Online chat με γιατρό. Δες τις νέες ειδικότητες! Δοκίμασέ το τώρα!
Online chat με γιατρό. Δες τις νέες ειδικότητες! Δοκίμασέ το τώρα!
Γιατροί Εξετάσεις Εξειδίκευση

Διάβασε επιστημονικά άρθρα για

×
ΑΝΟΙΓΜΑ ΧΑΡΤΗ
16

εξειδικευμένοι γιατροί για Προστατεκτομή

"ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΜΟΥ. ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΙΣΤΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ, "

περισσότερα
 • Προστατεκτομή: Από 70 € έως 100 € η επίσκεψη και διαρκεί 15 - 30 λεπτά. Περιλαμβάνει πλήρη έλεγχο προστάτη.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Η επέμβαση πραγματοποιείται με Turis, Rezum, Laser και Ρομποτική χειρουργική. Αντιμετωπίζεται η υπερπλασία και ο καρκίνος του προστάτη.

  περισσότερα λιγότερα

"Άψογος γιατρός τον συστήνω ανεπιφύλακτα !!!! "

περισσότερα
 • Προστατεκτομή: 40 € η επίσκεψη και διαρκεί 15 - 30 λεπτά.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Πραγματοποιείται Turis προστατεκτομή και ριζική προστατεκτομή και αντιμετωπίζεται η υπερπλασία του προστάτη και ο καρκίνος του προστάτη. Η επέμβαση διαρκεί 1 ώρα ή και περισσότερο.

  περισσότερα λιγότερα

"Μπράβο "φίλε" γιατρέ σε ΟΛΑ. Και σας γράφω "φίλε" γιατί κάπως έτσι καταφέρνετε να σας βλέπει ο ασθενής! "

περισσότερα
 • Προστατεκτομή: Από 30 € έως 50 € η επίσκεψη και διαρκεί 15 - 30 λεπτά. Περιλαμβάνει υπερηχογράφημα ουροποιητικού, ουροροομετρία και κλινική εξέταση.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Πραγματοποιείται Color flow υπερηχογράφημα, uroflowmetry, TURis. Ο ασθενής θα πρέπει να έχει πιει αρκετό νερό ώστε να επιθυμεί να ουρήσει.

  περισσότερα λιγότερα
 • Οι υπέρηχοι πραγματοποιούνται μόνο στο ιατρείο της Λυκόβρυσης

 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 1
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ
real-hours icon
auto-confirmation icon

"Εξαιρετικός ο γιατρός! Μείναμε πολύ ευχαριστημένοι από την επίσκεψη."

περισσότερα
 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 1
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ
real-hours icon
auto-confirmation icon

"Εξαιρετικός γιατρός.Διερεύνησε σε βάθος το προβλημά μου.Σας τον συνιστώ ανεπιφύλακτα."

περισσότερα
 • Προστατεκτομή: Από 35 € έως 40 € η επίσκεψη και διαρκεί 30 - 45 λεπτά. Περιλαμβάνεται η ηλεκτρονική συνταγογράφηση.Κόστος επέμβασης: 1400€ έως 2000€Δεν περιλαμβάνεται το κόστος του Νοσοκομείου και των ειδικών τεχνικών - παροχών.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Η επέμβαση πραγματοποιείται με την μέθοδο Turis - Laser. Κατά την εξέταση ο ασθενής θα πρέπει να έχει γεμάτη κύστη για υπερηχογραφικό έλεγχο ή ουροροομετρία.

  περισσότερα λιγότερα
 • Ο ιατρός εξυπηρετεί έκτακτα περιστατικά και εκτός βασικού ωραρίου.

"Ο γιατρός πήρε την ώρα να εξηγήσει με λεπτομέρεια όλες τις ερωτήσεις μου."

περισσότερα
 • Προστατεκτομή: 50 € η επίσκεψη και διαρκεί 30 - 45 λεπτά.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Πραγματοποιείται διουρηθρική εξάχνωση προστάτη με τη μέθοδο TURIS. Αντιμετωπίζεται η καλοήθης υπερπλασία προστάτη - καρκίνος προστάτη.

  περισσότερα λιγότερα
 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 180
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ

"Ευγενικός, προσιτός και άμεσος, ασχολήθηκε με το πρόβλημα μου και έδωσε κατευθύνσεις για την αντιμετώπιση του. Συνολικά εξαιρετική εμπειρία, κέρδισε την εμπιστοσύνη μου.και συστήνεται ανεπιφύλακτα."

