραγματοποιούνται εξετάσεις όπως υπέρηχοι κυήσεως και doppler κύησης. Παράλληλα, πραγματοποιούνται Υπέρηχος 4D Κύησης (με υπερηχογράφο 4D), παρακολούθηση κύησης υψηλού κινδύνου και κολπικός τοκετός μετά από Καισαρική - VBAC. Ο γυναικολόγος συνεργάζεται με ομάδα μαιών και εφόσον η επίτοκος επιθυμεί, διατίθεται προσωπική μαία για προετοιμασία τοκετού και θηλασμού. Επίσης ο ιατρός διαθέτει άδεια ασκήσεως εκτέλεσης γυναικολογικού και μαιευτικού υπερήχου από το ΚΕΣΥ.

  περισσότερα λιγότερα

"Παρα πολύ καλός άνθρωπος και γιατρός! εξαιρετικά τυπικος στην ώρα του ραντεβού. Μου ενέπνευσε απευθείας εμπιστοσύνη. Ήταν η πρώτη φορά που τον επισκεύτηκα και σίγουρα όχι η τελευταία καθώς με έκανε να νιώσω πολύ άνετα και με συμβούλευσε κατάλληλα σε ότι απορία είχα.! "

περισσότερα
 • Εγκυμοσύνη: 40 € η επίσκεψη. Διάρκεια 15 - 30 λεπτά. Στο κόστος περιλαμβάνεται η κλινική εξέταση, ο υπερηχογραφικός έλεγχος εμβρύου και η συνταγογράφηση.Κόστος επέμβασης: 1000€ έως 1200€ο φυσιολογικός τοκετός: 1000‎€, η καισαρική τομή: 1200‎€.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Πραγματοποιείται υπερηχογραφικός έλεγχος εμβρύου και καρδιοτοκογράφημα. Πραγματοποιείται και τοκετός στο νερό. Συνεργάζεται με το μαιευτήριο «Γένεσις».

  περισσότερα λιγότερα
Κάνε δωρεάν εγγραφή

Δες άμεσα το κόστος όλων των υπηρεσιών στο doctoranytime χωρίς περιορισμούς!

Τουλάχιστον 6 χαρακτήρες ή αριθμούς
Συνδέσου στο doctoranytime
Δημιουργία νέου κωδικού

Συμπλήρωσε το email με το οποίο έχεις κάνει εγγραφή στο doctoranytime για να σου στείλουμε νέο κωδικό.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Ο κωδικός σου έχει αλλάξει

Ελέγξε το email σου για να μάθεις τον καινούργιο κωδικό.

loading
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
loading

Σε περίπτωση που χρειάζονται διευκρινίσεις για το λόγο επίσκεψης ή την ώρα που κλείσατε το ραντεβού σας για κατ' οίκον επίσκεψη, θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας ο γιατρός.

Γιατί να περιμένεις στο τηλέφωνο;

350.000 που έκλεισαν ραντεβού online
έμειναν 100% ικανοποιημένοι!
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ σε 1'

Δεν βλέπεις τον κωδικό της περιοχής σου;
Κλείσε βιντεοκλήση με έναν επαγγελματία υγείας

Κλείσε ένα ραντεβού για βιντεοκλήση με 3 κλικ και δες τον επαγγελματία υγείας από το κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή σου.

home
Συμβουλέψου το γιατρό σου από παντού
time
Κλείσε ραντεβού αμέσως
data
Διασφάλισε τα προσωπικά σου δεδομένα

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να διαλέξεις την επιλογή για βιντεοκλήση.

ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