Γιατροί Εξετάσεις Εξειδίκευση

Διάβασε επιστημονικά άρθρα για

×
ΑΝΟΙΓΜΑ ΧΑΡΤΗ
8

εξειδικευμένοι γιατροί για Πλαστική Στήθους

"Τον ευχαριστώ ιδιαίτερα για την ενημέρωση και τις χρήσιμες συμβουλές που μου έδωσε ."

περισσότερα
 • Πλαστική Στήθους: ΔΩΡΕΑΝ Η Επίσκεψη για Ενημέρωση
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Η μέθοδος που χρησιμοποιείται εξαρτάται από την περίπτωση και τις ανάγκες της ασθενούς.

  περισσότερα λιγότερα
 • Πλαστική Στήθους: Από 0 € έως 0 € η πρώτη αναγνωριστική επίσκεψη.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Πραγματοποιείται λήψη λεπτομερών μετρήσεων, προ-εγχειρητική προσομοίωση. Αφορά την αυξητική στήθους, την ανόρθωση στήθους, τη μείωση στήθους και την αποκατάσταση μετά από μαστεκτομή.

  περισσότερα λιγότερα

"Ευγενέστατος, ευπρόσιτος, με βαθιά γνώση και αγάπη για αυτό που κάνει. Πλήρως κατατοπιστικός, αναλύει, εξηγεί, και κερδίζει με την προσωπικότητα και την προσέγγισή του. "

περισσότερα
 • Πλαστική Στήθους: ΔΩΡΕΑΝ η ενημερωτική πρώτη επίσκεψη. Διαρκεί 30-45 λεπτά.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Η διαδικασία της πλαστικής στήθους ξεκινά με τη φωτογράφιση στοχευμένων περιοχών και τη λήψη λεπτομερών μετρήσεων. Στη συνέχεια πραγματοποιεί 3D προ-εγχειρητική προσομοίωση. μέσω της τεχνολογίας Crisalix 3D Simulation, ένα αναπόσπαστο μέρος της διαδικασίας, διαμέσου της οποίας ο ασθενής αποκτά μια ξεκάθαρη εικόνα του αποτελέσματος. Αφότου ολοκληρωθεί ο προ-εγχειρητικός σχεδιασμός εκτελείται επιμελώς και με ακρίβεια στο χειρουργείο. Σκοπός όλων αυτών είναι η εξατομίκευση σύμφωνα με τις ανάγκες του ασθενούς και το άριστο αισθητικό-φυσικό αποτέλεσμα. Η επέμβαση διαρκεί 1 ώρα και περισσότερο.

  περισσότερα λιγότερα

"Πολύ καλός και νέος γιατρός. Εκτίμησα ιδιαίτερα την δωρεάν επίσκεψη για διάγνωση και το εύρος για ραντεβού, καθώς και το άμεσο προγραμματισμό για την επέμβαση, παρότι αυτή η βιασύνη εν μέρη με προβλημάτισε. "

περισσότερα
 • Πλαστική Στήθους: Από 0 € έως 0 € η επίσκεψη και διαρκεί 15-30 λεπτά.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Αυξητική στήθους με ενθέματα ή με λιπομεταφορά, Μειωτική στήθους, Ανόρθωση στήθους με ή χωρίς ενθέματα, Ανισομαστία, Αποκατάσταση μαστού, Εισολκή θηλών, Γυναικομαστία

  περισσότερα λιγότερα

"Ευγενικός και κατατοπιστικός ο γιατρός! Ενδιαφέρομαι για αφαίρεση σπιλων. Ασχολήθηκε με την περίπτωση μου, μου εξήγησε τι πρέπει να γίνει και μου ανέλυσε τις επιλογές και τη διαδικασία. Το ιατρείο λάμπει! Ευχαριστώ πολύ!"

περισσότερα
 • Πλαστική Στήθους: 30 € η επίσκεψη. Διαρκεί 30-45 λεπτά.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Πριν την επέμβαση θεωρείται απαραίτητη μία μαστογραφία για να αποκλειστεί η πιθανότητα προϋπάρχοντος κακοήθους όγκου. Γίνεται επίσης μια σειρά επιπλέον εξετάσεων, όπως αιματολογικές, ακτινογραφία θώρακος, έλεγχος πηκτικότητας και καρδιακής λειτουργίας.

  περισσότερα λιγότερα

Βλασταράκος Πέτρος

Πλαστικός, Επανορθωτικός και Αισθητικός Χειρουργός
 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 1
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ
auto-confirmation icon

"Δεν εχω τι να πω για τον συγκεκριμενο επιστημονα.Εξαιρετικος και πανω απο ολα ανθρωπος, προθυμος να σε συμβουλεψει και να σου λυσει το προβλημα.Πραγματικα σας ευχαριστω πολυ!"

περισσότερα
 • Πλαστική Στήθους: 50 € η συνεδρία και διαρκεί 30-45 λεπτά. Το κόστος της επίσκεψης αφαιρείται από την τελική τιμή της θεραπείας που θα επιλεχθεί.Κόστος επέμβασης: 3500€ έως 4000€
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Πλαστική Στήθους: Από 0 € έως 50 € η επίσκεψη.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Motiva Implants, Polytech Implants. Πραγματοποιείται Αυξητική / Μειωτική / Ανόρθωση μαστών, Αντιμετώπιση μετά από μαζική απώλεια βάρους.

