Βρες εύκολα και γρήγορα εξετάσεις και κλείσε το ραντεβού σου δωρεάν σε 2 μόλις λεπτά!
ΒΗΜΑ 2ο
Επιλογή διαγνωστικού κέντρου
ΒΗΜΑ 1ο Επιλογή εξετάσεων
ΒΗΜΑ 2ο Επιλογή διαγνωστικού κέντρου
ΒΗΜΑ 3ο Στοιχεία ασθενούς
×

Διαγνωστικά κέντρα για: Μοριακός έλεγχος ιού τοξοπλάσματος IgG AVIDITY

Κόστος: 26.00 €
Κλείσε ραντεβού

Ήταν όλοι φιλικοί και εξυπηρετικοί. Καθαρό περιβάλλον. Μόνο ένα θέμα αντιμετώπισα και σε αυτό δεν ξέρω αν ευθύνεται το ίδιο το διαγνωστικό ή η πλατφόρμα του doctor anytime ή έχουν μερίδιο ευθύνης και τα δύο. Έκλεισα κανονικά ραντεβού για ακτινογραφία μέσω της πλατφόρμας όμως δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ διότι χρειάζονταν παραπεμπτικό ιατρού. Αν ευθύνεται το διαγνωστικό σε περιορίσουν τις εξετάσεις που μπορείς να επιλέξεις, αν ευθύνεται η πλατφόρμα καλό είναι να μπει ενημερωτικό δίπλα από την εξέταση όπως ήδη έχει για τυχόν προετοιμασία κλπ.

περισσότερα
  • Μοριακός έλεγχος ιού τοξοπλάσματος IgG AVIDITY: 26.00 €
Κόστος: 40.00 €
Κλείσε ραντεβού

Απόλυτα ικανοποιημένη απο το επίπεδο των υπηρεσιών, την επαγγελματικότητα και την ευγένεια του προσωπικού και το χρόνο έκδοσης των αποτελεσματων. Ανεπιφύλακτα θα πρότεινα το μοριακο διαγνωστικό κέντρο .

περισσότερα
  • Μοριακός έλεγχος ιού τοξοπλάσματος IgG AVIDITY: 40.00 €
Κόστος: 50.00 €
Κλείσε ραντεβού

Όλα πολύ καλά, πολύ ευγενική επικοινωνία και ταχύτατα αποτελέσματα. Τα μόνα που μπορώ να σημειώσω ως όχι τόσο θετικά είναι ότι σε τηλεφωνική επικοινωνία η κοπέλα που με εξυπηρέτησε αρχικά δεν γνώριζε ότι η ζητούμενη εξέταση είχε διαφορετική τιμολόγηση μέσω doctoranytime και ότι δεν ήταν τόσο άμεση η ανταπόκριση του κέντρου στο αίτημα μου πάλι μέσω doctoranytime. Αλλά γενικά έμεινα πολύ ευχαριστημένη .

περισσότερα
  • Μοριακός έλεγχος ιού τοξοπλάσματος IgG AVIDITY: 50.00 €