περισσότερα
 • Προστατεκτομή: 40 € η επίσκεψη και διαρκεί 15 - 30 λεπτά. Περιλαμβάνει κλινική εξέταση, λήψη ιστορικού, uroflow και υπερηχογράφημα εφόσον απαιτηθεί.Κόστος επέμβασης: 1800€ έως 2500€και διαρκεί 1 ώρα ή και περισσότερο. Ειδικές οδηγίες για την επέμβαση, αναλύονται από τον γιατρό κατά την επίσκεψη.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Πραγματοποιείται Διουρηθρική TURis προστατεκτομή και αντιμετωπίζεται η υπερπλασία προστάτη και η λιθίαση ουροδόχου κύστης. Πριν από την εξέταση ο ασθενής θα πρέπει να είναι έτοιμος να ουρήσει.

  περισσότερα λιγότερα

"Πολυ καλος γιατρος με εμπειρια σε θεματα ανδρων"

περισσότερα
 • Προστατεκτομή: Από 40 € έως 60 € η επίσκεψη και διαρκεί 15 - 30 λεπτά. Περιλαμβάνεται ουρομέτρηση και υπερηχογράφημα. Ο ασθενής θα πρέπει να έχει καταναλώσει 500-1000 ml υγρών μία ώρα πριν την εξέταση.Κόστος επέμβασης: 1800€ έως 2300€η επέμβαση και διαρκεί 1 ώρα ή και περισσότερο. (Στην τιμή περιλαμβάνεται το κόστος του νοσοκομείου και οι αμοιβές ιατρών)
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Πραγματοποιείται διουρηθρική προστατεκτομή (TUR-P) με τη μέθοδο TURis, την πλέον ενδεδειγμένη και σύγχρονη μέθοδο αντιμετώπισης της υπερπλασίας του προστάτη και των όγκων της ουροδόχου κύστεως. Ο ασθενής παραμένει συνήθως 1 ημέρα στο νοσοκομείο. Ο καθετήρας αφαιρείται τη δεύτερη μετεγχειρητική ημέρα. Πρόκειται για μία ανώδυνη και αναίμακτη μέθοδο, ακόμα και για ηλικιωμένους ασθενείς με πολλαπλά οφέλη. Μεγάλο πλεονέκτημα αυτής της επέμβασης η λιθοτριψία με χρήση Laser λίθων της κύστης στην ίδια συνεδρία. Σε περίπτωση καρκίνου του προστάτη διενεργείται ριζική προστατεκτομή (ρομποτική), μέθοδος η οποία πλέον θεωρείται το "gold standard" της αντιμετώπισης της κακοήθειας του προστάτη όσον αναφορά το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στυτικής λειτουργίας και εγκράτειας ούρων.

  περισσότερα λιγότερα

"Ο κ. Δελλής ήταν ήρεμος και υποστηρικτικός, μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη και διερεύνησε την περίπτωσή μου."

περισσότερα
 • Προστατεκτομή: 40 € η πρώτη επίσκεψη. Το συνολικό κόστος της επέμβασης θα καθοριστεί μετά από συζήτηση με τον ασθενή , αφού επιλέξει κλινική στις πλέον συμφέρουσες για αυτόν τιμές.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 180 +
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ

"Εξαιρετικός γιατρός, επηξηγηματικός τόσο για τις εργαστηριακές εξετάσεις (υπογονιμοτητα) που είχα κάνει όσο και στο φυσικό έλεγχο με υπέρηχο και την ανεύρεση κιρσοκήλης"

περισσότερα
 • TURis προστατεκτομή. Η εξάχνωση με πλάσμα ή διπολική διουρηθρική εκτομή του προστάτη σε φυσιολογικό ορό αποτελεί τη νεότερη εξέλιξη στην ενδοσκοπική χειρουργική αντιμετώπιση της καλοήθους υπερπλασίας του προστάτη.

  περισσότερα λιγότερα

"Εξαιρετικός γιατρός με όλη τη σημασία της λέξης "

περισσότερα
 • Προστατεκτομή: 40 € η επίσκεψη στο ιατρείο και η διάρκεια εξαρτάται από την εκάστοτε περίπτωση. Η επίσκεψη περιλαμβάνει κλινική εξέταση, υπέρηχο και έλεγχο psa αν δεν έχει προηγηθεί.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Η επέμβαση πραγματοποιείται με τη μέθοδο TURIS plasma, η οποία είναι μία ανώδυνη, αναίμακτη και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και σε ασθενείς μεγάλης ηλικίας και υψηλού κινδύνου, με ασφαλή αποτελέσματα που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής του ασθενούς. Αντιμετωπίζονται υπερπλασία προστάτη, λιθίαση, κακοήθειες ουροποιητικού, φίμωση, κιρσοκήλη, υδροκήλη. Η επέμβαση γίνεται με γενική ή ραχιαία αναισθησία κι απαιτεί νοσηλεία 1 ή 2 ημερών, ενώ ο ασθενής φεύγει από την κλινική χωρίς καθετήρα.

