Βρες εύκολα και γρήγορα εξετάσεις και κλείσε το ραντεβού σου δωρεάν σε 2’ μόλις λεπτά!
ΒΗΜΑ 1ο Επιλογή εξετάσεων
ΒΗΜΑ 2ο Επιλογή διαγνωστικού κέντρου
ΒΗΜΑ 3ο Στοιχεία ασθενούς
ΑΝΟΙΓΜΑ ΧΑΡΤΗ

Διαγνωστικά κέντρα για: Αιματοκρίτης

Iatrorama

Ιωαννίνων 10-12, ΚΟΛΩΝΟΣ
  • Αιματοκρίτης: 1€

Κλείσε ραντεβού, υπόβαλε την πρώτη αξιολόγηση και βοήθησε τους υπόλοιπους χρήστες του doctoranytime

Κόστος: 1,00 €
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
  • Αιματοκρίτης: 5€
5/5

Βαθμολογία από 2 χρήστες

περισσότερα
Ειδική τιμή doctoranytime
Κόστος: 5,00 €
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
  • Αιματοκρίτης Για την εξέταση τηρείται σειρά προτεραιότητας. Το ραντεβού πρέπει να κλειστεί αλλά η ώρα είναι ενδεικτική.
Φίλτρα
ΠΕΡΙΟΧΗ
ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ
Προσθήκη εξέτασης
Ο αιματοκρίτης μας δείχνει το ποσοστό όγκου που καταλαμβάνουν τα ερυθρά αιμοσφαίρια στο αίμα. Η αιματολογική αυτή εξέταση χρησιμοποιείται για να διαπιστωθεί αν ο ασθενής πάσχει από αναιμία. Αν τα αποτελέσματα των εξετάσεων δείξουν ότι ο αιματοκρίτης είναι χαμηλός, αυτό σημαίνει ότι κάποια όργανα του σώματος δεν λαμβάνουν αρκετό οξυγόνο. Σε αυτή την περίπτωση ο ασθενής εμφανίζει κάποια συμπτώματα. Πριν την εξέταση απαιτείται νηστεία για τουλάχιστον 12 ώρες και αποχή από το αλκοόλ για τουλάχιστον 24 ώρες. Επιτρέπεται το νερό και το κάπνισμα. Ενημερώστε το γιατρό σας πριν την εξέταση για τυχόν φαρμακευτική αγωγή που μπορεί να λαμβάνετε. Η αιματολογική εξέταση γίνεται μόνο από εξειδικευμένο προσωπικό. Βρες το πιο κοντινό διαγνωστικό κέντρο για να πραγματοποιήσεις τις αιματολογικές σου εξετάσεις για τον έλεγχο αιματοκρίτη, δες τιμές και κλείσε το ραντεβού σε λιγότερο από 1’ online ή τηλεφωνικά.

Κλείσε το ραντεβού σου σε 1'

Επίλεξε ημέρα και ώρα ραντεβού για τις εξετάσεις σου

ΠΡΟΣΟΧΗ.Δεν μπορείς να κλείσεις ραντεβού σε διαφορετικά τμήματα την ίδια ημέρα και ώρα.

Τα cookies επιτρέπουν μια προσωποποιημένη εμπειρία χρήσης των λειτουργιών του doctoranytime.gr. Κάνοντας κλικ στο “Εντάξει” ή χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με την πολιτική cookies μας. Εντάξει