Online chat με γιατρό. Δες τις νέες ειδικότητες! Δοκίμασέ το τώρα!
Online chat με γιατρό. Δες τις νέες ειδικότητες! Δοκίμασέ το τώρα!
Γιατροί Εξετάσεις Εξειδίκευση

Διάβασε επιστημονικά άρθρα για

×
ΑΝΟΙΓΜΑ ΧΑΡΤΗ
DoctorΤην τελευταία εβδομάδα ασθενείς επέλεξαν μέσα από το doctoranytime
1

Παιδοψυχολόγος κοντά στον Αλμυρό

 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 180
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ

"Πρώτη φορά κάναμε συνεδρία με παιδοψυχολογο. Μας άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. "

περισσότερα
 • Απλή συνεδρία: Περιλαμβάνει: Αξιολόγηση παιδιού/εφήβου, Υποστηρικτική-συμβουλευτική συνεδρία
 • Ο Τσακνάκης Νίκος είναι Ψυχολόγος - Ψυχολόγος Παιδιών & Εφήβων και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στο Βόλο. Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου στη Ψυχολογία με ειδίκευση στην Ψυχολογία Παιδιού και Εφήβου από το Πανεπιστήμιο Leiden στην Ολλανδία και απόφοιτος του τμήματος Ψυχολογίας του Πανεπιστήμιου Κρήτης. Επιπλέον, έχει παρακολουθήσει το Μετεκπαιδευτικό Ψυχοδυναμικό Σεμινάριο "Βία και επιθετικότητα: Από το ενδοψυχικό στο διαπροσωπικό, από το ατομικό στο κοινωνικό" από το Ινστιτούτο Ψυχικής Υγείας Παιδιών και Εφήβων & Deree. Αυτό το διάστημα πραγματοποιεί Εκπαίδευση στη Συστημική Θεραπεία στο Ινστιτούτο Συστημικής Θεραπείας Θεσσαλονίκης. Μέχρι πρόσφατα εργαζόταν ως Ψυχολόγος στο 2ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Βόλου (ΣΔΕΥ). Έχει πραγματοποιήσει την πρακτική του άσκηση στο Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας στο Ρέθυμνο ενώ ήταν Συνεργάτης Ψυχολόγος κατά τη διεξαγωγή Ψυχομετρικών Δοκιμασιών για την επιλογή των υποψηφίων για Στρατιωτικές Σχολές στη Σχολή Μόνιμων Υπαξιωματικών στα Τρίκαλα. Στα πλαίσια της δια βίου εκπαίδευσης του, έχει συμμετάσχει πολλαπλώς σε συνέδρια Ψυχολογίας σε όλη την Ελλάδα, παραμένοντας ενήμερος για τις εξελίξεις στο πεδίο του. Τέλος, είναι μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων (Σ.Ε.Ψ.).

  Υπηρεσίες: Απλή συνεδρία, Οικογενειακή συνεδρία, Συμβουλευτική γονέων, Συνεδρία μέσω skype, Ψυχοθεραπεία παιδιού / εφήβου

  περισσότερα
4

Ψυχολόγοι - Σύμβουλοι Ψυχικής Υγείας και για εξέταση παιδιών έως 12 ετών κοντά στον Αλμυρό

 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 1
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ
real-hours icon
auto-confirmation icon

"Ευχάριστος συζητητής η οποία με διειδυτικές και εύστοχες ερωτήσεις με βοήθησε να αρχίσω να επισημαίνω ή να αντιλαμβάνομαι το πρόβλημα για το οποίο ζήτησα βοήθεια. "

περισσότερα
 • Απλή συνεδρία: Διάρκεια συνεδρίας 60 λεπτά
 • Η Μπουκουβάλα Βαρβάρα είναι Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια και διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στο Βόλο. Είναι απόφοιτη Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου "Keele" της Αγγλίας και κατέχει πτυχίο Maîtrise στην Κλινική Ψυχολογία και Παιδοψυχολογία από το Πανεπιστήμιο "Louis Paster" του Στρασβούργου της Γαλλίας. Είναι εξειδικευμένη στη Δραματοθεραπεία κατόπιν παρακολούθησης 4ετούς κύκλου σπουδών από το Ελληνικό Ινστιτούτο Παιγνιοθεραπείας και Δραματοθεραπείας "Το Άθυρμα" στην Αθήνα, αναγνωρισμένο από το Health Professions Council. Η εργασιακή της εμπειρία ξεκίνησε το 1992 στο ιδιωτικό της ιατρείο αναλαμβάνοντας την ψυχοθεραπεία παιδιών και ενηλίκων, με εξειδίκευση στη συμβουλευτική ζεύγους, στη διαχείριση πένθους και στην κλινική ψυχολογία. Τέλος, η κ. Μπουκουβάλα είναι μέλος της Πανελλήνιας Επαγγελματικής Ένωσης Δραματοθεραπευτών - Παιγνιοθεραπευτών.

