Βρες ειδικό
Δες τη διαθεσιμότητα

Γιατί είναι ο κατάλληλος για σένα

Ο Δραμητινός Νικόλαος είναι Οδοντίατρος και διατηρεί ιδιωτικό οδοντιατρείο στο Ηράκλειο Κρήτης, από το 1998. Το 1996 αποφοίτησε με τον τίτλο χειρουργός οδοντίατρος από την οδοντιατρική σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ παράλληλα έκανε πρακτική εξάσκηση σε ιδιωτικά ιατρεία. Ακολούθησε η στρατιωτική του θητεία όπου υπηρέτησε ως Χειρουργός Οδοντίατρος αποκτώντας πολύ μεγάλη εμπειρία σε στρατιωτικό νοσοκομείο. Έκτοτε συμμετέχει σε πλήθος συνεδρίων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό αλλά παρακολουθεί και μετεκπαιδευτικά σεμινάρια κυρίως στους τομείς της αισθητικής οδοντιατρικής και της εμφυτευματολογίας. Το 2007 πραγματοποιεί ριζική ανακαίνιση και ανανέωση ιατρικού εξοπλισμού, δημιουργώντας έτσι έναν χώρο ξεχωριστό, απόλυτα σύγχρονο, εξοπλισμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και τηρώντας σε απόλυτο βαθμό τους κανόνες υγιεινής – αποστείρωσης και γενικότερα λειτουργίας. Κατά τις αρχαιρεσίες του Οδοντιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου την άνοιξη του 2008, εκλέγεται μέλος του διοικητικού συμβουλίου όπως επίσης αποτελεί, μέλος της Στοματολογικής Εταιρείας Κρήτης και είναι μέλος της ITI (International Team for Implantology) από το 2013. Από το 2019 αποκτά την πιστοποίηση του Master Provider από την Αμερικανική εταιρεία Fastbraces (καινοτόμο, επιστημονικά τεκμηριωμένο σύστημα γρήγορης ορθοδοντικής), αφού ολοκλήρωσε με άρτιο τρόπο και επιτυχία τον απαιτούμενο αριθμό περιστατικών πρώτος στην Κρήτη.

Την περιγραφή επιμελείται η ομάδα του doctoranytime βασισμένη σε επαληθευμένες πληροφορίες.

Εμπειρία

 • Αισθητική Οδοντιατρική
 • Εμφυτεύματα
 • Λεύκανση δοντιών
 • Αόρατη Ορθοδοντική
 • Χειρουργική στόματος
1 συστάσεις ασθενών

Υπηρεσίες

Τα κόστη είναι ενδεικτικά. Ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές κατά την επίσκεψη ανάλογα το περιστατικό.

Αναλαμβάνει και περιστατικά παιδιών έως 12 ετών
Δυνατότητα πληρωμής με κάρτα στο ιατρείο

Αξιολογήσεις Ασθενών

Επιβεβαιωμένες αξιολογήσεις από πραγματικούς ασθενείς

Η αξιοπιστία και η διαφάνεια στις αξιολογήσεις είναι η βασική μας προτεραιότητα και για τον λόγο αυτό ελέγχουμε ξεχωριστά κάθε αξιολόγηση ώστε να διασφαλίσουμε ότι συμφωνεί με την Πολιτική Διαχείρισης Αξιολογήσεων.

10

Από 1 αξιολόγηση

Αξιολογήσεις από 1 ασθενή
10
Διερεύνησε σε βάθος την περίπτωσή/ πάθησή μου
10
Μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη
10
Έμπειρος & καταρτισμένος
10
Συνεπής
10
Προσιτός & φιλικός
10
 • Όλες (1)
 • Θετικές (1)
 • Ουδέτερες (0)
 • Αρνητικές (0)
10.0
ΜΑΡΙΑ Τ
21 Φεβρουαρίου 2024
Επιβεβαιωμένος χρήστης
Επιβεβαιωμένη αξιολόγηση 1 αξιολόγηση στο doctoranytime
10.0
Προσιτός & φιλικός
Συνεπής
Έμπειρος & καταρτισμένος
Μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη
Διερεύνησε σε βάθος την περίπτωσή/ πάθησή μου
ΕΧΩ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΥΣ ΣΕ ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟ. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΡΑΜΗΤΙΝΟΣ ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ. ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΟΥ ΣΕ ΤΕΧΝΗ. ΕΞΗΓΕΙ ΤΙΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΔΙΕΞΟΔΙΚΑ, ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ, Ο ΠΟΝΟΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ. ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΓΧΟΣ Ή ΦΟΒΙΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΥΣ ΘΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΤΕ. Η ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΙ, ΕΥΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟ.

