Βρες ειδικό
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Γιατί είναι ο κατάλληλος για σένα

Ο Κατσουράκης Δημήτριος είναι ειδικός Καρδιολόγος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην Ηλιούπολη. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Novisad της Σερβίας. Με την ολοκλήρωση των σπουδών του, μετέβη στην Σουηδία όπου ξεκίνησε την ειδικότητα του στην Παθολογία στο Γενικό Νοσοκομείο του Ystad, επέστρεψε στην Ελλάδα και υπηρέτησε την υποχρεωτική υπηρεσία υπαίθρου στο Κέντρο Υγείας Αρχάγγελου και στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου. Έπειτα, συνέχισε την ειδικότητα του στην Εσωτερική Παθολογία στο Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά "Τζάνειο" και στην Καρδιολογία στο Γενικό Νοσοκομείο "Ασκληπιείο" Βούλας όπου την ολοκλήρωσε και παρέμεινε ως παρατασιακός ειδικευόμενος ιατρός Καρδιολόγος. Εκπαιδεύτηκε στην εκτέλεση διαφόρων διαγνωστικών εξετάσεων, όπως υπερηχοκαρδιογράφημα - triplex καρδιάς και ανιούσης αορτής ενηλίκων και παίδων, stress - echo (δυναμική ηχοκαρδιογραφία) στο εργαστήριο Υπερηχοκαρδιογραφίας (έγχρωμο Doppler, διαθωρακικό και διοισοφάγειο υπερηχοκαρδιογράφημα), δοκιμασίες κόπωσης, holter ρυθμού στο εργαστήριο Βηματοδότησης και holter πιέσεως. Έχει, επίσης, εκπαιδευθεί στην εκτίμηση αρρυθμιολογικών συμβαμάτων στο Τμήμα Ηλεκτροφυσιολογίας και Βηματοδότησης του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας, στην πυρηνική Καρδιολογία στο τμήμα πυρηνικής Ιατρικής του Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Πειραιά Μεταξά και στην επεμβατική αντιμετώπιση οξέων στεφανιαίων συμβαμάτων στο Αιμοδυναμικό Τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Ασκληπιείο Βούλας. Επιπλέον, διαθέτει αξιόλογη εμπειρία από το Καρδιοχειρουργικό Τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών Ιπποκράτειο. Σήμερα, είναι Επιμελητής και Επιστημονικός Συνεργάτης στην Καρδιολογική Κλινική της Κεντρικής Κλινικής Αθηνών, Επιστημονικός Συνεργάτης στο Ιατρικό Παλαιού Φαλήρου, Επιστημονικός υπεύθυνος στο Καρδιολογικό τμήμα του Διαγνωστικού ομίλου Affidea και Επιστημονικός συνεργάτης του Διαγνωστικού κέντρου Ιατρόπολις Νέας Σμύρνης. Στο άρτια εξοπλισμένο ιδιωτικό του ιατρείο, πραγματοποιούνται όλες οι απαραίτητες παρακλινικές εξετάσεις, διενεργείται πλήρες check up και προεγχειρητικός έλεγχος, όπως και προαθλητικός έλεγχος για χορήγηση πιστοποιητικών υγείας καθώς σκοπός της λειτουργίας του είναι πρωτίστως η παροχή υψηλού επιπέδου ιατρικών υπηρεσιών, με συνέπεια και σεβασμό στις ανάγκες του ασθενή. Στόχος του ιατρού είναι να προάγεται η υγεία του ατόμου, βελτιώνοντας την καθημερινότητά του και προλαμβάνοντας καταστάσεις επικίνδυνες για την ζωή του ενώ για επείγοντα περιστατικά και άτομα που δεν μπορούν να μετακινηθούν, πραγματοποιούνται επισκέψεις κατ' οίκον.

Την περιγραφή επιμελείται η ομάδα του doctoranytime βασισμένη σε επαληθευμένες πληροφορίες.

Υπηρεσίες

Τα κόστη είναι ενδεικτικά. Ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές κατά την επίσκεψη ανάλογα το περιστατικό.

