Βρες ειδικό
Δες τη διαθεσιμότητα

Γιατί είναι η κατάλληλη για σένα

Η Μαργώνη Ιωάννα είναι Οδοντίατρος και διατηρεί το ιδιωτικό της ιατρείο στη Βάρη. Είναι πτυχιούχος της Οδοντιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Μετά το πέρας των σπουδών της, έκανε το πρώτο μεταπτυχιακό της στο City Unity College πάνω στην Εμφυτευματολογία και Laser στην Οδοντιατρική. Ταυτόχρονα εργάστηκε για ένα χρόνο σε γνωστή οδοντιατρική κλινική στο Κολωνάκι αποκτώντας εμπειρία στα Εμφυτεύματα και στην Οστική και Ιστική Αναγέννηση με χρήση αυξητικών παραγόντων του αίματος μετά από φυγοκέντριση. Η έρευνα της με τίτλο “A Case-Study of Seven Dental Implants Placed in the Maxillary Sinus with Intentional Schneiderian Membrane Perforation” δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό JIACD το 2014.,vol6.,No.1. Κατά το χρονικό διάστημα 2012-2017 μετέβη μόνιμα στην Αγγλία όπου εργάστηκε ως συνεργάτης Οδοντίατρος, αποκτώντας μεγάλη κλινική εμπειρία σε όλο το φάσμα της θεραπευτικής, επανορθωτικής και αισθητικής οδοντιατρικής ενηλίκων και παιδιών. Το 2013 απέκτησε πιστοποίηση για σύγχρονες μεθόδους εκτέλεσης Ενδοδοντικής Θεραπείας. Το 2016, έχοντας ολοκληρώσει πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών πλήρους φοίτησης, έλαβε τον τίτλο του Master Of Science in Conservative Dentistry (MSc Conservative Dentistry) από το διεθνώς διακεκριμένο Πανεπιστήμιο UCL Eastman Dental Institute του Λονδίνου, Αγγλία. Το μεταπτυχιακό της πρόγραμμα της έδωσε τη δυνατότητα εμβάθυνσης και εξειδίκευσης στα εμφυτεύματα και επιευμφυτευματικές αποκαταστάσεις, την προσθετική και αισθητική οδοντιατρική. Στη μεταπτυχιακή της διατριβή ασχολήθηκε με την εργαστηριακή ανάπτυξη μικροβίων σε υλικά επιεμφυτευματικών και κινητών αποκαταστάσεων και τρόπους αντιμετώπισης του. Η έρευνα της δημοσιεύτηκε από επιστημονικο περιοδικό IJP ΤΟ 2018. Μετά το πέρας των μεταπτυχιακών της σπουδών συνέχισε να εργάζεται ως συνεργάτης σε εξειδικευμένες ιδιωτικές Πολυκλινικές του κεντρικού Λονδίνου, όπως στo Chelsea, Bayswater και City του Λονδίνου καθώς και σε γνωστή αλυσίδα οδοντιατρείων της BUPA με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην Επανορθωτική αποκατάσταση σύνθετων περιστατικών όπως και στην αντιμετώπιση ασθενών με «οδοντιατρική φοβία». Το 2016 πήρε πιστοποίηση στην Αισθητική της πρόσθιας ζώνης σε κλινική της Harley street του Λονδίνου. Τέλος, παρακολουθεί πλήθος διεθνών και εγχώριων Συνεδρίων με στόχο τη διαρκή επιμόρφωση και την παροχή σύγχρονων υπηρεσιών υγείας.

Την περιγραφή επιμελείται η ομάδα του doctoranytime βασισμένη σε επαληθευμένες πληροφορίες.

Εμπειρία

 • Εμφυτεύματα
 • Ενδοδοντία
 • Προσθετική
1 συστάσεις ασθενών

Υπηρεσίες

Τα κόστη είναι ενδεικτικά. Ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές κατά την επίσκεψη ανάλογα το περιστατικό.

Αξιολογήσεις Ασθενών

Επιβεβαιωμένες αξιολογήσεις από πραγματικούς ασθενείς

Η αξιοπιστία και η διαφάνεια στις αξιολογήσεις είναι η βασική μας προτεραιότητα και για τον λόγο αυτό ελέγχουμε ξεχωριστά κάθε αξιολόγηση ώστε να διασφαλίσουμε ότι συμφωνεί με την Πολιτική Διαχείρισης Αξιολογήσεων.

10

Από 1 αξιολόγηση

Αξιολογήσεις από 1 ασθενή
10
Διερεύνησε σε βάθος την περίπτωσή/ πάθησή μου
10
Μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη
10
Έμπειρος & καταρτισμένος
10
Συνεπής
10
Προσιτός & φιλικός
10
 • Όλες (1)
 • Θετικές (1)
 • Ουδέτερες (0)
 • Αρνητικές (0)
10.0
Panos A
23 Ιουλίου 2022
Επιβεβαιωμένος χρήστης
Μέλος από 21 Ιουλίου 2022 Επιβεβαιωμένη αξιολόγηση 1 αξιολόγηση στο doctoranytime
10.0
Προσιτός & φιλικός
Συνεπής
Έμπειρος & καταρτισμένος
Μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη
Διερεύνησε σε βάθος την περίπτωσή/ πάθησή μου
Έκανε εξαιρετική δουλειά. Την συστήνω ανεπιφύλακτα.

