Άλλαξε την ψυχολογία σου! Μίλα online με σύμβουλο ψυχικής υγείας.
Άλλαξε την ψυχολογία σου! Μίλα online με σύμβουλο ψυχικής υγείας.
Γιατροί Εξετάσεις Εξειδίκευση

Διάβασε επιστημονικά άρθρα για

×
ΑΝΟΙΓΜΑ ΧΑΡΤΗ
21

εξειδικευμένοι γιατροί για Εγκυμοσύνη στην Αττική

"Ασχολήθηκε πολύ με την περίπτωση μου και με βοήθησε αρκετά."

περισσότερα
 • Εγκυμοσύνη: Από 40 € έως 50 € η επίσκεψη. Διαρκεί 30 - 45 λεπτά. Περιλαμβάνει full προγεννητικό & υπερηχογραφικό έλεγχο της κυήσεως. Δυνατότητα συνταγογράφησης εξετάσεων & φάρμακων μέσω ΕΟΠΥΥ.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ

"very good doctor and he has enough knowledge and experience in his field. "

περισσότερα
 • Εγκυμοσύνη: 40 € Η επίσκεψη. Περιλαμβάνεται λήψη ιστορικού, υπερηχογραφικός έλεγχος ανάπτυξης εμβρύου, συνταγογράφηση, αξιολόγηση εργαστηριακών εξετάσεων, μέτρηση βάρους, μέτρηση αρτηριακής πίεσης.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Ο προγεννητικός υπερηχογραφικός έλεγχος, οι τρεις βασικοί υπέρηχοι δηλαδή (αυχενική διαφάνεια, β’ επιπέδου, Doppler) προτείνεται να γίνουν σε συνεργάτη εμβρυομητρικό. Όλοι οι υπόλοιποι υπέρηχοι γίνονται στο ιατρείο. Το καρδιοτοκογράφημα εκτελείται στο χώρο του ιατρείου, όπως και η καλλιέργεια κολπικού υγρού.Ο Ιατρός συνεργάζεται με τα μαιευτήρια Ρέα, Γαία, Μητέρα, Λητώ, Ιασώ. Υπάρχει η δυνατότητα μαίας εάν η εγκυμονούσα το επιθυμεί και η αμοιβή είναι συζητήσιμη. Τέλος, ο Ιατρός υποστηρίζει και τη μέθοδο του "Τοκετού στο Νερό" και "Τοκετός σαν στο σπίτι".

  περισσότερα λιγότερα

"Άψογος σε όλα, μέχρι στιγμής κανένα απολύτως θέμα ή παράπονο. Πολύ ανθρώπινος και προσιτός."

περισσότερα
 • Εγκυμοσύνη: 50 € Η επίσκεψη. Περιλαμβάνει Κλινική εξέταση, μέτρηση βάρους, μέτρηση αρτηριακής πίεσης, υπερηχογράφημα ανάπτυξης εμβρύου, ηλεκτρονική συνταγογράφηση, αξιολόγηση εξετάσεων.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Πραγματοποιούνται εξετάσεις σε συνεργάτη πιστοποιημένο εμβρυομητρικό Ο Ιατρός συνεργάζεται με τα Μαιευτήρια Ιασώ και Ρέα. Υπάρχει η δυνατότητα μαίας σε επιθυμία της εγκυμονούσας. Η τιμή είναι συζητήσιμη.

  περισσότερα λιγότερα

"Thank you for your kind and professional care!"

περισσότερα
 • Εγκυμοσύνη: 50 € η επίσκεψη. Περιλαμβάνει κλινική εξέταση, υπερηχογράφημα κύησης και συνταγογράφηση, εφόσον χρειαστεί.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ

"Σου εμπνέει μια εμπιστοσύνη λες και τον γνωρίζεις χρόνια!Πολύ σχολαστικός και επεξηγηματικός!"

περισσότερα
 • Εγκυμοσύνη: Από 30 € έως 50 € Τα κόστη είναι ενδεικτικά. Ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές κατά την επίσκεψη ανάλογα το περιστατικό. Περιλαμβάνει ενημέρωση, κλινική εξέταση, υπερηχογράφημα, ανάλυση αποτελεσμάτων εργαστηριακών εξετάσεων και συνταγογράφηση.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Όλη η παρακολούθηση της κύησης λαμβάνει χώρα στο ιατρείο, εκτός από τα 3 μεγάλα υπερηχογραφήματα (Αυχενική διαφάνεια, β' επιπέδου, Βιοφυσικό Προφίλ), τα οποία εκτελούνται από εξειδικευμένο συνεργάτη ιατρό εμβρυομητρικής. Αφιερώνεται ο απαιτούμενος χρόνος με υπομονή, ώστε να ακουστούν και να συζητηθούν, πάντα με εχεμύθεια και διακριτικότητα, οι προβληματισμοί της εγκύου-μέλλουσας μητέρας. Παρέχεται υψηλής ευκρίνειας υπερηχογράφημα, μέσω της τεχνολογίας Samsung-Medison.

