Καλησπέρα σας! Κατά την διείσδυση στην σεξουαλική επαφή πονάω, συγκεκριμένα κατά την εισχώρηση σε ένα συγκεκριμένο σημείο. Αυτό ξεκίνησε στην σεξουαλική επαφή την τελευταία μέρα της περιόδου μου. Πιστεύετε ότι είναι κάποια λοίμωξη; Μετά την επαφή βγάζω και ελάχιστο αίμα ( δεν έχω ροή).
Καλησπέρα. Ο πόνος κατά τη διείσδυση μπορεί να οφείλεται σε διάφορους παράγοντες, όπως ερεθισμός της περιοχής, μικροτραυματισμός, ή ακόμα και κάποια λοίμωξη, όπως κολπίτιδα ή τραχηλίτιδα. Το γεγονός ότι εμφανίζεται ελάχιστο αίμα μετά την επαφή, ειδικά αν συνέβη μετά την περίοδο, μπορεί να είναι ένδειξη ερεθισμού του τραχήλου ή των κολπικών τοιχωμάτων.
Είναι σημαντικό να εξεταστείς από έναν γυναικολόγο για να βεβαιωθεί η αιτία του πόνου και της αιμορραγίας. Ελπίζω να βρείς χρήσιμη την απάντηση μου και αν χρειαστείς περαιτέρω καθοδήγηση, πολύ ευχαρίστως να βοηθήσω.
Γυναικολόγος - Μαιευτήρας | Πανόρμου
Το ήξερες ότι μπορείς να κάνεις live chat με γενικό γιατρό και να βρεις τις απαντήσεις που θέλεις; Κάνε chat τώρα με το DO+
Live chat
Το περιεχόμενο των απαντήσεων είναι αυστηρά ενημερωτικό και δεν πρέπει να θεωρηθεί υποκατάστατο συμβουλευτικής από ιατρούς ή επαγγελματίες υγείας
Ρώτησε ανώνυμα Ρώτησε δωρεάν
Θα σε ενημερώσουμε με email μόλις απαντήσει κάποιος ειδικός.
Παρουσιάστηκε άγνωστο σφάλμα, αλλά το διορθώνουμε. Παρακαλούμε προσπάθησε ξανά.
Ξεκίνα τη βιντεοκλήση με έναν ειδικό μέσα σε 5 λεπτά
Θα σας στείλουμε ένα email όταν απαντήσει κάποιος ειδικός.
Μίλα με έναν ειδικό καθημερινά από τις 08:00 έως τις 23:00, μέσω chat ή βίντεο και πάρε τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε λίγα λεπτά.
Όταν πρόκειται για φαρμακευτική αγωγή, είναι καλύτερο να έχεις απαντήσεις προσαρμοσμένες στο ιατρικό σου ιστορικό. Συνομίλησε με έναν ειδικό για να λάβεις ασφαλή, εξατομικευμένη καθοδήγηση μέσα σε λίγα λεπτά.