Βρες ειδικό
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Γιατί είναι η κατάλληλη για σένα

Η Αγγελοπούλου Τζωρτζίνα είναι Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια - Νευροψυχολόγος και Διδάκτωρ της Ιατρικής σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με ιδιωτικό γραφείο στο κέντρο της Αθήνας (περιοχή Ακαδημία). Είναι αριστούχος του τμήματος Ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έλαβε το μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης MSc in Special and Inclusive Education από το τμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου University College London - Institute of Education και συνέχισε τις σπουδές της λαμβάνοντας το δίπλωμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στην Κλινική Νευροψυχολογία – Νοητικές Νευροεπιστήμες, από την Ιατρική Σχολή του ΕΚΠΑ σε συνεργασία με το ΜΝΙ του McGill University. Εκπαιδεύτηκε σε μεθόδους απεικόνισης του εγκεφάλου στο Athinoula A. Martinos Center for Biomedical Imaging στη Βοστώνη, ενώ το 2017 εκπόνησε μέρος της διδακτορικής της έρευνας στο Boston University με υποτροφία από το ίδρυμα Fulbright, με το οποίο και συνεργάζεται μέχρι σήμερα για την διερεύνηση των επίκτητων γλωσσικών διαταραχών. Έλαβε το διδακτορικό της από την Ιατρική Σχολή Αθηνών, με αντικείμενο τις επίκτητες γλωσσικές διαταραχές μετά από αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο. Από το 2021, είναι μεταδιδακτορική ερευνήτρια στη Μονάδα Νευροψυχολογίας και Διαταραχών Λόγου της Α’ Νευρολογικής Κλινικής. Παράλληλα, έχει εκπαιδευτεί στη ψυχοθεραπευτική παρέμβαση και ασχολείται με την ατομική ψυχοθεραπεία ενηλίκων, συνδυάζοντας τη ψυχοδυναμική κατανόηση, με μία προσέγγιση εστιασμένη στη θεραπεία Σχημάτων (Schema Focused Approach). Είναι συνεργάτης της Α’ Νευρολογικής και της Α’ Ψυχιατρικής Κλινικής και έχει κλινική εμπειρία στην αξιολόγηση νοητικών ελλειμμάτων σε ασθενείς με νευρολογικές και ψυχιατρικές διαταραχές αλλά και στη ψυχοθεραπευτική παρέμβαση ενηλίκων. Εργάζεται σε χρηματοδοτούμενα και μη ερευνητικά προγράμματα και συμμετέχει σε διεθνή και ελληνικά συνέδρια και στη συγγραφή επιστημονικών άρθρων, ενώ είναι κριτής σε έγκριτα διεθνή περιοδικά. Συμμετέχει στην εκπαίδευση προπτυχιακών και μεταπτυχιακών φοιτητών, τη διεξαγωγή σεμιναρίων για τη νευροψυχολογική αξιολόγηση και έχει διδάξει μαθήματα ψυχολογίας σε ιδιωτικά ιδρύματα, καθώς και στο προπτυχιακό πρόγραμμα του τμήματος Λογοθεραπείας, στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και στο προπτυχιακό τμήμα του τμήματος Ψυχολογίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, ως ακαδημαϊκή υπότροφος.

Την περιγραφή επιμελείται η ομάδα του doctoranytime βασισμένη σε επαληθευμένες πληροφορίες.

Υπηρεσίες

Τα κόστη είναι ενδεικτικά. Ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές κατά την επίσκεψη ανάλογα το περιστατικό.

Δυνατότητα πληρωμής με κάρτα στο ιατρείο

Αξιολογήσεις Ασθενών

Επιβεβαιωμένες αξιολογήσεις από πραγματικούς ασθενείς

Η αξιοπιστία και η διαφάνεια στις αξιολογήσεις είναι η βασική μας προτεραιότητα και για τον λόγο αυτό ελέγχουμε ξεχωριστά κάθε αξιολόγηση ώστε να διασφαλίσουμε ότι συμφωνεί με την Πολιτική Διαχείρισης Αξιολογήσεων.