  περισσότερα λιγότερα
 • Για το ιατρείο των Μεγάρων, υπάρχει δυνατότητα ραντεβού και τις υπόλοιπες ημέρες, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας

 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 180 +
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ
real-hours icon

"Έψαχνα χρόνια να βρω γυναικολογο. Μια επίσκεψη ήταν αρκετή για να καταλάβω πως την βρήκα! "

περισσότερα
 • Εγκυμοσύνη: 30 € για κάθε μήνα της εγκυμοσύνης. Με την προϋπόθεση ότι η ασθενής θα συνεχίσει έως το τέλος της εγκυμοσύνης με την ιατρό.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Χρησιμοποιείται υπέρηχος και καρδιοτοκογράφος για παρακολούθηση του εμβρύου με έλεγχο των καρδιακών του παλμών.

  περισσότερα λιγότερα
 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 1
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ
real-hours icon
auto-confirmation icon

"Ο γιατρός ήταν πολύ καλός,συνεπής στο ραντεβού μας και επεξηγηματικός.Τον συστήνω ανεπιφύλακτα."

περισσότερα
 • Εγκυμοσύνη: 50 € η επίσκεψη και περιλαμβάνει παρακολούθηση, υπέρηχο ανάπτυξης, κλινική εξέταση και συνταγογράφηση. Αν ο γιατρός αναλάβει όλη την παρακολούθηση και τον τοκετό, τότε το κόστος κάθε επίσκεψης μετά την πρώτη θα είναι 20 ευρώ.Κόστος επέμβασης: 1000€Το κόστος τοκετού ξεκινάει από 1000 ευρώ. Το κόστος της μαίας ανέρχεται στα 250 ευρώ.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Πραγματοποιείται φυσιολογικός τοκετός και καισαρική τομή, αλλά και φυσιολογικός τοκετός μετά από καισαρική τομή (μέθοδος VBAC). Ο γιατρός συνεργάζεται με τα Μαιευτήρια "Ιασώ" και "Λητώ" και συνεργάζεται με μαία, όπου παρέχει συνάντηση πριν τον τοκετό, παρουσία στον τοκετό, postnatal ward management και συμβουλευτική θηλασμού.

  περισσότερα λιγότερα

"Καταπληκτική γιατρός που σε κάνει να νιωσεις, από τη πρωτη στιγμή, ασφάλεια και εμπιστοσύνη! Ένιωσα σαν να την γνωρίζω χρόνια! "

περισσότερα
 • Εγκυμοσύνη: 50 € η επίσκεψη και περιλαμβάνει κλινική εξέταση, υπερηχογράφημα, παρακολούθηση κύησης και συνταγογράφηση.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Η γιατρός έχει πραγματοποιήσει 180 καισαρικές τομές και 350 φυσιολογικούς τοκετούς, ενώ παράλληλα μπορεί να υποστηρίξει τον φυσιολογικό τοκετό μετά από καισαρική τομή VBAC. Το συνολικό κόστος του τοκετού δίνεται κατόπιν συνεννόησης με την επιτόκιο. Η γιατρός συνεργάζεται με μαία, η αμοιβή της οποίας διαφοροποιείται ανάλογα με τον αριθμό των μαθημάτων, τις επισκέψεις κατ´οίκον και τις ανάγκες της κάθε επίτοκου/ λεχωίδας και καθορίζεται από την ίδια τη μαία. Τέλος, συνεργάζεται με τη Μαιευτική - Γυναικολογική Κλινική ΙΑΣΩ.

  περισσότερα λιγότερα
 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 180 +
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ
real-hours icon

"Εξαιρετικός γιατρός με γνώσεις! Ασχολήθηκε σε βάθος με την περίπτωση μου και τη λήψη του ιστορικού. Καθησυχαστικός και ευγενέστατος! Μου εξήγησε με απλό και κατανοητό τρόπο τα πάντα"

περισσότερα
 • Εγκυμοσύνη: Από 50 € έως 70 € Το κόστος περιλαμβάνει λήψη ιστορικού, 3D - 4D υπερηχογράφημα, κολπική εξέταση & μαθήματα ανώδυνου τοκετού.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Πραγματοποιείται λήψη ιστορικού, 3D - 4D υπερηχογράφημα, κολπική εξέταση & μαθήματα ανώδυνου τοκετού. Ο προγεννητικός έλεγχος πραγματοποιείται στο τμήμα εμβρυομητρικής του Μαιευτηρίου ΙΑΣΩ. Ο γιατρός συνεργάζεται με τα μαιευτήρια ΙΑΣΩ, ΜΗΤΕΡΑ, ΡΕΑ, ΛΗΤΩ & ΓΑΙΑ.

