Καλησπέρα σας, ο πατέρας μου διαγνώστηκε με επιθετικό κακοήθη όγκο στην ουροδόχο κύστη. Μετά την διαδικασία της αφαίρεσης των 2 όγκων στο σημείο και ανάλυση τους στο εργαστήριο, μας πρότειναν να προχωρήσουμε στην ενδοκρατική ανοσοθεραπεία BCG. Όμως θα ηθελα και μια δεύτερη άποψη από έναν ειδικό.
Καλημέρα σας.Για άποψη σε τόσο σοβαρό θέμα ,από οποιονδήποτε ειδικό θα πρέπει να έχει δει τις βιοψίες και τον ασθενή .
Ουρολόγος - Ανδρολόγος | Σέρρες
Το ήξερες ότι μπορείς να κάνεις live chat με γενικό γιατρό και να βρεις τις απαντήσεις που θέλεις; Κάνε chat τώρα με το DO+
Live chat
Η ιστολογικό καθορίζει την θεραπεία....ξηρομεριτης ουρολογος λαρισα
Ουρολόγος - Ανδρολόγος | Λάρισα
Το BCG έχει να κάνει με τον τύπο του όγκου
Ουρολόγος - Ανδρολόγος | Παγκράτι
Το περιεχόμενο των απαντήσεων είναι αυστηρά ενημερωτικό και δεν πρέπει να θεωρηθεί υποκατάστατο συμβουλευτικής από ιατρούς ή επαγγελματίες υγείας
Ρώτησε ανώνυμα Ρώτησε δωρεάν
Θα σε ενημερώσουμε με email μόλις απαντήσει κάποιος ειδικός.
Παρουσιάστηκε άγνωστο σφάλμα, αλλά το διορθώνουμε. Παρακαλούμε προσπάθησε ξανά.
Ξεκίνα τη βιντεοκλήση με έναν ειδικό μέσα σε 5 λεπτά
Θα σας στείλουμε ένα email όταν απαντήσει κάποιος ειδικός.
Μίλα με έναν ειδικό καθημερινά από τις 08:00 έως τις 23:00, μέσω chat ή βίντεο και πάρε τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε λίγα λεπτά.
Όταν πρόκειται για φαρμακευτική αγωγή, είναι καλύτερο να έχεις απαντήσεις προσαρμοσμένες στο ιατρικό σου ιστορικό. Συνομίλησε με έναν ειδικό για να λάβεις ασφαλή, εξατομικευμένη καθοδήγηση μέσα σε λίγα λεπτά.