Πρόσβαση και ραντεβού

 • Λεωφόρος 62 Μαρτύρων 15, Ηράκλειο Κρήτης , Κρήτη
  Λεωφορείο
  • 20m ΛΕΩΦΌΡΟΣ 62 ΜΑΡΤΎΡΩΝ 15
  • 50m ΛΕΩΦΌΡΟΣ 62 ΜΑΡΤΎΡΩΝ 36
  • 110m ΘΕΡΊΣΣΟΥ 16
  Parking
  • Υπάρχει εύκολο parking
 • Τρόποι πληρωμής

  Πληρωμή με κάρτα
  Μετρητά

  Πολιτική διαχείρισης ραντεβού

  • Πληρωμή στο ιατρείο
   Κατά την επίσκεψη μπορείς να διαλέξεις τον τρόπο πληρωμής ανάμεσα από τις παραπάνω επιλογές.
  • Ακύρωση
   Μπορείς να ακυρώσεις το ραντεβού σου μέχρι 3 ώρες πριν. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να διαβάσεις την πολιτική ακύρωσης.

Βιογραφικό και καριέρα

Σπουδές

 • ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ, ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ, ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ (1991 - 1996)
 • ITI implantology educational coarse, UCL, EASTMAN DENTAL INSTITUTE (2014)
 • Guided bone and tissue regeneration -innovative technology and latest materials, UCL, Eastman dental institute (2014)
 • Master provider fast braces, University Fastbraces Texas USA, Fastbraces (2017 - 2019)

Επαγγελματική εμπειρία

 • ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΜΕ ΚΥΡΙΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΤΑ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ , ΤΗΝ ΠΡΟΣΘΕΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΗ, ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ (1998 - Σήμερα)

Μέλος συλλόγων

 • ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ (2008 - Σήμερα)

Συμμετοχή σε συνέδρια

 • ITI EDUCATIONAL WEEK ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΟΛΟΓΙΑ - ΟΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΛΑΣΗ, UCL EASTMAN DENTAL INSTITUTE ΛΟΝΔΙΝΟ (2014)
 • MASTER PROVIDER FAST BRACES, FAST BRACES , ΗΠΑ (2018)
 • EMΦΥTEYMATA KAI ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ, ΙΤΙ , ΟΜΝΙΠΡΕΣ , ΕΑΑΟ , ΧΑΟΜΣ , ΕΟΟ , ΔΕΚΑΔΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΚΑΙ COARSES-MASTER CLASSES

Απαντήσεις σε ερωτήσεις ασθενών

 • Εξαγωγή φρονιμίτη

  Καλημέρα σας κ σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις... Αν είναι εξεσημασμενες υπερωιες εξοστωσεις μπορεί να κάνει κ την αφαίρεση κ ο οδοντιατρος; Σας ευχαριστώ πολύ

  • Καλησπέρα σας , παρόλο που η αφαίρεση εξοστώσεων γενικά είναι μία απλή διαδικασία , η εντόπιση τους στην υπερώα και ειδικά αν ειναι ευμεγέθεις απαιτεί προσοχή , δεξιότητα και εξειδίκευση του γιατρού με την χειρουργική του στόμαστος . Σίγουρα ο γναθοπροσωπικός χειρουργός είναι απόλυτα αρμόδιος και ειδικός σε οποιαδήποτε εντόπισης και μεγέθους εξόστωση , όμως σε κάποιες πιο απλές περιπτώσεις ένας πεπειραμνένος στη στοματική χειρουργική οδοντίατρος μπορεί να τις αφαιρέσει . Αυτό θα το κρίνει πάντα ο οδοντίατρός σας.

   Δραμητινός Νικόλαος

   Δραμητινός Νικόλαος

 • Εξαγωγή φρονιμίτη

  Καλησπέρα σας! Έκανα εξαγωγή κάτω αριστερού έγκλειστου φρονιμίτη στις 8/1/2024 και υπάρχει ακόμα πόνος σε όλη την αριστερή γνάθο. Έχω πάρει δύο φορές αντιβίωση (Amoxil, για 6 μέρες την κάθε φορά). Αλλά ο πόνος συνεχίζεται κατά τη μάσηση και εντωπίζεται στην κλείδωση και την κάτω γνάθο καθώς και επίσης αντανακλά ελαφρά στο αυτί. Ποιο μπορεί να είναι το πρόβλημα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

  • Καλησπέρα σας , το χρονικό διάστημα που έχει περάσει η αλήθεια είναι ότι είναι υπερβολικό για να εξακολουθείτε να έχετε τα συμπτώματα που περιγράφετε . Οι κάτω έγκλειστοι φρονιμήτες απαιτούν μία πιο μεγάλης έκτασης και κάκωσης επέμβαση στην περιοχή , σε σχέση με άλλες εξαγωγές και επιπλέον λογω της θέσης που πραγματοποιείται αυτή η επέμβαση η φλεγμονή που δημιουργείται κατα την επούλωση , φυσιολογικά δημιουργει μεγάλα οιδήματα και συμπτώματα λόγω και του ότι επηρεάζονται και οι μασητήριοι μύες που βρίσκονται στη γειτονιά αυτή . Αρα είναι λογικό για μια εβδομάδα να υπάρχουν συμπτώματα , ίσως σε κάποιες περιπτώσεις να επιμένουν και 2η εβδομάδα ... Διάβασε περισσότερα

   Δραμητινός Νικόλαος

   Δραμητινός Νικόλαος

 • Εμφυτεύματα δοντιών

  στον φρονιμιτη κατω μπαινει εμφυτευμα?