  περισσότερα λιγότερα

"Εξαιρετική γιατρός! Εξετάζει ολόπλευρα το ιστορικό σου και είναι πολύ επεξηγηματική. "

περισσότερα
 • Εγκυμοσύνη: 50 € Η επίσκεψη.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Υποστηριζω τις κλασσικες και επιστημονικα τεκμηριωμενες για την ασφαλεια κ την αποτελεσματικοτητα τους μεθοδους κατα το δυνατον λιγοτερο επεμβατικες. Ο φυσιολογικος τοκετος ειναι παντοτε η πρωτη επιλογη ενω η καισαρικη τομη αποφασιζεται και διενεργειται κατω απο αυστηρες προυποθεσεις και κριτηρια.

  περισσότερα λιγότερα

"Πολύ καλή και ευγενική. Επεξηγεί το τι θα κάνει και εκπνέει στον ασθενή άνεση και εμπιστοσύνη."

περισσότερα
 • Εγκυμοσύνη: 50 € η επίσκεψη και περιλαμβάνει κλινική εξέταση, υπερηχογράφημα και παρακολούθηση κύησης.Κόστος επέμβασης: 1200€ έως 1500€το κόστος του τοκετού μαζί με την αμοιβή της μαίας.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ

"Εξαιρετική επιστήμονας!!!!!!!!!!!!!!"

περισσότερα
 • Εγκυμοσύνη: Από 20 € έως 35 € η επίσκεψη με τον ΕΟΠΠΥ είναι στα 20€ και ιδιωτικά ανέρχεται στα 35€. Η επίσκεψη περιλαμβάνει κλινική εξέταση, υπερηχογράφημα και παρακολούθηση κύησης.Κόστος επέμβασης: 1000€ έως 1350€Ο φυσιολογικός τοκετός σε ασθενείς του ΕΟΠΥΥ είναι στα 1000€ και ιδιωτικά στα 1200€. Η καισαρική τομή σε ασθενείς του ΕΟΠΥΥ είναι στα 1200€ και ιδιωτικά στα 1350€.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Οι περισσότερες εξετάσεις κατά την περίοδο της κύησης πραγματοποιούνται στο χώρο του ιατρείου και υπάρχει συνεργασία με τα Μαιευτήρια "Μητέρα" και "Λητώ".

  περισσότερα λιγότερα

"Καταπληκτικός γιατρός , κέρδισε αμέσως την εμπιστοσύνη μου και με έκανε να νιώσω πολύ άνετα ! Με ενήμερωσε και μου εξήγησε αναλυτικά τα πάντα σχετικά με την περίπτωση μου .. Τον προτέινω ανεπιφύλακτα !"

περισσότερα
 • Εγκυμοσύνη: 50 € η κλινική εξέταση, συμπεριλαμβανομένου υπερηχογραφήματος, συνταγογράφησης και παρακολούθησης κύησης.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Πραγματοποιούνται εξετάσεις όπως υπέρηχοι κυήσεως και doppler κύησης. Παράλληλα, πραγματοποιούνται Υπέρηχος 4D Κύησης, παρακολούθηση κύησης υψηλού κινδύνου και κολπικος τοκετός μετά από Καισαρική - VBAC. Ο γυναικολόγος συνεργάζεται με ομάδα μαιών και εφόσον η επίτοκος επιθυμεί, διατίθεται προσωπική μαία για προετοιμασία τοκετού και θηλασμού. Επίσης ο ιατρός διαθέτει άδεια ασκήσεως εκτέλεσης γυναικολογικού και μαιευτικού υπερήχου από το ΚΕΣΥ.

