Βρες ειδικό
Δες τη διαθεσιμότητα

Γιατί είναι ο κατάλληλος για σένα

To Πρότυπο Κέντρο Αναπτυξιακής Παρέμβασης “Ταξιάρχης” παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες θεραπειών για το παιδί και την οικογένεια, στην περιοχή Κορωπίου Ανατολικής Αττικής. Ιδρύθηκε το 2015 και στεγάζεται σε μία άρτια και προσιτή υποδομή διαμορφωμένη κατάλληλα για τις ανάγκες του θεραπευτικού έργου, σεβόμενη την παιδική ιδιοσυγκρασία. Η θεραπευτική ομάδα του “Ταξιάρχη” αποτελείται από τις ακόλουθες ειδικότητες: Εργοθεραπευτής, Λογοθεραπευτής Ειδικός Παιδαγωγός, Παιδοψυχολόγος, Αναπτυξιολόγος, Παιδοψυχίατρος. Σκοπός μας είναι η δημιουργία κατάλληλου θεραπευτικού προγράμματος που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες του κάθε παιδιού μέσα από διεπιστημονική συνεργασία. Το θεραπευτικό μας έργο βασίζεται στην εξειδίκευση, την αφοσίωση, το σεβασμό προς την επιστήμη, το παιδί και την οικογένεια. Πέραν αυτού ο “Ταξιάρχης“ έχει παρουσιάσει έντονη κοινωνική δράση στην ευρύτερη περιοχή των Μεσογείων, με σκοπό την πρόληψη, ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού πάνω σε αναπτυξιακά ζητήματα. Ο “Ταξιάρχης“ έχει καθιερωθεί στην συνείδηση όλων όσων μας εμπιστεύονται ως ένα μέρος που εκπληρώνει τη θεραπευτική του ταυτότητα στο έπακρο. Το κέντρο έχει διακριθεί και έχει βγει πρώτο στην περιοχή του , αλλά και στα πρώτα πανελλαδικώς σε διαδικτυακή επισκεψιμότητα αλλά και επιλογή πελατών.

Την περιγραφή επιμελείται η ομάδα του doctoranytime βασισμένη σε επαληθευμένες πληροφορίες.

Πρόσβαση και ραντεβού

 • Καραϊσκάκη 11, Κορωπί , Αττική
  Πρόσβαση για ΑμεΑ
  • Ο χώρος διαθέτει πρόσβαση για ΑμεΑ.
  Parking
  • Υπάρχει εύκολο parking
 • Τρόποι πληρωμής

  Μετρητά

  Πολιτική διαχείρισης ραντεβού

  • Πληρωμή στο ιατρείο
   Κατά την επίσκεψη μπορείς να διαλέξεις τον τρόπο πληρωμής ανάμεσα από τις παραπάνω επιλογές.
  • Ακύρωση
   Μπορείς να ακυρώσεις το ραντεβού σου μέχρι 3 ώρες πριν. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να διαβάσεις την πολιτική ακύρωσης.

Βιογραφικό και καριέρα

Σπουδές

 • ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ , ΤΕΙ ΑΘΗΝΩΝ , ΕΛΛΑΔΑ (2004 - 2009)

Επαγγελματική εμπειρία

 • Εργοθεραπεύτρια , ΠΡΟΤΥΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ , ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ (2015 - Σήμερα)