  περισσότερα λιγότερα
 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 60
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ
real-hours icon

"Εξαιρετικός γιατρός και βοήθησε άμεσα στο πρόβλημα μου… τον ευχαριστώ !! "

περισσότερα
 • Προστατεκτομή: 50 € η επίσκεψη. Διάρκεια 15 - 30 λεπτά. Στο κόστος περιλαμβάνεται η ανάλυση εξετάσεων και η κλινική εξέταση.Κόστος επέμβασης: 600€ έως 800€
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Χρησιμοποιείται είτε μέθοδος TURis (εξάχνωση - διουρηθρική προστατεκτομή), είτε Laser προστατεκτομή. Επίσης μέθοδος Rezum σε επιλεγμένες περιπτώσεις. Οι παθήσεις που αντιμετωπίζονται είναι η καλοήθης υπερτροφία προστάτη, λιθίαση κύστεως, η συχνουρία και η δυσουρία.

  περισσότερα λιγότερα

"αξιολογος με γνωσεις στο σντικειμενο του"

περισσότερα
 • Προστατεκτομή: Από 60 € έως 80 € ανά συνεδρία. Διαρκεί 30-45 λεπτά.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Πραγματοποιείται διαγνωστική και χειρουργική αντιμετώπιση των παθήσεων του ουροποιητικού (άρρενος και θήλεως) και γεννητικού συστήματος άρρενος, με έμφαση στην ογκολογία και την επανορθωτική χειρουργική σε άνδρες και γυναίκες. Ακολουθώντας σύγχρονες τεχνικές, που περιορίζουν δραστικά το χρόνο νοσηλείας και αυξάνουν την αποτελεσματικότητα κάθε επέμβασης, παρέχεται υψηλού επιπέδου φροντίδα με επίκεντρο τον άνθρωπο και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής.

  περισσότερα λιγότερα

"Ασχολήθηκε εις βάθος με την περίπτωση μου, και έδειξε επαγγελματισμό"

περισσότερα
 • Προστατεκτομή: 50 € η επίσκεψη και η διάρκεια εξαρτάται από την εκάστοτε περίπτωση. Η διενέργεια υπερήχου κύστης προστάτη και ουροροομετρία χρεώνεται επιπλέον 50€.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Πραγματοποιείται υπερηχογράφημα και ουροροομετρία. Η διενέργεια ουροροομετρίας προϋποθέτει ότι ο ασθενής θα προσέλθει στο ιατρείο με ικανή επιθυμίας για ούρηση. Αντιμετωπίζονται παθήσεις όπως η υπερπλασία του προστάτη και ο καρκίνος του προστάτη.

  περισσότερα λιγότερα

"ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ"

περισσότερα
 • Προστατεκτομή: Από 70 € έως 350 € ανάλογα με τις πρόσθετες εξετάσεις.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
98

Γιατροί για Προστατεκτομή

"Αναλυτικός με κατανοητό τρόπο εξήγησε το πρόβλημα. Καθησυχαστικος συνεπής μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη. "

περισσότερα
 • Ο Σούσσης Πέτρος είναι Χειρουργός Ουρολόγος - Ανδρολόγος του Πανεπιστημίου της Craiova, με ιδιωτικά ιατρεία στο Αιγάλεω και στο Περιστέρι. Με πολυετή εμπειρία και επιστημονική κατάρτιση αντιμετωπίζει ουρολογικές παθήσεις ανδρών και γυναικών. Εξειδικευμένος στην ελάχιστα επεμβατική ενδοσκοπική χειρουργική αντιμετώπιση καλοήθους υπερπλασίας του προστάτη (TURis), στην θεραπεία κονδυλωμάτων με εξάχνωση, καθώς και στην γυναικεία ακράτεια. Το 1990-1994 θήτευσε στην Ουρολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών "Ευαγγελισμός", μετέχοντας ενεργά στο πρώτο Ανδρολογικό Ιατρείο σε Δημόσιο Νοσοκομείο στην Ελλάδα με την καθοδήγηση του Dr. Κωνσταντινίδη Κωνσταντίνου. Τέλος, ο γιατρός μέχρι σήμερα έχει συμμετάσχει με ανακοινώσεις σε παγκόσμια, πανευρωπαϊκά και ελληνικά ουρολογικά συνέδρια και είναι μέλος της Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρείας.

