Online chat με γιατρό. Δες τις νέες ειδικότητες! Δοκίμασέ το τώρα!
Online chat με γιατρό. Δες τις νέες ειδικότητες! Δοκίμασέ το τώρα!
Γιατροί Εξετάσεις Εξειδίκευση

Διάβασε επιστημονικά άρθρα για

×
ΑΝΟΙΓΜΑ ΧΑΡΤΗ
DoctorΤην τελευταία εβδομάδα ασθενείς επέλεξαν μέσα από το doctoranytime
2

Οδοντίατροι κοντά στην Ελευθερούπολη

"Εξαιρετικός οδοντίατρος με γνώσεις!! Ο καλύτερος καθαρισμός που μου έχουν κάνει!!"

περισσότερα
 • Καθαρισμός δοντιών: ΑΠΟΤΡΥΓΩΣΗ ΜΕ ΣΥΣΚΕΥΗ ΥΠΕΡΗΧΩΝ EMS ΕΛΒΕΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ,ΣΟΔΟΒΟΛΗ ΑΦΑΙΡΕΣΗΣ ΧΡΩΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΪΟΥΜΕΝΙΟΥ,ΧΡΗΣΗ LASER ΟΠΟΥ ΚΡΙΘΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΚΑΙ ΣΤΙΛΒΩΣΗ
 • Ο Δούσος Σωκράτης είναι Χειρουργός Οδοντίατρος (Doctor of Medicine in Dentistry) και διατηρεί ιδιωτικό οδοντιατρείο στην Καβάλα. Είναι απόφοιτος Οδοντιατρικής Σχολής και στην συνέχεια, μετεκπαιδεύτηκε στην εμφυτευματολογία στο το New York University. Είναι provider της Αμερικάνικης Ορθοδοντικής Τεχνολογίας  Fastbraces ® (γρήγορης μετακίνησης δοντιών), έχοντας διεκπεραιώσει πολλά επιτυχημένα περιστατικά. Επίσης, διατελεί μέλος της Facial Esthetic & Rejuvenation Academy of Greece (FERA) καθώς αναλαμβάνει μη επεμβατικές παρεμβάσεις στην περιοχή του προσώπου (fillers, αυτόλογη μεσοθεραπεία PRP). Στο οδοντιατρείο του αναλαμβάνει περιστατικά που άπτονται όλου του φάσματος της χειρουργικής οδοντιατρικής, ορθοδοντικής, θεραπείες με χρήση laser, ενδοδοντικές θεραπείες (απονευρώσεις), ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι εξειδικεύεται στην αισθητική οδοντιατρική(όψεις πορσελάνης, όψεις ρητίνης, σχεδιασμός χαμόγελου DSD), στα εμφυτεύματα και στη λεύκανση δοντιών.

  Υπηρεσίες: Aθλητικός νάρθηκας δοντιών, Καθαρισμός δοντιών, Μεσοθεραπεία

  περισσότερα

"Εξαιρετική οδοντίατρος! Είναι φιλική και ευγενική, πολύ ευχάριστος άνθρωπος. Ήταν αρκετά επεξηγηματική καθ'όλη τη διάρκεια, πρόθυμη να λύσει όλες τις απορίες, δίνοντάς μου στο τέλος χρήσιμες συμβουλές για καλύτερη στοματική υγιεινή. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη από το ραντεβού μου με την κυρία Στουπιάδου."

περισσότερα
 • Καθαρισμός δοντιών: Συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.
 • Η Στουπιάδου Αθηνά είναι Χειρουργός Οδοντίατρος και διατηρεί ιδιωτικό οδοντιατρείο στην Καβάλα. Το οδοντιατρείο της αποτελεί ένα από τα πιο υπερσύγχρονα και εξοπλισμένα οδοντιατρεία στην Καβάλα. Βρίσκεται στο κέντρο της Καβάλας, δίπλα στο ταχυδρομείο. Στόχος του ιατρείου και του προσωπικού του είναι να προσφέρουν στον ασθενή την απόλυτη ποιότητα. Έχοντας αυτό ως κύριο γνώμονα, προσφέρουν στο χώρο τους αυτό που ζητά και χρειάζεται ο κάθε ασθενής. Όλες οι εργασίες γίνονται με εξειδικευμένα εργαλεία και με χρήση επώνυμων υλικών που φέρουν πιστοποίηση CE.

  Υπηρεσίες: Αντιμετώπιση ουλίτιδας, Απονεύρωση δοντιών, Εξαγωγή δοντιού, Καθαρισμός δοντιών, Λεύκανση δοντιών, Στίλβωση - Φθορίωση, Στοματικός έλεγχος, Σφράγισμα δοντιών

  περισσότερα

Δεν βρήκες τον γιατρό σου;

Κάνε δωρεάν εγγραφή

Δες άμεσα το κόστος όλων των υπηρεσιών στο doctoranytime χωρίς περιορισμούς!

Τουλάχιστον 6 χαρακτήρες ή αριθμούς
Συνδέσου στο doctoranytime
Δημιουργία νέου κωδικού

Συμπλήρωσε το email με το οποίο έχεις κάνει εγγραφή στο doctoranytime για να σου στείλουμε νέο κωδικό.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Ο κωδικός σου έχει αλλάξει

Ελέγξε το email σου για να μάθεις τον καινούργιο κωδικό.

loading
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
loading

Σε περίπτωση που χρειάζονται διευκρινίσεις για το λόγο επίσκεψης ή την ώρα που κλείσατε το ραντεβού σας για κατ' οίκον επίσκεψη, θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας ο γιατρός.

Γιατί να περιμένεις στο τηλέφωνο;

350.000 που έκλεισαν ραντεβού online
έμειναν 100% ικανοποιημένοι!
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ σε 1'

Δεν βλέπεις τον κωδικό της περιοχής σου;
Κλείσε βιντεοκλήση με έναν επαγγελματία υγείας

Κλείσε ένα ραντεβού για βιντεοκλήση με 3 κλικ και δες τον επαγγελματία υγείας από το κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή σου.

home
Συμβουλέψου το γιατρό σου από παντού
time
Κλείσε ραντεβού αμέσως
data
Διασφάλισε τα προσωπικά σου δεδομένα

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να διαλέξεις την επιλογή για βιντεοκλήση.

ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