Change your mood! Chat online with a mental health counselor.
Change your mood! Chat online with a mental health counselor.
Doctors Health Examination Expertise

Find medical articles about

×
SHOW MAP
28

specialized doctors for Pregnancy

"very good doctor and he has enough knowledge and experience in his field. "

more
 • Pregnancy: 40 € Η επίσκεψη. Περιλαμβάνεται λήψη ιστορικού, υπερηχογραφικός έλεγχος ανάπτυξης εμβρύου, συνταγογράφηση, αξιολόγηση εργαστηριακών εξετάσεων, μέτρηση βάρους, μέτρηση αρτηριακής πίεσης.
CHECK ALL PRICES
 • Ο προγεννητικός υπερηχογραφικός έλεγχος, οι τρεις βασικοί υπέρηχοι δηλαδή (αυχενική διαφάνεια, β’ επιπέδου, Doppler) προτείνεται να γίνουν σε συνεργάτη εμβρυομητρικό. Όλοι οι υπόλοιποι υπέρηχοι γίνονται στο ιατρείο. Το καρδιοτοκογράφημα εκτελείται στο χώρο του ιατρείου, όπως και η καλλιέργεια κολπικού υγρού.Ο Ιατρός συνεργάζεται με τα μαιευτήρια Ρέα, Γαία, Μητέρα, Λητώ, Ιασώ. Υπάρχει η δυνατότητα μαίας εάν η εγκυμονούσα το επιθυμεί και η αμοιβή είναι συζητήσιμη. Τέλος, ο Ιατρός υποστηρίζει και τη μέθοδο του "Τοκετού στο Νερό" και "Τοκετός σαν στο σπίτι".

  more less
 • loading
Estimated confirmation time 180 +
BOOK FOR FREE
real-hours icon

"Εξαιρετικός γιατρός με γνώσεις! Ασχολήθηκε σε βάθος με την περίπτωση μου και τη λήψη του ιστορικού. Καθησυχαστικός και ευγενέστατος! Μου εξήγησε με απλό και κατανοητό τρόπο τα πάντα"

more
 • Pregnancy: From 50 € to 70 € Το κόστος περιλαμβάνει λήψη ιστορικού, 3D - 4D υπερηχογράφημα, κολπική εξέταση & μαθήματα ανώδυνου τοκετού.
CHECK ALL PRICES
 • Πραγματοποιείται λήψη ιστορικού, 3D - 4D υπερηχογράφημα, κολπική εξέταση & μαθήματα ανώδυνου τοκετού. Ο προγεννητικός έλεγχος πραγματοποιείται στο τμήμα εμβρυομητρικής του Μαιευτηρίου ΙΑΣΩ. Ο γιατρός συνεργάζεται με τα μαιευτήρια ΙΑΣΩ, ΜΗΤΕΡΑ, ΡΕΑ, ΛΗΤΩ & ΓΑΙΑ.

  more less

"Καλή επαγγελματίας, υπέροχος χώρος, ασχολήθηκε σε βάθος με την περίπτωση μου!"

more
 • Pregnancy: 30 € για κάθε μήνα της εγκυμοσύνης. Με την προϋπόθεση ότι η ασθενής θα συνεχίσει έως το τέλος της εγκυμοσύνης με την ιατρό.
CHECK ALL PRICES
 • Χρησιμοποιείται υπέρηχος και καρδιοτοκογράφος για παρακολούθηση του εμβρύου με έλεγχο των καρδιακών του παλμών.

  more less

"Καταπληκτική γιατρός που σε κάνει να νιωσεις, από τη πρωτη στιγμή, ασφάλεια και εμπιστοσύνη! Ένιωσα σαν να την γνωρίζω χρόνια! "

more
 • Pregnancy: 50 € η επίσκεψη και περιλαμβάνει κλινική εξέταση, υπερηχογράφημα, παρακολούθηση κύησης και συνταγογράφηση.
CHECK ALL PRICES
 • Η γιατρός έχει πραγματοποιήσει 180 καισαρικές τομές και 350 φυσιολογικούς τοκετούς, ενώ παράλληλα μπορεί να υποστηρίξει τον φυσιολογικό τοκετό μετά από καισαρική τομή VBAC. Το συνολικό κόστος του τοκετού δίνεται κατόπιν συνεννόησης με την επιτόκιο. Η γιατρός συνεργάζεται με μαία, η αμοιβή της οποίας διαφοροποιείται ανάλογα με τον αριθμό των μαθημάτων, τις επισκέψεις κατ´οίκον και τις ανάγκες της κάθε επίτοκου/ λεχωίδας και καθορίζεται από την ίδια τη μαία. Τέλος, συνεργάζεται με τη Μαιευτική - Γυναικολογική Κλινική ΙΑΣΩ.