Απαντήσεις σε ερωτήσεις ασθενών

 • Αυτισμός

  Καλησπέρα.Ο γιος μου είναι 8 ετών κ έχει διαγνωστεί στο φάσμα του αυτισμού κ πιο συγκεκριμένα με asperger.Ειναι ένα παιδί ευαίσθητο με ενσυναίσθηση κ πλήρως λειτουργικό.Τα αισθητηριακά που σε μικρότερη ηλικία ήταν έντονα τώρα πια μόνο σε έντονες μυρωδιές παραπονιεται.Υπαρχουν πολλές διακυμάνσεις στη συμπεριφορά του που πολλές φορές εμενουν.Διακατεχεται από πολύ άγχος που είναι ο πυρήνας ώστε να πυροδοτείται θυμός εμμονές κ ιδεοκαταναγκασμος.Δυσξολευεται πολύ στο κοινωνικό κομμάτι διότι προσπαθεί να ενταχτεί σε παρέες στο πλαίσιο του σχολείου με άκομψη συμπεριφορά και ανώριμο τρόπο δημιουργοντας στους συνομιληκους του απέχθεια προς τον ίδιο.Γνωριζει πως είναι λάθος η προσέγγιση του αλλά αρνείται να δοκιμάσει άλλον τρόπο επικοινωνίας διότι φοβάται την απορριψη σε περίπτωση που δεν λειτουργήσει.Οποτε νιώθει ασφαλής στο να επαναλαμβάνει το ίδιο μοτίβο συμπεριφοράς εφόσον γνωρίζει την συνέχεια.Εδω κ τρεις μήνες κάνω στο παιδί ομοιοπαθητική.Ξεκινησαμε κ ενώ φαινόταν πιο ήρεμος πιο συνεργάσιμος ξαφνικά όταν άλλαξε η θεραπεία έκανε μια τεράστια Τούμπα με εξάρσεις θυμού που είχα να δω καιρό.Προσφατα επισκέφτηκα με την παιδοψυχιατρο για το ετήσιο ραντεβού μας κ μας πρότεινε αγωγη.Πιο συγκεκριμένα το αμπιλιφαι.Εχω λοιπόν δύο ερωτάται.πρωτον γνωρίζετε αν η ομοιοπαθητική έχει βοηθήσει παιδιά που βρίσκονται στο φάσμα;Επίσης γνωρίζετε κάτι για το φάρμακο αυτό(αμπιλιφαι);

  • Καλησπέρα σας. Αρχικά θεωρούμε σημαντικό να σας ενημερώσουμε ,πως τα παιδιά και οι έφηβοι, που έχουν διαγνωστεί στο φάσμα του Αυτισμού, είναι απαραίτητο, να πλαισιώνονται από θεραπευτικά προγράμματα, που να ανταποκρίνονται στις μοναδικές ανάγκες τους, σε κάθε στάδιο της ανάπτυξης τους. Από τα θεραπευτικά αυτά προγράμματα (βλέπε Εργοθεραπεία, Παιδοψυχολογική Υποστήριξη, Λογοθεραπεία, Συμβουλευτική γονέων, Ειδικό Μαθησιακό, Ομαδικά προγράμματα), επιλέγεται εκείνο ή εκείνα που το παιδί έχει ανάγκη στην παρούσα φάση, σύμφωνα φυσικά και με τις συστάσεις του θεράποντος ιατρού. Στα πλαίσια αυτών των προγραμμάτων δίνονται και οι απαντήσεις που ψάχνετ... Διάβασε περισσότερα

   Ταξιάρχης Πρότυπο Κέντρο Αναπτυξιακής Παρέμβασης

   Ταξιάρχης Πρότυπο Κέντρο Αναπτυξιακής Παρέμβασης

 • Αυτισμός

  Καλησπέρα! Είμαι 28 ετών και νομίζω ότι έχω συμπτώματα αυτισμού (άσπεργκερ). Πώς μπορεί να γίνει διάγνωση σε αυτό;

  • Καλησπέρα σας ! Θα χρειαστεί να περάσετε από ψυχιατρική εξέταση, από ψυχίατρο εξειδικευμένο στον τομέα της διάγνωση του Αυτιστικού Φάσματος.

   Ταξιάρχης Πρότυπο Κέντρο Αναπτυξιακής Παρέμβασης

   Ταξιάρχης Πρότυπο Κέντρο Αναπτυξιακής Παρέμβασης

 • Αυτισμός

  Η κόρη μου όταν ήταν 4 χρόνων και στα μετέπειτα χρόνια της έκανε λογοθεραπεία και εργοθεραπεία!Έχει μαθησιακές δυσκολίες!Τώρα είναι 15 χρόνων και πάει γ γυμνασίου!συνεχίζει να έχει μαθησιακές δυσκολίες έχει και έχει περάσει από το Κεδασυ και έχει μπει σε τμήμα ένταξης στο σχολειο λόγω οριακού νοητικού δυναμικού!υπάρχει περίπτωση να έχει αυτισμό;αν και δεν διαγνώστηκε ποτέ να έχει αυτισμο

  • Καλησπέρα σας ! Λυπόμαστε για την αργοπορημένη απάντηση. Αν η πρώτη ιατρική σας γνωμάτευση σας γεμίζει αμφιβολίες αναζητήσετε μια ακόμα. Αν και η εικόνα που περιγράφετε είναι χαρακτηριστική των μαθησιακών δυσκολιών, που οφείλονται σε νοητική οριακή ικανότητα.

