Βρες ειδικό
Δες τη διαθεσιμότητα

Γιατί είναι ο κατάλληλος για σένα

Το Αναπτυξιακό Κέντρο Ειδικών Θεραπειών «Ψυχογραφείν» είναι μονάδα πρωτοβάθμιας φροντίδας ψυχικής υγείας στο Αιγάλεω για παιδιά από 16 μηνών, εφήβους, ενήλικες, οικογένειες με συναισθηματικές δυσκολίες, ΔΕΠΥ, αυτισμό (ΔΑΦ), νοητική υστέρηση, ειδικές μαθησιακές δυσκολίες - δυσλεξία, κινητικές δυσκολίες, δυσκολίες στο λόγο, σύνδρομο Down κ.α. Στελεχώνεται από διεπιστημονική ομάδα επαγγελματιών ψυχικής υγείας, παιδοψυχίατρους (εξωτερικοί συνεργάτες), ψυχίατρους (εξωτερικοί συνεργάτες), ψυχολόγους, ψυχοθεραπευτές, λογοθεραπευτές, εργοθεραπευτές, ειδικούς παιδαγωγούς, κοινωνιολόγους - εγκληματολόγους, σύμβουλους ψυχικής υγείας κλπ. Υπεύθυνη του «Ψυχογραφείν» είναι η Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια Μπέττυ (Πετρούλα) Μενούνου. Η Κιουρκτσή Έφη είναι Εργοθεραπεύτρια πτυχιούχος του τμήματος Εργοθεραπείας του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Αθηνών. Είναι εγγεγραμμένη στον Σύλλογο Ελλήνων Εργοθεραπευτών και έχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος. Στο πλαίσιο των βασικών σπουδών της έκανε εξάμηνη πρακτική άσκηση στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου ασχολήθηκε με την αποκατάσταση ενηλίκων με εγκεφαλικά επεισόδια, παραπληγίες, τετραπληγίες και διάφορες νευρολογικές διαταραχές και στο Κέντρο Κοινοτικής Ψυχικής Υγιεινής (Κ.Κ.Ψ.Υ.) του νοσοκομείου "Αιγινήτειον", το οποίο περιελάβανε ομαδικά προγράμματα δραστηριοτήτων καθημερινής διαβίωσης, καθώς και γνωστικών και ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων. Έκτοτε, εργάζεται ως Εργοθεραπεύτρια σε ιδιωτικά θεραπευτικά κέντρα στην Αθήνα, πραγματοποιώντας ατομικές και ομαδικές συνεδρίες σε παιδιά με αναπτυξιακές διαταραχές, διάσπαση προσοχής και υπερκινητικότητα, καθώς και μαθησιακές δυσκολίες. Παράλληλα, έχει εκπαιδευτεί στην θεραπευτική προσέγγιση της αισθητηριακής ολοκλήρωσης (sensory integration, module 1,2,3), παρακολουθεί μηνιαίες εποπτείες με έμπειρο εργοθεραπευτή και συμμετέχει σε σεμινάρια και ειδικές εκπαιδεύσεις ώστε να εμπλουτίζει τις γνώσεις της και να παραμένει ενημερωμένη σχετικά με τις νέες προσεγγίσεις.

Την περιγραφή επιμελείται η ομάδα του doctoranytime βασισμένη σε επαληθευμένες πληροφορίες.

Υπηρεσίες

Τα κόστη είναι ενδεικτικά. Ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές κατά την επίσκεψη ανάλογα το περιστατικό.

Δεν παρέχει ηλεκτρονική συνταγογράφηση

Πρόσβαση και ραντεβού

 • Ευρυτανίας 27, Αιγάλεω , Αττική
  Λεωφορείο
  • 60m ΚΕΔ
  • 80m ΓΕΦΥΡΑ
  • 90m ΑΓΙΑΣ ΛΑΥΡΑΣ
  Parking
  • Δεν διαθέτει parking
 • Τρόποι πληρωμής

  Πληρωμή με κάρτα
  Μετρητά

  Πολιτική διαχείρισης ραντεβού

  • Πληρωμή στο ιατρείο
   Κατά την επίσκεψη μπορείς να διαλέξεις τον τρόπο πληρωμής ανάμεσα από τις παραπάνω επιλογές.
  • Ακύρωση
   Μπορείς να ακυρώσεις το ραντεβού σου μέχρι 3 ώρες πριν. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να διαβάσεις την πολιτική ακύρωσης.