  more less

"Πολύ καλή και ευγενική. Επεξηγεί το τι θα κάνει και εκπνέει στον ασθενή άνεση και εμπιστοσύνη."

more
 • Pregnancy: 50 € η επίσκεψη και περιλαμβάνει κλινική εξέταση, υπερηχογράφημα και παρακολούθηση κύησης.Operation cost: 1200€ to 1500€το κόστος του τοκετού μαζί με την αμοιβή της μαίας.
CHECK ALL PRICES
 • Λόγω του κορονοϊού COVID- 19, το ιατρείο θα εξυπηρετεί μόνο επείγοντα περιστατικά. Για επικοινωνία με την ιατρό μπορείτε να καλείτε στο 2107112099.

"Εμπνέει απόλυτη εμπιστοσύνη .εντόπισε απορίες και φόβους πριν ρωτήσεις.τον συστήνω ανεπιφύλακτα"

more
 • Pregnancy: From 50 € to 70 € η επίσκεψη και διαρκεί 30 - 45 λεπτά.
CHECK ALL PRICES
 • Πραγματοποιείται υπέρηχος με κοιλιακή και κολπική κεφαλή τελευταίας τεχνολογίας. Αντιμετωπίζεται οποιοδήποτε πρόβλημα παθολογίας στην κύηση, ανεπάρκεια τραχήλου, κύηση υψηλού κινδύνου, πολύδυμες κυήσεις, ζακχαρώδης διαβήτης, αυτοάνοσα νοσήματα και κύηση, V back μετά από καισαρική, ιστορικό καθέξει εκτρώσεων και οποιαδήποτε άλλη παθολογία του σώματος της μήτρας.

  more less

"Πολύ ευχαριστημένη με τον γιατρό τον συστήνω !!"

more
 • Pregnancy: From 40 € to 50 € η επίσκεψη και διαρκεί 30 - 45 λεπτά.
CHECK ALL PRICES
 • Πραγματοποιείται υπερηχογράφημα σε κάθε επίσκεψη, μέτρηση βάρους και μέτρηση αρτηριακής πίεσης. Ο σύντροφος (και όποιος άλλος συνοδός) είναι ευπρόσδεκτος και επιτρέπονται φωτογραφίες και βίντεο. Παρέχεται πλήρης φροντίδα κατά τη διάρκεια των 9 μηνών, με διαθεσιμότητα του ιατρού και της μαίας 24 ώρες το 24ωρο. Γίνεται πλήρης έλεγχος της κύησης σε συνεργασία μόνο με εξειδικευμένα και πιστοποιημένα τμήματα Εμβρυομητρικής (Ιασω, Λητώ, Ρέα), εξετάσεις γενετικής, συνταγογράφηση των τακτικών εξετάσεων αίματος/ούρων και φαρμάκων. Ο γιατρός αναλαμβάνει κυήσεις χαμηλού αλλά και υψηλού κινδύνου (προηγούμενες αποβολές, υπογονιμότητα, θρομβοφιλία, σακχαρώδης διαβήτης, προεκλαμψία, πρόωρος τοκετός, υπολειπόμενη ανάπτυξη IUGR) και προηγηθείσα καισαρική.

  more less
 • Λόγω του κορωνοϊού COVID- 19, το ιατρείο θα εξυπηρετεί αφού έχει προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία με τον ιατρό για διευκρινίσεις. Εάν η ασθενής έχει ασφαλιστική ενημερότητα, απαραίτητες εξετάσεις συνταγογραφούνται / πραγματοποιούνται μέσω συνταγογράφησης (πχ τεστ παπ). Εάν είναι ανασφάλιστη, δεν προκύπτει επιπλέον χρέωση.