   Ταξιάρχης Πρότυπο Κέντρο Αναπτυξιακής Παρέμβασης

   Ταξιάρχης Πρότυπο Κέντρο Αναπτυξιακής Παρέμβασης

Το περιεχόμενο των απαντήσεων είναι αυστηρά ενημερωτικό και δεν πρέπει να θεωρηθεί υποκατάστατο ιατρικής συμβουλευτικής

Το doctoranytime είναι ένα end-to-end solution που υποστηρίζει τον χρήστη από τη στιγμή που αντιμετωπίζει ένα ιατρικό σύμπτωμα μέχρι τη στιγμή της λύσης του, δίνοντας του τη δυνατότητα να βρεί τον ειδικό που χρειάζεται, να ζητήσει καθοδήγηση μέσω chat και να μιλήσει μαζί του μέσω βιντεοκλήσης. Το Ταξιαρχης Προτυπο Κεντρο Αναπτυξιακης Παρεμβασης έχει συμπληρώσει τις πληροφορίες που αναγράφονται, οι οποίες τίθενται υπό επεξεργασία από την ομάδα του doctoranytime.
Τα μέλη μας έχουν πρόσβαση στις τιμές και τις υπηρεσίες μας
Τα μέλη μας έχουν πρόσβαση στις τιμές και τις υπηρεσίες μας

Συνέχεια με

ή κάνε εγγραφή με το email σου

Ο κωδικός πρέπει να περιέχει τουλάχιστον 6 χαρακτήρες (λατινικά γράμματα, αριθμούς, σύμβολα) και 1 κεφαλαίο.
Δημιουργήστε νέο κωδικό

Συμπλήρωσε το email που χρησιμοποιείς στο doctoranytime και θα λάβεις σύνδεσμο για τη δημιουργία νέου κωδικού

Τα στοιχεία σου είναι σε καλά χέρια
doctor-graphic doctor-graphic

Στο doctoranytime λαμβάνουμε σοβαρά υπόψιν τόσο την υγεία σου όσο και τα προσωπικά σου δεδομένα!

Για να εξασφαλίσουμε ότι:

 • θα έχεις τη βέλτιστη δυνατή μεταχείριση από τους συνεργαζόμενους γιατρούς και διαγνωστικά κέντρα
 • θα μπορείς να κλείνεις εύκολα και γρήγορα τα ραντεβού σου διατηρώντας το δικαίωμα της αξιολόγησης
 • θα μπορούμε να επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σου για έκτακτες αλλαγές σχετικά με το ραντεβού σου
 • θα έχεις τη δυνατότητα να λαμβάνεις ενημερωτικό υλικό και προτάσεις για θέματα υγείας που μπορεί να σε ενδιαφέρουν

είναι απαραίτητο για εμάς να συλλέγουμε και να επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σου δεδομένα στο βαθμό που μας επιτρέπεις.

Γι αυτό το λόγο θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι τηρούμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των προσωπικών σου δεδομένων, σύμφωνα με τον Νέο Ευρωπαϊκό Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (“GDPR”), τους όρους της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων του doctoranytime (τους οποίους μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά εδώ) και τις προϋποθέσεις της νομοθεσίας.

Για οποιαδήποτε απορία αναφορικά με την προστασία της ιδιωτικότητας σου από τo doctoranytime ή εάν επιθυμείς να ασκήσεις τα δικαιώματα που σου παρέχει ο GDPR ως προς τα προσωπικά σου δεδομένα (ενημέρωση, πρόσβαση, διόρθωση, διαγραφή, περιορισμός της επεξεργασίας, φορητότητα των δεδομένων σου, εναντίωση και δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα) μπορείς να επικοινωνήσεις με τον Data Protection Officer του doctoranytime στο e-mail: [email protected].

Όροι χρήσης

Συγχαρητήρια!!

Η εγγραφή σου ολοκληρώθηκε.

Είστε Ταξιάρχης Πρότυπο Κέντρο Αναπτυξιακής Παρέμβασης?