  περισσότερα λιγότερα
 • Πλαστική Στήθους: 60 € Η επίσκεψη. Το ποσό θα αφαιρεθεί από το κόστος του χειρουργείου εάν πραγματοποιηθεί.Κόστος επέμβασης: 3500€ έως 4500€
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Custommade Εξατομικευμένη Minimal Επεμβατική Τεχνική με χρήση: - Προεγχειρητικής Δοκιμής Ενθεμάτων με το Bodylogic Sizing System by Mentor - Διεγχειρητικής Χρήσης Sizer Ακριβείας - Ειδικής Διαθερμίας για επίτευξη σχεδόν Αναίμακτου Ειδικού Χειρουργικού Ανατομικού Πλάνου: Πάνω από τον μυ ( Subglandular ), Κάτω από την Περιτονία ( Subfascial ) και Dual Plane ( Κάτω από τον μυ ) - Χρήση κατά περίπτωση όλων των νέων εξελιγμένων ενθεμάτων τελευταίας τεχνολογίας για ασφάλεια, φυσικό αποτέλεσμα και ποιότητα : Mentor, Motiva και B-Light για πιο ανάλαφρα ενθέματα. Αντιμετωπίζονται παθήσεις όπως: Υποπλασία Μαστών, Ασυμμετρία Μαστών, Πτωτικοί Μαστοί, Υπερπλασία Μαστών, Μεγαλομαστία, Γιγαντομαστία, Επανορθωτική Πλαστική Αποκατάσταση μετά από Μαστεκτομή, Δημιουργία Θηλής, Εισολκή Θηλών, Αλλαγή Ενθεμάτων, Διορθωτική Επανεπέμβαση μετά από προηγηθείσα Πλαστική Στήθους (Rippling κτλ), Mommy Make Over.

  περισσότερα λιγότερα
21

Γιατροί για Πλαστική Στήθους

"Γνωρίζει το αντικείμενο έχει εμπειρία και το σημαντικότερο είναι συνεννοήσιμος! "

περισσότερα

"Νομίζω πως ήταν η πρώτη φορά στη ζωή μου που είχα τέτοια συνεργασία και αντιμετώπιση από γιατρό και ειδικά του ΕΟΠΥΥ. Εκπληκτική γιατρός και άνθρωπος . Η τιμή της επίσκεψης δε....δεν έχω λόγια μόνο Συγχαρητήρια!"

περισσότερα
 • Πλαστική Στήθους

"Εξαιρετικός, κατατοπιστικός και ευέλικτος!"

περισσότερα

"Άψογο αποτέλεσμα μετά από χειρουργείο για αισθητικούς λόγους! Ο γιατρός είναι πάρα πολύ καλός στη δουλειά του και ευχάριστος. Τον ευχαριστώ πολύ! "

περισσότερα
 • Πλαστική Στήθους
ΝΕΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
 • Πλαστική Στήθους

"Καταπληκτικός γιατρός και υπέροχος άνθρωπος! Αφιέρωσε χρόνο και προσοχή στη λεπτομέρεια και το αποτέλεσμα ήταν άψογο! Έχω ήδη κανονίσει να ξαναπάω. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα!! "

περισσότερα
 • Πλαστική Στήθους
ΝΕΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
 • Πλαστική Στήθους

"Εξαιρετική αντιμετώπιση, κατάρτιση, συνέπεια!! Μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη, το σίγουρο είναι πως θα τον επισκεφτώ πολλές φορές ακόμη!!"

περισσότερα
 • Πλαστική στήθους: Δωρεάν η ενημέρωση για την θεραπεία

"Ηταν πολυ εξυπηρετικος και ειδημων στο αντικείμενο του. Μου προτεινε εναλλακτικες και μου ενεπνευσε εμπιστοσύνη. "

περισσότερα
 • Πλαστική Στήθους

"Ήρεμος, γνώστης και ειλικρινής. "

περισσότερα
 • Πλαστική Στήθους
 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 180 +
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ

"Ότι και να ήθελα να γράψω το είχαν ήδη γράψει άλλοι. Απλά είναι όλα αλήθεια! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ !!!! Είμαι ενθουσιασμένη!!!"

περισσότερα
Κάνε δωρεάν εγγραφή

Δες άμεσα το κόστος όλων των υπηρεσιών στο doctoranytime χωρίς περιορισμούς!

Τουλάχιστον 6 χαρακτήρες ή αριθμούς
Συνδέσου στο doctoranytime
Δημιουργία νέου κωδικού

Συμπλήρωσε το email με το οποίο έχεις κάνει εγγραφή στο doctoranytime για να σου στείλουμε νέο κωδικό.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Ο κωδικός σου έχει αλλάξει

Ελέγξε το email σου για να μάθεις τον καινούργιο κωδικό.

loading
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
loading

Σε περίπτωση που χρειάζονται διευκρινίσεις για το λόγο επίσκεψης ή την ώρα που κλείσατε το ραντεβού σας για κατ' οίκον επίσκεψη, θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας ο γιατρός.

Γιατί να περιμένεις στο τηλέφωνο;

350.000 που έκλεισαν ραντεβού online
έμειναν 100% ικανοποιημένοι!
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ σε 1'

Για τηλεφωνικό ραντεβού κάλεσε στο 215 50 50005

Δευτέρα έως Παρασκευή 8:00 - 20:00


Δεν βλέπεις τον κωδικό της περιοχής σου;
Κλείσε βιντεοκλήση με έναν επαγγελματία υγείας

Κλείσε ένα ραντεβού για βιντεοκλήση με 3 κλικ και δες τον επαγγελματία υγείας από το κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή σου.

home
Συμβουλέψου το γιατρό σου από παντού
time
Κλείσε ραντεβού αμέσως
data
Διασφάλισε τα προσωπικά σου δεδομένα

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να διαλέξεις την επιλογή για βιντεοκλήση.

ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ

Τα cookies επιτρέπουν μια προσωποποιημένη εμπειρία χρήσης των λειτουργιών του doctoranytime. Κάνοντας κλικ στο “Εντάξει” ή χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με την πολιτική cookies μας. Εντάξει