"Πολύ φιλικός και αναλυτικότατος. Μου ενέπνευσε απόλυτη εμπιστοσύνη."

more
 • Pregnancy: 40 € η επίσκεψη παρακολούθησης εγκυμοσύνης. Περιλαμβάνει υπερηχογράφημα.
CHECK ALL PRICES
 • Αναλαμβάνει προσωπικά τον πλήρη υπερηχογραφικό προγεννητικό έλεγχο των κυήσεων που παρακολουθεί λόγω της εξειδίκευσης του στην Εμβρυομητρική ιατρική. Στόχος είναι πάντα ο φυσιολογικός τοκετός και η ασφάλεια της μητέρας και του εμβρύου.

  more less
 • Ο ασθενής οφείλει να ενημερώσει το γιατρό αν έχει ταξιδέψει πρόσφατα στο εξωτερικό και πότε έχει επιστρέψει. Είναι, επίσης, υποχρεωτική η χρήση μάσκας από τους ασθενείς κατά την επίσκεψη στο ιατρείο.

 • loading
Estimated confirmation time 180 +
BOOK FOR FREE
real-hours icon

"Απιστευτος γιατρος, με πραγματικη κατανοηση και ανθρωπια αλλα και πολυ καλος πανω στο αντικειμενο του. Πληρως ικανοποιημενη και τον συνιστω ανεπιφυλακτα. Απο τους καλυτερους γιατρους π εχω επισκεφτει στη ζωη μου χωρις καμια υπερβολη! "

more
 • Pregnancy: 50 € η επίσκεψη. Περιλαμβάνεται κλινική εξέταση, υπερηχογράφημα και παρακολούθηση κύησης.
CHECK ALL PRICES

"Πολύ καλή, με βοήθησε πάρα πολύ. Ειδικά σαν πρώτη επίσκεψη σε γυναικολόγο ένιωσα πολύ άνετα."

more
 • Pregnancy: 30 € η επίσκεψη. Το συνολικό κόστος του τοκετού αγγίζει τα 1000€ και είναι συζητήσιμο.
CHECK ALL PRICES
 • Εντός ιατρείου πραγματοποιείται doppler. Η γιατρός συνεργάζεται με τα μαιευτήρια Γένεσις, Γενική Κλινική και τη Βιοκλινική. Η μέθοδος τοκετού που ακολουθεί προκύπτει κατόπιν συνεννόησης με την επίτοκο και τον σύντροφό της.

  more less

"Εξαιρετική επιστήμονας!!!!!!!!!!!!!!"

more
 • Pregnancy: From 20 € to 35 € η επίσκεψη με τον ΕΟΠΠΥ είναι στα 20€ και ιδιωτικά ανέρχεται στα 35€. Η επίσκεψη περιλαμβάνει κλινική εξέταση, υπερηχογράφημα και παρακολούθηση κύησης.Operation cost: 1000€ to 1350€Ο φυσιολογικός τοκετός σε ασθενείς του ΕΟΠΥΥ είναι στα 1000€ και ιδιωτικά στα 1200€. Η καισαρική τομή σε ασθενείς του ΕΟΠΥΥ είναι στα 1200€ και ιδιωτικά στα 1350€.
CHECK ALL PRICES
 • Οι περισσότερες εξετάσεις κατά την περίοδο της κύησης πραγματοποιούνται στο χώρο του ιατρείου και υπάρχει συνεργασία με τα Μαιευτήρια "Μητέρα" και "Λητώ".

  more less

"Καταπληκτικός γιατρός , κέρδισε αμέσως την εμπιστοσύνη μου και με έκανε να νιώσω πολύ άνετα ! Με ενήμερωσε και μου εξήγησε αναλυτικά τα πάντα σχετικά με την περίπτωση μου .. Τον προτέινω ανεπιφύλακτα !"

more
 • Pregnancy: 50 € η κλινική εξέταση, συμπεριλαμβανομένου υπερηχογραφήματος, συνταγογράφησης και παρακολούθησης κύησης.
CHECK ALL PRICES
 • Πραγματοποιούνται εξετάσεις όπως υπέρηχοι κυήσεως και doppler κύησης. Παράλληλα, πραγματοποιούνται Υπέρηχος 4D Κύησης, παρακολούθηση κύησης υψηλού κινδύνου και κολπικος τοκετός μετά από Καισαρική - VBAC. Ο γυναικολόγος συνεργάζεται με ομάδα μαιών και εφόσον η επίτοκος επιθυμεί, διατίθεται προσωπική μαία για προετοιμασία τοκετού και θηλασμού. Επίσης ο ιατρός διαθέτει άδεια ασκήσεως εκτέλεσης γυναικολογικού και μαιευτικού υπερήχου από το ΚΕΣΥ.

