Η Σερεμέτη Σωτηρία είναι Κλινική Διαιτολόγος- Διατροφολόγος και διατηρεί το Διαιτολογικό γραφείο "ClinEat" στην περιοχή της Αργυρούπολης. Αποφοίτησε από το Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας- Διατροφής της Σχολής Επιστημών Υγείας και Αγωγής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών. Κατέχει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στην Εφαρμοσμένη Διαιτολογία- Διατροφή με κατεύθυνση την Κλινική Διατροφή του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών καθώς και εξειδίκευση στο Health Coaching από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει ασχοληθεί ερευνητικά με καρδιαγγειακά νοσήματα, όπως η Στεφανιαία Νόσος, και με νεφρικά νοσήματα, όπως η Χρόνια Νεφρική Νόσος. Πραγματοποίησε την πρακτική της άσκηση στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Ευαγγελισμός» στο τμήμα Κλινικής Διατροφής καθώς και σε γνωστό Διαιτολογικό γραφείο στους Αμπελοκήπους. Έχει εργαστεί σε γνωστή αλυσίδα Κέντρων Αισθητικής στη θέση Διαιτολόγου- Διατροφολόγου καθώς και σε φαρμακευτική εταιρεία ως Διαιτολόγος- Διατροφολόγος κι Επιστημονικός Συνεργάτης. Από το 2018 αναλαμβάνει τη διαχείριση πλήθους περιστατικών, κλινικών και μη. Στα πλαίσια της περαιτέρω εκπαίδευσης της, παρακολουθεί συνέδρια και σεμινάρια δια βίου εκπαίδευσης στην Κλινική Διατροφή και τον Μεταβολισμό με ποικίλη θεματολογία.
Συνεργάτες του Διαιτολογικού γραφείου είναι η κα Δημητρακοπούλου Παναγιώτα και η κα Κουτρουλή Ασπασία, οι οποίες αναλαμβάνουν κλινικά και μη περιστατικά του γραφείου, ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε ασθενή. 
Η Δημητρακοπούλου Παναγιώτα, BSc είναι απόφοιτη του Τμήματος Επιστήμης Διαιτολογίας - Διατροφής της Σχολής Επιστημών Υγείας και Αγωγής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει εξειδικευτεί στην αθλητική διατροφή μέσω προγράμματος του Wageningen University & Research, ενώ παράλληλα διαθέτει εξειδίκευση στη διατροφική διαχείριση του Σακχαρώδους Διαβήτη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει απασχοληθεί ως Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος στο νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας, όπου ανέλαβε πλήθος κλινικών περιστατικών, ολοκληρώνοντας την πρακτική της άσκηση. Η ερευνητική της ενασχόληση εστιάζει στη βιωσιμότητα της δίαιτας, με εξειδίκευση στον σχεδιασμό διατροφικών προγραμμάτων φιλικών προς το περιβάλλον και στη χορτοφαγική διατροφή. 
Η Κουτρουλή Ασπασία, BSc, MSc είναι απόφοιτη του Τμήματος Διατροφής και Διαιτολογίας του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Κρήτης, ενώ κατέχει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στη Διατροφή στην Υγεία και την Νόσο του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κι εξειδίκευση ως Personal Trainer Nutrition Coach από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει ασχοληθεί ερευνητικά με την πρόληψη καρδιαγγειακών νοσημάτων, όπως το έμφραγμα του μυοκαρδίου. Πραγματοποίησε την πρακτική της άσκηση στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Κοργιαλένειο- Μπενάκειο Ε.Ε.Σ.» στο τμήμα Κλινικής Διατροφής. Έχει εργαστεί σε γνωστή αλυσίδα Γυμναστηρίων στη θέση Διαιτολόγου- Διατροφολόγου καθώς και σε φαρμακεία ως Διαιτολόγος- Διατροφολόγος κι Επιστημονικός Συνεργάτης.