  • Καλησπέρα σας , όχι στην περιοχή του φρονιμήτη είναι υπερβολή να τοποθετηθεί εμφύτευμα εφόσον όλα τα υπόλοιπα δόντια βρίσκονται στη θέση τους . Ο ανταγωνιστής φρονιμήτης της απέναντι νάθου , εαν υπάρχει , είναι προτιμότερο να προγραματιστει να αφαιρεθει και να μην υπάρχουν φρονιμήτες απο την πλευρα αυτη , οι οποίοι δεν εξυπηρετούν κάτι λειτουργικό στο στόμα , αντιθέτως είναι πολυ δυσκολη η πρόσβαση για την σωστή καθαριότητά τους

   Δραμητινός Νικόλαος

   Δραμητινός Νικόλαος

Το περιεχόμενο των απαντήσεων είναι αυστηρά ενημερωτικό και δεν πρέπει να θεωρηθεί υποκατάστατο ιατρικής συμβουλευτικής

Το doctoranytime είναι ένα end-to-end solution που υποστηρίζει τον χρήστη από τη στιγμή που αντιμετωπίζει ένα ιατρικό σύμπτωμα μέχρι τη στιγμή της λύσης του, δίνοντας του τη δυνατότητα να βρεί τον ειδικό που χρειάζεται, να ζητήσει καθοδήγηση μέσω chat και να μιλήσει μαζί του μέσω βιντεοκλήσης. Ο Δραμητινος Νικολαος έχει συμπληρώσει τις πληροφορίες που αναγράφονται, οι οποίες τίθενται υπό επεξεργασία από την ομάδα του doctoranytime.
Τα μέλη μας έχουν πρόσβαση στις τιμές και τις υπηρεσίες μας
Τα μέλη μας έχουν πρόσβαση στις τιμές και τις υπηρεσίες μας

Συνέχεια με

ή κάνε εγγραφή με το email σου

Ο κωδικός πρέπει να περιέχει τουλάχιστον 6 χαρακτήρες (λατινικά γράμματα, αριθμούς, σύμβολα) και 1 κεφαλαίο.
Δημιουργήστε νέο κωδικό

Συμπλήρωσε το email που χρησιμοποιείς στο doctoranytime και θα λάβεις σύνδεσμο για τη δημιουργία νέου κωδικού

Τα στοιχεία σου είναι σε καλά χέρια
doctor-graphic doctor-graphic

Στο doctoranytime λαμβάνουμε σοβαρά υπόψιν τόσο την υγεία σου όσο και τα προσωπικά σου δεδομένα!

Για να εξασφαλίσουμε ότι:

 • θα έχεις τη βέλτιστη δυνατή μεταχείριση από τους συνεργαζόμενους γιατρούς και διαγνωστικά κέντρα
 • θα μπορείς να κλείνεις εύκολα και γρήγορα τα ραντεβού σου διατηρώντας το δικαίωμα της αξιολόγησης
 • θα μπορούμε να επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σου για έκτακτες αλλαγές σχετικά με το ραντεβού σου
 • θα έχεις τη δυνατότητα να λαμβάνεις ενημερωτικό υλικό και προτάσεις για θέματα υγείας που μπορεί να σε ενδιαφέρουν

είναι απαραίτητο για εμάς να συλλέγουμε και να επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σου δεδομένα στο βαθμό που μας επιτρέπεις.

Γι αυτό το λόγο θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι τηρούμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των προσωπικών σου δεδομένων, σύμφωνα με τον Νέο Ευρωπαϊκό Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (“GDPR”), τους όρους της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων του doctoranytime (τους οποίους μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά εδώ) και τις προϋποθέσεις της νομοθεσίας.

Για οποιαδήποτε απορία αναφορικά με την προστασία της ιδιωτικότητας σου από τo doctoranytime ή εάν επιθυμείς να ασκήσεις τα δικαιώματα που σου παρέχει ο GDPR ως προς τα προσωπικά σου δεδομένα (ενημέρωση, πρόσβαση, διόρθωση, διαγραφή, περιορισμός της επεξεργασίας, φορητότητα των δεδομένων σου, εναντίωση και δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα) μπορείς να επικοινωνήσεις με τον Data Protection Officer του doctoranytime στο e-mail: [email protected].

Όροι χρήσης

Συγχαρητήρια!!

Η εγγραφή σου ολοκληρώθηκε.

Είστε Δραμητινός Νικόλαος?