  more less

"Εμεινα ευχαριστημενη, ηταν πολυ φιλικη και προσιτη!"

more
 • Pregnancy: 50 € για όσες επισκέψεις χρειαστούν το μήνα. Περιλαμβάνεται κλινική εξέταση, υπερηχογράφημα και παρακολούθηση κύησης.
CHECK ALL PRICES
 • Η γιατρός συνεργάζεται με τα μαιευτήρια Γενική Κλινική, Γένεσις και Βιοκλινική και υποστηρίζει φυσιολογικό τοκετό, καισαρική και VBAC’s (Φυσιολογικός Τοκετός μετά από Καισαρική τομή).

  more less

"Very professional and gained my trust. Made me very comfortable!"

more
 • Pregnancy: 60 € η επίσκεψη και περιλαμβάνει κλινική εξέταση, υπερηχογράφημα και παρακολούθηση κύησης.
CHECK ALL PRICES
 • Ο γιατρός έχει αναλάβει πολλές εκατοντάδες περιστατικά. Συνεργάζεται με τις Μαιευτικές Κλινικές "Γαία", "Ιασώ" και "Λητώ".

  more less

"Σου εμπνέει μια εμπιστοσύνη λες και τον γνωρίζεις χρόνια!Πολύ σχολαστικός και επεξηγηματικός!"

more
 • Pregnancy: From 30 € to 50 € Τα κόστη είναι ενδεικτικά. Ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές κατά την επίσκεψη ανάλογα το περιστατικό. Περιλαμβάνει ενημέρωση, κλινική εξέταση, υπερηχογράφημα, ανάλυση αποτελεσμάτων εργαστηριακών εξετάσεων και συνταγογράφηση.
CHECK ALL PRICES
 • Όλη η παρακολούθηση της κύησης λαμβάνει χώρα στο ιατρείο, εκτός από τα 3 μεγάλα υπερηχογραφήματα (Αυχενική διαφάνεια, β' επιπέδου, Βιοφυσικό Προφίλ), τα οποία εκτελούνται από εξειδικευμένο συνεργάτη ιατρό εμβρυομητρικής. Αφιερώνεται ο απαιτούμενος χρόνος με υπομονή, ώστε να ακουστούν και να συζητηθούν, πάντα με εχεμύθεια και διακριτικότητα, οι προβληματισμοί της εγκύου-μέλλουσας μητέρας. Παρέχεται υψηλής ευκρίνειας υπερηχογράφημα, μέσω της τεχνολογίας Samsung-Medison.

  more less
 • Για το ιατρείο των Μεγάρων, υπάρχει δυνατότητα ραντεβού και τις υπόλοιπες ημέρες, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας

"Εξαιρετικός γιατρός! Μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη, φάνηκαν οι γνώσεις και η εμπειρία που έχει επάνω στο αντικείμενο και με έκανε να νιώσω άνετα παρόλο που ήταν το πρώτο ραντεβού. "

more
 • Pregnancy: 40 € η επίσκεψη. Διάρκεια 15 - 30 λεπτά. Στο κόστος περιλαμβάνεται η κλινική εξέταση, ο υπερηχογραφικός έλεγχος εμβρύου και η συνταγογράφηση.Operation cost: 1000€ to 1200€ο φυσιολογικός τοκετός: 1000‎€, η καισαρική τομή: 1200‎€.
CHECK ALL PRICES
 • Πραγματοποιείται υπερηχογραφικός έλεγχος εμβρύου και καρδιοτοκογράφημα. Πραγματοποιείται και τοκετός στο νερό. Συνεργάζεται με το μαιευτήριο «Γένεσις».

  more less

"Άψογος σε όλα, μέχρι στιγμής κανένα απολύτως θέμα ή παράπονο. Πολύ ανθρώπινος και προσιτός."

