Επίλεξε διαδικασία: I WILL PAY PRIVATELY

Σύγκρινε τιμές και δες αξιολογήσεις

I HAVE A REFERRAL NOTE ISSUED BY EOPYY

Επίλεξε διαγνωστικό κέντρο

Find a doctor specialized in..

×
DoctorLast week patients have chosen through doctoranytime
12

Dentists in Piraeus

Ο οδοντίατρος κ. Πρεβεζάνος έχει ένα πολύ καλό βιογραφικό στο διαδίκτυο,γι αυτό το λόγο τον επέλεξα. Όταν τον επισκέφθηκα, διαπίστωσα ότι είναι ένας έμπειρος και καταρτισμένος επιστήμονας. Θα τον συστήσω στους φίλους μου!!

less

Ωραίο περιβάλλον για παιδιά. Εξαιρετικό προσωπικό. Η κόρη μου είναι δύσκολη περίπτωση (κλαίγαμε με παράπονο καθόλη τη διάρκεια), αλλά η στάση της γιατρού μας βοήθησε (επεξηγηματική και ευρηματική στη γλώσσα των παιδιών αλλά σταθερή και αποφασιστική όταν και όπου έπρεπε). Κλείσαμε ραντεβού και για το επόμενο σγφάγγισμα.

less

18 Dentists near Piraeus

Πήγα στο ιατρείο για καθαρισμό δοντιών, και έμεινα εξαιρετικά ικανοποιημένη. Ο γιατρός έκανε πλήρη στοματικό έλεγχο, τα αποτελέσματα του καθαρισμού ήταν εμφανώς διαφορετικά, ένιωσα τα δόντια μου καινούργια. Έδωσε πολύ καλές συμβουλές και ήταν πολύ προσιτός, καθώς ενέπνεε και εμπιστοσύνη!!!

less
  • Patient message: Για το κλείσιμο ραντεβού απαιτείται η καταγραφή του λόγου επίσκεψης. Ο ιατρός κατόπιν συνεννόησης εξυπηρετεί και επείγοντα περιστατικά.

Haven't found your doctor?

To offer you the best possible service, Doctor Anytime uses cookies. By continuing to browse the site, you agree to their use. OK