Online chat με γιατρό. Δες τις νέες ειδικότητες! Δοκίμασέ το τώρα!
Online chat με γιατρό. Δες τις νέες ειδικότητες! Δοκίμασέ το τώρα!
Γιατροί Εξετάσεις Εξειδίκευση

Διάβασε επιστημονικά άρθρα για

×
ΑΝΟΙΓΜΑ ΧΑΡΤΗ
DoctorΤην τελευταία εβδομάδα ασθενείς επέλεξαν μέσα από το doctoranytime
4

Καρδιολόγοι στην Κατερίνη

"Επικοινωνιακός γιατρός. Εξέτασε ενδελεχώς την κατάσταση μου και μου πρότεινε με συμβουλευτικό και όχι επιβλητικό τρόπο τι χρειάζεται να κάνω ! "

περισσότερα
 • Απλή επίσκεψη
 • Ο Στεφόπουλος Χρήστος είναι Καρδιολόγος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην Κατερίνη. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, ενώ ολοκλήρωσε την Ειδικότητά του στην Καρδιολογία στο Ωνάσειο καρδιοχειρουργικό κέντρο, νοσοκομείο με απόλυτη εξειδίκευση στη διάγνωση και αντιμετώπιση των παθήσεων της καρδιάς. Κατα τη διάρκεια της ειδικότητας εκτέλεσε στεφανιογραφίες και δεξιούς καθετηριασμούς ως πρώτος χειριστής, ήταν υπεύθυνος του registry της Medtronic για την διαδερμική αντικατάσταση της αορτικής βαλβίδας, επέμβαση για την οποία το Ωνάσειο είναι πρωτοπόρο στην Ελλάδα. Μετα το πέρας της ειδικότητας ήταν συνεργάτης του β' υπερηχογραφικού εργαστηρίου του Ωνάσειου, στο οποίο εκτέλεσε μεγάλο αριθμό stress echo.Στη συνέχεια τοποθετήθηκε στο υπερηχογραφικό εργαστήριο του νοσοκομείου Παπαγεωργίου, τμήμα με ιδιαίτερη παράδοση στην καρδιαγγειακή απεικόνιση και εξειδικεύτηκε στην δυναμική υπερηχοκαρδιολογία και στο διοισοφάγειο υπερηχογράφημα. Μετά από εξετάσεις έλαβε τη διαπίστευση για τις νεότερες υπερηχογραφικές τεχνικές. Απο τον Ιανουάριο του 2019 είναι επιστημονικός συνεργάτης της καρδιολογικής κλινικής του ΑΧΕΠΑ και σύμβουλος καρδιολόγος στην μονάδα χρονιάς αιμοκάθαρσης ΑΛΦΑ νεφρολογικό κέντρο Κατερίνης . Στο ιδιωτικό του ιατρείο αντιμετωπίζει πληθώρα περιστατικών, ανταποκρινόμενος με γνώμονα την άρτια επιστημονική του γνώση και σύμβουλο την πολυετή του εμπειρία και τον αναμφισβήτητο επαγγελματισμό του.

  Υπηρεσίες: Holter ρυθμού, Stress Echo (Δυναμική Υπερηχοκαρδιογραφία), Triplex καρδιάς, Triplex καρδιάς κατ' οίκον, Απλή επίσκεψη, Διοισοφάγειο υπερηχογραφήμα, Επαναληπτική επίσκεψη μέσω βιντεοκλήσης, Ηλεκτροκαρδιογράφημα, Τεστ κοπώσεως (stress test)

  περισσότερα

"Πολύ καλή γιατρος! Με γοήτευσε ιδιαίτερα η αντικειμενικότητά της και ο τρόπος που αντιμετωπίζει τους ασθενείς της. Φοβερή επαγγελματίας! "

περισσότερα
 • Απλή επίσκεψη: Περιλαμβάνει κλινική εξέταση, ηλεκτροκαρδιογράφημα και συνταγογράφηση.
 • Η Φωτοπούλου Βασιλική είναι Ειδικός Καρδιολόγος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην Κατερίνη από το 1997. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και έλαβε την ειδικότητα της Καρδιολογίας κατόπιν επιτυχών εξετάσεων. Έχει ειδικευθεί στην Καρδιολογική Κλινική και Παθολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας και μετέπειτα στο Αιμοδυναμικό Τμήμα της Καρδιολογικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης ΑΧΕΠΑ. Τέλος, η ιατρός συμμετέχει σε πληθώρα συνεδρίων και σεμιναρίων με στόχο τη συνεχή επιμόρφωση στην ειδικότητά της, ενώ μιλάει αγγλικά και γαλλικά.

  Υπηρεσίες: Holter πίεσης, Holter ρυθμού, Stress Echo (Δυναμική Υπερηχοκαρδιογραφία), Triplex Θωρακικής Αορτής, Triplex καρδιάς, Απλή επίσκεψη, Ηλεκτροκαρδιογράφημα, Πλήρης καρδιολογικός έλεγχος, Τεστ κοπώσεως (stress test)

  περισσότερα
4

Καρδιολόγοι στην Κατερίνη

χωρίς δυνατότητα online ραντεβού

Δεν βρήκες τον γιατρό σου;

Κάνε δωρεάν εγγραφή

Δες άμεσα το κόστος όλων των υπηρεσιών στο doctoranytime χωρίς περιορισμούς!

Τουλάχιστον 6 χαρακτήρες ή αριθμούς
Συνδέσου στο doctoranytime
Δημιουργία νέου κωδικού

Συμπλήρωσε το email με το οποίο έχεις κάνει εγγραφή στο doctoranytime για να σου στείλουμε νέο κωδικό.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Ο κωδικός σου έχει αλλάξει

Ελέγξε το email σου για να μάθεις τον καινούργιο κωδικό.

loading
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
loading

Σε περίπτωση που χρειάζονται διευκρινίσεις για το λόγο επίσκεψης ή την ώρα που κλείσατε το ραντεβού σας για κατ' οίκον επίσκεψη, θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας ο γιατρός.

Γιατί να περιμένεις στο τηλέφωνο;

350.000 που έκλεισαν ραντεβού online
έμειναν 100% ικανοποιημένοι!
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ σε 1'

Δεν βλέπεις τον κωδικό της περιοχής σου;
Κλείσε βιντεοκλήση με έναν επαγγελματία υγείας

Κλείσε ένα ραντεβού για βιντεοκλήση με 3 κλικ και δες τον επαγγελματία υγείας από το κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή σου.

home
Συμβουλέψου το γιατρό σου από παντού
time
Κλείσε ραντεβού αμέσως
data
Διασφάλισε τα προσωπικά σου δεδομένα

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να διαλέξεις την επιλογή για βιντεοκλήση.

ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