Γιατροί Εξετάσεις Εξειδίκευση

Διάβασε επιστημονικά άρθρα για

×
ΑΝΟΙΓΜΑ ΧΑΡΤΗ
8

εξειδικευμένοι γιατροί για Άσθμα

"Βλέπει σφαιρικά τον ασθενή ως άνθρωπο κι όχι μεμονωμένα ως συμπτώματα. Πολύ καταρτισμένος και συγκεκριμένος στο τι πρέπει να πράξω για να βρω λύση στο πρόβλημα μου. "

περισσότερα
 • Άσθμα: Από 80 € έως 110 € η επίσκεψη. Διαρκεί 30 - 45 λεπτά. Ο ασθενής δε θα πρέπει έχει πάρει κάποιο εισπνεόμενο φάρμακο την ημέρα της επίσκεψης.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Διάγνωση και παρακολούθηση με ιστορικό, κλινική εξέταση, σπιρομέτρηση προ και μετά βρογχοδιαστολή, μέτρηση αντιστάσεων και τύπου αναπνοής με ταλαντωσιμετρία προ και μετά βρογχοδιαστολή, μέτρηση πνευμονικών όγκων και διάχυσης, μέτρηση επιπέδων εκπνεόμενου ΝΟ για την εκτίμηση της ασθματικής φλεγμονής, οξυμετρία σε ηρεμία και κόπωση, μέτρηση αερίων αίματος (εάν απαιτείται), δερματικά test αλλεργίας. Χορηγείται φαρμακευτική θεραπεία βάσει των διεθνών κατευθυντηρίων οδηγιών.

  περισσότερα λιγότερα

"Η γιατρός έχει τη γνώση και τον τρόπο να σε κάνει να αισθανθείς απόλυτα ικανοποιημένος από την επίσκεψη σου. Τη συνιστώ και σε εσάς."

περισσότερα
 • Άσθμα: 50 € η επίσκεψη. Διαρκεί 30 - 45 λεπτά. Περιλαμβάνεται σπιρομέτρηση. Δεν περιλαμβάνεται το κόστος των αλλεργικών τεστ.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Διενεργείται σπιρομέτρηση προ και μετά βρογχοδιαστολής, δερματικές αλλεργικές δοκιμασίες και χρήση υπογλώσσιας ή ενέσιμης ανοσοθεραπείας. Αντιμετωπίζει το αλλεργικό άσθμα με ή χωρίς αλλεργική ρινίτιδα, το σοβαρό ηωσινοφιλικό άσθμα με ή χωρίς ρινικούς πολύποδες, το μεταλοιμώδες άσθμα, το παιδιατρικό άσθμα και το άσθμα από άσκηση. Ο ασθενής θα πρέπει να έχει διακόψει τα εισπνεόμενα φάρμακα εφόσον είναι εφικτό για 12 ώρες ενώ σε περίπτωση που λαμβάνει αντισταμινικά από το στόμα καλό θα ήταν να τα διακόψει για 5 ημέρες ή να επικοινωνήσει με το ιατρείο.

  περισσότερα λιγότερα

"Άψογος!"

περισσότερα
 • Άσθμα: Από 20 € έως 50 € η επίσκεψη. Διαρκεί 15 - 30 λεπτά.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • με σπιρομέτρηση και αλλεργικά τεστ. Αντιμετωπίζονται το βρογχικό άσθμα, ο βήχας, η δύσπνοια και ο συριγμός

  περισσότερα λιγότερα

"Πολύ καλη Ιατρος "

περισσότερα
 • Άσθμα: Από 50 € έως 220 € Η εξέταση διαρκεί περισσότερο από 1 ώρα.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Ακολουθείται κλασική θεραπεία με εισπνεόμενα φάρμακα, καινοτόμες θεραπείες με μονοκλονικά αντισώματα, συμπληρωματική θεραπεία με βελονισμό.

  περισσότερα λιγότερα
 • Η ιατρός δέχεται έκτακτα περιστατικά κι εκτός ωραρίου λειτουργίας κατόπιν επικοινωνίας.