Βιογραφικό και καριέρα

Σπουδές

 • Πτυχίο Εργοθεραπείας, Ανώτατο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθηνών

Επαγγελματική εμπειρία

 • Εργοθεραπεύτρια, Αναπτυξιακό Κέντρο Ειδικών Θεραπειών «Ψυχογραφείν»
 • Εργοθεραπεύτρια (πρακτική άσκηση), Ασκληπιείο Βούλας

Μέλος συλλόγων

 • Σύλλογος Ελλήνων Εργοθεραπευτών
Το doctoranytime είναι ένα end-to-end solution που υποστηρίζει τον χρήστη από τη στιγμή που αντιμετωπίζει ένα ιατρικό σύμπτωμα μέχρι τη στιγμή της λύσης του, δίνοντας του τη δυνατότητα να βρεί τον ειδικό που χρειάζεται, να ζητήσει καθοδήγηση μέσω chat και να μιλήσει μαζί του μέσω βιντεοκλήσης. Το Αναπτυξιακο Κεντρο Ειδικων Θεραπειων «Ψυχογραφειν» έχει συμπληρώσει τις πληροφορίες που αναγράφονται, οι οποίες τίθενται υπό επεξεργασία από την ομάδα του doctoranytime.
Τα μέλη μας έχουν πρόσβαση στις τιμές και τις υπηρεσίες μας
Τα μέλη μας έχουν πρόσβαση στις τιμές και τις υπηρεσίες μας

Συνέχεια με

ή κάνε εγγραφή με το email σου

Ο κωδικός πρέπει να περιέχει τουλάχιστον 6 χαρακτήρες (λατινικά γράμματα, αριθμούς, σύμβολα) και 1 κεφαλαίο.
Δημιουργήστε νέο κωδικό

Συμπλήρωσε το email που χρησιμοποιείς στο doctoranytime και θα λάβεις σύνδεσμο για τη δημιουργία νέου κωδικού

Τα στοιχεία σου είναι σε καλά χέρια
doctor-graphic doctor-graphic

Στο doctoranytime λαμβάνουμε σοβαρά υπόψιν τόσο την υγεία σου όσο και τα προσωπικά σου δεδομένα!

Για να εξασφαλίσουμε ότι:

 • θα έχεις τη βέλτιστη δυνατή μεταχείριση από τους συνεργαζόμενους γιατρούς και διαγνωστικά κέντρα
 • θα μπορείς να κλείνεις εύκολα και γρήγορα τα ραντεβού σου διατηρώντας το δικαίωμα της αξιολόγησης
 • θα μπορούμε να επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σου για έκτακτες αλλαγές σχετικά με το ραντεβού σου
 • θα έχεις τη δυνατότητα να λαμβάνεις ενημερωτικό υλικό και προτάσεις για θέματα υγείας που μπορεί να σε ενδιαφέρουν

είναι απαραίτητο για εμάς να συλλέγουμε και να επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σου δεδομένα στο βαθμό που μας επιτρέπεις.

Γι αυτό το λόγο θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι τηρούμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των προσωπικών σου δεδομένων, σύμφωνα με τον Νέο Ευρωπαϊκό Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (“GDPR”), τους όρους της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων του doctoranytime (τους οποίους μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά εδώ) και τις προϋποθέσεις της νομοθεσίας.

Για οποιαδήποτε απορία αναφορικά με την προστασία της ιδιωτικότητας σου από τo doctoranytime ή εάν επιθυμείς να ασκήσεις τα δικαιώματα που σου παρέχει ο GDPR ως προς τα προσωπικά σου δεδομένα (ενημέρωση, πρόσβαση, διόρθωση, διαγραφή, περιορισμός της επεξεργασίας, φορητότητα των δεδομένων σου, εναντίωση και δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα) μπορείς να επικοινωνήσεις με τον Data Protection Officer του doctoranytime στο e-mail: [email protected].

Όροι χρήσης

Συγχαρητήρια!!

Η εγγραφή σου ολοκληρώθηκε.

Είστε Αναπτυξιακό Κέντρο Ειδικών Θεραπειών «Ψυχογραφείν»?