Online chat με γιατρό. Δες τις νέες ειδικότητες! Δοκίμασέ το τώρα!
Online chat με γιατρό. Δες τις νέες ειδικότητες! Δοκίμασέ το τώρα!
Γιατροί Εξετάσεις Εξειδίκευση

Διάβασε επιστημονικά άρθρα για

×
ΑΝΟΙΓΜΑ ΧΑΡΤΗ
DoctorΤην τελευταία εβδομάδα ασθενείς επέλεξαν μέσα από το doctoranytime
7

Λογοθεραπευτές κοντά στην Ακράτα

ΝΕΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
 • Απλή επίσκεψη
 • Η Αγγιούς Ανδριάνα είναι Λογοθεραπεύτρια και διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στην Πάτρα. Κατέχει μεταπτυχιακό δίπλωμα στις Ειδικές Εκπαιδευτικές Ανάγκες (Special Educational Needs), Liverpool John Moores University και Πτυχίο Λογοθεραπείας από Τεχνολογικό Ίδρυμα Πατρών. Για 9 χρόνια συνεργάστηκε με το Α.Τ.Ε.Ι Πατρών, ως επόπτρια στο μάθημα Κλινική Γ΄ της σχολής Λογοθεραπείας διδάσκοντας πρακτική εξάσκηση σε φοιτητές, κάνοντας αξιολόγηση και θεραπεία σε ενήλικες με αφασίες, ΑΕΕ, άνοια, εγκεφαλική πάρεση, κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και λαρυγγεκτομή. Καθ' όλη την ακαδημαϊκή και επαγγελματική της πορεία, παρακολουθούσε και εξακολουθεί να συμμετέχει σε σεμινάρια και επιστημονικές ημερίδες στον τομέα εξειδίκευσής της, διατηρώντας άρτια κατάρτιση και συνεχή επιμόρφωση στο αντικείμενό της.

  Υπηρεσίες: Αντιμετώπιση αρθρωτικών διαταραχών, Αντιμετώπιση μαθησιακών δυσκολιών, Αντιμετώπιση φωνολογικών διαταραχών, Απλή επίσκεψη

  περισσότερα
ΝΕΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
 • Απλή επίσκεψη: Συνεδρία +-ΦΠΑ
 • Ο Βασιλείου Κωνσταντίνος είναι Λογοθεραπευτής και Επιστημονικά Υπεύθυνος του "Thera-Be|Κωνσταντίνος Βασιλείου". Αποφοίτησε από το τμήμα Λογοθεραπείας του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας ενώ κατά το βασικό του πτυχίο σπούδασε και στο Πανεπιστήμιο Complutense της Μαδρίτης. Έπειτα ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές σπουδές του στο Πανεπιστήμιο UCL του Λονδίνου (University College London) στον τομέα των Νευροεπιστημών της Γλώσσας και της Επικοινωνίας ενώ σήμερα συνεχίζει με διδακτορικές σπουδές στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, στον τομέα των Αναπτυξιακών Γλωσσικών Διαταραχών. Επιπλέον κατέχει Πιστοποίηση Παιδαγωγικής και Διδακτικής Επάρκειας από την Ανώτατη Σχολή Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΑΣΠΑΙΤΕ), πτυχίο Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας (ΕΝΓ) από την Ομοσπονδία Κωφών Ελλάδος και πτυχίο συστήματος γραφής και ανάγνωσης τυφλών Braille από το Κέντρο Εκπαιδεύσεως και Αποκατάστασης Τυφλών (ΚΕΑΤ). Επίσης, έχει εξειδικευτεί στην παιδιατρική Αισθητηριακή Ολοκλήρωση (S.I.) ενώ κατέχει πολυάριθμες πιστοποιήσεις θεραπευτικών μεθόδων. Έχει εργαστεί ως Επιστημονικός Συνεργάτης της Παιδοψυχιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου Παίδων "Η Αγία Σοφία", για αρκετά έτη ως Πανεπιστημιακός Υπότροφος του τμήματος Λογοθεραπείας του Πανεπιστημίου Πατρών, ως συνοδός/φροντιστής ατόμων με αναπηρία σε κατασκηνωτικά προγράμματα για ΑμεΑ μέσω της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία (Π.Ο.Σ.Γ.Κ.Α.μεΑ.), ως Εξωτερικός Συνεργάτης - Λογοθεραπευτής στο Σύλλογο για την Ψυχική Υγεία (Σ.Ο.Ψ.Υ.) Πάτρας αλλά και ως Εκπαιδευτικός του τμήματος Βοηθών Εργοθεραπευτών του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360. Επιπλέον, εργάστηκε ως Ιατρικός Διερμηνείας σε Νοσοκομεία της Μεγάλης Βρετανίας αλλά και ως Ερευνητής - Λογοθεραπευτής σε τμήματα ένταξης και Ειδικά Σχολεία του Λονδίνου. Τέλος, εξειδικεύεται στη Δυσφαγία - διαταραχές κατάποσης, στον Τραυλισμό και στις Αναπτυξιακές διαταραχές.