more
 • Pregnancy: 50 € Η επίσκεψη. Περιλαμβάνει Κλινική εξέταση, μέτρηση βάρους, μέτρηση αρτηριακής πίεσης, υπερηχογράφημα ανάπτυξης εμβρύου, ηλεκτρονική συνταγογράφηση, αξιολόγηση εξετάσεων.
CHECK ALL PRICES
 • Πραγματοποιούνται εξετάσεις σε συνεργάτη πιστοποιημένο εμβρυομητρικό Ο Ιατρός συνεργάζεται με τα Μαιευτήρια Ιασώ και Ρέα. Υπάρχει η δυνατότητα μαίας σε επιθυμία της εγκυμονούσας. Η τιμή είναι συζητήσιμη.

  more less

"This time the appointment was for my young daughter. He was thorough\and sensitive. My daughter felt secure and left the office with useful knowledge. "

more
 • Pregnancy: 50 € η επίσκεψη. Περιλαμβάνεται λήψη ιστορικού, κλινική εξέταση, υπερηχογράφημα, παρακολούθηση εξετάσεων και παραπεμπτικά.
CHECK ALL PRICES
 • Τον τοκετό τον διεκπεραιώνει αποκλειστικά ο γιατρός, από την αρχή έως το τέλος, σε συνεργασία με τις μαίες του "Ιασώ", με τις οποίες έχει άψογη συνεργασία. Εάν το ζευγάρι επιθυμεί αποκλειστική μαία, αυτό υλοποιείται εύκολα, αφού ο γιατρός συνεργάζεται με μαίες που προσφέρουν την πλήρη κάλυψη τοκετού, φροντίδα λοχείας, υποστήριξη θηλασμού. Εναλλακτικές επιλογές τοκετού συζητιούνται και παρουσιάζονται κατά περίπτωση με το ζευγάρι. Για τις απαραίτητες, ειδικές κρίσιμες εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου ο γιατρός συνεργάζεται με εξειδικευμένα διαγνωστικά κέντρα.

  more less

"Αρχικά να αναφέρω ότι το ιατρείο είναι πολύ συχγρονο και τρομερά προσεγμενο.Σας επιστήμονας ο κύριος Τυρογιαννης αποπνέει ένα αίσθημα ηρεμίας και σε συνδιασμό με την επιστημονική του κατάρτιση και εμπειρία με έκανε να αισθανθώ ασφάλεια και σιγουριά ."

more
 • Pregnancy: 50 € η επίσκεψη και διαρκεί 15 - 30 λεπτά.
CHECK ALL PRICES
 • Χρησιμοποιείται ο Υπερηχογράφος Philips HD 9. Αντιμετωπίζονται όλες τις παθήσεις που σχετίζονται με την εγκυμοσύνη.

  more less
 • loading
Estimated confirmation time 60
BOOK FOR FREE

"Πολύ καλός γιατρός,ένιωθα άνετα,γιατί αφιέρωσε το χρόνο του να ακούσει ό,τι είχα σαν απορία και ό,τι με απασχολούσε και στην εξέταση μου μιλούσε και μου εξηγούσε πράγματα που προφανώς και εμφανώς δεν γνώριζα,ούσα μη γιατρός."

more
 • Pregnancy: 30 € η επίσκεψη και διαρκεί 15 - 30 λεπτά.
CHECK ALL PRICES
 • Η εξέταση πραγματοποιείται με υπέρηχο και καρδιοτοκογράφο.

  more less
Register for free

View the prices of all doctoranytime services with no restrictions!

At least 6 characters or numbers
Sign in to doctoranytime
Create a new password

Enter the email you used to register in doctoranytime and we will send you a new code.

SEND
Your password has been changed

Check your email to get the new password.

loading
MORE HOURS
LESS HOURS
loading

In case clarifications are needed, regarding the reason of visit or the time of at-home visit, the doctor will communicate directly with you.

Why waiting on hold?

350.000 users who booked an online apppointment
are pleased 100%
Book your appointment in 1 minute

For the call center, please dial 215 50 50005

Monday to Friday from 8:00 to 20:00


You can't see your area code?
Get a video consultation with a health practitioner

Book your video consultation in 3 clicks and see your practitioner from your mobile, tablet or pc.

home
Consult your doctor anywhere
time
Get an appointment immediately
data
Secure your personal data

You just need to select the video consultation booking option.

BOOK FOR FREE

To offer you the best possible service, doctoranytime uses cookies. By continuing to browse the site, you agree to their use. OK