"Ο κύριος Χριστόπουλος είναι ένα εξαιρετικός πνευμονολόγος. Διερεύνησε την περίπτωση μου διεξοδικά μου έβαλε μια μάσκα για να με ανακουφίσει από τα συμπτώματα που είχα μου έκανε σπιρομέτρηση και καταλάβαμε ακριβως τι είχα ώστε να μην έχω καμία αμφιβολία και φόβο να με ταλαιπωρεί. Πρώτη φορά μου συνέβη να με διερευνήσουν τόσο. Είμαι πολύ ευχαριστημένη και θα πάω και τη μητέρα μου! "

περισσότερα
 • Χρησιμοποιείται σύγχρονη θεραπευτική προσέγγιση βάσει διεθνών κατευθυντήριων οδηγιών. Πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο λειτουργικού ελέγχου αναπνοής. Στο κόστος περιλαμβάνεται η σπιρομέτρηση όχι όμως ο ενδεχόμενα έξτρα έλεγχος αλλεργίας που μπορεί να χρειαστεί.

  περισσότερα λιγότερα

"Αξιόλογος γιατρός. Ενημερωμένος, εμπνέει εμπιστοσύνη ενώ ταυτόχρονα είναι ευγενέστατος και συνεπής."

περισσότερα
 • Άσθμα: 60 € η επίσκεψη και 60 ευρώ τα τεστ και διαρκεί 30 - 45 λεπτά. Στο κόστος περιλαμβάνεται και σπιρομέτρηση, μέτρηση ΕΝΟ και ο ασθενής θα πρέπει να μην έχει πάρει αντιισταμινικά 2 ημέρες πριν την εξέταση.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ

"Σε κάνει να νιώθεις τόσο άνετα από το πρώτο λεπτό της επίσκεψης που αισθάνεσαι σαν να τον γνωρίζεις χρόνια. "

περισσότερα
 • Άσθμα: Από 20 € έως 40 € η επίσκεψη. Διαρκεί 15 - 30 λεπτά. Το κόστος εξαρτάται από το ασφαλιστικό ταμείο του ασθενούς.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Χρησιμοποιείται ο πιο σύγχρονος τεχνολογικός εξοπλισμός και η πιο σύγχρονη μέθοδος θεραπείας. Αντιμετωπίζεται το βρογχικό άσθμα και το αλλεργικό άσθμα.

  περισσότερα λιγότερα

"Πρωτα Ανθρωπος,και μετα Ιατρος! "

περισσότερα
 • Άσθμα: 50 € η επίσκεψη. Διαρκεί 1 ώρα και περισσότερο.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Εφαρμόζονται όλες οι μέθοδοι που αφορούν τη διερεύνηση των Αλλεργικών Παθήσεων όπως δερματικές δοκιμασίες δια νυγμού (Skin prick tests), δια νυγμού και ενδοδερμικές σε Φάρμακα, επιδερμικές δοκιμασίες (Patch tests) για όλες τις δερματίτιδες, δοκιμασίες πρόκλησης. Επιπλέον παρέχονται ειδικές θεραπείες απευαισθητοποίησης (ανοσοθεραπεία) ενώ ο εξοπλισμός είναι ο πλέον απαραίτητος που χρησιμοποιείται στην Αλλεργιολογία.

  περισσότερα λιγότερα
64

Γιατροί για Άσθμα

"Πολύ επεξηγηματική, αναλυτική με το πρόβλημα σου. "

περισσότερα
 • Άσθμα

"Εξαιρετική. Την προτείνω ανεπιφύλακτα"