  Υπηρεσίες: Απλή επίσκεψη

  περισσότερα
 • Η Χαλδή Δήμητρα είναι Λογοθεραπεύτρια, Συμπεριφορίστρια, Σύμβουλος Θεμάτων Συμπεριφοράς και δραστηριοποιείται ιδιωτικά στο Ινστιτούτο Αποκατάστασης Ομιλίας στην Πάτρα. Είναι Λέκτορας του τμήματος Λογοθεραπείας στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και Υποψήφια Διδάκτωρ Ιατρικής (Ωτορινολαρυγγολογία) του Πανεπιστημίου Πατρών. Σπούδασε Λογοθεραπεία στο Ανώτατο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Καλαμάτας και, στη συνέχεια, πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στην Εφαρμοσμένη Ανάλυση Συμπεριφοράς και στα Σύνδρομα στο Brock University του Καναδά. Στον Καναδά απέκτησε σπουδαία εμπειρία ως Θεραπεύτρια Συμπεριφοράς και ως Λογοθεραπεύτρια Speech Associates. Επίσης, είναι πιστοποιημένη συνεργάτιδα του Speech Research Centre του Τορόντο. Στο ιδιωτικό Ινστιτούτο Αποκατάστασης Ομιλίας που διατηρεί παρέχονται υπηρεσίες λογοθεραπείας, φωνοθεραπείας, πρώιμης παρέμβασης και συμβουλευτικής, ενώ απευθύνεται σε παιδιά, εφήβους, αλλά και γονείς.

  Υπηρεσίες: Απλή επίσκεψη

  περισσότερα

"Αψογη σε όλα της,θα συνεχίσουμε να την εμπιστευόμαστε!!"

περισσότερα
 • Απλή επίσκεψη: Υπάρχει συνεργασία με όλα τα ταμεία και τα χρήματα επιστρέφονται από τον ασφαλιστικό φορέα.

Δεν βρήκες τον γιατρό σου;

Κάνε δωρεάν εγγραφή

Δες άμεσα το κόστος όλων των υπηρεσιών στο doctoranytime χωρίς περιορισμούς!

Τουλάχιστον 6 χαρακτήρες ή αριθμούς
Συνδέσου στο doctoranytime
Δημιουργία νέου κωδικού

Συμπλήρωσε το email με το οποίο έχεις κάνει εγγραφή στο doctoranytime για να σου στείλουμε νέο κωδικό.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Ο κωδικός σου έχει αλλάξει

Ελέγξε το email σου για να μάθεις τον καινούργιο κωδικό.

loading
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
loading

Σε περίπτωση που χρειάζονται διευκρινίσεις για το λόγο επίσκεψης ή την ώρα που κλείσατε το ραντεβού σας για κατ' οίκον επίσκεψη, θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας ο γιατρός.

Γιατί να περιμένεις στο τηλέφωνο;

350.000 που έκλεισαν ραντεβού online
έμειναν 100% ικανοποιημένοι!
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ σε 1'

Δεν βλέπεις τον κωδικό της περιοχής σου;
Κλείσε βιντεοκλήση με έναν επαγγελματία υγείας

Κλείσε ένα ραντεβού για βιντεοκλήση με 3 κλικ και δες τον επαγγελματία υγείας από το κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή σου.

home
Συμβουλέψου το γιατρό σου από παντού
time
Κλείσε ραντεβού αμέσως
data
Διασφάλισε τα προσωπικά σου δεδομένα

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να διαλέξεις την επιλογή για βιντεοκλήση.

ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