Βρες ειδικό
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Γιατί είναι ο κατάλληλος για σένα

Ο Ελματζόγλου Χαράλαμπος είναι Χειρουργός Οδοντίατρος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην Νίκαια, με έμφαση στη νέα τεχνολογία.. Είναι απόφοιτος της Οδοντιατρικής Σχολής του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου Ειδίκευσης στη Δημόσια Υγεία από το ίδιο πανεπιστήμιο. Υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία ως Οδοντίατρος και συμμετείχε σε προγράμματα προληπτικής οδοντιατρικής. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με τα οδοντιατρικά συστήματα CAD/CAM και είναι ο πρώτος Έλληνας πιστοποιημένος εκπαιδευτής της μεθόδου CEREC από την International Society of Computerized Dentistry (ISCD Certified CEREC Trainer). Με την μέθοδο αυτή, μπορούν να αποκατασταθούν δόντια σπασμένα ή τερηδονισμένα. Επίσης, είναι δυνατό να διορθωθούν ταχύτατα ορθοδοντικές ατέλειες ή δυσχρωμίες που επηρεάζουν την εικόνα του χαμόγελου. Όλα αυτά μπορούν να γίνουν σε μία μόνο επίσκεψη αντί για περισσότερες, όπως απαιτείται με τις κλασικές τεχνικές. Συμμετέχει ενεργά σε διεθνή fora οδοντιάτρων που ασχολούνται με το CEREC. Έχει παρακολουθήσει μεταπτυχιακούς κύκλους μαθημάτων στοματολογίας και εμφυτευματολογίας. Παράλληλα, έχει παρουσιάσει και ο ίδιος εργασίες του σε σεμινάρια στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας καθώς και στο Πανελλήνιο Οδοντιατρικό Συνέδριο, με θέματα σχετικά τόσο με τη Δημόσια Υγεία, όσο και με την Ψηφιακή Οδοντιατρική.

Την περιγραφή επιμελείται η ομάδα του doctoranytime βασισμένη σε επαληθευμένες πληροφορίες.

Εξειδίκευση και εμπειρία

 • Εμφυτεύματα
 • Χειρουργική στόματος

Υπηρεσίες

Τα κόστη είναι ενδεικτικά. Ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές κατά την επίσκεψη ανάλογα το περιστατικό.

Δεν παρέχει ηλεκτρονική συνταγογράφηση
Δυνατότητα πληρωμής με κάρτα στο ιατρείο

Πρόσβαση

 • Ράλλη Πέτρου 199, Νίκαια , Αττική
  Parking
  • Δεν διαθέτει parking

Βιογραφικό και καριέρα

Σπουδές

 • Πιστοποιημένος εκπαιδευτής της μεθόδου CEREC, International Society of Computerized Dentistry (ISCD Certified CEREC Trainer)
 • Μεταπτυχιακό στη Δημόσια Υγεία, Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
 • Πτυχίο Οδοντιατρικής, Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Επαγγελματική εμπειρία

 • Χειρουργός Οδοντίατρος, ιδιωτικό ιατρείο, Νίκαια

Συμμετοχή σε συνέδρια

 • Η Δημόσια Υγεία στο Λυκόφως του 21ου αιώνα-ΜΠΣ Νοσηλευτικής "Θεωρία της λήψης Κλινικών αποφάσεων"
 • 30ο Πανελλήνιο Οδοντιατρικό Συνέδριο - Ελεύθερη ανακοίνωση:"Ενδοστεφάνες - μια εναλλακτική πρόταση για την αποκατάσταση ενδοδοντικά θεραπευμένων οπίσθιων δοντιιών"
 • 33ο Πανελλήνιο Οδοντιατρικό Συνέδριο - Εισήγηση:
 • "Η ιστορία των συστημάτων CAD/CAM στην οδοντιατρική - Εξέλιξη και δυναμική προοπτική"
Το doctoranytime είναι ένα end-to-end solution που υποστηρίζει τον χρήστη από τη στιγμή που αντιμετωπίζει ένα ιατρικό σύμπτωμα μέχρι τη στιγμή της λύση του, δίνοντας του τη δυνατότητα να βρεί τον καλύτερο γιατρό για εκείνον, να ζητήσει καθοδήγηση μέσω chat και να μιλήσει μαζί του μέσω βιντεοκλήσης. Το Ελματζόγλου Χαράλαμπος έχει συμπληρώσει τις πληροφορίες που αναγράφονται, οι οποίες τίθενται υπό επεξεργασία από την ομάδα του doctoranytime.