Πρόσβαση και ραντεβού

 • Ηφαίστου 9 & Δήμητρας 3Α, Βάρη , Αττική
  Λεωφορείο
  • 137m ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΒΑΡΗΣ
  • 165m ΠΛ. ΔΗΜΑ
  • 165m ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
  Parking
  • 370m DIRRACHIOU 1 PARKING
  • 1,25km VASILEOS KONSTANTINOU 95 PARKING
  • 1,31km LEOF. ATHINON SOUNIOU PARKING
 • Τρόποι πληρωμής

  Μετρητά

  Πολιτική διαχείρισης ραντεβού

  • Πληρωμή στο ιατρείο
   Κατά την επίσκεψη μπορείς να διαλέξεις τον τρόπο πληρωμής ανάμεσα από τις παραπάνω επιλογές.
  • Ακύρωση
   Μπορείς να ακυρώσεις το ραντεβού σου μέχρι 3 ώρες πριν. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να διαβάσεις την πολιτική ακύρωσης.

Βιογραφικό και καριέρα

Σπουδές

 • Πτυχίο, Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών
 • Master Of Science in Conservative Dentistry (MSc Conservative Dentistry), Πανεπιστήμιο UCL Eastman Dental Institute , Λονδίνο
 • Μεταπτυχιακό, Εμφυτευματολογία και Laser στην Οδοντιατρική, City Unity College

Επαγγελματική εμπειρία

 • Οδοντίατρος, Ιδιωτικό Ιατρείο, Βάρη
 • Συνεργάτης σε εξειδικευμένες ιδιωτικές Πολυκλινικές του κεντρικού Λονδίνου
 • Οδοντίατρος, Οδοντιατρική Κλινική στο Κολωνάκι

Μέλος συλλόγων

 • Οδοντιατρικός Σύλλογος Αττικής.
 • Βρετανική Οδοντιατρική Ομοσπονδία (BDA).
 • Οδοντιατρικός Σύλλογος Ηνωμένου Βασιλείου (GDC).
 • International Team of Implantology (ITI).

Απαντήσεις σε ερωτήσεις ασθενών

 • Εμφυτεύματα δοντιών

  Mporw na kanw emfyteyma se donti pou brisketai katw apo to hgmorio?? Kai an ponaei?!

  • Η εφαρμογή εμφυτευμάτων κάτω από το ιγμορείο είναι δυνατή, αλλά απαιτεί προσεκτική εκτίμηση από έναν ειδικό οδοντίατρο. Η περιοχή κάτω από το ιγμορείο (η οροθετική περιοχή) μπορεί να αντιμετωπίζει ορισμένες προκλήσεις λόγω του περιορισμένου χώρου και της πολυπλοκότητας της δομής των ούλων και του οστού.

   Πριν αποφασίσετε για την εφαρμογή εμφυτεύματος, είναι σημαντικό να πραγματοποιηθεί μια ακριβής διάγνωση από τον οδοντίατρό σας. Οι ακτινολογικές εξετάσεις και άλλες διαγνωστικές διαδικασίες μπορεί να χρησιμοποιηθούν για να αξιολογηθεί η κατάσταση του οστού και των ινών των ούλων. Δεν πονάει αν γίνει από καταρτισμένο οδοντίατρο και φυσ
   ... Διάβασε περισσότερα

   Μαργώνη Ιωάννα

   Μαργώνη Ιωάννα

 • Ωτίτιδα

  Καλησπέρα, παίρνω augmentin εδώ και 15 ημέρες για θεραπεία οδοντογενούς ιγμορίτιδας που προήλθε μετά από απονεύρωση στο πάνω αριστερό δόντι, έχω δει κάποια σχετική βελτίωση, ο πόνος όμως στο δόντι όταν μασάω από εκείνη την πλευρά δεν μου έχει περάσει εντελώς. Χρειάζεται να συνεχίσω την αντιβίωση αυτή;

  • Η αντιβίωση, όπως το Augmentin, συνήθως δίνεται για να αντιμετωπίσει τις βακτηριακές λοιμώξεις. Αν παρατηρείτε βελτίωση, αλλά παραμένει μικρός πόνος κατά τη διάρκεια του μασήματος, μπορεί να υποδεικνύει ότι η λοίμωξη ακόμα δεν έχει εξαλειφθεί πλήρως.