  περισσότερα λιγότερα

"Άψογος επαγγελματίας, έμεινα πολύ ευχαριστημένη "

περισσότερα
 • Εγκυμοσύνη: Από 30 € έως 50 € η επίσκεψη και περιλαμβάνει ενημέρωση, κλινική εξέταση, υπερηχογράφημα, αξιολόγηση εργαστηριακών εξετάσεων, συνταγογράφηση και παρακολούθηση κύησης.Κόστος επέμβασης: 2500€ έως 3000€Συμπεριλαμβάνονται τα έξοδα του Μαιευτηρίου και της μαίας.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Ο γιατρός συνεργάζεται με τα Μαιευτήρια "Γαία" και "Μητέρα" και πραγματοποιεί και καισαρική τομή, αλλά και φυσιολογικό τοκετό. Η αυχενική διαφάνεια, το Doppler και το β’ επιπέδου πραγματοποιούνται από εξωτερικό συνεργάτη. Αφιερώνεται ο απαραίτητος χρόνος για συζητηθούν όλοι οι προβληματισμοί της εγκύου - μέλλουσας μητέρας.

  περισσότερα λιγότερα

"Πολύ ευχαριστημένη με τον γιατρό τον συστήνω !!"

περισσότερα
 • Πραγματοποιείται υπερηχογράφημα σε κάθε επίσκεψη, μέτρηση βάρους και μέτρηση αρτηριακής πίεσης. Ο σύντροφος (και όποιος άλλος συνοδός) είναι ευπρόσδεκτος και επιτρέπονται φωτογραφίες και βίντεο. Παρέχεται πλήρης φροντίδα κατά τη διάρκεια των 9 μηνών, με διαθεσιμότητα του ιατρού και της μαίας 24 ώρες το 24ωρο. Γίνεται πλήρης έλεγχος της κύησης σε συνεργασία μόνο με εξειδικευμένα και πιστοποιημένα τμήματα Εμβρυομητρικής (Ιασω, Λητώ, Ρέα), εξετάσεις γενετικής, συνταγογράφηση των τακτικών εξετάσεων αίματος/ούρων και φαρμάκων. Ο γιατρός αναλαμβάνει κυήσεις χαμηλού αλλά και υψηλού κινδύνου (προηγούμενες αποβολές, υπογονιμότητα, θρομβοφιλία, σακχαρώδης διαβήτης, προεκλαμψία, πρόωρος τοκετός, υπολειπόμενη ανάπτυξη IUGR) και προηγηθείσα καισαρική.

  περισσότερα λιγότερα
 • Λόγω του κορωνοϊού COVID- 19, το ιατρείο θα εξυπηρετεί αφού έχει προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία με τον ιατρό για διευκρινίσεις. Εάν η ασθενής έχει ασφαλιστική ενημερότητα, απαραίτητες εξετάσεις συνταγογραφούνται / πραγματοποιούνται μέσω συνταγογράφησης (πχ τεστ παπ). Εάν είναι ανασφάλιστη, δεν προκύπτει επιπλέον χρέωση.

"Very professional and gained my trust. Made me very comfortable!"

περισσότερα
 • Εγκυμοσύνη: 60 € η επίσκεψη και περιλαμβάνει κλινική εξέταση, υπερηχογράφημα και παρακολούθηση κύησης.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Ο γιατρός έχει αναλάβει πολλές εκατοντάδες περιστατικά. Συνεργάζεται με τις Μαιευτικές Κλινικές "Γαία", "Ιασώ" και "Λητώ".

  περισσότερα λιγότερα

"Αρχικά να αναφέρω ότι το ιατρείο είναι πολύ συχγρονο και τρομερά προσεγμενο.Σας επιστήμονας ο κύριος Τυρογιαννης αποπνέει ένα αίσθημα ηρεμίας και σε συνδιασμό με την επιστημονική του κατάρτιση και εμπειρία με έκανε να αισθανθώ ασφάλεια και σιγουριά ."

περισσότερα
 • Χρησιμοποιείται ο Υπερηχογράφος Philips HD 9. Αντιμετωπίζονται όλες τις παθήσεις που σχετίζονται με την εγκυμοσύνη.

  περισσότερα λιγότερα
 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 1
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ
real-hours icon
auto-confirmation icon

"Ήταν η πρώτη μου επίσκεψη στον γιατρό και ένιωσα πάρα πολύ άνετα μαζί του. Ο χώρος του είναι εξαιρετικός και προσεγμένος. Ασχολήθηκε με το πρόβλημα που είχα επαρκώς κι αν χρειαστεί θα ξαναπήγαινα στον ίδιο γιατρό."

