Βρες ειδικό
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Υπηρεσίες

Τα κόστη είναι ενδεικτικά. Ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές κατά την επίσκεψη ανάλογα το περιστατικό.

Πρόσβαση

 • Καραολή & Δημητρίου 33 (πλατεία Αντιγονιδών), Θεσσαλονίκη , Νομός Θεσσαλονίκης
  Parking
  • Δεν διαθέτει parking
 • Τρόποι πληρωμής

  Μετρητά

Βιογραφικό και καριέρα

Επαγγελματική εμπειρία

 • Ειδικευόμενος Ουρολόγος , Γ. Ν. 'Εδεσσας , Ουρολογική Κλινική (2011 - 2014)
 • Ειδικευόμενος Ουρολόγος , Γ. Ν. Παπαγεωργίου , Β΄ Πανεπιστημιακή Κλινική ΑΠΘ (2014 - 2016)
 • Απόκτηση Άδειας χρήσης τίτλου Ειδικότητας Ουρολογίας, Β΄Πανεπιστημιακή Κλινική ΑΠΘ (2016 - 2016)
 • Παράταση της σύμβασης ως ειδικευόμενος σε κενή οργανική θέση του Χειρουργικού Τομέα της Νευροχειρουργικής Κλινικής, Γ. Ν. Παπαγεωργίου (2016 - 2017)
 • Παράταση της σύμβασης ως ειδικευόμενος σε κενή οργανική θέση του Χειρουργικού Τομέα της Β΄ Κλινικής Χειρουργικής Παίδων ΑΠΘ., Γ.Ν. Παπαγεωργίου (2017 - 2017)
 • Εκπαίδευση στην ειδική διαγνωστική εξέταση ‘Ουροδυναμικός έλεγχος’, στην Ειδική Μονάδα Νευροουρολογίας, Γυναικολογικής Ουρολογίας, Ανδρικής Ακράτειας και Ουροδυναμικής των Εξωτερικών Ιατρείων της Β΄ Ουρολογικής Κλινικής Α.Π.Θ., Γ. Ν. Παπαγεωργίου, Β΄Ουρολογική Κλινική ΑΠΘ (2017 - 2017)
 • Τοποθέτηση για έξι (6) μήνες σε θέση υπεράριθμου ειδικευμένου ιατρού ειδικότητας Ουρολογίας για την εκπαίδευση στους υπερήχους στην Ουρολογική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «Ιπποκράτειο»., Γ.Ν. Ιπποκράτειο, Ουρολογική Κλινική (2018 - 2018)
 • Ακαδημαϊκός Υπότροφος της Μονάδα Νευροουρολογίας, Γυναικολογικής Ουρολογίας, Ανδρικής Ακράτειας της ‘Β Ουρολογικής Κλινικής ΑΠΘ , Γ. Ν. Παπαγεωργίου , Β΄Ουρολογική Κλινική ΑΠΘ (2017 - 2019)
 • Επιστημονικός συνεργάτης της Ειδική Μονάδα Νευροουρολογίας, Γυναικολογικής Ουρολογίας, Ανδρικής Ακράτειαςτης ‘Β Ουρολογικής Κλινικής ΑΠΘ, Γ. Ν. Παπαγεωργίου , Β΄Ουρολογική κλινικη ΑΠΘ (2019 - 2022)
 • Ως ειδικός ουρολόγος διατηρεί ιατρείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (Καραολή & Δημητρίου των Κυπρίων 33 Πλατεία Αντιγονιδών) και συνεργάζεται με τις Κλινικές του ομίλου Euromedica Κυανό Σταυρό, Γενική Κλινική και Βιοκλινική. Από τα τέλη του 2018 συνδράμει στην προσπάθεια οργάνωσης του Πολυιατρείου Ίασης στην πόλη του Πολυκάστρου. , Ουρολογικό Ιατρείο (2017 - Σήμερα)
Το doctoranytime είναι ένα end-to-end solution που υποστηρίζει τον χρήστη από τη στιγμή που αντιμετωπίζει ένα ιατρικό σύμπτωμα μέχρι τη στιγμή της λύση του, δίνοντας του τη δυνατότητα να βρεί τον καλύτερο γιατρό για εκείνον, να ζητήσει καθοδήγηση μέσω chat και να μιλήσει μαζί του μέσω βιντεοκλήσης. Ο Αποστολίδης Ιωάννης έχει συμπληρώσει τις πληροφορίες που αναγράφονται, οι οποίες τίθενται υπό επεξεργασία από την ομάδα του doctoranytime.
Τα μέλη μας έχουν πρόσβαση στις τιμές και τις υπηρεσίες μας
Τα μέλη μας έχουν πρόσβαση στις τιμές και τις υπηρεσίες μας

Συνέχεια με

ή κάνε εγγραφή με το email σου

Ο κωδικός πρέπει να περιέχει τουλάχιστον 6 χαρακτήρες (λατινικά γράμματα, αριθμούς, σύμβολα) και 1 κεφαλαίο.
Δημιουργήστε νέο κωδικό

Συμπλήρωσε το email που χρησιμοποιείς στο doctoranytime και θα λάβεις σύνδεσμο για τη δημιουργία νέου κωδικού

Τα στοιχεία σου είναι σε καλά χέρια
doctor-graphic doctor-graphic

Στο doctoranytime λαμβάνουμε σοβαρά υπόψιν τόσο την υγεία σου όσο και τα προσωπικά σου δεδομένα!

Για να εξασφαλίσουμε ότι:

 • θα έχεις τη βέλτιστη δυνατή μεταχείριση από τους συνεργαζόμενους γιατρούς και διαγνωστικά κέντρα
 • θα μπορείς να κλείνεις εύκολα και γρήγορα τα ραντεβού σου διατηρώντας το δικαίωμα της αξιολόγησης
 • θα μπορούμε να επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σου για έκτακτες αλλαγές σχετικά με το ραντεβού σου
 • θα έχεις τη δυνατότητα να λαμβάνεις ενημερωτικό υλικό και προτάσεις για θέματα υγείας που μπορεί να σε ενδιαφέρουν

είναι απαραίτητο για εμάς να συλλέγουμε και να επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σου δεδομένα στο βαθμό που μας επιτρέπεις.

Γι αυτό το λόγο θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι τηρούμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των προσωπικών σου δεδομένων, σύμφωνα με τον Νέο Ευρωπαϊκό Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (“GDPR”), τους όρους της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων του doctoranytime (τους οποίους μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά εδώ) και τις προϋποθέσεις της νομοθεσίας.

Για οποιαδήποτε απορία αναφορικά με την προστασία της ιδιωτικότητας σου από τo doctoranytime ή εάν επιθυμείς να ασκήσεις τα δικαιώματα που σου παρέχει ο GDPR ως προς τα προσωπικά σου δεδομένα (ενημέρωση, πρόσβαση, διόρθωση, διαγραφή, περιορισμός της επεξεργασίας, φορητότητα των δεδομένων σου, εναντίωση και δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα) μπορείς να επικοινωνήσεις με τον Data Protection Officer του doctoranytime στο e-mail: [email protected]

Όροι χρήσης

Συγχαρητήρια!!

Η εγγραφή σου ολοκληρώθηκε.

Είστε Αποστολίδης Ιωάννης?