  Υπηρεσίες: Αντιμετώπιση ακράτειας, Αντιμετώπιση στυτικής δυσλειτουργίας, Απλή επίσκεψη, Διορθική υπερηχογραφία, Έλεγχος υπογονιμότητας, Εξέταση προστάτη, Ηλεκτρονική συνταγογράφηση, Κατ' οίκον επίσκεψη, Κυστεοσκόπηση, Περιτομή, Πλήρης ουροδυναμικός έλεγχος, Πλήρης ουρολογικός έλεγχος, Υπερηχογράφημα ουροδόχου κύστεως, Υπέρηχος νεφρών, Υπέρηχος όρχεων

  περισσότερα
 • Λόγω του κορωνοϊού COVID-19,η χρήση μάσκας από τους ασθενείς κατά την επίσκεψη στο ιατρείο είναι υποχρεωτική

"Εξαιρετικος επιστημων αλλα και πολυ καλος ανθρωπος γιατρε εκ μερους του πατερα μου αλλα κι εμενα ενα τεραστιο ευχαριστω,ο Θεος να σ'εχει καλα."

περισσότερα
 • Προστατεκτομή
 • Ο Λέκας Αλέξανδρος MD, PhD, FEBU είναι Ουρολόγος - Ανδρολόγος και διατηρεί ιδιωτικά ιατρεία στο Περιστέρι και στο κέντρο της Αθήνας. Είναι απόφοιτος και Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Μετεκπαιδεύτηκε στη Γερμανία, στο Τμήμα Ουρολογίας και Παιδιατρικής Ουρολογίας της Ammerland Klinik του Πανεπιστημίου Gottingen, όπου και εξειδικεύτηκε στη σύγχρονη αντιμετώπιση των παθήσεων του προστάτη, στην ανδρολογία, στην ακράτεια ούρων σε γυναίκες και άνδρες, αλλά και στον ουροδυναμικό έλεγχο. Παράλληλα, απέκτησε τον τίτλο του Χειρουργού Ουρολόγου από το European Board of Urology (FEBU) και από την Χειρουργική κλινική του 7ου Νοσοκομείου Ι.Κ.Α. Μέχρι και σήμερα, το ερευνητικό του έργο έχει επιβραβευτεί και καταμετρά 17 ανακοινώσεις σε παγκόσμια συνέδρια, 14 σε πανευρωπαϊκά, 24 σε μεσογειακά συνέδρια και συνέδρια για την έρευνα στην Ουρολογία, 40 ανακοινώσεις σε ελληνικά συνέδρια, ενώ έχει λάβει μέρος ως ομιλητής για ουρολογικά ζητήματα σε πληθώρα επιστημονικών εκδηλώσεων. Τέλος, ο γιατρός είναι μέλος πολλών ελληνικών και διεθνών επιστημονικών εταιρειών και συλλόγων.

  Υπηρεσίες: Aνδρική υπογονιμότητα, Αντιμετώπιση στυτικής δυσλειτουργίας, Απλή επίσκεψη, Διορθική υπερηχογραφία, Έλεγχος υπογονιμότητας, Εξέταση προστάτη, Κυστεοσκόπηση, Υπερηχογράφημα ουροδόχου κύστεως, Υπέρηχος νεφρών, Υπέρηχος όρχεων

  περισσότερα

"Ευγενέστατος, επαγγελματίας, διερεύνησε σε βάθος το πρόβλημα."

περισσότερα
 • Ο Ψυλλιάς Κωνσταντίνος είναι Ουρολόγος - Ανδρολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στους Αμπελόκηπους. Κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο στην "Ελάχιστα επεμβατική χειρουργική, ρομποτική χειρουργική και τηλεχειρουργική" από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Σήμερα, ο γιατρός είναι έμμισθος συνεργάτης της Β’ Ουρολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου "Ερρίκος Ντυνάν" και εξωτερικός συνεργάτης της Κλινικής "City Clinic". Επίσης, λαμβάνει μέρος σε πλήθος συνεδρίων και σεμιναρίων, ώστε να μένει ενήμερος στις εξελίξεις του κλάδου του. Στο ιδιωτικό του ιατρείο παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες και αντιμετωπίζει παθήσεις πάνω σε όλο το φάσμα της ουρολογίας - ανδρολογίας.

