Βρες ειδικό
  • 16ης Οκτωβρίου 17Α, Κατερίνη, Νομός Πιερίας
Δεν υπάρχει δυνατότητα online ραντεβού
Εκδήλωσε το ενδιαφέρον σου

Πρόσβαση

  • 16ης Οκτωβρίου 17Α, Κατερίνη, Νομός Πιερίας
 • Λεωφορείο

  • 720m ΣΤΑΘΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
  • 728m KATERINI
  • 739m KATERINI CENTRAL BUS STATION
 • Parking

  • 69m Α' ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ
  • 178m ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΡΙΖΑΡΕΙΟΥ.
  • 182m PARMENIONOS 3 PARKING

Τρόποι πληρωμής

  • Μετρητά

Υπηρεσίες

 • Απλή επίσκεψη
 • Λιπομέτρηση - σωματομετρία
 • Πρόγραμμα διατροφής 15 ημερών
 • Σωματικές μετρήσεις

Απαντήσεις σε ερωτήσεις ασθενών

 • Δίαιτα και διατροφή

  Άντρας ετών 61. Πρόσφατα διαπιστώθηκα με πίεση (περ. 90/160) και οι μετρήσεις ήταν: ολική 248, hdl 80, ldl 144, τριγλυκεριδια 120, σάκχαρο 94. Με προτροπή γιατρού ξεκίνησα υπερτασικά και στατίνες εδώ και 20 ημέρες περίπου. Θέλω να ρωτήσω αν στην από δω και πέρα διατροφή μου χωράνε τα...πολλά ζυμαρικά έστω ολικής αλέσεως. Καταναλώνω αρκετά από αυτά.

  • Καλησπέρα σας, δυστυχώς δεν μπορώ να απαντήσω εξατομικευμένα. Γενικώς καλό θα ήταν αν υπάρχει περιθώριο βελτίωσης του σωματικού σας βάρους να το προσπαθήσετε με τη βοήθεια επαγγελματία διαιτολόγου, να εντάξετε μια φυσική δραστηριότητα στην καθημερινότητα σας αν δεν έχετε ήδη. Τα ζυμαρικά δεν είναι οι κύριοι "ένοχοι" για την υπέρταση, η υπερκατανάλωση τους όμως μπορεί να επιβαρύνει το σωματικό σας βάρος. Καλή συνέχεια!

   Παρμαξίδου Ευαγγελία

 • Δίαιτα και διατροφή

  Καλησπέρα! Εδώ και μια εβδομάδα έχω διάρροιες και έντονο στομαχόπονο, κάνω δίαιτα με ρύζι για 2 μερες δεν ενεργούμαι, ξανά τρώω μικρή ποσότητα από κάτι που περιέχει γαλακτοκομικό, και έχω έντονους πόνους στην κοιλιά και ήπια διάρροια. Αυτό έχει γίνει 2 φορές μέσα στην εβδομάδα. Πήγα στο νοσοκομείο έκανα, εξετάσεις αίματος,υπέρηχο και ακτινογραφία θώρακος δεν έδειξαν κάτι μου είπαν ότι είναι ιογενής γαστρεντερίτιδα. Μπορεί να χρειάζεται να κάνω κάποια άλλη εξέταση; Επίσης μπορείς να είμαι lactose intolerant? Σας ευχαριστώ

  • Καλησπέρα σας, δυστυχώς δεν μπορώ να απαντήσω στην ερώτηση σας, από τη στιγμή που πήγατε σε νοσοκομείο και οι γιατροί σας διέγνωσαν γαστρεντερίτιδα δώστε λίγο χρόνο στον οργανισμό σας να αναρρώσει κι αν έπειτα τα συμπτώματα συνεχίσουν αναζητήστε ιατρική συμβουλή ξανά. Αν είχατε δυσανεξία στην λακτόζη θα την είχατε και παλαιότερα, δεν θα ξεκινούσε ξαφνικά με διάρροιες και πόνο στο στομάχι.

   Παρμαξίδου Ευαγγελία

 • Δίαιτα και διατροφή

  Με λένε μαρίνα. Είμαι 13 ετών, ύψος 165 εκατοστά και ζυγίζω 50 κιλα. Θέλω πολύ να φτάσω στα 44 κιλα παρόλο που ξέρω πως δεν είναι καλό βάρος για εμένα. Για δύο εβδομάδες έτρωγα μόνο μια μικρή ποσότητα για μεσημεριανό και τίποτα άλλο μέσα στην ημέρα. Είχα χάσει 5 κιλα και είχα φτάσει στα 52. Ήξερα πως άμα συνέχιζα έτσι για λίγο ακόμα θα έφτανα στο 'ιδανικο βαρος' για εμένα. Όμως δεν είχα ενέργεια και δεν ήμουν καθόλου χαρούμενη. Ήθελα πολύ να χάσω κιλα. Τώρα έχω φτάσει σε ένα σημείο, να τρωω κανονικά, όμως κάθε τρεις και λίγο, τσεκάρω το σώμα μου στον καθρέπτη και το συγκρίνω με άλλους. Επιπλέον όταν είμαι σε μέρος με ζυγαριά, ζυγιζομαι κάθε 1 ώρα και νιώθω ενοχές που τρώω. Πως να χάσω κιλα και να είμαι χαρουμενη;;