10

Από 2 αξιολογήσεις

Αξιολογήσεις από 2 ασθενείς
10
Διερεύνησε σε βάθος την περίπτωσή/ πάθησή μου
10
Μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη
10
Έμπειρος & καταρτισμένος
10
Συνεπής
10
Προσιτός & φιλικός
10
 • Όλες (2)
 • Θετικές (2)
 • Ουδέτερες (0)
 • Αρνητικές (0)
10.0
Επιβεβαιωμένος χρήστης
01 Σεπτεμβρίου 2023
Επιβεβαιωμένος χρήστης
Επιβεβαιωμένη αξιολόγηση 1 αξιολόγηση στο doctoranytime
10.0
Προσιτός & φιλικός
Συνεπής
Έμπειρος & καταρτισμένος
Μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη
Διερεύνησε σε βάθος την περίπτωσή/ πάθησή μου
Γνώστης, μεθοδική με πολύ σωστή αντιμετώπιση στο πρόβλημα.Σε κάνει να νοιωθεις ασφάλεια ότι όλα θα πάνε καλά
10.0
Επιβεβαιωμένος χρήστης
01 Σεπτεμβρίου 2023
Επιβεβαιωμένος χρήστης
Επιβεβαιωμένη αξιολόγηση 1 αξιολόγηση στο doctoranytime
10.0
Προσιτός & φιλικός
Συνεπής
Έμπειρος & καταρτισμένος
Μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη
Διερεύνησε σε βάθος την περίπτωσή/ πάθησή μου
Η κυρία Αγγελοπούλου είναι εξαιρετική επαγγελματίας, με πολλές γνώσεις και εμπειρία, στοιχεία που ήταν εμφανή κατά την εξέταση. Έδειξε ενδιαφέρον και ευαισθητοποιήθηκε από την πρώτη κιόλας τηλεφωνική επικοινωνία, προσφέροντας συμβουλές και κατευθύνσεις, πριν καν κλείσω το ραντεβού. Η ανταπόκρισή της ήταν άμεση και αποτελεσματική. Αισθάνθηκα εμπιστοσύνη και ασφάλεια. Αφού άκουσε με προσοχή την κατάστασή μου, μου εξήγησε από την αρχή τη διαδικασία της εξέτασης, τι περιλαμβάνει και πόσο χρόνο θα διαρκέσει η αξιολόγηση αλλά και το χρόνο για την παράδοση των αποτελεσμάτων. Την ευχαριστώ θερμά!

Πρόσβαση και ραντεβού

 • Ιπποκράτους 13, Ακαδημία , Αττική
  Parking
  • Δεν διαθέτει parking
 • Τρόποι πληρωμής

  Πληρωμή με κάρτα
  Μετρητά

  Πολιτική διαχείρισης ραντεβού

  • Πληρωμή στο ιατρείο
   Κατά την επίσκεψη μπορείς να διαλέξεις τον τρόπο πληρωμής ανάμεσα από τις παραπάνω επιλογές.
  • Ακύρωση
   Μπορείς να ακυρώσεις το ραντεβού σου μέχρι 3 ώρες πριν. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να διαβάσεις την πολιτική ακύρωσης.

Συνεργασίες με Νοσοκομεία/Κλινικές

 • Α' Νευρολογική Κλινική, Αιγινήτειο Νοσοκομείο
 • Α' Ψυχιατρική Κλινική, Αιγινήτειο Νοσοκομείο

Βιογραφικό και καριέρα

Σπουδές

 • Διδακτορικό Δίπλωμα, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Ιατρική
 • Εκπαίδευση "The Basic Schema Model, Methods, and Strategies", Hayes and Rob Brockman
 • MSc Κλινική Νευροψυχολογία - Νοητικές Νευροεπιστήμες, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών - McGill , Ιατρικής
 • MSc in Special and Inclusive Education, University College London (UCL), Institute of Education
 • Πτυχίο Ψυχολογίας, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Ψυχολογίας

Επαγγελματική εμπειρία

 • Νευροψυχολόγος, ιδιωτικό γραφείο, Ακαδημία
 • Κλινική Νευροψυχολόγος, PhD, Αιγινήτειο Νοσοκομείο

