Γιατροί Εξετάσεις Εξειδίκευση

Διάβασε επιστημονικά άρθρα για

×
ΑΝΟΙΓΜΑ ΧΑΡΤΗ
10

εξειδικευμένοι Ενδοκρινολόγοι για Διαβήτη

"Εξαιρετικός γιατρός!!! "

περισσότερα
 • Διαβήτης: Από 40 € έως 60 € η επίσκεψη.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Περιλαμβάνει πλήρη κλινική εξέταση, έλεγχο λοιπών παραμέτρων καρδιομεταβολικού κινδύνου, κλινικό έλεγχο επιπλοκών του διαβήτη, εκπαίδευση στην πρόληψη του διαβητικού ποδιού, συνταγογράφηση εργαστηριακών εξετάσεων ή/και αγωγής, εκπαίδευση στη χρήση ενέσιμων θεραπευτικών αγωγών, υγιεινοδιαιτητικές οδηγίες.

  περισσότερα λιγότερα

"Ασχολήθηκε εις βάθος με την περίπτωση μου "

περισσότερα
 • Διαβήτης: Από 25 € έως 40 € η επίσκεψη.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Αντιμετωπίζεται ο σακχαρώδης διαβήτης 1 & 2 (νεανικός και ενηλίκων) καθώς και ο διαβήτης κύησης.

  περισσότερα λιγότερα

"Εξαιρετική γιατρός και άνθρωπος με βοήθησε πολυ στο πρόβλημα μου και με βοηθάει ακόμα να φέρω εις πέρας μια διαβητική κύηση με υπομονή εξηγοντας μου κάθε απορία με υπομονή στα άγχη μου!! "

περισσότερα
 • Διαφοροποιείται κατά περίπτωση. Περιλαμβάνει λήψη πλήρους ιστορικού, κλινική εξέταση, συνταγογράφηση και αξιολόγηση εξετάσεων και φαρμακευτικής αγωγής, υγιεινοδιαιτητικές οδηγίες, ολιστική αντιμετώπιση.

  περισσότερα λιγότερα

"Αψογη.Την συστηνω ανεπιφυλακτα"

περισσότερα
 • Διαβήτης: Από 50 € έως 200 € η εξέταση. Διαρκεί 30 - 45 λεπτά. Πριν την εξέταση απαιτείται 2ωρη νηστεία και αποχή από το κάπνισμα. Αποφυγή γυμναστικής.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Χρησιμοποιείται το μηχάνημα fras 4 - s drive. Αντιμετωπίζεται ο διαβήτης τύπου 1 και 2, ο διαβήτης κύησης και η υπερλιπιδαιμία.

  περισσότερα λιγότερα

"Κάθε φορά που πρέπει να πάω σε γιατρό αγχώνομαι και δεν μπορώ να ηρεμήσω. Ο κύριος Φραγκουλόπουλος όμως αποτελεί εξαίρεση!! Με άκουσε πολύ προσεκτικά και με ηρέμησε καθώς έχω την τάση να αγχώνομαι και να μεγαλοποιώ τα πράγματα. Ο γιατρός μου εξήγησε το πρόβλημά μου και αισθάνθηκα απόλυτη αυτοπεποίθηση ότι γνωρίζει άριστα τη δουλειά του και θα με καθοδηγήσει σωστά. Τον έχω ήδη προτείνει σε κάποια δικά μου πρόσωπα που έψαχναν επίσης ενδοκρινολόγο! Τα λόγια είναι περιττά, είναι εξαιρετικός, τον συστήνω ανεπιφύλακτα και μακάρι και οι άλλοι γιατροί στους οποίους έχω πάει ή θα πάω να είναι σαν τον κύριο Φραγκουλόπουλο!!"