   Η συνέχιση της αντιβιοτικής θεραπείας θα πρέπει να αποφασιστεί από τον οδοντίατρό σας ή τον γιατρό που σας το προσέγγισε. Είναι σημαντικό να μην διακόψετε ξαφνικά τη θεραπεία, αλλά να την συνεχίσετε σύμφωνα με τις οδηγίες που σας έχουν δοθεί. Επίσης, ενημερώστε τον οδοντίατρό σας για οποιαδήποτε συμπτώματα που εξακολουθούν να υπάρχουν, ώστε να μπορέσει να προσαρμόσει το σχέδιο θεραπείας
   ... Διάβασε περισσότερα

   Μαργώνη Ιωάννα

   Μαργώνη Ιωάννα

 • Εξαγωγή φρονιμίτη

  Καλησπέρα σας! Έκανα εξαγωγή κάτω αριστερού έγκλειστου φρονιμίτη στις 8/1/2024 και υπάρχει ακόμα πόνος σε όλη την αριστερή γνάθο. Έχω πάρει δύο φορές αντιβίωση (Amoxil, για 6 μέρες την κάθε φορά). Αλλά ο πόνος συνεχίζεται κατά τη μάσηση και εντωπίζεται στην κλείδωση και την κάτω γνάθο καθώς και επίσης αντανακλά ελαφρά στο αυτί. Ποιο μπορεί να είναι το πρόβλημα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

  • Μπορεί να υπάρχει φλεγμονή, λοίμωξη ή άλλες επιπλοκές στον τόπο της εξαγωγής.
   Η αφαίρεση μπορεί να οδηγήσει στην αποκάλυψη του οστού, προκαλώντας έντονο πόνο.
   Ενδεχομένως να υπάρχει πρόβλημα με κοντινό δόντι, όπως παρακολουθούμενοι έγκλειστα δόντια.

   Μαργώνη Ιωάννα

   Μαργώνη Ιωάννα

Το περιεχόμενο των απαντήσεων είναι αυστηρά ενημερωτικό και δεν πρέπει να θεωρηθεί υποκατάστατο ιατρικής συμβουλευτικής

Το doctoranytime είναι ένα end-to-end solution που υποστηρίζει τον χρήστη από τη στιγμή που αντιμετωπίζει ένα ιατρικό σύμπτωμα μέχρι τη στιγμή της λύσης του, δίνοντας του τη δυνατότητα να βρεί τον ειδικό που χρειάζεται, να ζητήσει καθοδήγηση μέσω chat και να μιλήσει μαζί του μέσω βιντεοκλήσης. Η Μαργωνη Ιωαννα έχει συμπληρώσει τις πληροφορίες που αναγράφονται, οι οποίες τίθενται υπό επεξεργασία από την ομάδα του doctoranytime.
Τα μέλη μας έχουν πρόσβαση στις τιμές και τις υπηρεσίες μας
Τα μέλη μας έχουν πρόσβαση στις τιμές και τις υπηρεσίες μας

Συνέχεια με

ή κάνε εγγραφή με το email σου

Ο κωδικός πρέπει να περιέχει τουλάχιστον 6 χαρακτήρες (λατινικά γράμματα, αριθμούς, σύμβολα) και 1 κεφαλαίο.
Δημιουργήστε νέο κωδικό

Συμπλήρωσε το email που χρησιμοποιείς στο doctoranytime και θα λάβεις σύνδεσμο για τη δημιουργία νέου κωδικού

Τα στοιχεία σου είναι σε καλά χέρια
doctor-graphic doctor-graphic

Στο doctoranytime λαμβάνουμε σοβαρά υπόψιν τόσο την υγεία σου όσο και τα προσωπικά σου δεδομένα!

Για να εξασφαλίσουμε ότι:

 • θα έχεις τη βέλτιστη δυνατή μεταχείριση από τους συνεργαζόμενους γιατρούς και διαγνωστικά κέντρα
 • θα μπορείς να κλείνεις εύκολα και γρήγορα τα ραντεβού σου διατηρώντας το δικαίωμα της αξιολόγησης
 • θα μπορούμε να επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σου για έκτακτες αλλαγές σχετικά με το ραντεβού σου
 • θα έχεις τη δυνατότητα να λαμβάνεις ενημερωτικό υλικό και προτάσεις για θέματα υγείας που μπορεί να σε ενδιαφέρουν

είναι απαραίτητο για εμάς να συλλέγουμε και να επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σου δεδομένα στο βαθμό που μας επιτρέπεις.

Γι αυτό το λόγο θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι τηρούμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των προσωπικών σου δεδομένων, σύμφωνα με τον Νέο Ευρωπαϊκό Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (“GDPR”), τους όρους της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων του doctoranytime (τους οποίους μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά εδώ) και τις προϋποθέσεις της νομοθεσίας.

Για οποιαδήποτε απορία αναφορικά με την προστασία της ιδιωτικότητας σου από τo doctoranytime ή εάν επιθυμείς να ασκήσεις τα δικαιώματα που σου παρέχει ο GDPR ως προς τα προσωπικά σου δεδομένα (ενημέρωση, πρόσβαση, διόρθωση, διαγραφή, περιορισμός της επεξεργασίας, φορητότητα των δεδομένων σου, εναντίωση και δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα) μπορείς να επικοινωνήσεις με τον Data Protection Officer του doctoranytime στο e-mail: [email protected].

Όροι χρήσης

Συγχαρητήρια!!

Η εγγραφή σου ολοκληρώθηκε.

Είστε Μαργώνη Ιωάννα?