περισσότερα
 • Εγκυμοσύνη: 50 € ανά ραντεβού παρακολούθησης κύησης. Περιλαμβάνει κλινική εξέταση, λήψη ιστορικού, συμβουλευτική, συνταγογράφηση και υπερηχογράφημα.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Ο ιατρός έχει αναλάβει πλήθος φυσιολογικών τοκετών και καισαρικών τομών και συνεργάζεται με τα Μαιευτήρια ΙΑΣΩ, ΡΕΑ και ΜΗΤΕΡΑ. Στο μαιευτήριο πραγματοποιούνται οι περαιτέρω εξετάσεις (π.χ. αυχενική διαφάνεια, Doppler, β’ επιπέδου). Υπάρχει συνεργασία με μαία, όπου παρέχει μαθήματα γύρω από το τοκετό και συμβουλευτική για το θηλασμό.

  περισσότερα λιγότερα

"Πολύ φιλικός και αναλυτικότατος. Μου ενέπνευσε απόλυτη εμπιστοσύνη."

περισσότερα
 • Εγκυμοσύνη: 40 € η επίσκεψη παρακολούθησης εγκυμοσύνης. Περιλαμβάνει υπερηχογράφημα.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Αναλαμβάνει προσωπικά τον πλήρη υπερηχογραφικό προγεννητικό έλεγχο των κυήσεων που παρακολουθεί λόγω της εξειδίκευσης του στην Εμβρυομητρική ιατρική. Στόχος είναι πάντα ο φυσιολογικός τοκετός και η ασφάλεια της μητέρας και του εμβρύου.

  περισσότερα λιγότερα
 • Ο ασθενής οφείλει να ενημερώσει το γιατρό αν έχει ταξιδέψει πρόσφατα στο εξωτερικό και πότε έχει επιστρέψει. Είναι, επίσης, υποχρεωτική η χρήση μάσκας από τους ασθενείς κατά την επίσκεψη στο ιατρείο.

"Εμπνέει απόλυτη εμπιστοσύνη .εντόπισε απορίες και φόβους πριν ρωτήσεις.τον συστήνω ανεπιφύλακτα"

περισσότερα
 • Εγκυμοσύνη: Από 50 € έως 70 € η επίσκεψη και διαρκεί 30 - 45 λεπτά.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Πραγματοποιείται υπέρηχος με κοιλιακή και κολπική κεφαλή τελευταίας τεχνολογίας. Αντιμετωπίζεται οποιοδήποτε πρόβλημα παθολογίας στην κύηση, ανεπάρκεια τραχήλου, κύηση υψηλού κινδύνου, πολύδυμες κυήσεις, ζακχαρώδης διαβήτης, αυτοάνοσα νοσήματα και κύηση, V back μετά από καισαρική, ιστορικό καθέξει εκτρώσεων και οποιαδήποτε άλλη παθολογία του σώματος της μήτρας.

  περισσότερα λιγότερα
Κάνε δωρεάν εγγραφή

Δες άμεσα το κόστος όλων των υπηρεσιών στο doctoranytime χωρίς περιορισμούς!

Τουλάχιστον 6 χαρακτήρες ή αριθμούς
Συνδέσου στο doctoranytime
Δημιουργία νέου κωδικού

Συμπλήρωσε το email με το οποίο έχεις κάνει εγγραφή στο doctoranytime για να σου στείλουμε νέο κωδικό.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Ο κωδικός σου έχει αλλάξει

Ελέγξε το email σου για να μάθεις τον καινούργιο κωδικό.

loading
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
loading

Σε περίπτωση που χρειάζονται διευκρινίσεις για το λόγο επίσκεψης ή την ώρα που κλείσατε το ραντεβού σας για κατ' οίκον επίσκεψη, θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας ο γιατρός.

Γιατί να περιμένεις στο τηλέφωνο;

350.000 που έκλεισαν ραντεβού online
έμειναν 100% ικανοποιημένοι!
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ σε 1'

Για τηλεφωνικό ραντεβού κάλεσε στο 215 50 50005

Δευτέρα έως Παρασκευή 8:00 - 20:00


Δεν βλέπεις τον κωδικό της περιοχής σου;
Κλείσε βιντεοκλήση με έναν επαγγελματία υγείας

Κλείσε ένα ραντεβού για βιντεοκλήση με 3 κλικ και δες τον επαγγελματία υγείας από το κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή σου.

home
Συμβουλέψου το γιατρό σου από παντού
time
Κλείσε ραντεβού αμέσως
data
Διασφάλισε τα προσωπικά σου δεδομένα

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να διαλέξεις την επιλογή για βιντεοκλήση.

ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ

Τα cookies επιτρέπουν μια προσωποποιημένη εμπειρία χρήσης των λειτουργιών του doctoranytime. Κάνοντας κλικ στο “Εντάξει” ή χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με την πολιτική cookies μας. Εντάξει