Δυνατότητα πληρωμής με κάρτα στο ιατρείο

Πρόσβαση

 • Λεωφόρος Πρωτόπαπα 67, Ηλιούπολη, Ελλάδα, Ηλιούπολη , Αττική
  Μετρό
  • 1,32km ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
  Λεωφορείο
  • 120m ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΛΑΣΤΗΡΑ
  • 150m ΠΑΡΑΘΥΡΑ
  • 190m ΠΛΑΣΤΗΡΑ
  Πρόσβαση για ΑΜΕΑ
  • Ο χώρος διαθέτει πρόσβαση για ΑΜΕΑ.
  Parking
  • Διαθέτει ιδιωτικό parking
 • Τρόποι πληρωμής

  Πληρωμή με κάρτα
  Μετρητά

Βιογραφικό και καριέρα

Επαγγελματική εμπειρία

 • Επιμελητής Καρδιολόγος, Καρδιολογική Κλινική, Κεντρική Κλινική Αθηνών , Ελλάδα
 • Επιστημονικός Υπεύθυνος, Καρδιολογικός Τομέας, Διαγνωστικό Κέντρο Affidea Αλίμου, Ελλάδα (2021)
 • Επιστημονικός Συνεργάτης - Καρδιολόγος, Διαγνωστικό Κέντρο ''Ιατρόπολις'' Νέας Σμύρνης, Ελλάδα
 • Καρδιολόγος, Ιδιωτικό Ιατρείο Ηλιούπολη, Ελλάδα (2022)
 • Ειδικός Καρδιολόγος, Πολυιατρείο Σαντορίνης (2021 - 2023)
 • Επιστημονικός Συνεργάτης - Καρδιολόγος, Κεντρική Κλινική Αθηνών
 • Επιστημονικός Συνεργάτης - Καρδιολόγος , Ιατρικό Κέντρο Παλαιού Φαλήρου

Μέλος συλλόγων

 • Καρδιολόγος, Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών
Το doctoranytime είναι ένα end-to-end solution που υποστηρίζει τον χρήστη από τη στιγμή που αντιμετωπίζει ένα ιατρικό σύμπτωμα μέχρι τη στιγμή της λύση του, δίνοντας του τη δυνατότητα να βρεί τον καλύτερο γιατρό για εκείνον, να ζητήσει καθοδήγηση μέσω chat και να μιλήσει μαζί του μέσω βιντεοκλήσης. Ο Κατσουράκης Δημήτριος έχει συμπληρώσει τις πληροφορίες που αναγράφονται, οι οποίες τίθενται υπό επεξεργασία από την ομάδα του doctoranytime.
Τα μέλη μας έχουν πρόσβαση στις τιμές και τις υπηρεσίες μας
Τα μέλη μας έχουν πρόσβαση στις τιμές και τις υπηρεσίες μας

Συνέχεια με

ή κάνε εγγραφή με το email σου

Ο κωδικός πρέπει να περιέχει τουλάχιστον 6 χαρακτήρες (λατινικά γράμματα, αριθμούς, σύμβολα) και 1 κεφαλαίο.
Δημιουργήστε νέο κωδικό

Συμπλήρωσε το email που χρησιμοποιείς στο doctoranytime και θα λάβεις σύνδεσμο για τη δημιουργία νέου κωδικού

Τα στοιχεία σου είναι σε καλά χέρια
doctor-graphic doctor-graphic

Στο doctoranytime λαμβάνουμε σοβαρά υπόψιν τόσο την υγεία σου όσο και τα προσωπικά σου δεδομένα!

Για να εξασφαλίσουμε ότι:

 • θα έχεις τη βέλτιστη δυνατή μεταχείριση από τους συνεργαζόμενους γιατρούς και διαγνωστικά κέντρα
 • θα μπορείς να κλείνεις εύκολα και γρήγορα τα ραντεβού σου διατηρώντας το δικαίωμα της αξιολόγησης
 • θα μπορούμε να επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σου για έκτακτες αλλαγές σχετικά με το ραντεβού σου
 • θα έχεις τη δυνατότητα να λαμβάνεις ενημερωτικό υλικό και προτάσεις για θέματα υγείας που μπορεί να σε ενδιαφέρουν

είναι απαραίτητο για εμάς να συλλέγουμε και να επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σου δεδομένα στο βαθμό που μας επιτρέπεις.

Γι αυτό το λόγο θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι τηρούμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των προσωπικών σου δεδομένων, σύμφωνα με τον Νέο Ευρωπαϊκό Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (“GDPR”), τους όρους της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων του doctoranytime (τους οποίους μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά εδώ) και τις προϋποθέσεις της νομοθεσίας.

Για οποιαδήποτε απορία αναφορικά με την προστασία της ιδιωτικότητας σου από τo doctoranytime ή εάν επιθυμείς να ασκήσεις τα δικαιώματα που σου παρέχει ο GDPR ως προς τα προσωπικά σου δεδομένα (ενημέρωση, πρόσβαση, διόρθωση, διαγραφή, περιορισμός της επεξεργασίας, φορητότητα των δεδομένων σου, εναντίωση και δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα) μπορείς να επικοινωνήσεις με τον Data Protection Officer του doctoranytime στο e-mail: [email protected]

Όροι χρήσης

Συγχαρητήρια!!

Η εγγραφή σου ολοκληρώθηκε.

Είστε Κατσουράκης Δημήτριος?