περισσότερα
 • Άσθμα

"Επισκέφθηκα την κυρία Κουτσοκέρα μέσα στον Οκτώβριο για να μου συνταγογραφήσει τα εμβόλια της γρίπης και του πνευμονιόκοκκου, αν και δεν ανήκω στις ομάδες υψηλού κινδύνου, αφού τον περασμένο Ιανουάριο πέρασα 11 μέρες διασωληνωμένη στην εντατική του νοσοκομείου "Σωτηρία" λόγω γρίπης και πολύ βαριάς πνευμονίας και συνολικά 18 ημέρες στο νοσοκομείο, στο οποίο η ίδια η γιατρός με έστειλε και πολύ καλά έκανε, αφού κατάλαβε μετά από εξέταση πόσο χάλια ήμουν. Για άλλη μία φορά μου έδωσε τις σωστές πληροφορίες σχετικά με το πότε πρέπει να κάνω το κάθε εμβόλιο, ότι καλό είναι τις πρώτες 2-3 από το εμβόλιο να μείνω σπίτι κτλ., και μου αφιέρωσε και χρόνο να με ρωτήσει τι έγινε τελικά με το νοσοκομείο, πως είμαι τώρα κτλ. Εξαιρετική γιατρός και άνθρωπος. Σας την προτείνω με κλειστά μάτια, μου έσωσε τη ζωή τον περασμένο Ιανουάριο."

περισσότερα

"Στην ώρα μας!!! Επισης ο γιατρός έδειξε ιδιαιτερη προσοχη στην εξεταση μιας και ήταν και παιδάκι 2,5 χρονών ο ασθενείς."

περισσότερα
 • Άσθμα (έλεγχος φλεγμονής Άσθματος – εκπνεόμενο μονοξείδιο του αζώτου): Κόστος εξέτασης και ενημέρωσης.

"Την επισκεφτηκα πρωτη φορα,χωρίς αναμονή,κατα την κλινικη εξεταση εδειξε απολυτο επαγγελματισμό,ευγενεια κ ενσυναισθηση στο προβλημα μου κ στις αναγκες μου.θα την συστηνα ανεπιφυλακτα"

περισσότερα
 • Άσθμα
ΝΕΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
 • Άσθμα

"Εξαιρετική γιατρός!Με βοήθησε στο πρόβλημα μου και μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη σαν επαγγελματίας και σαν άνθρωπος!Συζητησιμη,αφιέρωσε χρόνο για να διερευνήσει το πρόβλημα και πολύ αναλυτική στις οδηγίες που μου έδωσε!"

περισσότερα
 • Άσθμα

"Ασχολήθηκε πολλή ώρα με την περιπτωσή μου και μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη..."

περισσότερα

"Εξαιρετικη επαγγελματίας"

περισσότερα
 • Άσθμα
Κάνε δωρεάν εγγραφή

Δες άμεσα το κόστος όλων των υπηρεσιών στο doctoranytime χωρίς περιορισμούς!

Τουλάχιστον 6 χαρακτήρες ή αριθμούς
Συνδέσου στο doctoranytime
Δημιουργία νέου κωδικού

Συμπλήρωσε το email με το οποίο έχεις κάνει εγγραφή στο doctoranytime για να σου στείλουμε νέο κωδικό.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Ο κωδικός σου έχει αλλάξει

Ελέγξε το email σου για να μάθεις τον καινούργιο κωδικό.

loading
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
loading

Σε περίπτωση που χρειάζονται διευκρινίσεις για το λόγο επίσκεψης ή την ώρα που κλείσατε το ραντεβού σας για κατ' οίκον επίσκεψη, θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας ο γιατρός.

Γιατί να περιμένεις στο τηλέφωνο;

350.000 που έκλεισαν ραντεβού online
έμειναν 100% ικανοποιημένοι!
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ σε 1'

Για τηλεφωνικό ραντεβού κάλεσε στο 215 50 50005

Δευτέρα έως Παρασκευή 8:00 - 20:00


Δεν βλέπεις τον κωδικό της περιοχής σου;

Τα cookies επιτρέπουν μια προσωποποιημένη εμπειρία χρήσης των λειτουργιών του doctoranytime. Κάνοντας κλικ στο “Εντάξει” ή χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με την πολιτική cookies μας. Εντάξει