  • Θα ήταν καλό να μιλήσετε σε κάποιον που εμπιστεύεστε για όσα σας προβληματίζουν και μαζί να βρείτε υποστήριξη, χρειάζεστε βοήθεια ειδικών (διαιτολόγου και ψυχολόγου). Η υγεία σας είναι πολύ σημαντικότερη από τον αριθμό της ζυγαριάς!

   Παρμαξίδου Ευαγγελία

Το περιεχόμενο των απαντήσεων είναι αυστηρά ενημερωτικό και δεν πρέπει να θεωρηθεί υποκατάστατο ιατρικής συμβουλευτικής

Το doctoranytime είναι ένα end-to-end solution που υποστηρίζει τον χρήστη από τη στιγμή που αντιμετωπίζει ένα ιατρικό σύμπτωμα μέχρι τη στιγμή της λύσης του, δίνοντάς του τη δυνατότητα να βρεί ειδικό, να ζητήσει καθοδήγηση μέσω chat και να μιλήσει μαζί του μέσω βιντεοκλήσης. Οι πληροφορίες του συγκεκριμένου προφίλ έχουν συλλεχθεί από αξιόπιστες πηγές, όπως η προσωπική σελίδα του γιατρού/επαγγελματία υγείας και έχουν ελεγχθεί από την ομάδα του doctoranytime.
ΔΕΣ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Τα μέλη μας έχουν πρόσβαση στις τιμές και τις υπηρεσίες μας
Τα μέλη μας έχουν πρόσβαση στις τιμές και τις υπηρεσίες μας

Συνέχεια με

ή κάνε εγγραφή με το email σου

Ο κωδικός πρέπει να περιέχει τουλάχιστον 6 χαρακτήρες (λατινικά γράμματα, αριθμούς, σύμβολα) και 1 κεφαλαίο.
Δημιουργήστε νέο κωδικό

Συμπλήρωσε το email που χρησιμοποιείς στο doctoranytime και θα λάβεις σύνδεσμο για τη δημιουργία νέου κωδικού

Τα στοιχεία σου είναι σε καλά χέρια
doctor-graphic doctor-graphic

Στο doctoranytime λαμβάνουμε σοβαρά υπόψιν τόσο την υγεία σου όσο και τα προσωπικά σου δεδομένα!

Για να εξασφαλίσουμε ότι:

 • θα έχεις τη βέλτιστη δυνατή μεταχείριση από τους συνεργαζόμενους γιατρούς και διαγνωστικά κέντρα
 • θα μπορείς να κλείνεις εύκολα και γρήγορα τα ραντεβού σου διατηρώντας το δικαίωμα της αξιολόγησης
 • θα μπορούμε να επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σου για έκτακτες αλλαγές σχετικά με το ραντεβού σου
 • θα έχεις τη δυνατότητα να λαμβάνεις ενημερωτικό υλικό και προτάσεις για θέματα υγείας που μπορεί να σε ενδιαφέρουν

είναι απαραίτητο για εμάς να συλλέγουμε και να επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σου δεδομένα στο βαθμό που μας επιτρέπεις.

Γι αυτό το λόγο θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι τηρούμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των προσωπικών σου δεδομένων, σύμφωνα με τον Νέο Ευρωπαϊκό Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (“GDPR”), τους όρους της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων του doctoranytime (τους οποίους μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά εδώ) και τις προϋποθέσεις της νομοθεσίας.

Για οποιαδήποτε απορία αναφορικά με την προστασία της ιδιωτικότητας σου από τo doctoranytime ή εάν επιθυμείς να ασκήσεις τα δικαιώματα που σου παρέχει ο GDPR ως προς τα προσωπικά σου δεδομένα (ενημέρωση, πρόσβαση, διόρθωση, διαγραφή, περιορισμός της επεξεργασίας, φορητότητα των δεδομένων σου, εναντίωση και δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα) μπορείς να επικοινωνήσεις με τον Data Protection Officer του doctoranytime στο e-mail: [email protected].

Όροι χρήσης

Συγχαρητήρια!!

Η εγγραφή σου ολοκληρώθηκε.

Λάβαμε το αίτημά σου

Συμπλήρωσε το email σου και θα σε ειδοποιήσουμε όταν ο ειδικός ενεργοποιήσει τα online ραντεβού.

Το αίτημα εστάλη

Θα σε ενημερώσουμε μόλις ο ειδικός ενεργοποιήσει τα online ραντεβού.

Είστε Παρμαξίδου Ευαγγελία?

Επικοινωνήστε άμεσα