  Υπηρεσίες: Απλή συνεδρία, Ατομικές συνεδρίες ενηλίκων, Επαναληπτική συνεδρία, Παιγνιοθεραπεία, Συμβουλευτική γονέων - παιδιών, Συμβουλευτική ζεύγους, Συνεδρία μέσω βιντεοκλήσης

  περισσότερα
 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 1
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ
real-hours icon
auto-confirmation icon
 • Απλή συνεδρία: ατομική συνεδρία
 • Η Τσοπουρίδου Νέλη είναι Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια, συνιδρύτρια του Κέντρου Συμβουλευτικής και Ψυχοθεραπείας "Αέλια Ψυχής" στο Βόλο. Σπούδασε Ψυχολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και, στη συνέχεια, πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στη Συμβουλευτική και Ψυχοθεραπεία στο University of Strathclyde της Γλασκόβης. Επιπλέον, είναι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια ενηλίκων και έχει εκπαιδευτεί στη Συμβουλευτική, στον Επαγγελματικό προσανατολισμό και Μentoring, στη Σχολική Ψυχολογία καθώς και στη στήριξη και συμβουλευτική πένθους για παιδιά, εφήβους και οικογένειες που θρηνούν. Διαθέτει εμπειρία έχοντας εργαστεί στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση παρέχοντας υπηρεσίες ψυχικής υγείας καθώς και σε ιδιωτικό κέντρο συμβουλευτικής και ψυχοθεραπείας. Παράλληλα, είναι εθελόντρια Ψυχολόγος στο Συμβουλευτικό Σταθμό του Κοινωνικού Φροντιστηρίου Βόλου.

  Υπηρεσίες: Απλή συνεδρία, Ατομικές συνεδρίες ενηλίκων, Ατομικές συνεδρίες εφήβων, Ατομική ψυχοθεραπεία, Θεραπεία Ζεύγους και Συμβουλευτική , Συμβουλευτική γονέων - παιδιών, Συνεδρία μέσω βιντεοκλήσης, Ψυχοθεραπεία ενηλίκων , Ψυχοθεραπεία παιδιών - εφήβων

  περισσότερα
ΝΕΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Σαββίδου Ευγενία

Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας - Συστημική Ψυχοθεραπεύτρια & Life Coach
ΝΕΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
 • Απλή συνεδρία: Η διάρκεια της ατομικής συνεδρίας είναι 60'
 • Η Σαββίδου Ευγενία είναι Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας - Συστημική Ψυχοθεραπεύτρια & Life Coach, συνιδρύτρια του Κέντρου Συμβουλευτικής και Ψυχοθεραπείας "Αέλια Ψυχής" στο Βόλο. Σπούδασε στο τμήμα Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικών και Ψυχολογίας, με κατεύθυνση Ψυχολογίας, του Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. ΜΕ την ολοκλήρωση των σπουδών της, πραγματοποίησε τετραετή ειδίκευση στη Συστημική Ψυχοθεραπεία στην Εταιρία Εσυθεπάς (Εταιρία Συστημικής Θεραπείας και Παρέμβασης Ανθρωπίνων Συστημάτων) ενώ, παράλληλα, συνέχισε τις σπουδές της, σε μεταπτυχιακό επίπεδο, στη Συμβουλευτική Ψυχολογία, επίσης, στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Αργότερα, μετεκπαιδεύτηκε στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου στη Συμβουλευτική και το Οικογενειακό Δίκαιο καθώς και στο Life Coaching. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της τόσο στη Ψυχοθεραπεία όσο και στη Συμβουλευτική, εκπαιδεύτηκε στην εστιασμένη σε λύσεις συμβουλευτική (Solution Focused Therapy). Τέλος, διαθέτει εμπειρία έχοντας εργαστεί σε διάφορους φορείς και παρέχοντας εθελοντικές υπηρεσίες.

  Υπηρεσίες: Απλή συνεδρία, Ατομικές συνεδρίες Ψυχοθεραπείας, Ειδικό κόστος επίσκεψης για ΑΜΕΑ - ανέργους - φοιτητές, Θεραπεία Ζεύγους και Συμβουλευτική , Συμβουλευτική για θέματα επαγγελματικού προσανατολισμού, Συμβουλευτική γονέων, Συμβουλευτική οικογένειας, Συνεδρία μέσω βιντεοκλήσης

  περισσότερα
 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 180 +
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ

"Μου την είχαν συστήσει. Πολύ ευχαριστημένη."

