Αιμοδιάγνωση Κηφισιάς

Κηφισιά, ΑΤΤΙΚΗ

ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟ/ ΟΥΡΩΝ ΑΝΔΡΟΛΟΓΙΚΟ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΡΙΑΚΟ/ΓΕΝΕΤΙΚΟ ΟΣΤΕΟΠΟΡΩΣΗΣ ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΙΚΟ ΥΠΕΡΗΧΩΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ
ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΠΕΔΥ - ΕΟΠΥΥ Ιδιωτικό ραντεβού

Περιγραφή

Με υψηλές αξιώσεις στον χώρο της υγείας και έχοντας πάντα κύριο γνώμονα τον άνθρωπο και την υγεία του ,παρέχει ιατρικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου διαφυλάσσοντας την ακρίβεια , την αξιοπιστία και την εγκυρότητα στην διεκπεραίωση των εργαστηριακών εξετάσεων. (Αιματολογικό-Βιοχημικό-Ορμονολογικό-Ανοσολογικό-Μοριακής Βιολογίας-Προγεννητικού Ελέγχου , Υπέρηχοι - Triplex , Μέτρηση Οστικής Πυκνότητας , Αιμοληψίες Κατ'οίκον , Σύμβαση και Συνταγογράφηση Ε.Ο.Π.Υ.Υ.) Τέλος, οι νέες σύγχρονες κτιριακές υποδομές φιλοξενούν κλινικούς ιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων ώστε να δίνουν την δυνατότητα και την ευχέρια στον ασθενή να έχει άμεση πρόσβαση και εξυπηρέτηση.

περισσότερα

Φωτογραφίες διαγνωστικού κέντρου

Υπηρεσίες

  • Μέσος χρόνος λήψης αποτελεσμάτων
    Αυθημερόν
  • Αποστολή αποτελεσμάτων
    Παρέχεται η δυνατότητα ηλεκτρονικής αποστολής των αποτελεσμάτων (fax, email).

Αξιολόγηση και σχόλια ασθενών διαγνωστικού κέντρου - Αιμοδιάγνωση Κηφισιάς

Όλες οι αξιολογήσεις είναι από επαληθευμένους ασθενείς που έχουν κλείσει ραντεβού μέσω doctoranytime.gr

Το διαγνωστικό κέντρο έχει αξιολογηθεί από 74 ασθενείς, από τους οποίους το προτείνουν οι 72.

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
ΤΥΠΙΚΟΤΗΤΑ
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ
ΣΧΟΛΙΟ ΑΣΘΕΝΟΥΣ

Πολύ καλό διαγνωστικό κέντρο,με προσιτές τιμές..Τα αποτελέσματα εξετάσεων στέλνονται και με e-mail σε εύλογο χρονικό διάστημα..Άψογη εξυπηρέτηση.

περισσότερα
16 Ιουλίου 2018

Όλα μια χαρά

περισσότερα
13 Ιουλίου 2018

Επαγγελματιες!

περισσότερα
19 Ιουνίου 2018

περισσότερα
24 Μαΐου 2018

Πολύ όμορφος χώρος με σωστούς επαγγελματίες.

περισσότερα
1 Μαΐου 2018

περισσότερα
29 Απριλίου 2018

Απογοητευμενος απο την αποτυχια τηρησης χρονοδιαγραμματος παραλαβης αποτελεσματων και ειδικα απο το γεγονος οτι αλλο χρονοδιαγραμμα μου δόθηκε κατα την επισκεψη μου στο διαγνωστικο κεντρο και αλλα ειπε ο υπευθυνος την επομενη μερα τηλεφωνικως οταν τα αποτελεσματα δεν εστάλησαν κατα το συμφωνηθεν χρονοδιαγραμμα. Αν μη τι αλλο, αυτο δειχνει ελλειψη συνεπειας και επαγγελματισμου. Τα σχολια αυτα εχουν να κανουν με τη συνεπεια αυτου του ιδιωτικου διαγνωστικου κεντρου στην τηρηση των συμφωνηθεντων χρονοδιαγραμματων και την αποστολη των αποτελεσματων στο ηλεκτρονικο ταχυδρομειο και επουδενί λογω δεν χαρακτηριζουν την ποιοτητα της διαγνωσης που γινεται και η οποια πιθανον να ειναι αριστης ποιοτητας.

περισσότερα
3 Απριλίου 2018

Καλύτερο διαγνωστικό κέντρο που έχω πάει για αιμοληψία. Πολύ καλές τιμές, αποτελέσματα την ίδια ημέρα.

περισσότερα
24 Μαρτίου 2018

περισσότερα
15 Μαρτίου 2018

ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΟΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΙΔΙΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ . ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΕΞΑΙΡΕΤΟΣ ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ ΤΣΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ.

περισσότερα
11 Μαρτίου 2018
ΠΡΟΒΟΛΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΩΝ

Χάρτης

Κλείσε το ραντεβού σου σε 1'

Επίλεξε ημέρα και ώρα ραντεβού για τις εξετάσεις σου

ΠΡΟΣΟΧΗ.Δεν μπορείς να κλείσεις ραντεβού σε διαφορετικά τμήματα την ίδια ημέρα και ώρα.

Τα cookies επιτρέπουν μια προσωποποιημένη εμπειρία χρήσης των λειτουργιών του doctoranytime.gr. Κάνοντας κλικ στο “Εντάξει” ή χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με την πολιτική cookies μας. Εντάξει