Μέτρα προστασίας κατά της COVID-19

Παρακάτω θα δεις τα μέτρα προστασίας κατά της διασποράς του κορωνοϊού στους χώρους παροχής υπηρεσιών υγειάς. Το Ελματζόγλου Χαράλαμπος τα ακολουθεί πιστά.


Αυστηροί έλεγχοι

Οι εισερχόμενοι στον χώρο ελέγχονται για συμπτώματα COVID-19. To προσωπικό υποβάλλεται τακτικά σε τεστ. Αν κάποιος εμφανίσει συμπτώματα απομονώνεται για να μην έρθει σε επαφή με άλλους.

Προστατευτικός εξοπλισμός

Όλοι φορούν προστατευτικές μάσκες εκτός από τα παιδιά κάτω των 2 ετών. Επιπρόσθετα, το προσωπικό χρησιμοποιεί προστατευτικό εξοπλισμό κατά τη διάρκεια των θεραπειών.

Καθαρισμός και απολύμανση

Όλοι οι χώροι καθαρίζονται και απολυμαίνονται τακτικά. Έχουν επίσης επαρκή εξαερισμό. Το προσωπικό απολυμαίνει τα χέρια του πριν και μετά την επαφή με κάθε ασθενή.

Τήρηση αποστάσεων

Το επιτρεπόμενο όριο ατόμων στον χώρο είναι εμφανώς περιορισμένο, ενώ ταυτόχρονα τηρείται απόσταση 2 μέτρων μεταξύ των ασθενών.

Τα μέλη μας έχουν πρόσβαση στις τιμές και τις υπηρεσίες μας
Τα μέλη μας έχουν πρόσβαση στις τιμές και τις υπηρεσίες μας

Συνέχεια με

ή κάνε εγγραφή με το email σου

Ο κωδικός πρέπει να περιέχει τουλάχιστον 6 χαρακτήρες (λατινικά γράμματα, αριθμούς, σύμβολα) και 1 κεφαλαίο.
Δημιουργήστε νέο κωδικό

Συμπλήρωσε το email που χρησιμοποιείς στο doctoranytime και θα λάβεις σύνδεσμο για τη δημιουργία νέου κωδικού

Τα στοιχεία σου είναι σε καλά χέρια
doctor-graphic doctor-graphic

Στο doctoranytime λαμβάνουμε σοβαρά υπόψιν τόσο την υγεία σου όσο και τα προσωπικά σου δεδομένα!

Για να εξασφαλίσουμε ότι:

 • θα έχεις τη βέλτιστη δυνατή μεταχείριση από τους συνεργαζόμενους γιατρούς και διαγνωστικά κέντρα
 • θα μπορείς να κλείνεις εύκολα και γρήγορα τα ραντεβού σου διατηρώντας το δικαίωμα της αξιολόγησης
 • θα μπορούμε να επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σου για έκτακτες αλλαγές σχετικά με το ραντεβού σου
 • θα έχεις τη δυνατότητα να λαμβάνεις ενημερωτικό υλικό και προτάσεις για θέματα υγείας που μπορεί να σε ενδιαφέρουν

είναι απαραίτητο για εμάς να συλλέγουμε και να επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σου δεδομένα στο βαθμό που μας επιτρέπεις.

Γι αυτό το λόγο θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι τηρούμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των προσωπικών σου δεδομένων, σύμφωνα με τον Νέο Ευρωπαϊκό Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (“GDPR”), τους όρους της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων του doctoranytime (τους οποίους μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά εδώ) και τις προϋποθέσεις της νομοθεσίας.

Για οποιαδήποτε απορία αναφορικά με την προστασία της ιδιωτικότητας σου από τo doctoranytime ή εάν επιθυμείς να ασκήσεις τα δικαιώματα που σου παρέχει ο GDPR ως προς τα προσωπικά σου δεδομένα (ενημέρωση, πρόσβαση, διόρθωση, διαγραφή, περιορισμός της επεξεργασίας, φορητότητα των δεδομένων σου, εναντίωση και δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα) μπορείς να επικοινωνήσεις με τον Data Protection Officer του doctoranytime στο e-mail: [email protected]

Όροι χρήσης

Συγχαρητήρια!!

Η εγγραφή σου ολοκληρώθηκε.

Είστε Ελματζόγλου Χαράλαμπος?