περισσότερα
 • Διαβήτης: 50 € η επίσκεψη και διαρκεί 15 - 30 λεπτά.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Πραγματοποιείται τρίπλεξ αγγείων κάτω άκρων. Εξετάζεται η κλινική εικόνα του ασθενούς και πραγματοποιείται ενημέρωση και εκπαίδευση από επισκέπτρια υγείας. Παράλληλα, δίνεται ειδική συνταγογράφιση, ενώ υπάρχει συνεργασία και με διαιτολόγο.

  περισσότερα λιγότερα

"Αξιολογος γιατρος και με υψηλα καταρτισμενο επιστημονικο υποβαθρο"

περισσότερα
 • Διαβήτης: Από 70 € έως 90 € η επίσκεψη και διαρκεί 30 - 45 λεπτά.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Πραγματοποιείται πλήρης λήψη ιστορικού και κλινική εξέταση. Είναι απαραίτητο ο/η ασθενής να προσκομίσει αποτελέσματα παλαιότερων εξετάσεων και πλήρη ιατρικό φάκελο. Αντιμετωπίζεται ο διαβήτης κύησης, οι ενδοκρινοπάθειες στην κύηση και η υπογονιμότητα.

  περισσότερα λιγότερα

"Ηταν η πρωτη φορα που επισκευθηκα το ιατρειο. Μ εκανε να αισθανθω πολυ ανετα, εξηγουσε τα παντα με πολυ κατανοητο τροπο. Εδειξε οτι ειναι μια πολυ καλη γιατρος."

περισσότερα
 • Διαβήτης: 40 € η επίσκεψη. Διαρκεί 30 - 45 λεπτά. Συμπεριλαμβάνονται οι ηλεκτρονικές συνταγογραφήσεις και η επανεκτίμηση.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Χορηγείται φαρμακευτική αγωγή. Αντιμετωπίζεται ο θυροειδής αδένα, η υπόφυση, τα επινεφρίδια, η οστεοπόρωση, οι διαταραχές έμμηνου ρύσεως και το πολυκυστικό σύνδρομο.

  περισσότερα λιγότερα

"Η Κα Προκοπίου έχει αμεσότητα στην επικοινωνία της με τον ασθενή και είναι απόλυτα κατανοητή στην επεξήγηση των ευρημάτων και στην παροχή συμβουλών αντιμετώπισης της κατάστασης του ασθενούς κατά περίπτωση. Είναι πολύ ευγενική, τηρεί τον χρόνο των ραντεβού της και γενικά αποπνέει εμπιστοσύνη."

περισσότερα
 • Παρακολούθηση και θεραπεία ανάλογα με το περιστατικό

  περισσότερα λιγότερα
 • Οι ώρες των ραντεβού είναι πραγματικές και ενδέχεται να υπάρξει ολιγόλεπτη αναμονή έως 30 λεπτά λόγω έκτακτων περιστατικών.

"Έμπειρη και καταρτισμένη και διαθέσιμη να λύσει όλες τις απορίες. Ασχολήθηκε σε βάθος με την περίπτωση. "

περισσότερα
 • Διαβήτης: 60 € η επίσκεψη και διαρκεί 30 - 45 λεπτά.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Πραγματοποιείται λήψη ιστορικού, κλινική εξέταση και συνταγογράφηση εξετάσεων και φαρμάκων. Αντιμετωπίζεται ο σακχαρώδης διαβήτης τύπου 1 και 2, καθώς ο διαβήτης εγκυμοσύνης.

  περισσότερα λιγότερα

"Εξαιρετικός επιστήμων !! "

περισσότερα
 • Διαβήτης: Από 40 € έως 50 € η επίσκεψη. Διαρκεί 30 - 45 λεπτά.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Παρέχεται κλινική εξέταση και έλεγχος των ευρημάτων των ειδικών εξετάσεων για το Διαβήτη.

  περισσότερα λιγότερα
77

Ενδοκρινολόγοι για Διαβήτη

"Συνεπής, προσιτός , κατανοητός "

περισσότερα
 • Έλεγχος σακχαρώδη διαβήτη: Κόστος επίσκεψης.

