Επίλεξε την περιοχή σου και δες τους γιατρούς που είναι κοντά σου.

Επίλεξε διαδικασία: ΘΑ ΚΑΛΥΨΩ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΑ Σύγκρινε τιμές και δες αξιολογήσεις ΕΧΩ ΠΑΡΑΠΕΜΠΤΙΚΟ ΕΟΠΥΥ Επίλεξε διαγνωστικό κέντρο

Εδώ θα βρεις τους καλύτερους γιατρούς για...

Περιγραφή

Η Δούλου Κατερίνα, λογοθεραπευτής, από το 2010 έχοντας αποκτήσει τον τίτλο της από το Πανεπιστήμιο Queen Margaret του Εδιμβούργου, πραγματοποιεί επισκέψεις που κύριο γνώμονα έχουν τις μαθησιακές και μη δυσκολίες που αντιμετωπίζουν άτομα όλων των ηλικιών. Η μετεκπαίδευσή της πραγματοποιείται στο Παιδαγωγικό τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και περιλαμβάνει επίσης σεμινάρια αποκατάστασης δυσκολιών μάθησης και λογοθεραπείας. Η λογοθεραπευτής, Δούλου Κατερίνα, προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες με ευαισθησία, όρεξη και αγάπη για τα παιδιά που αφορούν μεταξύ άλλων καθυστέρηση λόγου και ομιλίας, φωνολογικές δυσκολίες, διαταραχές στην ροή της ομιλίας, αυτισμός, βαρηκοΐα-κώφωση και νευρολογικές παθήσεις. Τέλος αναφορικά με τους ενήλικες, προσφέρει υπηρεσίες που αφορούν διαταραχές φωνής, διαταραχές μάσησης κατάποσης, εκφυλιστικά νοσήματα, κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις όπως και εγκεφαλικά επεισόδια.

περισσότερα

Υπηρεσίες

2

Εμπειρία - Δούλου Κατερίνα Κατ'οίκον επισκέψεις

 • Αποκατάσταση δυσκολιών μάθησης
 • Επικοινωνιακές δυσκολίες

Βιογραφικό - Δούλου Κατερίνα Κατ'οίκον επισκέψεις

ΣΠΟΥΔΕΣ
 • 2013-έως σήμερα: Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (σε εξέλιξη)
 • 2006-2010: Bachelor of Science in Logopeadics, Queen Margaret University of Edinburgh
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
 • 2010 εώς σήμερα: Ιδιωτική Άσκηση του επαγγέλματος στην Αθήνα: κατ’ οίκον συνεδρίες διάγνωσης και θεραπείας σε παιδιά και ενήλικες
 • 2013-2014: Κέντρο ψυχικής υγείας “Τι να κάνω”, Μεταμόρφωση. Λογοθεραπευτική αξιολόγηση και παρέμβαση σε παιδιά με διαταραχές λόγου και ομιλίας (1χρόνος)
 • 2010-2014: Κέντρο αποκατάστασης “Λογομόρφωση”, Μεταμόρφωση. Ανδρέας Ελευθερίου, καθηγητής Εφαρμογών, ΤΕΙ Αθηνών. Λογοθεραπευτική αξιολόγηση και παρέμβαση σε παιδιά και ενήλικες με διαταραχές λόγου και ομιλίας (4 χρόνια)
 • 2012-2013: Κέντρο αποκατάστασης “Χαρισματικές δεξιότητες”, Καλύβια Θορικού. Λογοθεραπευτική αξιολόγηση και παρέμβαση σε παιδιά με καθυστέρηση λόγου και ομιλίας (1 χρόνος)
 • 2011-2012: “Κέντρο υποστήριξης παιδιού”, Πειραιάς. Λογοθεραπευτική αξιολόγηση και παρέμβαση σε παιδιά με καθυστέρηση λόγου και ομιλίας (1 χρόνος)
 • 2010-2012: Ίδρυμα πρώιμης παρέμβασης και αποκατάστασης “Θεοτόκος”, Ίλιον. Παράλληλη στήριξη σε παιδιά με ΔΑΔ (2 χρόνια)
 • 2011-2012: “Κέντρο υποστήριξης παιδιού”, Πειραιάς. Λογοθεραπευτική αξιολόγηση και παρέμβαση σε παιδιά με καθυστέρηση λόγου και ομιλίας (1 χρόνος)
ΜΕΛΟΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ
 • Σωματείο Λογοθεραπευτών-Λογοπεδικών Ελλάδος
ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ
 • Αγγλικά
 • Γερμανικά

Αξιολογήσεις ασθενών - Δούλου Κατερίνα Κατ'οίκον επισκέψεις

Επαληθευμένες αξιολογήσεις από πραγματικούς ασθενείς
που επισκέφθηκαν τον επιστήμονα υγείας μέσω Doctoranytime.
9,1
ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΕ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΤΗΝ ΠΑΘΗΣΗ
9,0
ΕΜΠΕΙΡΟΣ & ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΟΣ
9,0
ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΟΣ
9,0
ΣΥΝΕΠΗΣ
10,0
2 ασθενείς
προτείνουν τον ειδικό
2 αξιολογήσεις
ασθενών
ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΕ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΤΗΝ ΠΑΘΗΣΗ
ΕΜΠΕΙΡΟΣ & ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΟΣ
ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΟΣ
ΣΥΝΕΠΗΣ
10
1 1

Έμεινα πολύ ικανοποιημένος από την πρώτη επαφή μας. Ασχολήθηκε με το παιδί μας με ευχάριστο αλλά και επιστημονικό τρόπο. Μας έδωσε να καταλάβουμε τι συμβαίνει στην περίπτωση του παιδιού μας, γιατί του προκλήθηκε αυτή η δυσκολία και πως θα θεραπευτεί. Μας κατήυθυνε με επαρκή τροπό για τα επόμενα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουμε.

ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΕ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΤΗΝ ΠΑΘΗΣΗ
ΕΜΠΕΙΡΟΣ & ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΟΣ
ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΟΣ
ΣΥΝΕΠΗΣ
8,2
1 1

Χάρτης

Αισθάνεσαι ότι υποφέρεις από αυτή την πάθηση;

Σύνδεση στο Doctoranytime!
Για να μάθεις το κόστος πρέπει να είσαι μέλος
 
 
Να με θυμάσαι