Γεια σας! Εχω καποιες ερωτησεις, σχετικα με τη προληψη της Οστεοπορωσης: 1. Μετα απο καταναλωση γιαουρτιου, ποση ωρα μετα πρεπει να περιμενουμε, για να καταναλωσουμε καφεΐνη, αν θελουμε να απορροφήσουμε το ασβεστιο; 2. Η φετα ή το γιαουρτι ειναι καλυτερη πηγη ασβεστιου; 3. Το κολυμπι βοηθαει τη προληψη της οστεοπορωσης; Σας ευχαριστω πολυ!!!
να προτιμάτε άλιπα γαλακτοκομικά και περπάτημα
Διαιτολόγος - Διατροφολόγος | Νέα Σμύρνη
Το ήξερες ότι μπορείς να κάνεις live chat με γενικό γιατρό και να βρεις τις απαντήσεις που θέλεις; Κάνε chat τώρα με το DO+
Live chat
Καλησπέρα σας. 1) Δύο ώρες θεωρούνται αρκετές 2) Περίπου το ίδιο είναι 3) Ναι βοηθάει
Διαιτολόγος - Διατροφολόγος | Κορωπί
Μετά την κατανάλωση γιαουρτιού μπορείτε να περιμένετε καμία ώρα για την πρόσληψη κάποιας τροφής πλούσιας σε καφεινη ή την κατανάλωση σας σε καφέ. Όλα τα γαλακτοκομικά και τυροκομικά προϊόντα με χαμηλά λιπαρά είναι πολύ καλές πηγές ασβεστίου. Το κολύμπι ή κάθε μορφή σωματικής δραστηριότητας μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη της οστεοπόρωσης.
Διαιτολόγος - Διατροφολόγος | Μαρούσι
Το περιεχόμενο των απαντήσεων είναι αυστηρά ενημερωτικό και δεν πρέπει να θεωρηθεί υποκατάστατο συμβουλευτικής από ιατρούς ή επαγγελματίες υγείας
Ρώτησε ανώνυμα Ρώτησε δωρεάν
Θα σε ενημερώσουμε με email μόλις απαντήσει κάποιος ειδικός.
Παρουσιάστηκε άγνωστο σφάλμα, αλλά το διορθώνουμε. Παρακαλούμε προσπάθησε ξανά.
Ξεκίνα τη βιντεοκλήση με έναν ειδικό μέσα σε 5 λεπτά
Θα σας στείλουμε ένα email όταν απαντήσει κάποιος ειδικός.
Μίλα με έναν ειδικό καθημερινά από τις 08:00 έως τις 23:00, μέσω chat ή βίντεο και πάρε τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε λίγα λεπτά.
Όταν πρόκειται για φαρμακευτική αγωγή, είναι καλύτερο να έχεις απαντήσεις προσαρμοσμένες στο ιατρικό σου ιστορικό. Συνομίλησε με έναν ειδικό για να λάβεις ασφαλή, εξατομικευμένη καθοδήγηση μέσα σε λίγα λεπτά.