"Ο γιατρός δείχνει πραγματικό ενδιαφέρον για τον ασθενή και εξετάζει διεξοδικά την κάθε περίπτωση. Αριστος γιατρος!"

περισσότερα
 • Έλεγχος σακχαρώδη διαβήτη: Στα πλαίσια της επίσκεψης.
ΝΕΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
 • Διαβήτης

"Πολύ φιλική... Εστίασε στο πρόβλημα "

περισσότερα
 • Διαβήτης

"Υπέροχη γιατρός!!! "

περισσότερα
 • Διαβήτης

"Οι γνώσεις και η εξειδίκευση του με βοήθησαν να επιλύσω ένα σημαντικό πρόβλημα με την εξισορρόπηση του βάρους μου και τη γενικότερη δυσθυμία μου. Λόγω της ειλικρινούς διάθεσης και επιμονής του να βρει το λόγο για τον οποίο ταλαιπωρούμαι, κατάφερα να νιώθω ψυχικά και σωματικά υγιής. Πρόκειται για έναν σπουδαίο γιατρό αλλά και άνθρωπο. "

περισσότερα
 • Έλεγχος σακχαρώδη διαβήτη: Η τιμή της επίσκεψης αφορά αναλυτική λήψη ιστορικού, κλινική εξέταση, παραπομπή για εξετάσεις. Η επανεκτίμηση πραγματοποιείται δωρεάν.

"Ο γιατρός από την πρώτη επίσκεψη μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη και ενδιαφέρθηκε για το θέμα που τον επισκέφθηκα αλλά και οχι μόνο.Προσιτός ανθρωπος,πρόθυμος να απαντήσει στις ερωτήσεις μου ,συνεπής στην ώρα του και στα 2 ραντεβού.Μου άρεσε πολύ το γεγονός ότι για κάποιες επιπλέον εξετάσεις μου ειπε να τις στείλω με e-mail και οχι να περάσω απο το ιατρείο ωστε να δούμε πως θα συνεχιστεί η θεραπεία ."

περισσότερα
 • Έλεγχος σακχαρώδη διαβήτη

"καλος επιστημονας ενημερωμενος και βλεπει το προβλημα σου σφαιρικα."

περισσότερα
 • Διαβήτης

"Εξαιρετος, ζεστος ανθρωπος, καταρτισμενος"

περισσότερα
 • Διαβήτης
Κάνε δωρεάν εγγραφή

Δες άμεσα το κόστος όλων των υπηρεσιών στο doctoranytime χωρίς περιορισμούς!

Τουλάχιστον 6 χαρακτήρες ή αριθμούς
Συνδέσου στο doctoranytime
Δημιουργία νέου κωδικού

Συμπλήρωσε το email με το οποίο έχεις κάνει εγγραφή στο doctoranytime για να σου στείλουμε νέο κωδικό.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Ο κωδικός σου έχει αλλάξει

Ελέγξε το email σου για να μάθεις τον καινούργιο κωδικό.

loading
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
loading

Σε περίπτωση που χρειάζονται διευκρινίσεις για το λόγο επίσκεψης ή την ώρα που κλείσατε το ραντεβού σας για κατ' οίκον επίσκεψη, θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας ο γιατρός.

Γιατί να περιμένεις στο τηλέφωνο;

350.000 που έκλεισαν ραντεβού online
έμειναν 100% ικανοποιημένοι!
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ σε 1'

Για τηλεφωνικό ραντεβού κάλεσε στο 215 50 50005

Δευτέρα έως Παρασκευή 8:00 - 20:00


Δεν βλέπεις τον κωδικό της περιοχής σου;

Τα cookies επιτρέπουν μια προσωποποιημένη εμπειρία χρήσης των λειτουργιών του doctoranytime. Κάνοντας κλικ στο “Εντάξει” ή χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με την πολιτική cookies μας. Εντάξει