περισσότερα
 • Απλή συνεδρία: Πρώτο ραντεβού χωρίς χρέωση.
 • Η Βαμβακά Αθηνά είναι Κλινική Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια με μακρά εκπαιδευτική πορεία στον χώρο της ψυχοπαθολογίας / θεραπείας και των προσεγγίσεων τους. Έχει υπάρξει μέλος του Φόρουμ Ψυχανάλυσης του Λακανικού Πεδίου της Αθήνας. Η κλινική δουλειά επικεντρώνεται στην φύση (νευρωσική, υστερική, ιδεοψυχαναγκαστική, ψυχωσική) και στο 'πώς' των συμπτωμάτων του κάθε ασθενούς, ποιος είναι και υποφέρει με έναν πολύ συγκεκριμένο τρόπο - ή και περισσότερους. Η αλλαγή την οποία ο ασθενής επιζητεί συμβαίνει εκ των έσω και είναι αυτή που εν τέλει αντανακλάται στο σύνολο των εκφάνσεων της ζωής του. Η θεραπευτική διαδικασία, καλείται να τον οδηγήσει στο να βρει, να δώσει μία απάντηση, μία λύση στο βαθιά υποκειμενικό του ζήτημα, όχι θεωρητική αλλά πραγματική και ικανοποιητική. Θέλουμε τα συμπτώματα να μιλάνε - μέσα από αυτά που λέει ο ασθενής για αυτά. Η σιωπή με την έννοια του φιμώματος των συμπτωμάτων ισοδυναμεί με ψυχικό θάνατο. Ενδεικτική συμπτωματολογία: Σωματοποίηση (πόνος, αυτοάνοσα, παραλύσεις, κοκ) - Συμπτώματα ιδεοψυχαναγκαστικής νεύρωσης - Άγχος - Καταθλιπτική τάση - Φοβίες - Ψυχωτικό παραλήρημα. Προσοχή: Οι προαναφερθείσες κατηγορίες είναι γενικές και ενδεικτικές και σε καμία περίπτωση δεν συνιστάται στους ενδιαφερόμενους να ταυτιστούν με την μία ή την άλλη. Το σημαντικό είναι ο λόγος του ασθενούς, τα εκφερόμενά του, αυτό που λέει για το σύμπτωμά του. Η κλινική διάγνωση, ακολούθως και η διεύθυνση της θεραπείας, δεν γίνεται με βάση τη φαινομενολογία των συμπτωμάτων, αλλά με βάση τη φύση των συμπτωμάτων, το 'πώς;', με ποιον ακριβώς τρόπο, στον συγκεκριμένο ασθενή. Αποτελεί δε - η διάγνωση- κλινικό εργαλείο που εξυπηρετεί ή, τουλάχιστον, θα έπρεπε να εξυπηρετεί, αποκλειστικά τη διεύθυνση της θεραπείας, μιας θεραπείας που καλείται να 'μετακινήσει' τον ασθενή και όχι να τον καθηλώσει σε μία απολύτως περιγραφική διάγνωση αποκομμένη από όλα όσα συνθέτουν ένα άτομο (συναισθήματα, λίμπιντο, φαντασιώσεις, ενορμήσεις, επιθυμίες, τρόπος του υπάρχειν μέσα στον κόσμο).

  Υπηρεσίες: Απλή συνεδρία, Ατομικές συνεδρίες ενηλίκων, Ατομικές συνεδρίες εφήβων, Συνεδρία μέσω skype, Συνεδρία μέσω βιντεοκλήσης, Ψυχοθεραπεία ενηλίκων , Ψυχολογική υποστήριξη

  περισσότερα

Δεν βρήκες τον γιατρό σου;

Κάνε δωρεάν εγγραφή

Δες άμεσα το κόστος όλων των υπηρεσιών στο doctoranytime χωρίς περιορισμούς!

Τουλάχιστον 6 χαρακτήρες ή αριθμούς
Συνδέσου στο doctoranytime
Δημιουργία νέου κωδικού

Συμπλήρωσε το email με το οποίο έχεις κάνει εγγραφή στο doctoranytime για να σου στείλουμε νέο κωδικό.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Ο κωδικός σου έχει αλλάξει

Ελέγξε το email σου για να μάθεις τον καινούργιο κωδικό.

loading
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
loading

Σε περίπτωση που χρειάζονται διευκρινίσεις για το λόγο επίσκεψης ή την ώρα που κλείσατε το ραντεβού σας για κατ' οίκον επίσκεψη, θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας ο γιατρός.

Γιατί να περιμένεις στο τηλέφωνο;

350.000 που έκλεισαν ραντεβού online
έμειναν 100% ικανοποιημένοι!
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ σε 1'

Δεν βλέπεις τον κωδικό της περιοχής σου;
Κλείσε βιντεοκλήση με έναν επαγγελματία υγείας

Κλείσε ένα ραντεβού για βιντεοκλήση με 3 κλικ και δες τον επαγγελματία υγείας από το κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή σου.

home
Συμβουλέψου το γιατρό σου από παντού
time
Κλείσε ραντεβού αμέσως
data
Διασφάλισε τα προσωπικά σου δεδομένα

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να διαλέξεις την επιλογή για βιντεοκλήση.

ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