  Υπηρεσίες: Aνδρική υπογονιμότητα, Αντιμετώπιση στυτικής δυσλειτουργίας, Απλή επίσκεψη, Διορθική υπερηχογραφία, Έλεγχος υπογονιμότητας, Εξέταση προστάτη, Κλινική εξέταση & συνταγογράφηση (φοιτητική κάρτα ISIC), Υπερηχογράφημα ουροδόχου κύστεως, Υπέρηχος νεφρών, Υπέρηχος όρχεων

  περισσότερα
 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 1
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ
real-hours icon
auto-confirmation icon

"εξαιρετικος γιατρός έρευνες πρόβλημα σε βάθος"

περισσότερα
 • TURis προστατεκτομή: Το κόστος επίσκεψης για συμβουλευτική και σχέδιο θεραπείας ανάλογα με το περιστατικό.
 • Ο Πασκαλίδης Αριστοτέλης είναι Χειρουργός Ουρολόγος - Ανδρολόγος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στον Άλιμο, ενώ παράλληλα διατελεί Επιστημονικός Συνεργάτης στην Αθηναϊκή Mediclinic και τη Βιοκλινική Αθηνών. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών και απέκτησε τον τίτλο ειδικότητας χειρουργού ουρολόγου από το Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών Ιπποκράτειο. Κατέχει τον τίτλο "Fellow of the European Board of Urology" κατόπιν εξετάσεων και έχει πραγματοποιήσει μετεκπαίδευση σε διορθικά υπερηχογραφήματα, βιοψίες προστάτη και διακοιλιακά υπερηχογραφήματα ουροποιητικού. Έχει πραγματοποιήσει πολυάριθμες δημοσιεύσεις σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια και επιστημονικά περιοδικά. Τέλος, ο ιατρός είναι μέλος της Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρείας, της Ευρωπαϊκής Ουρολογικής Εταιρείας και της Αμερικάνικης Ουρολογικής Εταιρείας.

  Υπηρεσίες: TURis προστατεκτομή, Αντιμετώπιση ακράτειας, Αντιμετώπιση στυτικής δυσλειτουργίας, Απλή επίσκεψη, Αυξητική πέους, Βιοψία προστάτου, Δίμηνη ηλεκτρονική συνταγογράφηση, Διορθική υπερηχογραφία, Ειδικό κόστος επίσκεψης για ΑΜΕΑ - ανέργους - φοιτητές, Έλεγχος υπογονιμότητας, Εξέταση προστάτη, Ηλεκτρονική συνταγογράφηση, Κατ' οίκον επίσκεψη, Κυστεοσκόπηση, Ουροομετρία, Πλήρης ουροδυναμικός έλεγχος, Πλήρης ουρολογικός έλεγχος, Τρίμηνη ηλεκτρονική συνταγογράφηση, Υπερηχογράφημα ουροδόχου κύστεως, Υπέρηχος νεφρών, Υπέρηχος όρχεων, Χαλινός πέους

  περισσότερα
Κάνε δωρεάν εγγραφή

Δες άμεσα το κόστος όλων των υπηρεσιών στο doctoranytime χωρίς περιορισμούς!

Τουλάχιστον 6 χαρακτήρες ή αριθμούς
Συνδέσου στο doctoranytime
Δημιουργία νέου κωδικού

Συμπλήρωσε το email με το οποίο έχεις κάνει εγγραφή στο doctoranytime για να σου στείλουμε νέο κωδικό.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Ο κωδικός σου έχει αλλάξει

Ελέγξε το email σου για να μάθεις τον καινούργιο κωδικό.

loading
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
loading

Σε περίπτωση που χρειάζονται διευκρινίσεις για το λόγο επίσκεψης ή την ώρα που κλείσατε το ραντεβού σας για κατ' οίκον επίσκεψη, θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας ο γιατρός.

Γιατί να περιμένεις στο τηλέφωνο;

350.000 που έκλεισαν ραντεβού online
έμειναν 100% ικανοποιημένοι!
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ σε 1'

Δεν βλέπεις τον κωδικό της περιοχής σου;
Κλείσε βιντεοκλήση με έναν επαγγελματία υγείας

Κλείσε ένα ραντεβού για βιντεοκλήση με 3 κλικ και δες τον επαγγελματία υγείας από το κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή σου.

home
Συμβουλέψου το γιατρό σου από παντού
time
Κλείσε ραντεβού αμέσως
data
Διασφάλισε τα προσωπικά σου δεδομένα

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να διαλέξεις την επιλογή για βιντεοκλήση.

ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