Ακαδημαϊκές δημοσιεύσεις

 • Αγγελοπούλου Γ. (2023). Ο ρόλος και η σημασία της νευροψυχολογικής αξιολόγησης στη Ψυχογηριατρική. Σύναψις, 18, 18-20 (2023)
 • Kourtidou, E., Kasselimis, D., Angelopoulou, G., Karavasilis, E., Velonakis, G., Kelekis, N., ... & Petrides, M. (2022). Specific disruption of the ventral anterior temporo-frontal network reveals key implications for language comprehension and cognition. Communications biology, 5(1), 1-14. (2022)
 • Kourtidou, E., Kasselimis, D., Angelopoulou, G., Karavasilis, E., Velonakis, G., Kelekis, N., Zalonis, I., Evdokimidis, I., Potagas, C., & Petrides, M. (2021). The role of the right hemisphere white matter tracts in chronic aphasic patients after damage of the language tracts in the left hemisphere. Frontiers in human neuroscience, 15, 226. https://doi.org/10.3389/fnhum.2021.635750 (2021)
 • Πόταγας Κ., Αγγελοπούλου Γ., Κασελίμης Δ., Τούλας Π., Δελλατόλας Γ. (2020). Η παθολογική απάθεια μεταξύ νευρολογίας και ψυχιατρικής. Με αφορμή μια περίπτωση παράξενης συμπεριφοράς μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο. Σύναψις, 16, 21-37. (2020)
 • Angelopoulou, G., Meier, E. L., Kasselimis, D., Pan, Y., Tsolakopoulos, D., Velonakis, G., Karavasilis, E., Kelekis, N.L., Goutsos, D., Potagas, C. & Kiran, S. (2020). Investigating gray and white matter structural substrates of sex differences in the narrative abilities of healthy adults. Frontiers in neuroscience, 13, 1424. https://doi.org/10.3389/fnins.2019.01424 (2020)
 • Angelopoulou, G., Kasselimis, D., Makrydakis, G., Varkanitsa, M., Roussos, P., Goutsos, D., Evdokimidis I. & Potagas, C. (2018). Silent pauses in aphasia. Neuropsychologia, 114, 41-49. https://doi.org/10.1016/j.neuropsychologia.2018.04.006 (2018)
Το doctoranytime είναι ένα end-to-end solution που υποστηρίζει τον χρήστη από τη στιγμή που αντιμετωπίζει ένα ιατρικό σύμπτωμα μέχρι τη στιγμή της λύσης του, δίνοντας του τη δυνατότητα να βρεί τον ειδικό που χρειάζεται, να ζητήσει καθοδήγηση μέσω chat και να μιλήσει μαζί του μέσω βιντεοκλήσης. Η Αγγελοπούλου Τζωρτζίνα έχει συμπληρώσει τις πληροφορίες που αναγράφονται, οι οποίες τίθενται υπό επεξεργασία από την ομάδα του doctoranytime.
Τα μέλη μας έχουν πρόσβαση στις τιμές και τις υπηρεσίες μας
Τα μέλη μας έχουν πρόσβαση στις τιμές και τις υπηρεσίες μας

Συνέχεια με

ή κάνε εγγραφή με το email σου

Ο κωδικός πρέπει να περιέχει τουλάχιστον 6 χαρακτήρες (λατινικά γράμματα, αριθμούς, σύμβολα) και 1 κεφαλαίο.
Δημιουργήστε νέο κωδικό

Συμπλήρωσε το email που χρησιμοποιείς στο doctoranytime και θα λάβεις σύνδεσμο για τη δημιουργία νέου κωδικού

Τα στοιχεία σου είναι σε καλά χέρια
doctor-graphic doctor-graphic

Στο doctoranytime λαμβάνουμε σοβαρά υπόψιν τόσο την υγεία σου όσο και τα προσωπικά σου δεδομένα!

Για να εξασφαλίσουμε ότι:

 • θα έχεις τη βέλτιστη δυνατή μεταχείριση από τους συνεργαζόμενους γιατρούς και διαγνωστικά κέντρα
 • θα μπορείς να κλείνεις εύκολα και γρήγορα τα ραντεβού σου διατηρώντας το δικαίωμα της αξιολόγησης
 • θα μπορούμε να επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σου για έκτακτες αλλαγές σχετικά με το ραντεβού σου
 • θα έχεις τη δυνατότητα να λαμβάνεις ενημερωτικό υλικό και προτάσεις για θέματα υγείας που μπορεί να σε ενδιαφέρουν

είναι απαραίτητο για εμάς να συλλέγουμε και να επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σου δεδομένα στο βαθμό που μας επιτρέπεις.

Γι αυτό το λόγο θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι τηρούμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των προσωπικών σου δεδομένων, σύμφωνα με τον Νέο Ευρωπαϊκό Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (“GDPR”), τους όρους της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων του doctoranytime (τους οποίους μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά εδώ) και τις προϋποθέσεις της νομοθεσίας.

Για οποιαδήποτε απορία αναφορικά με την προστασία της ιδιωτικότητας σου από τo doctoranytime ή εάν επιθυμείς να ασκήσεις τα δικαιώματα που σου παρέχει ο GDPR ως προς τα προσωπικά σου δεδομένα (ενημέρωση, πρόσβαση, διόρθωση, διαγραφή, περιορισμός της επεξεργασίας, φορητότητα των δεδομένων σου, εναντίωση και δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα) μπορείς να επικοινωνήσεις με τον Data Protection Officer του doctoranytime στο e-mail: [email protected].

Όροι χρήσης

Συγχαρητήρια!!

Η εγγραφή σου ολοκληρώθηκε.

Είστε Αγγελοπούλου Τζωρτζίνα?